UAOTZYV.COM

Спа Вилла Жасмин

Адрес Трускавець, вулиця Стебницька, 27В
Телефон +380 (98) 466-27-57
Сайт www.jasmin-hotel.com
Рубрики Небольшая гостиница
Оценка 3.9 43 отзыва
Похожие компании в категории
Apartments Sonce / Вілла Сонце — Трускавець, вулиця Річки, 1
Вилла Марта — Трускавець, вулиця Біласа, 7А
Вілла URSULA — Трускавець, вулиця Лесі Українки, 20
Готель Нафтуся — Трускавець, вулиця Джерельна, 3

Спа Вилла Жасмин отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Таня
07 декабря 2023 в 5:19

Доброго вечора. Перебували з дитиною в басейні. В Жасміні Враження незабутні. Басейн з різноманітною підсвіткою. І ще лунала музика -це взагалі казково Сходинки в басейн мягкі, дуже зручні. Вода дуже тепла в приміщенні теж. Одним словом ми залишилися дуже Задоволені! Персонал привітний!

Fotinia
02 октября 2023 в 15:54

Щойно завершили тижневе проживання в цьому "готелі", який дуже важко назвати СПА. Можливо колись він і був непоганим, але дешеві матеріали, відсутність догляду і зацікавленості персоналу робить свою справу. Господарі просто "стрижуть бабло", їм байдуже до того, що відбувається в готелі.
Стійка реєстрації відсутня в принципі. Якийсь хлопець у спортивному костюмі (не зрозуміло, чи відвідувач, чи це працівник готелю - ніяких зовнішніх ознак працівників немає) збирає гроші за проживання. Терміналу немає! "Просто на карту сина хазяїна перекиньте. " - слова "адміністратора". Чергові адміністратори відсутні на своєму робочому місці 90% часу (за власним досвідом) або залипають в телефон. Часто доводилось просто йти, не дочекавшись і без вирішення проблем.
Бруд в душі басейну, у воді плаває щось, схоже на слиз, слабке освітлення приховує немиту підлогу. В душовій басейну в кутку валяються чиїсь БРУДНІ НОСКИ! Душові шланги потребують заміни, бо тече вода на всі боки. Жодної людини в басейні з працівників! І лише попередження про штрафи за прижки в басейн і за відсутність шапочок (купляли самі в сусідньому супермаркеті). Більше одного разу зайти в басейн не ризикнули, від сауни теж відмовилися з причин недотримання чистоти.
В номері (ЛЮКС!) зламані гачки в коридорі, де має висіти верхній одяг, про що одразу повідомила чергового адміністратора, на що отримала відповідь: "А, вони часто ламаються. Їх потім полагодять. " За нашого тижневого перебування в готелі цього так і не сталось. Раковина в туалеті побита, стаканчика для зубних щіток немає, туалетний папір принесли аж один раз - купляли самі.
Мій чоловік сам прочистив зливи в раковині і душовій кабінці, бо вода вже текла на підлогу після 5 хвилин в душі. Також самі поставили прокладки в душовому шлангу, бо вода лилася на всі боки - їх там просто не було.
В номері люкс - павутиння під ліжком, пилюка в кутках, не працює половина ламп, застарілі шафи розвалюються на очах (дверцята висять на мінімумі петель), бра хилитається на одному тоненькому проводочку, антимоскітна сітка на балконі не тримається, бо зламане кріплення, на "чистих" чашках - залишки чиєїсь кави і сліди від помади. Чайник ми прочистили від накипу самостійно, щоб просто було як ним користуватись. В номері є сейф, але до нього немає ключа. Раковина в номері побита. Стаканчика для зубних щіток взагалі нема. Фотодокази додаю.
В готелі пропонують сніданки-обіди-вечері за принципом "їжте, що дають", - вибору нема. Тому харчуватись ходили в кафе і бістро - там принаймні є вибір і часом за меншу ціну.
Медичне обслуговування за зрозумілих причин відхилили - були серйозні сумніви стосовно чистоти.
Прибиральниці в номерах чесно намагались робити свою справу, навіть на наше прохання протирали балкон від пилу. Але літня жінка не в змозі всьому дати лад, хоч і дуже старалась. Підтримували чистоту самі, залишили номер чистим і навіть трохи більш доглянутим.
В номері висить оголошення, що готель не несе відповідальності за речі проживаючих!: (Власникам готелю хочеться побажати більше уваги приділяти контролю за чистотою та замінити старі меблі та сантехніку, або хоча б пристойно доглядати за старими. Готель потребує чоловіка "з прямими руками" для усунення дуже великої кількості недоліків, які накопичились з часом і Хазяїна!
З позитивного: в холлі готелю живуть черепашки!) гарний акваріум. Тиха і спокійна "соляна печера", квіти скрізь.
З негативного: ми сюди більше ні ногою! Здоров'я дорожче.

