UAOTZYV.COM

SHOco. отзывы

Адрес Львів, вулиця Угорська, 12
Телефон +380 (50) 655-02-05
Часы работы 08:00-21:00
Сайт shoco.ua
Рубрики Кафе-кондитерская, Ресторан
Оценка 4.5 52 отзыва
Похожие компании в категории
Кабинет — Львів, вулиця Володимира Винниченка, 12
Вероника — Львів, просп. Шевченка, 21
Цукерня — Львів, вулиця Староєврейська, 2
Грейцар — Львів, вулиця Героїв УПА, 80

Кафе-кондитерская SHOco. отзывы

52
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
11 января 2024 в 15:49

Шоко - давно відома кондитерська у нашому місті і їхні вироби славляться якістю.
Цінник скоріше вище середнього, публіка в закладках молода, дуже family friendly, є куточки для дітей, пеленальні столики, тощо.
Щодо самих страв, є як і ті що роками незмінно чудові, так і дещо гірші, або не дотягують до рівня, ну або ж це на любителя.
Сніданки тут допізна, тому хороше яйце Бенедикт з соусом голандез тут завжди смакує.
Цього разу я взяла млинці з яблуками і ванільним соусом, дуже сподобалися, всі інгредієнти збалансовані, не засолодко, саме те що треба.
От чоловіковий круасан з мортаделою з ціною в 300 грн радше недотягував, бракувало якось гарніру, салату чи соусу, щоб змягчити.
Завжди широкий вибір еклерів на будь-який смак і колір.
От медовик красивий на вид, але крему всередині явно забракло був засухим.
Є хороше, є щось не настільки хороше, але загалом кожен тут знайде щось для себе.

Оля
08 ноября 2023 в 22:19

Сервіс на найвищому рівні, смачна їжа, найпрекрасніша атмосфера саме на Угорській Персонал дуже уважний до кожних деталей, дякую за чудовий вечір!

Teodor
22 октября 2023 в 20:59

По запиту офіціантки пишу відгук:) Загалом все круто - смачнющі десерти, приємна атмосфера, привітні офіціанточки. Проте маю одне питання до власників - поясніть ціноутворення на каву на рослинному молоці - чому вона коштує як пентхауз в Монако?

Anastazja
23 сентября 2023 в 12:57

Смачні сніданки, особливо різноманітні та дуже поживні. Гарний інтер'єр і дуже приємна атмосфера Рекомендую!

Szymon
19 сентября 2023 в 6:00

Ми зайшли, щоб швидко поснідати, і не розчарувалися. Цей ресторан подав нам чудовий сніданок, але, на жаль, дуже середню каву та хороші, але досить солодкі еклери. Приміщення оформлено зі смаком.

Наталия
21 августа 2023 в 18:32

Дуже смачно було. Сніданки були у саме серденько. Десерти просто бомбічні. Персонал дуже приємний та уважний.

Зоряна
04 августа 2023 в 8:06

ShoCo як ShoCo, але від офіціантів залежить дуже багато в загальному враженні, Яночка на Угорській - це та «спеція», яка доповнює всі бонуси ресторану

Лилия
02 августа 2023 в 8:27

Останнім часом складається враження, що це офіс працівників Shoco, де більшість столиків зайнято персоналом і ти змушений сидіти і мимоволі слухати розмови, які не мав би чути клієнт. А якщо прийти після 16: 00 то можна спостерігати максимально дивну поведінку офіціантів та барменів, які замість уваги до клієнтів спілкуються тільки між особою та максимально тебе ігнорують. Їжа теж не вгадаєш, раз через раз несмачна

Константин
01 августа 2023 в 3:55

Якось я пропустив подію, що відгуки у Гугл знову доступні, але головне, що дочекався.

Шоко на Угорській - це найгірший заклад мережі. За півроку я давав їм стільки останніх шансів, що в кінці кінців набридло. Варто визнати, що вони не виправні, поряд у Чарці до свята обслуговувати будуть в рази краще.

На жаль, я вже забув значну кількість своїх претензій, тому що вже майже рік принципиво не заходжу до них. Але деякі все ж таки пропишу.

По-перше, найнепривітніший персонал. Вибачте, коли я в лоб 3-ом людям у касі кажу "Добрий день" (хоча вітатись першим мають вони, а не я в таких закладах) і ніхто з них не відповідає, а відповідає взагалі інша людина справа, яку я навіть не бачив - це просто πЗДЕЦЬ. Я такого взагалі ніде не бачив.

