UAOTZYV.COM

СТО на Зеленій

Адрес Львів, вулиця Зелена, 115 Б
Телефон +380 (68) 024-11-20
Сайт www.pokraska.lviv.ua
Рубрики Кузовной ремонт, Ремонт вмятин на автомобиле, Автомастерская, Ремонт и реставрация автомобилей, Чистка и полировка автомобиля
Оценка 3.7 19 отзывов
Похожие компании в категории
ВТП Автосервіс ОПЛ — Львів, вулиця Професора Буйка, 14
БамперОК — Львів, вулиця Персенківка, 19

СТО на Зеленій отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мария
23 июля 2021 в 0:37

Привезла авто з США, віддала на ремонт "під ключ". Дуже задоволена і результатом і ціною
Мені рекомендували СТО знайомі і я вирішила довірити свою машину.
Всім рекомендую Любомира Івановича, як професіонала своєї справи.

Саша
09 июля 2021 в 19:33

Реставрували розвалений бампер та побитий бік авто. Швидко та якісно. Колір вишенька. Рекомендую

Сергій
09 июля 2021 в 13:18

Дуже задоволений роботою, відношенням і звичайно цінами. Підфарбовувався автомобіль, були не великі пошкодження, вмятини та царапини. Підібрали колір фарби ідеально, взагалі не видно різниці при будь якому освітленні. Вдячний за зроблену роботу і однозначно тепер буду звертатись сюди. Рекомендую дане СТО усім.

Эдуард
21 июня 2021 в 14:45

Делал ремонт своего авто.
Остался доволен!
Быстро, четко, по адекватной цене!
Советую всем

Vikror
03 июня 2021 в 22:24

Хлопці повні балаболи, по сроках нічого не зробили, все переноситься на завтра, робота на от*би*ь.

i h
01 июня 2021 в 16:09

Як тільки ви оплатили послуги - всі недоробки стають вашими проблемами. І не варто звертати уваги на запевнення що косяки будуть виправлені.

1) Дуже своєрідне ставлення до термінів. Впринципі, з обох разів що я звертався, ніразу не потрапили в термін озвучений ними ж. Завжди є відмазки, то маляр захворів, то світло вимикали, то купа роботи, то ще щось. Але хлопці, терміни озвучували ви, робіть запас на форсмажори.

2) Нехлюйське ставлення до роботи. Знімаючи декоративні панелі зламати половину кріплень - це нормально. Поставити бампер на саморізи - а чом би й ні. Забруднити весь салон пилом - звична справа. Не закріпити пластиковий захист дна, від чого його на швидкості зтеше об асфальт - виконано. Ставлячи карту дверок не зуміти потрапити приводом замка в кріплення, від чого дверка перестає відкриватися з середини - було. При тому, щоб приховати це, було переведено замки в дитячий режим.

3) Неякісна оцінка масштабу пошкоджень, а як наслідок потім в процесі виявляєтсья, що треба замовити ще декілька деталей, від чого ростуть терміни. І мова не про якісь приховані пошкодження.

4) Якість фарбування. Після зафарбовування царапини - її обриси все ще добре помітні. Після ремонту кришки багажника - фарба зтирається об бампер поставлений цими ж майстрами.

Найкумеднішою була ситуація, коли хлопці не впізнали, що цю машину вони вже ремонтували і почали описувати які невмілі майстри проводили попередній ремонт, і цікавим був вираз їх облич коли я повідомив, що саме тут і було проведено попередній ремонт.

Але фарбу (на мою думку) підібрали гарно, насправді, це мало не єдиний момент, до якого в мене нема зауважень.

Таким чином, виглядає, що це СТО більш орієнтоване на "передпродажну підготовку", а не на ремонт автомобілів, на яких власники ще бажають поїздити.

Я більше до них звертатись не буду, а Ви думайте і вирішуйте самі, чи той тип послуг які тут надають відповідає вашим потребам.

Діма
31 мая 2021 в 19:58

Малював восени на цьому СТО дві арки. В терміни не вкладались, одну арку перемальовували два рази бо фарба почала "взбухати" через півтора тижні (сказали що там наварена арка на арку) хоч на другому сто це не підтвердилось! Настала весна, ржавчина на обох сторонах знову на горі, ціни далеко не дешеві, а якісь і терміни виконаних робіт жахливі!

Миша
30 мая 2021 в 19:15

Дуже довго робили, 4-5 тижнів замість обіцяних 2-х тижнів. Фарбування виконано дуже добре, але зборка максимум на 2 з 5. Великі зазори які і нормально не змогли забрати, молдінг так нормально і не приклеїли причому з трьох спроб. На зараз молдінг окремо і звертатися за четвертою спробою немає жодного бажання.

