UAOTZYV.COM

slavsk4×4club / Прокат квадроциклів славське

Адрес Волосянка, вулиця Богдана Хмельницького, 1
Телефон +380 (96) 367-90-18
Часы работы 00:00-24:00
Сайт vip-kvadro-prokat.com
Рубрики Аренда квадроциклов
Оценка 4.8 17 отзывов
Похожие компании в категории
QuadroWay — Брюховичі, Відпочинковий комплекс Перлина Львова, вул. Лікарська, 2
КВАДРО ПАРК — Виннички, vul Soniachna, 9a

slavsk4×4club / Прокат квадроциклів славське отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
19 марта 2024 в 12:59

Були на 2х годином екстримальном тури + високий верх, з нами були молоді інструктори просто топ, все раскажуть, підкажуть, дуже ввічливі, ви побачете и відчуте такі емоції яких ніколи не відчували
Дають спец одяг, головним плюсом було що нас безкоштовно забрали с Славсько и привезли назад
Дуже рекомендую кто буває в Славсько їх фірму
Ви найкращі

Настя
11 декабря 2023 в 3:53

Інструктори уважні, цікаві маршрути, гарні краєвиди! Була перший раз, та отримала купу емоцій, рекомендую!

Валентина
10 октября 2023 в 8:16

Раджу усім цей прокат квадроциклів)
Цікаві маршрути, ми брали екстремальний тур через болото і гірські річки, інструктори дуже вправні, дякую за допомогу)

Lord
06 октября 2023 в 15:14

Чудовий відпочинок. Море емоцій та задоволення! І навчився їздити на квадрику та побачив шикарні краєвиди! Інструктор дуже чітко і ясно все пояснював. Дуже сподобалось! Обов'язково ще приїду, але вже на тривалішу поїздку! Рекомендую. Апарати відмінно їдуть, дороги цікаві, шикарні види, інструктори позитивні і добре все пояснюють. Дякую)

Женя
11 сентября 2023 в 21:36

Бажаю найкращого настрою усім. Перед тим як домовлятись з ними, вирішуйте питання з категоріями прав, та питайте за ментів! Бо Вас попереджати про це ніхто не буде. Дійшли до висновку, що поліцаї з ними в змові. Коли розпочали свій тріп, ця компанія наполягала на довший час поїздки - а це в загальному складніша дорога, і небезпечніша (тим більше під часу дощу). Ми відмовились. Зробили безпечний відпочинок. По дорозі назад - стоять менти на повороті (перед заїздом до стоянки). Зупиняють, говорять з інструкторами, підходять до колони, питання, що з очима - надуло від швидкості. Може бути) Всі на трубку. Бодікамери не включені, очікують взятку. Навіть якщо вживали вчора - покаже) 17 тис. Штраф. З вас 4000 грн. За двох і розходимся. Або бавтесь в рулетку покаже не покаже. Сама фірма сказала: « Доречі з вами ще нормально вийшло, але як щоб поїхали довшою дорогою - проблем би не було. Ми не мали готівки. Фірма сказала: »ми розрахуємось з ними - доплатите нам». З самого початку знайшли в Гуглі цю компанію і побачили, що дорога йде по гірський місцевості і питання за відповідальність та за вчорашній відпочинок, підсвідомо були відсутні. Може скластись думка, що ми просто не відповідально до цього віднеслись, але чиста правда, що на справді відпочинок дводенний, в перший день випили за приїзд військовослужбовця, а на другий день ніхто не вживав з очікуванням на класний відпочинок, і позитивний шлях. Висновок: «Якщо у вас є категорія, ви нічого не вживали за день до поїздки, можете з чистою совістю відправлятись у подорож і ніколи не по жалкуєте».

Саша
18 августа 2023 в 11:32

Обирала квадри за відгуками і не помилилась) класні хлопці, все чітко: обираєш маршрут, домовляєшся за час, приїжджаєш, тобі дають одяг, шолом, інструктаж і ви разом із інструктором їдете підкорювати багнюку) краєвиди прекрасні, квадри хороші, інструктор - чудо? Єдине що мені не дуже сподобалось - озеро Віта, бо я очікувала пустинне озеро серед гір, а по факту ти попадаєш в готельну зону відпочинку, де можна пройтись по території. Але то мої очікування) Обов’язково спробуємо інші маршрути

Ihor
13 августа 2023 в 22:52

Орендували квадроцикл на 2 людини. У захваті від проведеного часу. Нас забрали і відвезли додому - це дуже приємний бонус.
А про саму подорож на квадроциклах - клас! Слів не підібрати, щоб описати задоволення, треба тільки спробувати. Дякую за чудовий час!

Саша
07 августа 2023 в 14:23

Все дуже сильно сподобалось, адреналін зашкалює, інструктори дуже класні. Дякуємо за незабутні враження. Обов'язково повернемось.

Саша
05 августа 2023 в 20:29

Найбільш бюджетні ціни в Славську. Веселі та приємні інструктори та маса незабутніх емоцій. Неодмінно відвідаємо ще раз!

Татьяна
26 июля 2023 в 10:29

Дуже сподобалась подорож. Взяли маршрут на 3 години, емоції зашкалюють, навіть діти в захваті краєвиди не описати радимо, не пошкодуєте

Ангелина
22 июля 2023 в 3:54

Дякую за чудове враження. Нам видали все необхідне спорядження, маршрут був дуже цікавим. Ще великим плюсом виявився трасфер від готелю до квадроциклів та назад.

Женя
21 июля 2023 в 6:11

Подорож була бомбезна, їхали великою компанією, в захваті всі. Позитивні інструктора і цікавий маршрут по горах. Дякуємо за шикарні емоції.

Сергей
11 июля 2023 в 1:24

Дуже круто, квадріки супер, інструктор Олег провів цікавими маршрутами. Брали на годину, подовжили до двох і залишилися дуже задоволені. Рекомендасьон 100%

Саша
05 июля 2023 в 1:29

Неймовірні враження та емоції, незабутні моменти, найяскравіші спогади на все життя, найкращі локації та інструктори!

Саша
16 апреля 2022 в 11:25

Дуже сподобався прокат квадроциклів та снігоходів, цікавий маршрут та мальовничі краєвиди рекомендую

Саша
22 марта 2022 в 23:59

Просто клас, враження неймовірні️ рекомендую спробуйте якщо ви ще вагаєтесь Особливо хочу відмітити роботу інструктора Петра

Tarik
22 ноября 2021 в 15:31

Дякуємо за чудовий екскурс по Карпатах, все пройшло просто чудово, добре підібраний маршрут, трансфер, кваліфіковані інструктори. Всі задаволені! Однозначно рекомендую!

Добавить отзыв