UAOTZYV.COM

Стардизайн - магазин дверей і підлоги

Адрес Львів, вулиця Липинського, 36
Телефон +380 (800) 20-97-23
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
суббота10:00-16:00
воскресенье10:00-15:00
Сайт stardyzain.com.ua
Рубрики Магазин строительных товаров, Производство дверей, Поставщик дверей, Магазин напольных покрытий, Межкомнатные двери
Оценка 4.2 18 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Стардизайн — магазин підлоги та дверей — Пасіки-Зубрицькі, вул.Дорожна 62 с
Похожие компании в категории
ЛоксМайстер Львів — Львів, 14, вулиця Митрополита Андрея
Будівельні матеріали — Львів, вулиця Драгоманова, 4
АРС — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 230
Магазин Азов Галичина — Львів, ул. Тараса Шевченко, 120

Стардизайн - магазин дверей і підлоги отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олексій
28 марта 2024 в 4:35

Дякую компанії Стардизай за вчасне та сумлінне виконання мого замовлення, професійні поради, а також наявність опції оплата частинами!

Ірина
18 марта 2024 в 14:00

Чудові консультанти та хороша якість дверей, підлогового покриття. Неодноразово зверталася і задоволена повністю)

Ольга
26 января 2024 в 15:04

Дуже задоволена покупкою ламінату, плінтусів у маг. Стардизайн на Липинського. Якісне обслуговування та швидке вирішення питаннь. Особлива подяка п. Тані -продавець та консультант супер. Звертайтесь, рекомендую.

Ivanna
17 января 2024 в 8:59

Купувала ламінат в магазині на вул. Липинського. Дуже гарний вибір, ціни, якість, обслуговування (Тетяно, велике спасибі!) - все супер, я залишилась мега задоволена!:)
Рекомендую!

Віра
14 января 2024 в 4:03

Я та мої друзі неодноразово купували товари в даному магазині у Львові на вул. Липинського.
Ціна/якість та компетентність працівників на вищому рівні.
Бажаю вдячних клієнтів та процвітання!

EM LW
12 января 2024 в 21:15

Замовляли ламінат та двері в новий офіс. Широкий асортимент, гарна якість, по виконанню замовлення все чітко, професійне обслуговування. Приємно співпрацювати!

Людмила
13 февраля 2022 в 23:52

Нікому не рекомендую Стар дизайн!

Замовив 4 дверей в салоні на вулиці Липинського, менеджер (продавець) запропонувала мені двері які мені підходили по бюджету і по периметру двереймала бути зрощена сосна, при замовленні запитав чи можлива знижка якщо 4 дверей, - директор магазину Зверхньо спілкувалася- але знижку зробили, двері приїхали через 2 дні, так як ще не був готовий встановлювати двері (ремонт був не завершено) відклав їх +- 35 днів,
При встановленні виявилося що по периметру дверей була не зрощена сосна як мене запевняла менеджер Тетяна- а тирсоплита! До всього одні двері були без врізаного замка (за це було оплачено) +Двері на замовлення Стардизайн- виготовляють у рОСІЇ! При спілкуванні з менеджером Тетяна вона пояснила що не знала що там тирса а не зрощена сосна і попросила вибачення, директор магазину цього разу зверхньо не спілкувалася, а теж вибачилася і повідомила що виробник змінив конфігурацію дверей і їх про це не повідомив!) Хоча це під сумнівом, єдине що пообіцяли замінити полотно на полотно з врізаним замком і через 4 дні все-таки замінили!
1: бал поставив лише за те що замінили дверне полотно,
Пошкодуйте свій час і нерви - краще оминіть цей магазин!

Жека
30 октября 2021 в 6:29

Пообещал - пишу:) Лучшая цена на линолеум. Заказ оформили оперативно, менеджер связался со мной в течение часа, рассказал про доставку и пр. Привезли линолеуму в удобное для меня время. Качество замечательное. Всем остался доволен. Отдельное спасибо за дополнительную скидку.

