UAOTZYV.COM

STIYSTIL отзывы

Адрес Львів, вулиця Княгині Ольги, 95
Телефон +380 (96) 095-99-80
Часы работы
понедельник10:00-17:30
вторник10:00-17:30
среда10:00-17:30
четверг10:00-17:30
пятница10:00-17:30
Сайт stiystil.com.ua
Рубрики Столярная мастерская, Все для Интернета
Оценка 4.6 15 отзывов
Похожие компании в категории
ГАЛИЧ-ГРАНД ПП — Львів, вул. Кульпарківська, 93а
Меблі Карпат — Львів, вулиця Княгині Ольги, 95
Мальви — Львів, вулиця Литвиненка, 3, office, 413

Столярная мастерская STIYSTIL отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Maxoni
21 апреля 2024 в 18:26

Давно хотів придбати собі стіл із регулюванням висоти, обрав саме StiyStil через якість та можливість виготовлення стільниці під розмір із врахуванням усіх потреб по організації робочого простору. Результат не заставив довго чекати. Фото додаю

М Дан
18 января 2024 в 0:02

Вперше дізнався про STIYSTIL років 5-6 тому, переглянувши відео на youtube каналі Keddr. Тоді це була накладка на стіл Solid, але пізніше з’явилося відео і про повноцінний стіл з регулюванням висоти. З того часу я періодично задумувався про ергономічність свого робочого місця, але до цього ніяк не доходили руки. Тим паче ціна питання була немаленькою. Але після того як роки два тому мій колега придбав собі стіл з електрорегулюванням від STIYSTIL і дав мені провести за ним трохи часу, я остаточно включив його у свій “dream desk setup”.

Помітивши знижки на чорну п’ятницю вирішив скористатися можливістю та нарешті придбати стіл з електрорегулюванням. Обрав модель PRO з основою чорного кольору, стільницю з ДСП та органайзер для кабелів. Порадувала швидка безкоштовна доставка прямо додому. Збірка столу тривала близько години та виявилася цікавим і нескладним процесом, завдяки наявності двох інструкій (одна з яких українською, інша - фінською).

Користуюся столом вже два місяці. В загальному задоволений. Якість матеріалів та виконання на високому рівні. Конструкція міцна і стабільна. Діапазон регулювання широкий і задовольняє всі мої потреби. В нижніх положеннях стіл не хитається, у верхніх ж все ж трохи хитається, але це очікувано.

Органайзер для кабелів виявився дуже корисною штукою. За потреби в ньому можна розмістити мережеві фільтри та налагодити кейбл менеджмент так, що до самого столу будуть йти всього 1-2 кабелі і не буде звисати нічого лишнього.

Хотілося б мати можливість замовити стільницю з ДСП товщиною 36мм, а не тільки 18мм. Обрав би саме таку опцію, якби вона була доступною.

Andrii
22 декабря 2023 в 8:15

Протягом останніх двох тижнів я мав честь протестувати стіл від StiyStil (модель PRO з ДСП 1500x750x18), і я залишився абсолютно захоплений результатами!
На фото ви можете побачити моє нове робоче місце, що стало більш зручним та функціональним.
Не маю жодних зауважень, крім того, що я шкодую, що не придбав його раніше. Тепер я можу працювати із задоволенням та не турбуватися про здоров'я своєї спини!
В цілому, я задоволений і рекомендую всім, хто багато працює сидячи!

Rostyslav
17 декабря 2023 в 1:02

Хочу поділитися враженнями про свій досвід з компанією.

Замовив на чорну п'ятницю стіл з механізмом PRO та дубовою стільницею

Привезли доволі швидко, зібрали стіл теж дуже швидко та якісно. Проте був нюанс, на стільниці була вм'ятина, яку я зразу не помітив.
Написав в підтримку і на наступний робочий день стільницю замінили, що дуже потішило.

