UAOTZYV.COM

Старый Лев отзывы

Адрес Львів, площа Старий Ринок, 7
Телефон +380 (95) 902-74-32
Рубрики Паб, Ресторан-пивоварня, Кафе, Коктейль-бар, Бар с дартсом
Оценка 4.3 31 отзыв
Похожие компании в категории
Черный Кот — Львів, вулиця Героїв Майдану, 4
Белый лев — Львів, вулиця Лесі Українки, 15
Зеленая Сливка — Львів, вулиця Староєврейська, 11
Корзо — Львів, вулиця Братів Рогатинців, 10

Паб Старый Лев отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Роман
28 октября 2021 в 0:44

Я вражений цим закладом надзвичайно приємно. Історична частина Львову. Центр міста Лева. Затишно. Сказати смачно це нічого не сказати кухня просто неймовірна. Рекомендую однозначно. Будете в Центрі Львова обовязково відвідайте

Andrii
09 октября 2021 в 21:06

Відвідував цей заклад декілька раз і все було чудово, але цього разу мене персонал який там працює шокував, таке враження що вони вже там нехочуть працювати.
Персоналу 1, кухня 5

Сергей
07 октября 2021 в 5:55

Дуже смачно готують! Великі порції при помірній ціні. Настоянка смачна ;) Приємне обслуговування. Обов'язково буду повертатись ще

Никита
01 октября 2021 в 15:19

Типичный паб для любителей повтычить в очередной футбольный матч за бокалом пенного. Кухня вкусная. Самое крутое то, что место это в стороне оо классического туристического маршрута, что резко снижает градус толкотни и уровень цен)

користувач
29 сентября 2021 в 8:06

Хорошие место, тихое, не входит в тур места потому не много людей и уютно. Рекомендую заказать картошку по селянки с барбекю соусом, неплохой сет наливок (дубовая бьёт по яйцам нормально)

Ольга
24 сентября 2021 в 15:28

Чудове місце для компанії, посидіти поговорити за кухлем пива - є антресоль де може поміститись до 15 чоловік) Смачна тарілка до пива: різноманітні закуски за демократичною ціною. Привітний персонал. Обов'язково відвідаю ще.

Сергей
05 сентября 2021 в 17:32

Вкусно, оперативно, очень дёшево. Формат заведения ближе к пабу (столы липкие), но в целом понравилось. Посещали большой компанией несколько раз.

Виталий
26 августа 2021 в 19:59

Досить смачно, помірні ціни.
Проте останнього разу в чеку було зайвих пару пив, і офіціантка наполегливо сказала що ми випили те що є в чеку.
Все ще рекомендую даний заклад, хоч і образливо за дану ситуацію, попри те що ми відвідуєм цей заклад вже 8 років+
Пора пройтись по новим закладам Львова)

Олександр
25 августа 2021 в 0:24

Затишно, смачно, недорогі і пристойні комплексні обіди, але не завжди працює кухня, тобто пиво, кава, чай, але інші страви не доступні.

Андрій
22 августа 2021 в 16:25

Дуже смачне місце, гарна обстановка, ввічливий та дуже професійний персонал, повари справжні чарівники! У це місце треба обов'язково зайти коли ти у Львові!

Макс
31 июля 2021 в 1:26

Щира львівська ресторація. В стороні від туристичних шляхів, але якісно і цілком по-львівські. Тут гарно відпочити від гаміру, випити смачних настоянок і смачно та недорого перекусити.

Taras
28 июля 2021 в 21:41

Це місце колись було відоме своїми стейками. Нажаль, його славні часи вже пройшла - мій стейк був жахливий, не зміг його доїсти, тому я заплатив і покинув ресторан.

Ms Nobody
26 июня 2021 в 3:54

Раніше, ще на початку минулого року, заклад був чудовий. Наразі, можу з впевненістю заявити, що порції неправильно зважені і замовлений нами салат явно не важив 300 грамів, як було вказано. їжа не настільки смачна, як була раніше. Видно, що заклад зіпсувався. На жаль. Це було дуже неочікувано

PRO
25 мая 2021 в 6:33

Якщо вам набрид шум і лоскіт ресторанів в центрі Львова, якщо хочеться смачних страв, затишної й невимушеної атмосфери та адекватних цін, тоді вам сюди. Сьогодні із сім'єю отримали тут неймовірне гастрономічне задоволення. Фірмові страви: Трофей кориди, Страва від старого лева - просто бомбаЕль теж смачнючий. Мій рекомендасьйон Вам

Виталий
23 марта 2021 в 15:44

Отличное место для недорогого сытного обеда и вкуснейших наливок! Паб находится в центре города, обязательно сюда зайдите!

Sergiu
18 февраля 2021 в 14:41

Завжди буду хотіти сюди повертатись і куштувати дуже смачне мясо, пиво і страви
Стара добра атмосфера львівських пабів дуже добре відчувається в цьому закладі

Доктор
08 октября 2020 в 18:31

Интересное место. Расположено практически в центре Львова. Очень оригинально оформлено. Быстро приносятся только пиво и вино. Заказа приходится ждать достаточно долго. Кухня работает медленно на сколько вкусно читайте в обновлении. Насколько красиво — смотрите фотографии при этом отзыве.
Больше узнать как правильно питаться, как пить воду правильно? Поехали с нами в поездки по миру!
Хотите жить лучше и дольше? Если вам нужно больше информации как правильно лечиться вылечиться и жить без болезней чтобы легко отправиться в поездки по миру? Ищите на YouTube каналы «Доктор Скачко» и «Школа доктора Скачко». А также видеоканал «Школа доктора Скачко» на Instagram.
С уважением врач, фитотерапевт, диетолог, натуропат Борис Скачко, Украина, Киев
#foodblogger #letsguide #localguide #localguides #letsguides

Tina
29 апреля 2020 в 4:08

Дружня, невимушена атмосфера але тим не менш відповідальний персонал близько до центру, на затишній вулиці біля Старої площі ринок, ціни доступні, можна гарно провести вечір з компанією друзів

Александр
28 апреля 2020 в 1:33

Друзья, хотите вкусно и сытно поесть - идите сразу сюда.
Очень быстрая подача блюд и прекрасный вкус.
Рекомендую попробовать рыбу с овощами под сыром. Не пожалеете.
К этому всему, очень демократичный ценник.

Лиза
07 апреля 2020 в 23:42

Пересоленный цезарь. Стейки воняют печёнкой. Больше не придём никогда. Спасибо за потерянные деньги и настроение

Добавить отзыв