UAOTZYV.COM

Sport Life

Адрес Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, 1б
Телефон +380 (322) 26-76-88
Часы работы
понедельник07:00-22:00
вторник07:00-22:00
среда07:00-22:00
четверг07:00-22:00
пятница07:00-22:00
суббота09:00-21:00
воскресенье09:00-21:00
Сайт sportlife.ua/uk/clubs/lvov/mazepi
Рубрики Спортивный комплекс, Боксерский ринг, Детский клуб, Спортивный зал, Спа-клуб
Оценка 3.1 37 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Sport Life Львів на Чорновола — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 67б
Спортлайф УПА — Львів, вулиця Героїв УПА, 72
Sport Life Львів Сихів — Львів, вулиця Зубрівська, 38
Похожие компании в категории
Лазанка — Львів, вулиця Чернеча Гора
Стадион СКА — Львів, вулиця Клепарівська, 39А
Legenda Sport Lviv Легенда Спорт Львів — Львів, вулиця Шевченка, 111A

Sport Life отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасія
15 ноября 2023 в 21:32

Персонал не вітається… віддаєш ключ, кажеш «Дякую! Гарного дня», дівчина рецепції просто мовчки стоїть з незадоволеним обличчям.

Придбавши абонемент з клубом ніхто не знайомить… знаходити все необхідно самостійно

Tetiana
13 ноября 2023 в 4:38

Сервіс на рецепції 0. Дівчата хамлять, особливо кудрява темна дівчина, поваги взагалі намає. Ні добрий день ні до побачення.

Артем
24 октября 2023 в 23:47

Сервіс жахливий, програма дає бронювати корти, а поновити абонемент не можна в додатку. Сервісний відділ працює з 9: 00 а корт бронювали на 8: 00 ранку гроші списало а зайти в зал не можемо так як правила не дозволяють.

Khrystyna
11 октября 2023 в 20:16

Купляла абонемент заради басейну. Начиталась поганих відгуків, але все ж вирішила придбати, бо зручна локація. В перший день дівчина з відділу роботи з клієнтами провела екскурсію, все показала, розказала, з 12-17 загалом не дуже багато людей, в більшості плаваю сама на доріжці, басейн шикарний, можна використовувати додаткове обладнання, до чистоти претензій немає. Ціна 990 грн/місяць з можливістю щоденного відвідування залу та басейну, як на мене, дуже толерантна.
З мінусів: немає пробного заняття, чи місячного абонементу, тому купляєш по суті «кота в мішку», трішки прохолодно після душу спускатись коридором з 3 на 1 поверх, прохолодна вода (але тільки спочатку, потім звикається).
Загалом вже 2 місяці плаваю з тренером, дуже задоволена, тому можу рекомендувати басейн

Татьяна
10 октября 2023 в 12:49

Перед тим як купляти абонемент на рік - позаймайтесь тут як мінімум місяць. Не рекомендую

В жіночому туалеті в "звичайній" роздягальні вже пару місяців не можуть починити двері (середня кабінка), вони нормально не закриваються, щоб вони закрились треба зі всього розмаху їми грюкнути, що всі і роблять. Ще трошки і ваші кабінки просто розваляться. Далі, немає паперових рушників. Є сушилка для рук - але це не сушилка а просто жарт, вона абсолютно не сушить, потік повітря зовсім слабий. Це ви так зʼєкономили? Ок, але всі витирають руки туалетним папером) В самій роздягальні є зона з умивальникам. Але там немає ні сушилки ні рушників для рук. Це як?

Двері в загальний туалет в тренажерному залі знаходяться в одному приміщенні з проходом в обідню кімнату працівників. Тобто, по-перше, виходить що ваші працівникі мають обідати майже в туалеті. І по-друге, коли ти під час тренування ідеш в туалет то тобі постійно пахне то колтетами то огірками. У вас там все нормально?

Турнікети часто глючать, ключик не спрацьовує. Стоїш його тикаєш по декілька хвилин.

