UAOTZYV.COM

СТО ФОП Ониськів / Stocarat

Адрес Підбірці, вулиця Польова, 3
Телефон +380 (68) 430-17-17
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-18:00
Рубрики Автомастерская
Оценка 2 5 отзывов
Похожие компании в категории
Audi Центр Львів на Липинського — Львів, вулиця Липинського, 54Д
Шиномонтаж Центр Львова Цілодобово — Львів, площа 700-річчя Львова, 2
Галант Авто — Львів, вулиця Богданівська, 15
Тристар Авто — Львів, вулиця Промислова, 52б

СТО ФОП Ониськів / Stocarat отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
26 сентября 2021 в 3:15

Чомусь не можу лишити коментар до вашої відповіді, яку ви залишили до мого попереднього відгуку. Вимушений писати ще один відгук.
Стосовно відео на YouTube: Я знімав відео для наступного власника, щоб під час продажу дати людині чітке розуміння який був ремонт: що мінялось, а що рихтувалось. І всі ті відео так і залишились на youtube - ніхто нічого не видаляв. Просто всі вони приватні, були і є.

По датчику:
Спеціально не писав про конфлікт з датчиком мертвих зон, оскільки ситуація була вирішена частково (а по факту ні) і я просто забив, задовбавшись до вас кататись безрезультатно по декілька разів на місяць.

Пояснюю (зрозуміло, що для людей, які читають відгуки перед користування тим чи іншим сервісом) : Коли авто приїхало з США, я оглядав його біля години + заводив і їздив. Ніяких помилок не відображалось. Всі системи працювали.

Коли я вже забирав авто після ремонту, з'явилась помилка "blind spot monitoring system malfunction". Тарас мені сказав, що датчик розломлений і вона так приїхала і приїхала з США (хоча, дивно подумав я. Задня частина авто не була бита, тільки подряпина на бампері, і та - з іншої сторони, і не було ніяких помилок). Приїхавши додому і увімкнувши одне з тих самих відео, я побачив, що коли вона вже ремонтувалась - датчик ще був цілий, в одній з тих частин, де він, на той час, вже був розломлений. Скинувши скрін Тарасу, він мені передзвонив і на підвищених тонах почав доказувати, що то такий ракурс - приїжджай, я сфоткаю тобі так само. Коли я приїхав і вже було зрозуміло, що ніхто його не сфоткає так само, розмова пішла про те щоб взагалі перевірити чи він працює (бо я думав, що плата всередені також пошкоджена. Та і взагалі, я дуже лояльний проблемний клієнт:) ). Тарас пішов на вулицю, відрізав шматок проводки від такої ж мазди (бо моя проводка чомусь зникла разом з датчиком), примотав ізолентою до шматка моєї і через хвилин 10 намагань, при підключенні, помилка таки проапала. І без всіляких калібровок, навіть не виїжджаючи з гаража, підключив датчик - немає помилки, відключив - є. Доречі дивно, що ви тоді +80 км пробігу калібрували, перед цим, якщо віддали мені машину на якій не було ні датчику, ні подіуму під нього, ні проводки? І ТАК, Я СВІДОМО ЗАБИВ НА ЦЮ ПРОБЛЕМУ, бо вже не було сил кататись безрезультатно по 30 км на СТО і назад.

Фотки по датчику під час і після ремонту авто прикріпляю до цього допису, щоб люди розуміли про що я. А то, можливо, я дійсно дуже проблемний клієнт і несу тут якусь маячню. і взагалі не правий. Нехай самі вирішують.

"Ми ніколи не беремо грошей на перід. Оплата проходить коли авто готове і клієнт оглянув його, і проїхався оцінив усю роботу" - окей, але з мене чомусь взяли на фарбу 10 000 грн. і, насправді, мені то ок. Другий момент: в кінці розмова була про те, що робота на 99% готова і деякі косяки ви доробите. + деякі з них я помітив вже вдома. Згоден - це повністю моя провина, що віддав вам гроші і повірив на слово + не помітив деякі нюанси на місці.

"І вразі проблеми можете звернутися, якщо проблема з нашої сторони ми робимо ремонт за власні кошти. " - я до вас приганяв авто 4 рази, щоб ви зафарбували скол на задньому бампері, який зробили самі ж після фарбування. 2 з тих 4 разів авто пробуло в вас майже тиждень. Результату - 0. Які нерви мають бути, щоб користуватись вашою "гарантією"? Але. Хоча б, дякую за безкоштовну парковку.

Тарас
21 сентября 2021 в 21:24

Геометрію кузова відновили нормально, машина на швидкості веде себе як треба. А от якісь фарбування - жах. Новий пофарбований капот почав гнити за півтора року, фарба повідставала, знизу видно корозію. В завальцовану ямку не дали герметика, від чого корозія від краю пішла на внутрішню поверхню.
Також протермінували роботи на кілька тижнів, перші два тижні коли привіз авто - таке враження що ніхто її і не чіпав, хоча по телефону "так-так, взяли в роботу".

Василь
01 февраля 2021 в 23:57

Дуже радує дублювання позитивних коментарів в гуглі і тут)
Хтось був настільки "задоволений роботою хлопців" що аж копіпейстив свої позитивні відгуки, але це не точно. Якщо точно то хтось почадив брата-свати строчити "як хлопці добре роблять, і навіть обслуговують тесли"

Олександр
04 августа 2020 в 16:17

Більш не професійних майстрів ще треба пошукати. Довго дорого і дуже не якісно. Бампер почав тріскати на 3 тиждень їзди. Грунтовка просвічується з під фарби. Не раджу нікому.

Женя
07 мая 2019 в 11:19

Також хлопці обслуговують автомобілі тесла, що є рідкістю
Хороший сервіс рекомендую!

Добавить отзыв