З мінусів: я очікував дещо більшої стабільності на висоті ~110 см, але розумію, що це нормально для столів на 2 ніжках. В положенні "сидячи" (~78 см) він статичний

Підтримка та персонал тут чудові, я був щиро вражений тим, як швидко відреагували на мої прохання, тому окрема подяка Роксолані та Дмитру!:)

Оскільки гарантія дається аж на 5 років, я спокійний та розумію, що компанія впевнена у якості продукту

Також заодно купив крісло Profim, з тією моделлю був знайомий уже, оскільки такі є в нашому офісі, тому тут взагалі питань ніяких. Сидіти одне задоволення, зручно для спини (спинка рухається за вашою спиною), єдиний момент, на який варто звернути увагу - колесика пластмасові, тому раджу замінити на силіконові, щоб менший був шум

Дмитрий
28 ноября 2023 в 4:29

Обирав крісло в магазинах Львова дуже довго. Дивився в різних місцях, все було не зручно.

В StiyStil приходив декілька разів.
Вибір не дуже великий, але у них всі крісла якісні, европейські, зручні.

Мені складно було обрати те саме супер-зручне крісло на мій зріст 182см. А я багато часу проводжу сидячи.

Більше годину тестував різні крісла.
Дуже сподобалося те, що є послуга - тестування 2-3 дні вдома.
Скористався. Доставили крісло. Протестував. Все чудово.

Через пару днів до мене приїхав курʼєр, безкоштовно замінив крісло для тестування новим кріслом.

Я задоволенний на всі 100!
Дякую за співпрацю.
Обрав польське крісло Веріс Нет 110.
Повністю задоволений.

Sergiy
19 ноября 2023 в 19:42

Привіт! Придбав стій стіл для роботи. Так як маю проблеми зі спиною. Дуже зручна штука. Можна як працювати так і відпочивати. В кого є проблеми зі здоров'ям дуже рекомендую звернути увагу. Так як вже користувався схожою продукцією від Jusk (1600*800). Скажу так.
Плюси:
1) Яість матеріалів в SS краща
2) Можливість обрати свою стільницю (в Юску вона або чорна або біла)
3) 2 мотори і тихша робота
Мінуси:
Тільки один Lite версія трішки більше хитається ніж від Jusk. Але це ще може бути пов'язано з тим що стіл стоїть на балконі де підлога більш не рівна. А також що SS я зібрав дуже маленький на відміну від Jusk. Дружина каже що однаково трішки хитаються. Але якщо вибирав другий раз взяв б Stiy Stil (SS) Pro за 18 тис грн. Там крім стійкості ще підйом 120 кг, пульт з пам'ятю.

Саша
18 марта 2022 в 1:48

Доброго усім дня, хотіла поділитися приємними враженнями від покупки стола. Купували на сайті stiystil.com.ua.
Покупкою повністю задоволені, стіл зручний, комфортний, якісний, задовілтнив усі наші вимоги.
Хотіла окремо написати про поличку, дуже зручна річ, можна компактно скласти два і більше ноутбуки, планшет, монітор, клавіатури і взагалі зручне місце для ваших гаджетів та аксесуарів, займає небагато місця, і виглядає стіл з паличкою дуже привабливо і стильно.
Якщо ви багато часу проводите за комп'ютером і дбаєте про своє здоров'я, то комфортний стіл з регулюванням висоти від stiystil.com.ua стане для вас найкращим вибором.

Иван
07 октября 2021 в 17:08

Купив стіл з електро-регулюванням. Я декілька разів перепитав, чи він без проблем розкладається, на що отримував стверджувальну відповідь. В моєму розумінні, хороший стіл повинен розкладатися таким чином, щоб стільниця з рамкою на якій вона встановлена, могла бути від’єднана від ніжок. Яким же було моє здивування, коли при переїзді довелося знімами стільницю для того щоб розібрати стіл. Стіл з електро-рег має ширину 120 або 180см. Якщо у вас стіл 120см то для з’єднання ніжок в горизонтальній площині в ньму будуть встановлені рейки які дозволяють його розширити до 180см. І ці ж самі рейки не дають відкрутити ніжки від рамки на якій встановлена стільниця, тому що вони занадто довгі і закривають собою місця кріплення ніжок.
Хз на скільки переїздів вистачить дубової стільниці якщо весь час викручувати/прикручувати її тими ж шурупами в ті ж самі місця, тому наступного переїзду куплю ще пилку по залізу.

