UAOTZYV.COM

SsangYong / Автосервіс Компанія Сервіс-Центр

Адрес Львів, вулиця Садова, 2а/2
Телефон +380 (322) 45-49-33
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт ssangyong-club.org/forum/index.php
Рубрики Автосервис, Автомастерская, Ремонт и обслуживание автомобилей
Оценка 2.8 9 отзывов
Похожие компании в категории
Етна — Львів, вулиця Єрошенка, 13
Баланс — Львів, вул. Кульпарківська, 20
АТЛ Автосервис — Львів, вулиця Наукова, 2б
Ірен — Львів, вулиця Янева, 1

SsangYong / Автосервіс Компанія Сервіс-Центр отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Чепурна Тетяна
22 апреля 2022 в 15:18

Не раджу користуватися послугами даного СТО и!
Якщо нема куда викинути гроші, то можете завітати в дану організацію. Декілька тижнів *фахівці * даного сто взялись вирішити проблему з машиною Ssangyong Action. Машина мала сильну вібрацію. Причину шукали більше тижня. "Якби" причину усунули за допомогою іншого СТО, попередив, що найближчим часом треба звернути увагу на паливний насос, а поки що можно їздити. Оплатив рахунок в суму 5100грн (за що так я і незнаю, так як акта виконаних робіт не було представлено) машину забрала з сто. Проїхав найдорожчі в своєму житті 20км за 5100грн, вібрація знову появилось и зникла тяга. Тобто та сама проблема з якою я приїхала - виникла знову (Зателефонувавши на сто - я почула відповідь Ми ж провели роботу, які питання! Можете привести ще раз машину - ми подивимось чи наша це провина.
Одне слово - ЖАХ мало що скаже, Роблять з тебе ідіотку, деруть "по повній". Якщо не бажаєте бути обдуреними - обходьте це СТО!

Komrad
17 марта 2022 в 7:08

Центр майстрів, які працювати не хочуть, їх треба вмовляти щоб щось зробити. Робив у них корейця тільки тому що вони ними займаються.
Не рекомендую.

Solomiia
01 января 2022 в 17:04

Чудовий автосервіс - привітний персонал, робота зроблена якісно, ціни доступні. Буду й надалі тут обслуговувати машину. Дякую!)

Андрій
19 октября 2021 в 16:48

Ремонтую та обслуговую тут авто вже більше 10 років. Роботою задоволений.
Працюють тут з найрізноманітнішими марками авто, в основному роботи по ходовій, двигунах, електриці тощо.
Були за ці всі роки і деякі зауваження, дрібні "помилки", але всі можливі недоліки усували зразу і без питань.
Ціни середні, запчастини можна самому купувати чи шукати, можна і через стіл замовлень.
Щодо відгуків у коментарях про бруд і не дуже комфортні умови - то частково так, але 5 зірок в першу чергу за професіоналізм і якість роботи.

Anthony
16 июля 2021 в 13:09

Їздив сюди кілька років з незначними роботами на пару гайок. З гайками справляються в принципі. Сьогодні з підлою ухмилкою мені заявив, що "хлопці не хочуть займатись моєю машиною". При цьому мій візит був домовлений за 2 дні до того. І була паралельна домовленість з іншим сервісом на ремонт того, що ці "хлопці" мали демонтувати. Таким чином їм плювати на мій графік і на інші домовленості. Як вам фраза "я звичайно можу їх заставити це зробити, але результат буде поганий, є такий досвід"? Ще хтось в притомному розумі схоче мати справу з таким сервісом?
І нічого спихати на вік машини. Поки Назар насолоджувався своїм хамським вчинком, на підйомник заїхала дірява родера, старіша за мій автомобіль. А раніше я приганяв і старішу модель, і нічого. Мова про заміну амортизатора. Агов, не шановні. Це відкрутити/закрутити кілька гайок, це не вимагає інтелектуальних зусиль і рук хірурга. Краще б просто вибачився, а не вигороджував свого брата. У вас було два дні, щоб відмовитись, але мені відмовили в призначений час. Це неймовірно!

Вадим
02 июня 2021 в 14:11

Проконсультувався за цінами ремонту / то пропало бажання ремонтуватись / мусів їхати на СТО (ВУЛКАН) ціни +- одинакові, але швидко і якісно

Кирилл
12 ноября 2018 в 13:35

Демократичні ціні. Професійний персонал. Що головне. Приймають кредитні карти. 5% Бонус плюс знижка. Мелоч, но приятно

Юрій
31 октября 2018 в 11:51

Працівники пахабно відносяться до своєї роботи, майстрів бажано контролювати особисто! Радує сервісний стіл та стілець замовлень запчастин

Женя
21 октября 2018 в 17:37

Обслуговування НІЯКЕ За маястрами потрібно дивитись. Заїжджав до масйстра ХОДОВИКА 16,10,17 звати Йосип! Працює неналежним чином і халтурно. Не раджу нікому цей сервіс. Один плюс від нього що там є кавовий апарат, і то ніякий. СТО просто жахливе

Добавить отзыв