UAOTZYV.COM

Стоматолог Пукій Орест Іванович : Pukii Dental Clinic

Адрес Самбір, вулиця Чайковського, 29
Телефон +380 (67) 784-13-19
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Пародонтолог – зубные имплантаты, Поставщик зубных имплантатов, Стоматологическая рентгенография
Оценка 4.9 20 отзывов
Похожие компании в категории
МСЛ центр — Самбір, 87а/1, , вулиця Євгена Коновальця
Сучасна Стоматологія Юрія Пукія — Самбір, вул. Івана Франка, 21
Стоматологія Sorridi — Самбір, вулиця Шевченка, 7

Стоматолог Пукій Орест Іванович : Pukii Dental Clinic отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
08 декабря 2023 в 22:39

Хочу подякувати лікарям стоматологічної клініки, а саме: Орест Іванович, що своїми професійними навичками, не дав зробити помилку та видалити два здорових зуба. Та особливо,
лікаря Анастасію Ігорівну та її асистентку за чудову роботу, добре ставлення, безболісне лікування. Зайшла зі страхом, вийшла з голлівудською посмішкою.

Оксана
01 декабря 2023 в 19:31

Рекомендую стоматологічну клініку Pukii, неймовірний професіонал!
Безмежно вдячний усьому колективу та особливо доктору Пукію О. І.
Команда уважна, дуже добре пояснює кожен крок.
Ціни непорівнянні з цінами в США.

P. S. Обов'язково повернуся через 6 міс.

Наталя
04 августа 2023 в 5:27

Дуже хороша, затишна клініка.
Не одноразово ходила до Ореста Івановича і Романа Орестовича
Все стерильно і чисто
Дівчата на рецепції привітні
Рекомедую цю клініку?

Maryan
27 июля 2023 в 14:41

Гарна клініка, приємний персонал, і дають всі документи для страхових компаній, що дуже зручно, страхівка покрила всі витрати.
Робив гігієну та відбілювання, потім
видалили 8-ки, я дуже задоволений! Мені запропонували мембрани з власної крові для прискорення реабілітації, за 30 хв, хірург видалив 2 зуба, а наступного дня я вже вечеряв бургером! Попереду ще пролікувати декілька зубів, і ортодонтичне лікування, тому однозначно рекомендую! І ціни адекватні, зі Львова спеціально приїжджаю на лікування в Самбір

Юля
12 июля 2023 в 13:19

Лікувалась в цій стоматології - результат прекрасний! Лікар Роман Орестович професіонал своєї справи, молодий, талановитий лікар з інноваційними підходами та увагою до кожного клієнта!
Персонал привітний, приємна атмосфера. Однозначно рекомендую!

Христина
28 июня 2023 в 22:33

Лікуємо зубки всією сім’єю і дуже задоволені клінікою Pukii Dental Clinic.
Завжди приємний персонал і стоматологи своєї справи. Вищий рівень - професіонали!
Були випадки коли на вихідні попали і без ніяких вийшли на роботу і зробили справу.
Також відвідую там косметолога і надзвичайно задоволена!
Щиро дякуємо Вам за таку нелегку працю, Ми задоволені Вами!
До нових зустрічей!

Андрій
15 июня 2023 в 11:08

Хочу поділитись своїм задоволенням від візиту до клініки. Все було на високому рівні, чудовий сервіс. Роман Орестович професійний і уважний спеціаліст, адміністратор - ввічлива і привітлива. В клініці приємна атмосфера, і я радо рекомендуватиму Вас своїм знайомим.

Оксана
13 июля 2022 в 12:31

Орест Іванович дуже класний лікар! Клініка прекрасна, працівники офігенні. Я вже багато років їх пацієнт і не збираюся їх міняти

Саша
21 апреля 2022 в 11:39

Найкраща стоматологічна клініка, яку я відвідувала.
Починаючи від прекрасних спеціалістів, закінчуючи дуже гарним та затишним інтер'єром:)
Видаляла 8ий зуб та робила пластику вуздечки в Ореста Івановича, хочу подякувати і сказати, що це професіонал своєї справи, все пройшло швидко та безболісно!
Перед процедурою мені зробили КТ і все детально розказали та пояснили, дуже зручно, що в клініці такий великий спектр послуг
Також робила професійну гігієну в Романа Орестовича, все пройшло на вищому рівні
Дякую Вам!

