UAOTZYV.COM

СК ВУСО Львів - онлайн страхування

Адрес Львів, вулиця Княгині Ольги, 5а
Телефон +380 (322) 32-85-65
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт vuso.ua/kontaktyi/predstavitelstva/lvov.html
Рубрики Страховая компания, Агентство автострахования
Оценка 3.2 6 отзывов
Похожие компании в категории
Брокбізнес / Страхова компанія ВЕЛТЛІНЕР — Львів, вулиця Смотрицького, 1
Перша — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 80 А
Страхова компанія PZU Україна — Львів, вул, вулиця Івана Франка, 94
ПЗУ / PZU Україна — Львів, вулиця Личаківська, 46

СК ВУСО Львів - онлайн страхування отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Настя
22 января 2024 в 10:25

Оформила зелену картку онлайн і онлайн сплатила. Але працівники щось не поспішають відправити договір! Доводиться телефонувати їм. Бажаю їм так само опинитися в цій ситуації
ЖАХЛИВА СТРАХОВА
Я постійно оформляла тур страховку, ге один рік, планувала і каско в них оформити, але після таких випадків, нічого не хочу з ними мати

Оксана
01 декабря 2023 в 6:13

Дуже не задоволена співпрацею з цією страховою. Медичне страхування не виконує своїх функцій від слова Зовсім! Цілий день намагалась вирішити питання діагностики через їх додаток. Це просто треш. Оператор реагує на повідомлення 3-4 години. І результат відсутній взагалі. Додаток просто завершив розмову за відсутністю активності. Впевнено не рекомендую мати справу з такими страховими!

Олена
18 ноября 2023 в 7:57

Дякую всій команді ВУСО, дуже професійна робота! Залишатимуся з вами й надалі.
Упродовж останніх кількох років довелося звертатися у Харкові, Києві, Львові. Надзвичайно задоволена і тим, як гнучко компанія реагує на виклики, знаходить рішення для блудь-яких умов і контексту, швидко, професійно й доброзичливо надає консультації і послуги, і що дуже цінно - фактично все можна зробити онлайн.
Єдиний раз було неналежне обслуговування на гарячій лінії, але адекватно відреагували на зворотний зв'язок, більше такого не траплялося.

Нині особливо щиро дякую Віталію Захарчуку з представництва у Львові - за надзвичайну оперативність, професіоналізм і чіткість у роботі та за дуже емпатійне й людяне ставлення - мені як людині, яка потрапила в аварію і пережила стрес не тільки від цього, а й що злетіли враз усі важливі плани, це було надзвичайно цінно! Я опинилася у дуже стресовій ситуації, і Віталій допоміг швидко розібратися з усім, узяв на себе всю комунікацію з СТО, хоч відчувалося, що був дуже завантажений і зайнятий з іншими клієнтами, усе ж завжди знаходив можливість бути на зв'язку, підтримував і підбадьорював. Буду дуже рада, якщо керівництво знайде можливість відзначити зразкову роботу Віталія.
Бажаю всім не втрапляти у страхові ситуації, але якщо вже таке трапиться - то опинятися в руках таких прекрасних людей, як Віталій і ВУСО!

Ярина
26 октября 2023 в 4:51

Нам запропонували СК ВуСО погодились без заперечень і зовсім не жаліємо!
Страхова компанія довго розглядала питання бо були на це певні причини але в кінцевому результаті поступили по людськи та допомогли з вирішенням питання) дякуємо вам
Рекомендую!

Юрій
06 ноября 2018 в 4:58

Дана страхова компанія іде на співпрацю з постраждалими, проте неохоче

J. M.
30 октября 2018 в 3:56

Не погана страхова компанія, з адекватними цінами, привітний персонал. Єдиний мінус, мало філіалів де можна оформити страхівку.

Добавить отзыв