UAOTZYV.COM

Слухові апарати Starkey Львів

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 81
Телефон +380 (67) 670-87-47
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-18:00
Сайт bettertone.com.ua/uk
Рубрики Медицинский центр, Сурдолог, Диагностический центр, Ремонт слуховых аппаратов, Магазин слуховых аппаратов
Оценка 4.9 72 отзыва
Похожие компании в категории
Новодерм — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
ЛОНЦ ВІКТОРІЯ / Центр вилікуваних захворювань — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39

Слухові апарати Starkey Львів отзывы

72
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Snizhana
27 января 2024 в 0:22

Дуже хороший персонал, привітливий, лікар Романів Наталія Іванівна дуже хороший і досвідчений лікар

Ольга
22 января 2024 в 15:08

Добрий день. Щиро хочу поділитися про чудових лікарів у клініці та персонал дуже хороший та приємний. Я задоволена що завітала саме у цю клініку та рекомендую звертатися саме до них вони допоможуть вирішити вашу проблему та назначать правильне лікування. Дякую що ви є

B. G. Панас
07 января 2024 в 23:30

Сьогодні синові проводили аудіометрію, все пройшло чудово! Лікар Когут А. Дуже приємна в спілкуванні, має підхід до дитини, весела! Дякую Вам за професійну діагностику! Дівчатка на рецепції дякую і Вам, ви як сонечко серед хмарного дня, дуже привітні і любʼязні!

Валерия
01 января 2024 в 22:38

Доброго вечора! Хотіла бо подякувати усій команді (адміністраторам, медсестричкам та лікарям)
Персонал максимально уважний до пацієнтів і зацікавленний в тому, щоб допомогти. Все доступно пояснюють, покрово призначають лікування, процедури, слідкують за динамікою та станом пацієнта і будуть вести вас до повного вашого відновлення. Дуже приємна атмосфера, ввічливі та уважні до кожного пацієнта! Усім рекомендую відвідати цей центр, хто має ЛОР-проблеми! Ви будете задоволені

Лилия
24 октября 2023 в 7:51

Хочу висловити подяку лікарям Львівського Центру РОМАНІВ Н. І, КОГУТ А. І, консультантам рецепції за професіоналізм, чуйність та доброзичливість по відношенню до відвідувачів закладу.
Вислухавши мої проблеми щодо слуху, які інші лікарі не змогли виявити та вирішити, Наталія Іванівна (Романів) направила мене на діагностику, визначила схему, препарати та методи лікування. Завдяки чому я пройшла правильне лікування.
І я знову чую та радію звукам навколо себе!
Дякую!

Наталія
16 октября 2023 в 11:21

Щиро дякую чудовому лікарю Анні Іванівні та Лор-центру "Беттертон ", за теплий і такий необхідний для нас візит! Лікар дуже уважно і з усмішкою на обличчі, оглянула дитину (яка після невдалого лікування зуба не підпускає до себе лікарів) зробила відповідні обстеження, все пояснила, назначила лікування! Дуже задоволені оглядом лікаря Анни Іванівни, її професійний підхід і роботою кваліфікованого персоналу!
"Дуже смачні у Вас цукерки. "
Дякуємо Вам і щиро рекомендуємо Ваш центр!

Таня
14 октября 2023 в 7:32

Нас зустріли теплим прийомом, в клініці гарно та дуже атмосферно, уважний та привітний персонал.
Лікарка Когут Анна Іванівна дуже уважна до своїх пацієнтів, прийом на найвищому рівні.
Всім буду рекомендувати ваш Лор-цент.
Дякуємо

Алёна
09 октября 2023 в 11:27

Дуже дякую, мені все сподобалось! Для мене було важливо дуже швидко попасти на прийом і дівчина адміністратор увійшла в моє положення та записала мене в той же день до лікаря. Коли ми прийшли, нас дуже гарно зустріли та запропонували теплі напої. Дівчатам на рецепції велике дякую! Лікар дуже приємна, моя дитина навіть не разу не заплакав (2,5 роки), коли йому перевіряли слух. Все було дуже обережно та ввічливо. Результатом обслідування і поясненням - залишилась задоволена. Все чітко і ясно пояснили та надали додаткові рекомендації.
Візитом я залишилась дуже довольна!
Рекомендую!

