UAOTZYV.COM

StarCars: Авто з США в Львові

Адрес Львів, вулиця Луганська, 18
Телефон +380 (67) 654-50-55
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-16:00
Сайт starcars.com.ua
Рубрики Автосалон
Оценка 5 30 отзывов
Похожие компании в категории
ELECTRO-MOTORS — Львів, вулиця Пасічна, 129А
EverestAuto — Львів, вулиця Зелена, 149 Ю
Галич-Авто — Львів, 79066, вул. Зелена, 407
LS-CARS.PRO Доставка Авто з Європи — Львів, вулиця Джохара Дудаєва, 7

StarCars: Авто з США в Львові отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Антон
13 января 2022 в 11:19

Довго вагався чи брати машину зі штатів чи шукати тут, але з останніми тенденціями усе-таки вирішив брати зі штатів. Вибір впав на Starcars, бо дану компанію мені порекомендували друзі. Працював я з менеджером Іваном. Окремо хочу відмітити його як професіонала своєї справи, який може зрозуміти потреби клієнта та супроводжувати повною підтримкою.
Отож, стосовно пригону машини, процес виглядав наступним чином. Івану описав критерії машини, яку би я хотів (для мене був важливий стан машини та пробіг, а не якась конкретна модель) та свій бюджет. Кожен день отримував варіанти від Івана, які мені могли би підійти і тут я би хотів відмітити те, що менеджер зрозумів, що саме я шукаю і практично всі варіанти ми пробували. Звісно, перед аукціоном мені ще скидували прорахунок скільки авто вийде під ключ та КАРФАКС, що також є великим бонусом! Приблизно за 2 тижня аукціонів ми виграли лот і машину відправили в Україну і через 3 місяця я отримав авто. Кожен етап був проконтрольований менеджером, а я отримував фото-звіти (загрузка в штатах та вигрузка в Україні). Авто отримав в тому ж вигляді які були фото і ніяких нюансів не було.
Підсумовуючи: крута компанія з професійним персоналом, ринкові ціни та опції з пригоном машини під ключ (оформлення та ремонт).
Одним словом: РЕКОМЕНДУЮ!:)

Petro
29 ноября 2021 в 19:27

Купили автомобіль Ford C-MAX Hybrid у менеджера Володимира, який був власником машини, а порекомендував саме цю машину менеджер Данило за це йому окреме дякую, бо розглядали інші варіанти. Але тепер як виявилось, що гібрид дуже оптимальна машина. Також Вололимир допоміг з переоформленням авто і впорались дуже швидко. Робота з клієнтами теж на високому рівні, що не менш важливо. Плануємо другу машину купувати теж тут.

Володимир
19 ноября 2021 в 18:17

Купив автомобіль, через компанію StarCars. Авто не купляли з аукціону США, а запропонували під мій бюджет раніше ними пригнане з пробігом 85000км. Авто мені дуже сподобалось, було повністю обслужине, клієнт перед продажем купив масло та усі фільтра+ відав комплект зимової резини на титанових дисках, Хочу сказати, що працівники компанії -фахівці своєї справи. Особливо хочу подякувати Маркіяну та Івану. Так тримати ви молодці!

Саша
01 ноября 2021 в 0:56

Довго шукав компанію, щоб пригнати авто з США, вибрав по відгуках. Марк допоміг у всьому. Довго вибирали, довго шукали, але все-таки знайшли ту якою повністю задоволений. Машина трошки вийшла за бюджет на який розраховував, тому що авто вирішив відремонтувати якісно і ставити оригінал. Машина була повністю готова і на номерах через 4 місяці і 4 дні після покупки (у зв’язку з карантином, машина стояла в порту США приблизно місяць). Покупкою задоволений, роботою компанії також, особливо терпінню Маркіяна, так як я дуже довго і нудно мучив його різними питаннями. Загалом - рекомендую)

Olena
17 октября 2021 в 15:21

Подяка компанії Star Саг Auto за допомогу в швидкому продажі авто.
П. Іван професійно підійшов до поставленої задачі, сервіс обслуговування на "висоті".
Star Car Auto - з Вами було приємно співпрацювати!
Рекомендую!

Женя
10 сентября 2021 в 15:25

Задоволені сервісом даної компанії на всі 100%, а саме дякуємо Марку за допомогу і супровід до самого закінчення оформлення авто.

Виталий
26 августа 2021 в 0:32

Замовляв тут авто, забрав кілька днів тому. Сам довго перед тим вивчав відгуки і спілкувався з менеджерами різних компаній, поки визначався чиїми послугами скористатися.

Отож, підібрали за 3 тижні. Імовірно можна було би швидше, якби я не шукав конкретний колір і специфічний набір опцій. Майже кожен день кидали якісь варіанти, і що мені особливо сподобалося - чітко працювали по вимогах, не намагаючись запропонувати щось інше. В результаті знайшли саме те, що я шукав.
Транспортування через Одесу зайняло 2 місяці 10 днів (від дня торгів до прибуття розмитненого авто під офіс), при чому сам морський шлях зайняв десь 3 тижні. Авто прибуло без додаткових пошкоджень. По вартості теж не було ніяких сюрпризів.
В підсумку, все пройшло максимально комфортно. Старкарс з замовленням справилися на відмінно, заробили ще одного задоволеного клієнта. Однозначно рекомендую!

PS: Окремо велике дякую Юрі (витримка 80го рівня) за підбір, і Максиму - за чітку організацію логістики, документів, і що був на зв'язку 24/7, тримаючи в курсі. Бажаю вам всім успіхів в своїй справі! З задоволенням попрацюємо колись знову)

Олег
15 июля 2021 в 0:47

Дуже дякую за продаж мого авто через ваш комісійний майданчик, хлопці молодці - справжні професіонали.

