UAOTZYV.COM

Stavky Country Club

Адрес Жовтанці
Телефон +380 (68) 100-06-88
Сайт www.facebook.com/stavky.country.club
Рубрики Банкетный зал, Площадка для барбекю, Рыбацкий лагерь, Дом отдыха, Площадка для стоянки и отдыха
Оценка 4.6 17 отзывов
Похожие компании в категории
Гопак — Львів, вулиця Наукова, 2б
Підкова / Коок Готель та Ресторан — Рясне-Руське, площа Торгова, 1
Голодний Микола / Голодный Мыкола — Львів, вулиця Стрийська, 352
Эдем — Львів, вулиця Городоцька, 95А

Stavky Country Club отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
21 июня 2023 в 8:01

Це ДУЖЕ класне місце!
Ще й недалеко від Львова Уже вдруге ми з друзями мали можливість чудово провести тут вихідний! Є де пофотографуватися, також є альтанки
та мангали, є гарно доглянутий пляж, красиві краєвиди!
Рекомендую!)

Віктор
22 декабря 2021 в 14:26

Побував кілька раз на рибалці. Дуже сподобалася територія: все продумано, чисто прибрано, вічливий персонал. Ловив форель, рибалкою дуже задоволений. На черзі щука.

Іван
31 октября 2021 в 13:48

Чудове місце для відпочинку. Гарний ресторан на березі озера. Кому хочеться природи можна зняти альтанку разом із мангалом. А ще тут гарні поля з лавандою. Поруч є озеро, де можна покупатися та засмагати. З-за потреби можна взяти на прокат лежаки. Словом відпочинок буде відмінний)

Юлія
03 октября 2021 в 21:50

Мені дуже сподобалося! Затишне місце, з декількома ставкати, та лавандовими полями. Територія дуже доглянута, багато альтанок, дитячий майданчик, риболовля. Не надто людне місце. Однозначно рекомендую!

Andrii
18 сентября 2021 в 13:04

Альтанки, лавочки, водойма для купання, лаванда для фотосесії, затишне розташування, лежаки, катамаран, рибалка, паркова, туалет, пиво, морозиво, пляж, дрова:)
Якщо коротко WELCOME:)

andriy
07 сентября 2021 в 17:54

Досить атмосферне і класне місце. Рекомендую для приємного заміського відпочинку з шашличками. Звісно людського фактору ніхто не відміняв і якщо поряд буде відпочивати якесь бидло то ваш відпочинок не вдастся, тому не рекомендується туди їхати на вихідні в теплу пору, людей дуже багато. Любителі рибалки теж зможуть там цікаво провести свій час, снасті можна взяти в оренду. Сподобався зал для проведення весіль чи інших свят. На території часто проводять всілякі гарні фотопроекти, особливо з лавандою. Зауваження до ставка в якому купаються, вода брудна, а пляж і вхід було б добре піском засипати. Загалом місце дуже класне, Рекомендую для сімейного відпочинку.

Євгеній
05 сентября 2021 в 0:19

Дуже класне місце, є де по-фотографуватись, є бесідки і мангали (треба орендувати), є гарно доглянутий пляжик, красиві краєвиди!

Ульяна
22 августа 2021 в 3:08

Писати про приватні заходи справді було б добре в соц. Мережах. Люди їдуть і натикаються на табличку, що комплекс закритий…Телефон не відповідає. Зекономте людям час - запостіть елементарно сторіз, що зачинено.

Елена
16 августа 2021 в 22:17

Затишно, приємний відпочинок. Можна зловити рибу і одразу засмажити)
Є дитячий майданчик.
Багато місця. Цікава локація для святкувань і весілля.

Дмитро
15 августа 2021 в 22:29

Без коментарів, краще раз побачити чим сто раз слухати. Гарна природа привітний і приємний персонал.

Yuliia
06 августа 2021 в 17:58

Класне, нове, сучасне, чисте, доглянуте місце.
Були на фотосесії, мені дуже сподобалось.
Не далеко від Львова, дуже зручно.

Люба
06 августа 2021 в 2:01

Дуже гарне місце і неперевершено красива лаванда. Фото виходять бомбезні. Гарні ставки є альтанки, лавочки, можна покупатись і покататись на катамарані. Вхід 50 гр але це того варте. Можна купити собі букетик лаванди і продовжити приємні спогади

Solomija
03 августа 2021 в 16:01

Красиве, чисте, доглянуте місце, недалеко від Львова. Ціни посередні, до прикладу вхід на територію лише 50 грн, а оренда альтанки 500 грн. На території бракує кафе. Для купання є один ставок з чистою водою, але дещо мулистим дном. Доволі часто територію закривають на приватні заходи, було б добре якщо б про це повідомляли завчасно (у соцмережах), а не за день

O Kos
30 июля 2021 в 2:39

Місце цікаве. Проте є ряд нюансів. Ціни: на сайти жодної інформації, а про те, за що доведеться платити дізнаєшся вже на місці. Фото: місць для зйомки вистачає, але лише на телефон, якщо ж у Вас хоч якась подоба фотоапарата, я Вас вітаю, Ви професійний фотограф і доведеться платити. Харчування: відсутнє, як сказали по телефону, але як виявилося на місці рибу на мангалі та овочі можна замовити, а так доведеться везти з собою. І про більшість нюансів дізнаєшся вже на місці. Ще раз: місце цікаве, але працювати є над чим

Оксана
21 июля 2021 в 15:22

Чисто. Гарно. Не далеко від Львова.
Є дитячий майданчик. Озерце. Ресторан. Лавандове поле.

Артур
12 июля 2021 в 7:02

Влітку коли цвіте лаванда красиво, десь до середини серпня. Восени і зимку думаю там нема що робити

Юрий
04 августа 2019 в 20:19

Приємний відпочинок з сім’єю і друзями, чистеньке озеро, можна ловити форель і приготувати одразу свіжу рибку. Також є чисте джерело яке наповнює озера. Один із признаків цивілізації, там є WIFI). Приємного відпочинку!

Добавить отзыв