Женя
11 сентября 2023 в 21:55

Якість слухових апаратів starkey відмінне, звучання чудове. Обслуговування у центрі прекрасне. Велика подяка лікарю Анні Іванівні за її професіоналізм і розуміння.

Саша
22 августа 2023 в 6:06

Абсолютно задоволена прийомом. Рекомендую лікаря Анну Іванівну Когут, яка встановила діагноз на відміну від інших закладів, які я відвідую з 2019року. Щиро дякую!

Володимир
25 июля 2023 в 7:27

Ввічливий і професійний персонал. Сучасна апаратура. Швидко зробили аудіограму та одразу видали результат. Є дитячий куточок. Зручна зона очікування. Зручне місцерозташування. Неподалік є парковка біля цирку.

Саша
23 июля 2023 в 0:35

Дуже гарний і привітний персонал, доступно все пояснюють, швидко і легко пройшла процедури і відразу отримала результати на руки, однозначно рекомендую️

Саша
18 февраля 2022 в 19:39

Зверталась до Лор-лікаря, залишилась дуже задоволеною!
Сервіс дуже привітний та приємний, спеціаліст була вкрай кваліфікована. Дуже вдячна за оперативну допомогу, без сотень призначень та незрозумілих лікувань, які мені до того радили в іншій клініці. Також, дуже зручно, що клініка має звязок з центром, де можна швидко зробити КТ. Дякую вам

Женя
15 февраля 2022 в 8:19

Дуже задоволена роботою центру. Дякую!
Завжди привітні працівники, кваліфікований лікар. Є клієнтом уже другий рік. Провели обстеження, порадили слухові апарати. Дуже уважні, самі подзвонять, нагадають про черговий огляд налаштування слухових апаратів.

Женя
03 января 2022 в 7:45

Дуже хороший центр слуху, хороше ставлення до пацієнтів. Мій брат став краще чути. Всім рекомендую!

Dana
19 декабря 2021 в 10:03

Це жахливе місце з вкрай некваліфікованими спеціалістами! Я дуже прошу людей не вестись на відгуки у 5 зірок, як це зробила я. Аудіограма повинна проводитись у закритій спеціальній кімнаті, а не у кабінеті де чути сторонні звуки (машин по бруківці і т. П.) і неможливо сконцентруватись. Був поставлений невірний діагноз, хоча діагнозів тут і не мали б ставити, а дати тільки дані аудіограми для мого лор лікаря. (сказали що не буду чути більше ніколи, бо десь посигналила машина збоку і це вплинуло мені на вухо). Коли розповідала про це іншим лікарям, мені не могли повірити, що такий «сервіз» можливий десь у Львові. З цими холоднокровними словами і заготовленим папірцем номеру телефону якогось лікаря мене відправили одразу під крапельниці. Я звернулась ще у дві клініки для перевірки аудіограми, де її вже провели за всіма стандартами і все виявилось добре. А головне я таки чую. І без будь яких крапельниць.

користувач
20 июля 2021 в 13:20

Все сподобалось, дуже привітливий персонал, підібрали апарат як книжка пише, можу рекомендувати

Саша
14 июля 2021 в 14:41

Дуже вдячні колективу Беттертон, за професійність і позетивне ставлення до пацієнтів. Завдяки, якісно підібраному слуховому апарату свекор знову добре чує. Справжні професіонали, уважні та ввічливі. Успіхів Вам, хороших пацієнтів.

Richi
13 июля 2021 в 10:53

Що особливо сподобалося - це люди, які тут працюють! Люди, які горять своєю справою, постійно розвиваються і, що головне, присутнє відчуття, що тобі тут хочуть допомогти)
Однозначно рекомендую!

Vanilla
07 июля 2021 в 21:50

Однозначна рекомендасьйон.
Чудова ЛОР мені допомогла із запущеною формою риніту і тонзиліту. Ще в процесі доліковування, але підхід людини професійний і з почуттям гумору)

Добавить отзыв