пользователь
28 мая 2021 в 10:33

На моєму авто було пошкоджено задній бампер (відщерблено до основи, а не просто царапнуто, тому і була потреба відновлення). Місце ураження було відновлено більш ніж добре (тобто, абсолютно не видно, де було вдарено).

УА-32
09 июля 2020 в 12:14

Ремонтувала і фарбувала тут задні двері, крило і бампер. Все розказали, пояснили і допомогли із супутнім ремонтом. Ставлення до клієнтів на мега високому рівні! Якість робіт також! Не дивлячись на те, що бампер був не оригінальними, зробили все ідеально! Фарбу підібрали також ідеально, візуально не відрізнити. А додаткова поліровка просто бомба - такою крутою я ще свою машину не бачила) Машина ніби зі салону) Величезне дякую директору Любомиру і майстру Арсену за чудову роботу! Однозначно рекомендую!

Maksym
17 июня 2020 в 12:07

Ремонтував дві машини на цьому автосервісі.
Обєктивно робота була зроблена погано. Не попали в колір так що навіть вечером було видно різницю між елементами. Переробили за мій рахунок зі знижкою. З другою машиною аналогічна ситуація. Знов не попали в колір, я розрахувався бо повірив на слово що дороблять через тиждень (знов за мій рахунок, знов зі знижкою). В результаті 5 тижнів дзвінків і одна відповідь «дам занти». Далі диреХтор перестав відповідати на дзвінки і перейшов в режим повного ігнору. Приходилось неодноразово їздити туди і нагадувати про обіцяний ремонт.

Принцип роботи такий:
Якщо ми зробили не якісно «то ви чекайте не визначений термін, а потім ще й платіть щоб ми переробили свою не якісну роботу і може зійдуться зірки і нам поталанить зробити добре, а може і ні і знов будете чекати і доплачувати. Ми нічого і ніколи не гарантуємо все залежить від вашої вдачі. Короче, як рулетка, шанс є але не великий»

Якщо вам дорогий час, нерви і гроші то НЕ ЗВ‘ЯЗУЙТЕСЬ з диреХтором Любомиром і його сервісом на Зеленій 115Б. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Ірина
09 мая 2020 в 18:02

Задоволена роботою майстрів. Машина як з салону. Навіть не помітно, що вона фарбувалась. Спасибі особливо директору Любомиру за допомогу і підхід до роботи. Все зроблено швидко і якісно. Однозначно рекомендую)

Назар
09 мая 2020 в 11:47

Чудова робота. Пофарбували ідеально, окрім того виправили недоліки попереднього фарбування. Роботою неймовірно задоволений! Рекомендую!

Mykola
07 марта 2020 в 8:13

Знайшов через сайт pokraska.lviv.ua.
Халтура на всіх етапах. Погана підготовка, погана зборка, погана покраска.
Працюють дітлахами, малює їх ровесниця.
Шагра сильно відрізняяться в межах одної деталі, маскували погано, недомалювали, є великі пилини на базі (нащо та камера?), підібрали колір погано, купа інших дефектів на деталі. Трусять лапшу.
Так, дешевше ніж на професійних сервісах, але нащо така економія? Помалюватись в них, і поїхати переробляти в інших?

Юрий
01 февраля 2020 в 18:09

Домовились на 10 ранку на покраску, в результаті година потраченого часу, на СТО закрито - тел ніхто не піднімає. Сервіс! ;)

Valentyn
10 января 2020 в 17:48

Професійно, швидко та якісно.
А найголовніше за помірну ціну.
Тому однозначно рекомендую!
Купляв новий капот і бампер, хлопці швидко і якісно пофарбували і встановили, також рихтували праве крило і фарбували. Хочу ще раз подякувати Любомиру, поміг вирішити питання які виникли в процесі роботи (запаяли фару і кріплення до бампера).

V. Ozhukh
28 ноября 2019 в 14:40

Досить якісно і швидко поремонтувати ходову. Оптимальний СТО для мене оскільки помірні цінни і не далеко відому. Єдине із мінусів це те що розташоване у старому приміщені заводу.

Оля
17 ноября 2019 в 19:40

Ремонтували бампер і фарбували, все гарно і швидко зробили, дуже привітна і професійна команда, рекомендую

Роман
01 июля 2018 в 16:15

Замовляв локальне полірування авто після 2 років експлуатації. Нічого катастрофічного - то там то сям то гілки кущів проїхався то мені притерли чимсь.
Сподобалось те що коли оглядали машину то відразу сказали що вони зможуть прибрати а що - ні. Результатами дуже задоволений - де повністю прибрали а де просто зменшили пошкодження як і обіцяли.

По грошах - 150 грн ($6) за точку. Результатами дуже задоволений

Не сподобалось те що коли запитав у майстра скільки буде коштувати повне полірування авто то той відповів що вони не візьмуться бо машина велика (Suzuki Grand Vitara II). А на сайті пишуть що такі роботи без проблем виконуються

Добавить отзыв