UAOTZYV.COM

Скифиа отзывы

Адрес Зимна Вода, с. 15, вулиця Юліана Опільського
Телефон +380 (98) 295-17-77
Сайт skifiia.com.ua
Рубрики Ресторан, Банкетный зал, Павильон для мероприятий, Отель, Доставка готовой еды
Оценка 3.5 29 отзывов
Похожие компании в категории
Тартак — Львів, вулиця Городоцька, 222
Вена — Львів, Яворівська, 4 с.Зимна Вода
Гостинна хата — Оброшине, Самбірська, 51
Відпочинковий комплекс Шашличний Двір — Зимна Вода, 300м від КПП ДАЇ по трасі Львів-Шегині

Ресторан Скифиа отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Nazar
19 декабря 2023 в 18:49

Я навіть не знаю з чого почати, з того, що 70% персоналу якщо не більше, працюють не офіційно щей пишається цим, та сам заклад сумнівно сплачує податки, адже, перерахунок на банківську картку це не оплата картою… І чи оподатковуються ці кошти? Наступне, з якого алкоголю ви «бадяжите» свої коктейлі. Особисто бачив, як худий бармен чи не бармен наливав в пляшку з під текіли, алкоголь з тетрапаку? Де підтвердження, що цей алкоголь сертифікований, та не розлитий десь в підвалі?
Салат Цезар, який замовила дівчина. Увага, за 250 грн в якому гнилий салат з пакета. (фото в низу)
Офіціантці байдуже, менеджерку яку ми так довго чекали, таке враження, що боялася прийти і хоть якось виправити ситуацію. Дякую, що зіпсували моє побачення і враження про ваш хвалений сервіс, персонал, та кухню. Обійшлося без отравлення не найкращими продуктами та неакцизним алкоголем, і на тому дякую
За наявності альтернативи - обирайте альтернативу. Заклад який хоча би сплачує податки, та не травить людей, неякісними продуктами та алкоголем.

Надя
08 декабря 2023 в 18:11

На жаль так і не вдалось спробувати їжу, але про неї відгуків ітак багато. Персонал справляється дужжже складно при повній посадці. Адміністратор ситуацію вирішити не допомагає. Кава готується 40 хв. Одним словом враження про такий хвалений заклад зіпсоване

Макс
01 декабря 2023 в 14:26

Святкували день народження у Скіфії, сподобалося дуже!
Смачна кухня, професійний і привітний персонал, зручна локація. Будемо повертатися ще, обовязково!

Саша
30 ноября 2023 в 7:06

Був нещодавно в ресторані "Скіфія" зі своєю дівчиною на вечері, дуже сподобалося, спробували нові страви, дуже смачні, затишна та романтична атмосфера, свічки не столах, офіціанти привітні та знають свою справу, швидко та оперативно прийняли замовлення та порекомендували за нашими вподобаннями страви. Однозначно рекомендую!

Khrystyna
07 ноября 2023 в 16:20

Клас, ми вам дуже дуже вдячні, що допомогли нам зробити наше свято незабутнім і атмосфера класна у вас і обслуговування, і кухня- все на вищому рівні, наші гості дуже дуже задоволені? Також дуже дуже вдячні за подарунки для нас-це надзвичайно приємно ви молодці, процвітання вам ви Христинка супер, дякуємо вам за допомогу, за підтримку, за переживання за нас

Наталя
24 октября 2023 в 21:50

Дякуємо ресторану «Скіфія» за неймовірне свято, яке для нас організувалиВсе було чудово, всі побажання були почуті і виконані, обслуговування прекрасне, меню смачне. Окрема подяка бенкет-менеджеру Христині, за допомогу, за поради та всі слова підтримки.
Ми дуже задоволені

Софія
28 августа 2023 в 18:40

Все супер, все дуже сподобалось, смачна кухня, все було дуже смачно, хороший персонал, чудовий адміністратор Христина, яка допомогла порадами організувати таке чудове свято

Nataliia
22 июля 2023 в 0:55

Дуже задоволені святкування першого причастя в закладі «Скіфія». Їжа смачна і різноманітна, хороший і привітний персонал. Всім рекомендую!