Женя
16 марта 2022 в 17:07

Сервіс обслуговування та якість на високому рівні, висококваліфіковані працівники, затишна атмосфера, а також неймовірно комфортно. Найкраща клініка у місті.
Ніколи не любив дантистів, але саме у цій клініці моя думка назавжди змінилася.
Фахівці дотримуються усіх стерильних вимог, раджу відвідати.
P. S. Дуже подобається робота молодого спеціаліста Романа, який не лише сумлінно виконує свої обов‘язки, а й завжди готовий підняти настрій своєю розмовою.

Роман
14 марта 2022 в 8:29

Як лікар стоматолог все ок, а от організація записи, гірше ніж в державній, я був записаний на 10 год, чекаю вже 10: 45 підходжу на рецепцію питаюсь чи ше довго, а вона - а ви спішитесь? …шо блін спішитесь, якого милого ви робити записи…
І неодноразово спостерігав таке…

користувач
09 января 2022 в 9:11

Проходив повне стоматологічна лікування в цій клініці, залишився задоволений якістю лікування, підходом та обслуговуванням! Дуже приємний персонал, гарний інтер’єр клініки. Рекомендую

Mr.
07 декабря 2021 в 4:17

Краща стоматологічна клініка яку я відвідував. Все на найвищому рівні. Висококваліфіковані спеціалісти бережно ставляться до своїх пацієнтів.

Marta
25 ноября 2021 в 3:07

Сучасна стоматологічна клініка. Була на видаленні 8-ки. В клініці працюють професіонали своєї справи, все чисто та стерильно. Їздила зі Львова до Самбора, і основне ціни адекватні (порівнюючи зі Львовом).

Ol Yud
08 июля 2021 в 1:58

Хочу выразить свою благодарность врачам клиники за квалифицированную помощь. Лечил зубы и ставил импланты. Отдельное спасибо за отношение и индивидуальный подход) Сама клиника понравилась. Никаких очередей, все чисто и стерильно, новое оборудование. Персонал вежливый и относится к тебе с должным вниманием. Рекомендую однозначно!

Тоня
20 июня 2021 в 1:57

Протягом трьох місяців проходила комплексне лікування в клініці. Видалення нервів, лікування карієсу, один зуб навіть довелося видалити і, врешті-решт, протезування. Проведена колосально велика і неймовірно складна робота. Весь колектив - це не тільки професіонали найвищого рівня, але й чуйні та інтелігентні люди, які вміють знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Дуже порадувала і навіть здивувала цінова політика. Сердечно вдячна всьому колективу клініки, а особливо Пукій Оресту Івановичу!

Марія
13 июля 2020 в 17:36

Лікували зубки донечці в Pukii Dental Clinic. Результатом дуже задоволені. Здорові зубки, гарна посмішка вам гарантовані. Орест Іванович професіонал своєї справи, практик із багаторічним досвідом роботи. Дякуємо за швидке і безболісне лікування. Однозначно рекомендую!

Маркіян
27 июня 2020 в 8:18

Висококваліфікований та привітний персонал, якісна робота, а також індивідуальний підхід до кожного клієнта гарантовано! Однозначно - рекомендую!

Виктория
25 июня 2020 в 22:42

Ця клініка розвіяла усі мої дитячі страхи походу до стоматолога)
Привітний персонал, чудові спеціалісти-стоматологи, які знайдуть підхід до будь кого.
Якщо ви хочете лікувати зубки із задоволенням тоді рекомендую Pukii dental clinic

Василь
15 июня 2020 в 11:26

Лікував зуби саме у цій клініці. А головне все безболісно, якісно і комфортно. Результатом задоволений, при потребі знову буду звертатись і вам рекомендую.

Добавить отзыв