UAOTZYV.COM

СТО Любе отзывы

Адрес Львівська обл., Конопниця
Телефон +380 (97) 520-14-36
Рубрики Автосервис
Оценка 2.7 6 отзывов
Похожие компании в категории
Quattro Service — Зимна Вода, вулиця Марії Заньковецької
СТО — Рудне
Maysternya Avtosvitla — Холодновідка, вулиця Тичини, 50

Автосервис СТО Любе отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Данил
15 июня 2023 в 16:31

Ставлю максимум! Мені дуже подобається коли роблять на совість! Хочу сказати працюють на високому рівні, і у тебе як у водія клапот взагалі нема, стосовно деталей, роботи, і ціни) дякую що працюєте для нас)

Руслан
06 марта 2023 в 16:08

Крадуть запчастини, а кажуть що замінили (так було із свічами накалу)
Так перепрошували комп. Що аж спалили його, а сказали що то так було, і ціна стала: х2. Так міняли масло що літра кудись пропала. Ремонт затягують на стільки їм потрібно

Святослав
09 сентября 2021 в 1:01

Найгірше СТО що може бути.
Якийсь горе механік міняв мені гофру клапана єгр (робота на 30 хв. Максимум!) Яж простояв більше ніж 4 години. Бо цей майстер бігав від одної машини до другої одночасно робив 2-3 машини.
Приїхав я на сервіс без свисту а виїхав з.
Проблема була в тому що цей механік зігнув шпильку і не дотягнув її а мені про це нічого не сказав. Коли я запитав що це за свист він просто мене ігнорив і крутив іншу машину. Був змушений їхати на інший нормальний сервіс де ледве викрутили цю зігнуту ним шпильку щоб не зламати її там.

Сергій
20 сентября 2020 в 5:20

Мало місця в самому магазині, Але вибір великий. Як завжди не можливо знайти консультантів.

Ляля
25 октября 2018 в 3:26

Отличный автосервис Хороший руководительА теперь еще и кафе есть, чтобы скрасить ожидание и плотно пообедать

Володя
22 октября 2018 в 11:58

Всім привіт! Я дуже радий був заїжати на цей сервіс, та щей друзям радив! Та як на диво був розчарований неповагою до клієнтів! В вівторок загнав машину на сто, з зверненням знайти поломку у приводі кпп, заміни масла, і перевірки ходової! Пройшов тиждень! Замінили пильник гранати, салінблок, масло, фільтр! Фільтр паливний замінили на свій погляд, хоча я казав не міняти! Геометрію говорили що зробили, але кермо як було нахилене в ліво так і залишилось! На масло накладної я так і не побачив! Але саме головне що звернувся з кпп, та до неї так руки в нікого і не дійшли! Акумулятор по невідомі причині знімали, до компютера по невідомі причині лазили, і 7км по невідомі причині наїздили! Такщо друзі робіть висновки! Не залишайте своїх коней в ненадійних руках!

Добавить отзыв