Юлия
23 августа 2020 в 21:45

В піцерії не смачно шкода витрачених грошей. Вийшла голодна і зла. Тісто надто солоне, в Королівській груша і виногад мають неприємний смак. Інша піца була теж надто посередня для такої ціни

Егор
23 августа 2020 в 18:37

Отличное место, чтобы набраться сил перед погран. Переходом) хорошая кухня, чистые номера, приветливый персонал!

Лол
20 августа 2020 в 21:18

Святкували весілля у ресторані, про краще свято і не мріяли! Кухня смачна, зал просторий, уважний персонал. Окрема подяка пану Ігору, виконав усі наші побажання, був на зв'язку 24/7!

Роксолана
15 августа 2020 в 4:13

Більшіть працівників закладу дуже зверхні, а хамське відношення просто вражаєШкода, що такі «професіонали» псують загальну картину закладу!

Аліна
19 июля 2020 в 23:02

Повільна видача замовлень, смак страв посередній, офіціант забула про овочевий салат, який ми замовляли, порції борщу величезні зі значною кількістю м'яса, обслуговування привітне.

Ростислав
11 июля 2020 в 15:57

Насамперед великий бенкетний зал на 300 чоловік, для будь якого заходу (весілля, дні народження, корпоративи та інше), працює кваліфікований персонал, ціни доступні, також є альтанки для відпочинку невеликої компанії (до 5 осіб), щодо ресторану, приємний інтер'єр, велике меню.

Христина
22 мая 2020 в 15:23

Святкували весілля в цьому закладі, так було смачно, але персонал абсолютно не справлявся з великою кількістю гостей, + були ще певні претензії до персоналу (окрім сервісу). Нещодавно знову відвідали це місце і, на жаль, в цей раз вже і кухня була зовсім не на високому рівні, хоч колись просто обожнювала їхній салат " Цезар". Моя суб'єктивна думка, на превеликий жаль, співпала з думкою більшості гостей на нашому весіллі (а гостей було не багато, не мало -208 осіб
)

MR.
13 февраля 2020 в 11:39

Заехали по дороге из Польши. Очень вкусная еда, очень вежливый персонал, красивая подача блюд и очень приемлимые цены на блюда. В целом очень приятное место. Рекомендую всем.

Іван
29 января 2020 в 15:32

Не рекомендую. Подавали на стіл не все, що було замовлено, хоча в рахунок, було внесено. І в такій ситуації опинились не одні ми.

TIRRAN
07 января 2020 в 8:57

Отличный отель, очень красивый, интересный и необычный интерьер в стиле старой хаты мазанки. Номер стандарт небольшой, уютный, все чисто, очень хорошая кровать, мягкая в меру и удобная. Отдельная благодарность рецепции что дождались и пустили в час ночи. Очень рекоменду.

Міша
23 декабря 2019 в 20:14

Гарно, круто, подача страв шикарна, смачно, чистота, туалети чисті, зал гарний, освітлення хороше. Сподобалися крісла для наречених.

Вадим
03 ноября 2019 в 2:27

Справляли христини у цьому закладі
Обсуговуванна нуль. Понабирали малалєток, які нічього не вміють,
До шампанського принесли нам сніфтери на коньяк мінімально розуміння обслуговування не мають
Кухня не смачна!
І ще вних я таке розуміння що вони з собою нічього людям не пакують вони такого не розуміють.
Порції малі, офіціанти не слідкують за столами, після мого зауваження щоб вони доставили в стіл вино яке скінчилось, вони відкрили та доставили по три в кожен стіл яке ми потім мусили вести в руках щоб не по розливалось.
Одним словом рестораном цей заклад не назвеш максимум якась забігайлівка
НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ!

Добавить отзыв