UAOTZYV.COM

Спартак спортивно-оздоровчий комплекс

Адрес Львів, вулиця Мельника, 18
Телефон +380 (67) 970-08-08
Часы работы 11:00-23:00
Сайт leoland.ua
Рубрики Детский развлекательный центр, Организация детских праздников, Танцевальный клуб, Десертное кафе, Агентство по организации и проведению мероприятий
Оценка 3.7 13 отзывов
Leoland спортивно-розважальний комплекс
Похожие компании в категории
Медик — Львів, вулиця Івана Горбачевського, 24
Smile Park Львів — Львів, вулиця Під Дубом, 7Б
Come In! — Львів, вулиця Соломії Крушельницької, 3
квест-кімнати Enigma Escape Game - Львів — Львів, вулиця Стороженка, 30

Спартак спортивно-оздоровчий комплекс отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лена
20 апреля 2024 в 18:43

Все чудово, але є один дуже неприємний момент вже майже два місяці в кімнаті матері і дитини поламаний замок. Перші рази ввічливо вибачались, передавали майстру, результату не було. Наступний раз вибачились, сказали, що замок буде наступного тижня. З того часу пройшло вже два тижні. Вважаю цей момент не припустимим

Sergii
25 января 2024 в 13:24

Leoland - це проект, який поєднує розвиток дітей, освіту та спорт, і є унікальним у своєму роді. У клубі є 7 освітніх станцій для дітей, де є різноманітні заняття від наукових лабораторій до футбольного клубу для раннього розвитку.

Lee
24 января 2024 в 12:23

Вперше відвідали Кідландію і приємно вражена. Персонал доброзичливий, залучений в процеси. Донечка була зайнята 3 години, а я за цей час могла попрацювати в піцерії.

Olichka
12 января 2024 в 12:09

Відвідуємо місто професій Кідландія вже давно, щоразу дитині цікаво проводити тут час. Всі оператори дуже ввічливі з дітьми, цікаві завдання, пізнавальна інформація. Чудово що є таке місце для дітей!
Також дуже смачна кухня в ресторанах.
Однозначно рекомендую відвідати!
Дорослим також тут цікаво і дуже комфортно знаходитись.

Марта
23 ноября 2023 в 0:50

Улюблений комплекс для діток в нашому місті. Найбільші плюси це різноманіття атракцій та персонал, який вже встиг стати друзями малечі, особливо інструктор Софія – прекрасна дівчинка, яка дуже добре комунікує з дітьми. В цьому закладі є послуга інструктора і моя дочка любить залишатись саме з нею. Бажаємо закладу тримати марку і зберігати святкову атмосферу щодня.

Dmitro
22 ноября 2023 в 18:54

Заклад чудовий, великий, багато цікавого для різної категорії діток як і для дорослих так і для маленьких, чисто, охайно. Великий батутний парк, скелодром, де інструктори домагають діткам піднятись з страхівкою, парк з безліччю перешкод. Також великий плюс, що всі автомати БЕЗКОШТОВНІ.
Ходимо сюди задоволенням!
Раджу кожному)

Lili
20 ноября 2023 в 5:58

Робили дитині д/н, дуже розчаровані кухнею і обслуговуванням, якого взагалі нема і за нього беруть 10% Не рекомендую!

Vlodyj
19 ноября 2023 в 22:26

Здивував попередній коментар, тому, що ми теж святкували в цей день дитяче день народження. Так є дрібниці на кшталт малих розмірів технічних тапочок і дивного правила коли тобі потрібно перейти в гардеробну чи на стійку аніматорів то обовʼязково потрібно здати ключі від шафки, в мене так було 4! Рази) Але кухня, класична ресторанна, на висоті. Вчасніть подачі була витримана до хвилини згідно домовленого нами таймінгу. Дівчинка яка відповідала за нашу кімнату зʼявлялась до 2хв і була абсолютно доброзичлива і комунікабельна. Торт смачний! Про питання 10% обслуговування ми напевно були попереджені 4-5 раз, перший раз це консультаційно по телефону коли підбирали дату. Заклад дуже чистий і приємно здивувало, що всі настільні ігри футбол, хокей, баскетбол, дитячі машинки і т д входять у вартість абонементу і не потребують додаткових жетонів. Тому діти і батьки залишились виключно в хорошому настрої.

Marta
04 августа 2023 в 15:18

Були з дітьми в кідландії, враження жахливі. Організація роботи на нулі. Адміністратор повідомив, що даний заклад може вмістити одночасно 700 дітей, в час перебування там знаходилось 350 (за словами адміністратора). Черги під кожними дверима налічували більше 10-15 дітей, в той момент коли група яка проходить завдання може складати не більше 6. Тобто під кожними дверима потрібно було простояти 20+ хвилин для дітей віком 4+ років. Батькам займати чергу не можна. Уявіть собі дитину, яка відстояла мінімум 5-7 черг. і ще виконувала завдання, за які не завжди давали винагороду в тій сумі яка заявлена на табличці дверей (бо не справилася до кінця з завданням). Надіюсь, що моє письмове звернення приймуть до уваги, або хоча б дадуть відповідь на цей відгук.

Бажаю вам змін в організації роботи!

Не рекомендую нікому.