Катя
22 августа 2023 в 17:00

Я не задоволена подорожжю. У мене стався інцидент. Лопнула душова кабіна і кусочки стекла мені впали в око. Мені трохи прибрали персонал. Но зі словами типу інше прибере прибиральниця зранку, але вибачте я ну мене маленька дитина і вона там ходить. Коли звернулася до власників там був в отелі брат власника сказав тобі погано то викликай швидку в чому справа. Я поїхала одразу в хірургію до Львову, валізу з 4 поверху мені ніхто не допоміг спустити і гроші за 3 дні ніхто не вернув. Не раджу.

Натали
18 августа 2023 в 9:31

Почнемо з того що мій чоловік пройшов дуже тяжку медичну процедуру, як хімієтерапія. Лікарі порадили йому пройти курс "очищення " трускавецькою водою нафтуся. Заздалегідь ми замовили номер в готелі "жасмін", щоб понад усі складнощі в наші часи оздоровитись. Зателефонувавши нас запевнили що кращих номерів у них немає і заплативши передоплату за два дні самого люксового номеру ми навіть і не хвилювалися що все іде за планом.

Проїхавши майже 1000км нас навіть не зустріли на рецепції, тому що її просто немає (кімната на першому поверсі з акваріумом)

Зайшовши на 3 поверсі в номер 9 ми прийшли в шок. Нас зустріли двері які раніше були вирвані з замком (майже полагодженими) Зайшовши в номер ми зрозуміли що заплатили за номер який не коштує 1280 гривень за ніч.

Номер студія який не відповідав дійсності.

Номер розділяла стіна. В одній меншій кімната стояв диванчик розкладений застелений заплямованою простинкою, холодильник в голові від дивана і трюмо з плавним переходом в французький балкон з виходом в стіну трускавецького центрального базара. Ще як бонус в кімнаті були двері від роздвижної шафи, так скажем двері є а шафи немає.

Друга кімната була заповнена двоспальним ліжком, уже існуючої шафи з дверми, дві прикроватні тумби, торшер, чайник, 4 стільця (деякі скручені всіма шурупами які тільки були, гордість кондиціонер і якась масажна кушетка заправлена замість додаткового спального місця

Розетки дві вільні є в межах кімнати (ще дві не працюючи) і на тому дякувати, тому що в першій кімнаті тільки одна за холодильником.

Міжкімнатних дверей немає так як заплатили за кімнату студію, замість них прикрашають кімнату плотні штори. А як могла забути телевізор з телепередачами новий, 1+1, інтер. Які майже завжди працюють.