Саша
27 августа 2021 в 17:39

З початком карантину з’явилась потреба в організації домашнього «робочого» простору. Про столи з регулюванням висоти чула часто, але чесно кажучи було багато сумнівів наскільки робота стоячи може бути зручною і ефективною. Накладка на стіл не підходила, бо повноцінного стола вдома не було. Тому вибрала стіл з електричним регулюванням висоти (до роботи механізму жодних зауважень, працює все відмінно + можна налаштувати кілька зручних для Вас положень по висоті).
Сподобалось те, що можна обрати кольори основи стола і столешні під будь-який інтер’єр. Крісло і коврик (щоб ноги не втомлювались при роботі стоячи) теж замовляла в STIYSTIL, доставили все швидко.
Враження від роботи стоячи надзвичайно позитивні. Зміна положення не лише допомагає концетруватись на завданнях, але й дає можливість «пританцьовувати» під улюблену музику в процесі роботи. Головне дотримуватись рекомендацій щодо часових проміжків зміни положення стоячисидячи.

Саша
21 августа 2021 в 22:06

Після тривалого терміну експлуатаціїї звичайного стрільчика за робочим місцем, моя спина сказала: "Досить! " (у вигляді тривалого болю в області попереку).
В більшій частині магазинів продається щось подібне до мого попереднього стільчика, тому зупинився на компанії STIYSTIL, де ассортимент суттєво відрізнявся. Після тривалого обирання в плані ціна/якість/зручність, зупинився на ERGO CHAIR 2. Набір регулювань, які в ньому наявні, дозволив виставити все для комфортного сидіння людини зростом 1,90м.
Доставка була на наступний день після замовлення в домовлений час. Зібрали швидко і пояснили, що чим регулювати.
Рекомендую!
PS А ще в них є столи з регулюванням висоти. Планую взяти такий в дитячу кімнату, замість купівлі кожних пару років письмових столів під виростаюючу дитину

Саша
14 августа 2021 в 16:49

Стіл чудовий, механізм підйому найпотужніший і найтихіший зі всіх, які я дивилась. Ну і дубова стільниця - це one love.

Назар
13 июля 2021 в 8:05

Замовляв крісло. З мінусів - 1) Доставка довга (5днів) 2) Обіцяють доствити до хати і зібрати, а по факту водій віддав крісло на вулиці і сказав, що нічого не знає за збірку. З плюсів - крісло якісне і ергономічне. 1 зірка за сервіс

Tania
01 августа 2019 в 22:14

Довго думала над покупкою, знала про СтійСтіл вже давно і все ж вирішила придбати. Буквально за місяць роботи стоячи по 20 хв кожних пару годин відчула що зменшились болі в плечовій зоні (вони і були однією з головних причин придбати регулюючий стіл). Дуже сподобалось що зразу можна обрати колір столу і доставка безкоштовна. Прийшлось кликати по допомогу коли збирала, але це дрібниці) Надзвичайно задоволена покупкою і рекомендую всім хто сидить в офісі за компом більшу частину дня.

Андрей
29 июля 2019 в 23:42

Дуже задоволений столом! Зазвичай протягом робочого дня 2-3 рази практикую роботу стоячи + стіл це крутий органайзер і все завжди на своїх місцях. Також мені дуже сподобалось, що є можливість замовити тест драйв і впевнитись до кінця про необхідність придбання. Всім рекомендую!)

Виктор
13 марта 2019 в 10:08

Круто те що stiy stil значно збільшує корисну площу звичайного столу, на який він ставиться!
а зміна позицій "стоячи-сидячи" допомагає краще сфокусуватися на роботі якщо "засидівся"

Добавить отзыв