Звичайний зал, той шо не "преміум", знаходиться в одній зоні зі сквошем, тобто там дуже дуже гучно. Якщо хочеш щоб було комфортно то плати за "преміум".

Ваші абонементи не дешеві, чому у вас таке відношення до ваших користувачів?

Віталій
30 сентября 2023 в 18:09

Комунікації із клубом нуль
Телефоную о 21: 15 у відділ сервісу який згідно відповіді того ж автовідповідача працює згідно графіку клубу на сайті, тобто до 21: 30 повідомити про те що забув годинник у шафці, проте у відповідь лише чую що працівник передзвонить у робочий час згідно графіку клубу. Де тут логіка?
Ні разу до преміум карти не запропонували розрекламовані під час презентації карти, ключ від сейфу, безкоштовне заняття із тренером чи відвідати хоть якесь групове заняття за які в більшості всерівно потрібно окремо платити. Під час акції безкоштовного заняття з тренером сквошу - залишив телефон на рецепції для того щоб перетелефонували - на сквош так і не попав.
Заняття із тренером коштує у 2-4 рази дорожче ніж у інших клубах.
Беручи картку преміум розраховуєш на кращі умови ніж переповнені сауни, басейни та джакузі. Про зал я взагалі мовчу, інколи здається що в преміум залі більше людей ніж у простому, та й загалом там тісніше.
Рідке мило у душі періодично відсутнє ледь не у всіх кабінках. Добре що хоть замінили на нормальне, нові фени не дозволяють регулювати температуру повітря, душові завжди брудні із купою волосся по підлозі. В туалеті постійний сморід наче там щось здохло. Майже ніколи немає одноразових рушників.
Сервіс бажає кращого!
Єдине що приємне є у клубі - це усміхнені дівчата на рецепції, за це зірочка

Оля
09 сентября 2023 в 11:47

Холодна вода у басейні. Відсутність мила і паперових рушників у преміум роздягальні. Нема пробного або хоча б (разового) дитячого заняття у басейні. Відсутність дитячих роздягалок.

Роман
06 августа 2023 в 20:40

Дякую за працю всьому персоналу, від продавців, адміністраторів, тренерів і господарському блоку. Ви молодці. Не бачу нюансів, завжди чисто, завжди всі в роботі. Дякую
Щодо вцілому, з 12-17людей мало, тренажорка вільна, басейн з 50разів, що я був, один раз плавав з іншою людиною, а так завжди є вільні доріжки, кросфіт зал, теж вільно.
п. С. Нитікам коментарях раджу просто опуститися з видуманих небес. Класний спортцентр за ті кошти. Дякую ще раз Вам за працю і успіхів!

Наталья
09 июля 2023 в 6:22

Рушники вже другий тиждень мають неприємний запах Та в жіночих душових після 16: 00 майже завжди немає рідкого мила А так все Ок

Аліна
12 июня 2023 в 10:28

В тренажерному залі не займалась, ходила на сквош, задоволена
Ракетки та мʼячик в хорошому стані
Сама зона також.
Час за грою пролітає дуже швидко

Ліля
14 мая 2023 в 13:55

Орендували з подругою корт для сквошу з 20 до 21.
Після виходу з Спортлайф у додатку побачила, неоплачену послугу:
Затримка при виході з клубу 150 грн. (вийшли ми о 21: 02)
Ніхто з персоналу не попереджав, що буде якась доплата після 21: 00, та і взагалі це нелогічно якщо оренда корту вказана у додатку при бронюванні 21: 00.
Та і взагальному не дуже вічливий і малоприємний персонал на рецепції.