Анна
24 июля 2023 в 9:14

Вітання!
Святкували дитячий випускний з 4 класу. Свято пройшло для дiтей гарно, бо дітям подобаються розважальні заклади такого плану.
Однак, у батькiв достатньо зауважень щодо органiзацii свята та роботи офiцiанта, адміністраторів та аніматорів. Рекомендувати знайомим, друзям Леоленд важко, адже рiвень обслуговування не вiдповiдає статусу.
1. Коли зайшли безпосередньо всередину кігурумі вразилао відсутність пандусів на другий поверх, а ще краще має бути ліфт, адже діти з обмеженими можливостями так само відвідують заклади такого плану і наявність пандусів в теперішній час це вже прості і нормальні речі. Для нас цей момент був надважливим, в нашій компанії була дівчинка в інвалідному візку. Адміністрація заспокоїла нас, сказавши що владнає це питання. Результат владнання- мама дівчинки з аніматором на руках несли крісло з дитиною на 2 поверх.
2. При складанні меню не сказали, що в закладі безкоштовна вода в необмеженій кількості. Про цю послугу батьки дізналися від однієї з наших мам. Офiцiант, який обслуговувала кiмнату жодного разу сама не запропонувала воду, якщо б iй не нагадали, то б не принесла, на жаль. Діти були дуже спраглі, адже весь час в русі. Дівчина офіціант жодного разу не проявила ініціативу, щоб принести води, адже прекрасно все бачила, бо забирала пусті графіни з водою набагато швидше, ніж приносила їх. Нам доводилось її просити буквально що 20 хвилин про воду. Це великий мінус.
3. Головне (.
Нам зіпсували найкульмінаційніший момент так званого"квесту". Буквально напередодні адміністрація закладу повідомила нам, шо забули нам сказати, щоб ми придбали дітям подарунки (символічні солодощі) які в кінці квесту діти мали б знайти в "чарівній скрині". Ми передали пакунок (картонний ящик) з солодощами адміністрації, яка люб'язно взяла його та поставила собі під стійку.
В кінці квесту діти прибігли лише з папірцями-дипломами і без подарунків. (
Аніматори нам повідомили, що їм ніхто не передав подарунки. Ок, ми пішли до адміністрації, де нам сказали, що вони не повинні були їх передати аніматорам, це був виявляється нашим обов'язком. Після такої відповіді ми були вкрай розгублені та обурені, адже нам ніхто не казав, що подарунки мали бути передані нами недоаніматорам. І зрештою, для чого тоді адміністрація забрала солодощі собі під стійку? Невідомо. Ящик з призами так і лишився у них.
Звісно, вони вибачилися і дали нам "Гарі Поттера" на пару хвилин, щоб роздав дітям призи, але приніс їх не в "чарівній скрині", як було обіцяно, а в тому ж самому картонному! Ящику. Вони спаплюжили цей момент двічі, можна так сказати. Сюрпризний момент було втрачено безповоротно, "дякуючи" адміністрації.
Завдяки одній "пробивній" нашій мамі зі зв'язками, нам у якості вибачень організували безкоштовно неонове шоу, яке стало одним з найяскравіших моментів того дня і трохи згладила неприємне відчуття від неприпустимих прогалин в організації зі сторони закладу.
4. Анiматори з шоу по суті халтурщики. Якщо ви вже даєте оголошення що робите випускний, то маєте розуміти що є велика різниця між п'ятирічним і десятирічними дітьми, такого плану із супергероями і примітивними квестами. Дітям було абсолютно не цікаво, адже їх розвага розрахована не на 10 -11 років, а на 5-6 від сили. Нажаль, тут теж треба максимально првцювати. Кошти були заплачені за одне, по факту отримали зовсім інше та ще й у спаплюженому у вигляді.
В цілому, діти були задоволені. Але всi залишились при враженнi, що обслуговування 5 з 10, сервiс 3 з 10, аніматори 1 з 10, атмосфера закладу 10 з 10.
А загалом усе виглядає ще "сирим" і недопрацьованим. Працюйте з персоналом.

Анна
02 июля 2023 в 14:37

Були в Кігуруміку для маленьких діток до 5 рочків, враження чудові, дякую дівчинці-аніматору Юлі яка забавляє таких маленьких діток, комунікація на вищому рівні?
Вразила чистота приміщення і ігрових зон
Також велика подяка закладу за великий вибір іграшкового інвентарю (бізіборт-топ

Марта
18 июня 2023 в 18:46

Були в Кігурумі і В Кідландії)
Все просто супер, персонал привітний та завжди підкаже куди йти і що робити)
Кідландія дуже крутий простір для дітей де можна заробити свою першу зарплату
Кігурумі круто для активних ігор: пострибати, полазити, побавитись!
А кавʼярня Мавка - окремий вид мистецтва
Тому ми щиро рекомендуємо

Ігор
30 августа 2020 в 11:19

Реконструкція йде з порушеннями архітектурно-будівельних норм. Впритул до існуючоі забудови. Багато пилу розповсюджується на навколишні будинки. Мешканці сусідніх будинків скаржаться на перебоі з електроенергією. Початок будівельних робіт інколи починається не в нормований законом час, о 6: 00 ранку.

Добавить отзыв