По-друге, дуже довго обслуговують. При не сильно завантаженій залі і постійно пробігаючу повз офіціантку, прийняти замовлення і вперше привітатись з клієнтом через 20 хвилин - це взагалі як? А коли ти чекаєш чек хвилин 10-15, декілька (!) разів нагадуючи про себе - це окей?

По-третє, радять не те, що подобається людям, а те що вигідніше впарити (звісно найдорожче), кладучі болта на смаки клієнта.

Були ще претензії до якості напоїв та страв, але в цілому некритично, і якісь ще кейси, але вже не пам'ятаю.

При чому в інших Шоко таких претензій взагалі не було - і персонал добрий, і якісно обслуговують, взагалі все топчик. А на Угорській. Це як кажуть, в сім'ї не без. 5 разів підряд приходиш і постійно якісь факапи - це взагалі неможливо.

Але на жаль, настільки набридло це все, що відпало бажання взагалі ходити в ресторани Шоко. Навіть, якщо б поруч взагалі не було альтернатив, жодного закладу - я би все одно не ходив до них.

Максимально не раджу цей заклад нікому.

Женя
29 июля 2023 в 22:03

Хочу подякувати персоналу кондитерської за відмінний сервіс та чудову атмосферу так тримати. Особливу увагу заслуговують Ваші кондитерські шедевр, ну а еклери в поєднанні з чудово приготовленою кавою неймовірною смакують. Ви молодці

Иван
18 июля 2023 в 10:11

Класний заклад, офіціанти завжди привітні, офіціантка Аня завжди заряджає настроєм на весь день, кухня смачна

Роман
11 июля 2023 в 14:02

Я постійний клієнт, дуже подобається обмлуговування, персонал привітний, обслуговування на вищому рівні, топ

Андрій
14 июня 2023 в 17:43

Як завжди сервіс залишається на високому рівні! Попри часті відвідування даного закладу, моментів які могли б скласти погані враження відсутні. Маю надію, що в подальшому все буде на такому ж рівні як і зараз. Рекомендую)

Mercelles
22 апреля 2022 в 8:37

Дуже люблю Шоко, і не тільки на Сихові.
Витриманий інтер’єр. Тут одні з кращих сніданків.
Особливо, тост з грінкою - мій улюблений
Десерти завжди смачні та оригінальні!

Ольга
17 марта 2022 в 17:19

Отличное кафе. Прекрасный дизайн, приветливый персонал, большой ассортимент кондитерских изделий - пирожные, круассаны, торты. Все очень красиво и вкусно, кофе очень вкусный. Но цены немного дороже, возможно это связано с тем, что всё таки кофе и пирожные подают в настоящей керамической посуде, а не в бумажных стаканах. Очень уютно, тепло и вкусно.

Location
28 февраля 2022 в 21:29

Найулюбленіша кондитерська! Десерти дуже смачні, чай так кава запашні. Звання кращої кондитерської підтверджене вибором у номінації, а перемога висить на вході у заклад. Але це не говорить, що треба забувати про відвідувачів. Коли ми були у закладі, всі офіціанти зібралися біля каси, і жодного не відреагувало на наш прихід протягом 10-15 хвилин.

Андрій
14 февраля 2022 в 8:18

Жахливо! В круасані попалося волосся! Зразу втратили бажання їсти це. Брудний посуд! Не протерті стакани. Мало того, надзвичайно високі ціни, а сервісу нуль. Кава посередня! Живемо поруч, але більше не підемо сюди. Ціни не відповідають якості послуг і продукцїї. Занадто розкручений заклад!

Таня
10 февраля 2022 в 6:40

Будо б чудово, якби замовлення можна було прийняти і біля вітрини, якщо я вже біля неї стою, щоб обрати десерт. Відповідь: «Присядьте, до вас підійде офіціант і тоді замовите» - якась пасивно-агресивна, і викликає неприємну емоцію. А поза тим, хороший заклад, смачні десерти і гарна локація.

Надежда
06 февраля 2022 в 1:15

Очень вкусно. Приятная атмосфера, правда немного шумно для работы.
Ещё не всё пирожинки успела попробовать, но надеюсь что это исправлю.
Можно вкусно и сытно позавтракать)

Olezh
25 января 2022 в 17:18

Неодноразово замовляв звідси доставку. Смачнющі макарони, десерти, привітний персонал, рекомендую

Добавить отзыв