користувач
22 сентября 2021 в 19:35

З нетерпінням чекаю відкриття вашого нового салону у Києві! Впевнена, це буде вааау - як завжди ви вмієте дивувати! Захоплюємося вами! Хай щастить!

Саша
05 сентября 2021 в 0:23

Являюсь постоянным клиентом салонов на Княгине Ольги и на Пасиках, работали вместе по подбору дверей и паркета для своей квартиры и офиса. Высокий уровень обслуживания, всегда все четко, вовремя и прозрачно! С благодарностью

Катруся
15 августа 2021 в 1:10

Замовила міжкімнатні двері на Княгині Ольги. Білі та двійко сірих. Двері гарні, а замірник пройоми поміняв ''на око''. Один пройоми був 210, але замірник не попередив, що полотно має 200 висоти. І вийшло те, що викликала майстрів за свій кошт та зашивали верх дверного пройому й переклеювали шпалери.
Змонтували швидко. Потім побачила, що у нижній завісі нема гвинта. Обналічка збоку завіс на одних дверях вигнулася. На мої звернення не відреагували.
Отже, добре подумайте чи оплачувати замовлення перед монтажем!

Roger
16 июля 2021 в 23:52

Купляли нестандартні розміри дверей. Магазин зробив заміри, а по факту привезли двері стандартних розмірів які не підходили. Відмовились повертати або корегувати браки. Категорично не рекомендую, бо будете обманені цією конторою

Саша
12 июля 2021 в 14:15

Замовляли в Стардизайні двері. Дівчата - профі, все доступно розповіли, допомогли визначитись, підказали важливі ньюанси. Ціна/якість - в Стардизайні оптимальна. Ми довго моніторили ринок, зупинились тут і дуууже задоволені результатом. Монтаж дверей теж зробили нам акуратно. Одним словом, рекомендуємо однозначно!

Александр
08 июля 2021 в 15:46

Я доповню свій відгук, нижче описана ситуація, яка скалалася зі мною при покупці дверей та плінтусів в магазині.
Дякую пані Тані за виправлену ситуацію, всі браковані частини замінили.
Рахую не правильним видаляти цей відгук, щоб люди знали на що звертати увагу.
За виправлену ситуацію поставив 5, але за те що сталося було 1, тому на разі в мене оцінка 3.
Працюйте над контролем якості продукції.
Претензій до магазину не маю.

Ситуація описана нижче:

"Прийшло троє дверей, з них одні браковані, одна дверна коробка замята, плінтус пошкоджений, обналічник з браком. При тому перед доставкою іди й плати в магазин, тільки потім можеш подивитися шо тобі привезли. Отвір під защолку в полотні не зробили, але під ручки є. Кажуть шо її робить майстер.
Претензій до роботи продавців не маю. Пані Таня робить все можливе щоб розрулити цю ситуацію (замінити браковані частини і т. Д.). Є претензія до якості продукції, що пропонується а також до контролю якості продукції на виході. Через такі моменти зриваються сроки будівництва, що несе свої матеріальні втрати та дискомфорт"

Василь
09 июня 2021 в 18:36

Чудовий магазин, добротні ціни, професійний персонал - рекомендую. Купували там ламінат, підвіконники, двері, продавець п. Тетяна супер. Співпрацюємо надалі!

Богдана
11 сентября 2020 в 2:27

Великий вибір, ввічливі працівники
Допомогли з вибором і підібрали саме те, що нам потрібно

РУСЛАНА
13 января 2020 в 23:36

Хочу висловити подяку п. Оксані за допомогу у виборі вхідних дверей до нашої квартири. В неї чудовий підхід до клієнтів, а також подякувати монтажникам, які їх встановлювали. Роботу виконали швидко і якісно. Будемо і надалі робити у них покупки.

Марта
15 октября 2019 в 13:13

В магазині на Липинського справді багато позицій дверей і підлоги, провела близько години в салоні поки остаточно визначилась, що обрати) Замовила відразу і ламінат, і міжкімнатні двері - якість і ціна хороші, а за рахунок акційної пропозиції із запланованого бюджету ще й залишилось. Словом, задоволена і готова рекомендувати!

Добавить отзыв