Переходимо повільно до ванної кімнати. Двері які від легкого потягу просто відчиняються тому що по феншую кімната де є вода повинна наповнювати весь вільний простір нашої вітальні. Як тільки я завітала в цю кімнату водні процедури волі по волі почали мене примусово очищати, так як з потолочного світильника на мене почала капати вода невідомого походження збираючи гарнющу калюжу на полу. Фен. Обшарпана полиця біля умивальника. Ооооо, мило. Дуже рідке. Якщо в розумінні у вас рідке мило це - продукт, який спрямований на очищення і догляд за шкірою і рідка консистенція яка дозовано подається в руку і дозволяє уникнути скупчування бактерій, як відбувається з цільним кусковим продуктом. То це мило не таке, як хотілося відчути. Здавалось що вода яка стікає з потолочного світильника розбавляло його до поки воно перестало нагадувати мило а почало нагадувати просту зафарбовану воду.

За унітаз нічого не скажу просто помила "неглядя".

Плюс є - води було вдосталь.

Стіну прикрашав вентилятор під якого підклали по " хазяйскі "туалетний папір. І саме неприємне те що ми витерлися рушниками з легким амбре. І це я навіть не ходила на обід. То я до чого. Як же треба не любити своє діло щоб так зневажати своїх гостей щоб так знущатися і чекати на доходи і рекомендації. Фото докази прикріпляю. Дякую за увагу.

Саша
15 августа 2023 в 21:59

Відпочивали сімями в 45,46 та 12 номері. Номери були гарні та просторі. Прибирання щоденне та якісне. В номерах були кондиціонери. Проблем з шумом холодильників супермаркету не було хоча про них багато читали у відгуках шум звісно є но незначний. Дітям дуже сподобався басейн він глибокий тому нагляд потрібний нажиль нема дитячого. Масажисти Андрій та Назар просто бомба пробувала масаж у обох чоловікові та родичам також сподобався. Харчування в ресторані смачне та недороге. Батькам сподобались медичні процедури хоча їм важко догодити кажуть помолодшали на 20 років. Є можливісь пожирити шашлик біля готелю чим ми власне скористувались. Парковка біля готелю присутня. Розташування чудове поруч ринок Сільпо та АТБ до парку іти 5 хв. Відпочинок був прекрасний обовзково ще повернемось.

Олег
15 августа 2023 в 19:35

Дуже пошкодували, що зупинились в цьому готелі, особливо якщо у Вас буде номер на сторону супермаркету "еко-маркет", адже система охолодження та кондиціонери вказаного магазину працюють настільки шумно, що не можливо спати, навіть при зачинений дверях номеру на балкон.
Крім того відсутня парковка біля готелю, яка вже тривалий час ніби в ремонті.
В номерах та туалеті не дуже чисто і не все працює.

христина
14 августа 2023 в 10:18

Комфортне місце. Недалеко до парку, послуги лікаря, процедури, харчування - все на місці! Все сподобалось

Саша
13 июля 2023 в 0:28

Велика подяка офіціанці Світлані та повару за смачну домашню кухню.
Теплий досить великий басейн. Зручне розташування. Привітна лікар Олександра яка допоможе в любій ситуації. Проходили курс медичних процедур за відчуттям помолодшали на років 20. Дякуємо за хороший та якісний сервіс. Обов'язково ще повернемось.

Андрей
13 февраля 2022 в 19:33

Хороший отель - мини санаторий. По ценам - один из самых недорогих. Качество проживания и лечения на уровне, не хуже и не лучше, чем у конкурентов. Единственное подкачало питание. Раньше здесь практиковали шведский стол, теперь, увы, засилье макарон с колбасой

Саша
17 января 2022 в 4:53

Уютная вилла, приветливый персонал. Имеется своя лечебная база, широкий спектр процедур. Так же можно там заказать питание. Есть сауна и бассейн. Цены очень доступные.

Женя
31 октября 2021 в 18:34

Забронировали номер с утра. Отправили деньги.

Позже нашли этот отель в купонах скидочных и попросили обьединить заявку и бронь, чтобы секономить деньги. И тут вдруг чудным образом у них вдруг не оказывается мест на эти даты. Когда староство почему вы не перезвонили и не оповестили, что жат нет, а приняли и подтвердили бронь - администратору сказать было нечего.

НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Марианна
15 октября 2021 в 0:10

Общее впечатление хорошее - удобно, что массаж, бассейн, соляная комната и все процедуры на территории виллы и никуда не нужно ходить. Персонал приветливый и отзывчивый. В номерах есть все необходимое. Красивый дворик.
Из минусов - нет кондиционера, еда в ресторане ну очень диетическая, вид с номера на какую-то стройку.

Женя
09 октября 2021 в 10:07

Хочу оказать великую благодарность всем сотрудникам《вила Жасмин 》Александре Леонидовни как доброму врачу у меня былр большое давлениеона относилась очень добре отношения и уход был за мною, и я очень благодарна всему персоналу медицинскому, Федусь Анна, Шафран Катерина, Пилипяк Галя и еще Надежду фамилию не знаю ихне тепло иотношение к нам. И официанток как они подносили кушать с любовю и теплом по домашнему. А особенно я благодарю Александру Леонидовну зо отзывчивость и чудесное отношение. Желаю крепкого здаровяи всего что можно пожилать. Всему колективу готель Жасмин.
Горбунова Катерина
г. Дружовка

Александр
02 октября 2021 в 11:48

На свои деньги - ничего так. Есть ряд недочетов в организации самого проживания - слабенький интернет, завтраки довольно посредственные (колбасу и овощи нарезают так тонко, что через них можно читать). Все остальное - нормально. Рядом рынок, Эко Маркет и АТБ. Все экскурсии проезжают через это место - очень удобно. К СПА процедурам вопросов нет.

Людмила
29 сентября 2021 в 20:28

Хороший спа готель. В номері де ми проживали було чисто, персонал привітний, все показали, розказали, нам все сподобалося.

Мазяєва
28 августа 2021 в 17:32

Фото и информация на сайте соответствуют действительности. Соответствие цены и качества.

Номера чистые, уютные. Есть все необходимое. Питание диетическое, можно заказать как комплекс на целый или отдельно завтрак, обед или ужин (недоставало меню, чтобы понимать, что именно брать- завтрак, обед, ужин или все вместе). Недостатки есть (просили прочистить слив, душ подтекает), но все компенсируется наличием целого спектра процедур, массажа (массажист Андрей профессионал своего дела) и бассейна, приветливым, вежливым персоналом и администрацией.

Для бюджетного отдыха и оздоровления то, что нужно. Рекомендую.

Natural
17 июля 2021 в 22:18

Благодарю весь коллектив Спа Вилла Жасмин от собственников до обслуживающего персонала за тёплый приём и уют!
Рекомендую всем, кто хочет отдохнуть, оздоровиться, омолодиться ️

Анастасія
12 июля 2021 в 20:48

Сам номер непоганий доступна ціна. Але обіцяли безкоштовний басейн і здерли за нього по 150 грн з людини і це за день +обов'язкова покупка шапочки у них. З відкритим вікном спати неможливо через шум холодильників сусіднього супермаркету, в номері є кондиціонер але немає пульта. Розташування зручне, але вид з вікна паскудний. Рекомендую шукати щось інше. Ціна за харчування НЕ виправдана!

Женя
08 июля 2021 в 21:32

В данний момент відпочиваємо в готелі Жасмин. Дуже задоволені сервісом. Номер чистий та просторий. Харчування смачне а головне дієтичне. Також в готелі є велика лікувальна база та теплий басейн. Масажист професіонал у своїй галузі біль в спині як рукою зняло. Персонал вічливий та дружелюбний. Відпочинком дуже задоволені. Обов'язково будем рекомендувати близьким та самі ще не раз приїдемо.

Александр
07 июля 2021 в 20:57

Все старое, из душевой сильный запах канализации, резетки в номере не работают. Находиться за супермаркетом шум от вентиляторов супермаркета мешает спать, огромный минус парковка для трех машин и все, подъезда нет

Добавить отзыв