Вікторія
02 мая 2023 в 16:48

Тренажери стоять зламані місяць, в залі або нема чим дихати, або кондиціонери працюють так що аж холодно, в результаті насмарк і горло болить

Юлія
18 апреля 2023 в 4:30

Добрий день! Спортзал з тренажерами не поганий, але трохи тісно, продають абонемент зал і групові заняття але майже всі групові платні або дитячі, є дні коли немає жодного безплатного. Для чого тоді казати, шо входять групові? Персонал також мав би бути привітніший. Зони для заняття самому по факту немає 2м2. Прийшла перший раз спортзалом ніхто не ознайомив тикнули рукою де роздягальне після того, як сама спитала, а дальше все шукай сам або потрібно питати в людей. Більше точно купляти не буде і нікому не пораджу.

Наталия
18 ноября 2022 в 11:48

ДУЖЕ приємно проводити тут час. Завжди затишно і комфортно. В клубі чисто, душеві гарні, чисті та охайні, у сан вузлі прибрано. Дякую персоналу за чистоту!

Саша
09 мая 2022 в 12:06

Самим спортивним комплексом задоволена. Але персонал це окрема тема… Дівчата які видають ключі не привітні взагалі, ні доброго дня, ні до побачення. Попросила сказати ціну на окуляри, на що мені відповіли «там різні ціни». Сказала на конкретну модель, мені взагалі нічого не відповіли. Я стояла чекала 5 хв і просто пішла.

Настя
04 апреля 2022 в 13:23

Ходжу вже місяць, мені дуже подобається. Купила абонемент преміум, тож мала нагоду потестити багато послуг, які надає комплекс і наразі нарікань немає. Звичайно, є якісь недопрацювання, але все рівно якість набагато перевищує ціну.

Сергей
17 марта 2022 в 16:57

Гра в Сквош. Не ізольовані зони від попадання м'ячів на світильники, в жолоба для кабелів і т. Д. Діставати м'ячі ніхто не хоче, залишив скаргу проте вона досі без відповіді. Потрібно ізолювати місця для унеможливлення втрати м'ячів. Я не можу в подальшому відвідувати даний заклад так як мої два м'ячі втрачені. Дуже шкода що немає ніякої реакції та подальшого вирішення даної проблеми.
"Намагаються повернути м'ячі" - пройшло вже 3 тижні результату так і нема, маю надію що після критики спортивний центр подбає про свою репутацію.

Vasyl
05 марта 2022 в 14:22

Римська парна вже більше шести місяців не працює. Відсутні лежаки поза баром.
20.01.2022. Римська парна вже працює. З'явилася проблема з руською парною. Серед плюсів: чисті душові, завжди гаряча вода (на Чорновола часто були періоди коли вода у душових була "літня"). Підтверджую, що рушники не такі пухнасті, як колись, але користуватись можна. Враховуючи теперішню ціну на газ та електроенергію вважаю, що сервіс цілком адекватний ціні абонементу. Піднімаю зірочки.

Ярослав
05 марта 2022 в 6:02

По моєму дуже класний спортивний комплекс. Дууууже великий вибір чим зайнятися. Кілька тренажерних залів з веееличезною кількістю тренажерів, гантелей, велотренажерів, бігових доріжок і тд. Є можливість займатися з тренером, яких теж доволі багато. Великий олімпійський 50 метровий басейн. Доріжки поділені по 25 метрів, тобто поперек і тому їх дуже багато і тому немає скупчення людей на доріжках. В роздягалках і душі чисто, немає поламаних дверцят, відірваних шторок і тд. Вода приємна. Менеджерки дуже привітні і все доступно пояснюють. Ще величезна спа зона, сквош, ігрові зали для футболу б баскетболу. І ще, незважаючи на велику кількість людей, не відчувається тисняви чи незручностей. Звичайно краще ходити протягом дня а не ввечері:)

Юрий
13 февраля 2022 в 6:09

Гіршого клубу і ставлення до клієнтів ще не зустрічала. Людина приходить перший раз і ніхто нічого не покаже і не пояснить. Що де знаходиться? Як працює? Куди іти? Які правила? Гроші заплатила і масти собі голову. Головне, що чарівно посміхаються.

Добавить отзыв