користувач
14 июля 2021 в 16:24

Мали приємний досвід купівлі автомобіля в компанії StarCars. Для себе обрали Ford Fiesta 2017 року. Дуже задоволені професійним підходом до нас, як клієнтів - швидко знайшли оптимальні варіанти, обрали той автомобіль, який найбільше відповідав нашим критеріям, компанія повністю займалася доставкою та ремонтом, і в результаті нас чекав вже готовий автомобіль:)
Серед переваг – прозорість всіх витрат на всіх етапах. Початково ми планували вкластися до певної суми, а в результаті виявилися деякі додаткові витрати по ремонту, які неможливо було передбачити раніше. Все це було озвучено і факт, що авто вийшло на декілька сотень дорожче, ніяк не вплинуло на наш позитивний відгук.
Тому щира рекомендація компанії StarCars і особливо, менеджеру Маркіяну. Ми тепер постійні клієнти:)

Олена
12 июля 2021 в 19:51

Дуже дякую компанії StraCars, а особливо професіоналу в своїй справі - менеджеру Маркіяну за допомогу у продажі моєї машини.

Марк сам спілкувався з потенційними покупцями, все їм розказав/показав, подбав про всі деталі, проконсультував і допоміг у всіх юридичних питаннях, машину продали першому ж покупцю за 40 хвилин)

Буду продовжувати співпрацю з StarCars - професіонали!
Дуже вдячна за допомогу!

Оксана
08 июля 2021 в 12:46

Купували вперше автомобіль з Америки звернулись у компанію StarCars Lviv. Дуже задоволені сервісом. Менеджер Іван все детально роз’яснив та порахував. Швидко підібрали декілька автомобілів по яким мали проходити аукціони. Надали детальну інформацію по кожному із автомобілів які нам були цікаві. Після покупки авто на аукціоні усі питання з логістики оформлення і розмитненння компанія бере на себе. Автомобіль дорогою відслідковується. Жодна деталь з автомобіля не пропала. Також за рекомендацією StarCars звернулись на сервіс для ремонту автомобілів. Після ремонту також залишились дуже задоволені. Дякуємо компанії StarCars за нашу нову машину.

Женя
03 июля 2021 в 16:23

Шукав авто на auto.ria і натрапив на компанію Star Cars Львів, які находяться на вул. Луганська 18. Менеджер Марк займався продажем даного авто (від самого початку і до закінчення переоформлення в МРЕВ). При купівлі даного авто були деякі затримки з сторони власника.
Ситуація була така:
Я, Марк і власник авто зустрілись на СТО де перевіряли машину і після того власник відмовився продавати машину, але Марк допоміг в рішені цього питання.

Рекомендую!

Женя
01 июля 2021 в 19:18

Щиро вдячний менеджеру Івану за підбір авто на подарунок дружині!
Авто прийшло швидко та як було заявлено по пошкодженнях все співпадало, + до всього до розрахункової вартості не добавилось жодного скритого платежу як це є в інших компаніях!
Дуже дякую буду ще замовляти ТІЛЬКУ У СТАРКАРС

Brazza
27 июня 2021 в 12:40

Хочу поблагодарить компанию StarCars, а в частности менеджера Марка за профессионально проделанную работу! Был куплен автомобиль в отличном состоянии! Всё быстро и без подводных камней! Спасибо!

Саша
21 июня 2021 в 13:36

Star Cars команда професіоналів!
Продав своє авто VW Golf Alltrack на комісійному майданчику. Особлива подяку менеджеру Івану, який особисто займався моїм авто.
Після продажу, не роздумуючи купив у них інше авто, яке вже прямувало в Україну. Результатом залишився дуже задоволений!
Усім рекомендую компанію Star Cars.

Павло
05 июня 2021 в 20:25

Хороша компанія. Дуже компетентні хлопці, а особливо -п. Іван (вів по продажу моє авто Mazda). Звернувся у цю компанію з допомогою продажі авто (у самого на це немає часу і компетентності). Хлопці виконали свою роботу оперативно. Всім раджу дану компанію у купівлі чи продажу авто!

Саша
04 июня 2021 в 20:48

Замовляв авто у Володимира. Справжній професіонал своєї справи. Підібрав авто по всіх моїх потребах, дуже уважно до деталей. Постійна підтримка, мінімум моєї участі. Авто доставили вчасно.

Женя
03 июня 2021 в 0:19

Дуже хороша компанія, рекомендую!
Особлива подяка Марку!
Марк допоміг підібрати авто (саме таке, як я хотів) і дуже допоміг з підбором запчастин. Дякую.

Михайло
01 июня 2021 в 21:18

Мрії збуваються, дякую StarCars!
Від недавна я власник цього прекрасного авто.
Довго обирав компанію яка під ключ підбере авто із США.
І я не помилився обравши StraCars, вони цілком взяли на себе всі кроки, від рекомендації що можна взяти в мій бюджет до ремонту і поставлення на облік. Всі витрати прозорі і зрозумілі. Всі теоретичні нюанси мені повідомили під час підбору ще автомобіля, тому нічого не було не сподіванкою. Я дуже задоволений роботою хлопців та пана Івана.
Без сумнівів рекомендую!

Nazar
24 мая 2021 в 23:02

Дякую компанії StarCars за чудову машину
Jeep Cherokee все дуже професійно якісно і швидко дякую менеджерам Івану та Богдану

Добавить отзыв