UAOTZYV.COM

SHOco отзывы

Адрес Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44
Телефон +380 (50) 430-75-75
Часы работы 08:00-21:00
Сайт shoco.ua
Рубрики Десертное кафе, Кафе, Кофейня
Оценка 3.9 23 отзыва
Ближайшие филиалы компании
ШОко — Львів, вулиця Леся Курбаса, 3
SHOco. — Львів, вулиця Стрийська, 45
Кондитерська - SHOco. — Львів, вул. Кульпарківська, 200а
Похожие компании в категории
Рыжий Кот — Львів, вулиця Друкарська, 4
Ресторан Валентино / Valentino restaurant — Львів, вулиця Остапа Нижанківського, 20
Гуцульський двір — Львів, вулиця Щирецька, 36
Вероника — Львів, просп. Шевченка, 21

Десертное кафе SHOco отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
05 сентября 2023 в 12:51

Дуже смачно, із мінусів: ціни вже вище європейських. Поснідати на двох дешевше 1000, треба дуже постаратися.

Роман
05 сентября 2023 в 9:42

Сніданки несмачні і аутдейтед. Обслуговування, особливо на стрийський, дуууже повільне!
Приходжу сюди бо немає альтернатив поблизу, але кожного разу - розчарування. Основна перевага це наявність парковки. Все решта - дуже розчаровує

Лєна
14 января 2022 в 22:01

Сьогодні з подругою відвідали ваш заклад і особисто я дуже прискіплива до обслуговуйвання та завжди беру це до уваги, але тут я була дуже приємно вражена мене обслуговували на вищому рівні) офіціантка Тетяна була з нами просто на одній хвилі) також ваші сніданки це просто неймовірно) я безмежно вдячна вам за чудовий ранок ️

Лида
24 декабря 2021 в 6:31

Вперше не сподобалось обслуговування в цьому закладі. Прийшла перед самим закриттям, проте не звернула уваги до котрої заклад працює. Хотіла взяти з собою каву. Бариста зробив каву, проте він був явно незадоволений моїм приходом, тяжко вздихав і коли я запитала чи можна взяти ще каву, то навіть нічого не відповів, просто почав робити‍️
Склалось враження, що він робить мені послугу.
Ввічливо відмовити було б навіть краще, бо після такого вже кави не хочеться?

Саша
22 декабря 2021 в 7:27

Дуууууже подобається і дуже смачно. Рекомендую всім спробувати неперевершені десерти і неменш смачні страви кухні.

Катя
16 декабря 2021 в 2:23

Довго готується кава, іноді можна чекати більше 10 хв без попередження
Десерти були сухуваті особливо кеш‘ю чорниця на смак не дуже

Світлана
13 декабря 2021 в 23:08

До сьогодні це було найкраще місце з справжніми свіжими круасанами. Що сталось? Мені принесли круасан твердий, я запитала чи він вчорашній, але дівчинка - офіціант запевнила, що свіжий, запропонувала поміняти і принесла такий самий твердий. Виправляйте ситуацію, щоб хотілось до вас повертатись як раніше

Irene
13 декабря 2021 в 3:07

Чула багато хороших відгуків, тому цілеспрямовано з подругами прямували в цю кондитерську. Дуже смачна випічка і напої, вишукані десерти – усе це перевершило наші сподівання. Сподобався ненав’язливий сервіс з боку персоналу. Можна було не поспішаючи насолодитися смаколиками і спілкуванням. Це так як написано у біблійному прислів’ї: «Приємні слова— немов мед стільниковий, вони солодкі для душі». Атмосфера така, що хочеться повернутися. Рекомендуємо Вас друзям!

Liudmyla
09 декабря 2021 в 17:59

Дуже смачні сніданки і десерти, особливо випічка. Затишне місце і привітний персонал. Рекомендую

Volodymyr
30 ноября 2021 в 6:09

Чудове місце, смачно. Дуже хороший офіціант, порекомендувала, все було смачно і дуже швидко обслужила. Премію їй випишіть, буду рекомендувати всім.

Ольга
29 ноября 2021 в 15:08

Відвідувала цей заклад не вперше і завжди залишалася задоволеною, але нажаль не останнього разу (22.11.21)
1. COVID сертифікат в мене ніхто не перевірив.
2. В залі було дуже шумно, через ремонті роботи (штукатурили стіни в робочі години закладу)
3. Офіціантка не могла запам’ятати замовлення (напій+десерт для 2 осіб), тому по декілька раз перепитувала, що ж ми замовляли.

Саша
14 ноября 2021 в 21:33

Сьогодні мені довелось побувати у кафе Choco на Академіка Сахарова, враження було чудове. Дизайн зовні не передає атмосферу яка є всередині. Меню 5 атмосфера 5
Крім того, страви максимально презентабельні та смачні.
Окремо хочу відмітити Ростислава який обслуговував нашу компанію. Орієнтується в меню добре, порадив саме те що хотіли, приємний у спілкуванні

Наталья
14 ноября 2021 в 7:00

Маючи небагато вільного часу, вирішили випити смачної кави. Підходимо до каси - «сядьте, офіціант підійде». Через кілька хвилин таки підходить офіціант, яка весь цей час неспішно стояла поряд. Замовляємо каву з булочкою і просимо одразу рахунок бо поспішаємо. Каву приносять, рахунок ні. Кава випита, продовжуємо чекати на рахунок. Через 5 хв підходжу до каси і таки прошу рахунок, ще раз повторивши, що ми поспішаємо. Відповідь та ж -«сядьте, офіціант підійде». Я не рахувала за скільки часу вона підійшла, але це було достатньо довго, на запитання «невже не можна принести зразу рахунок, ми ж просили? » - відповідь «тому що багато клієнтів». При заповненості в цей час орієнтовно на 40% - багато клієнтів?
На прощання, встаючи з дивану, чоловік з розгону стукається об світильник, який висить прямо напроти проходу (висота кріплення розрахована хіба що на дітей, «креативний» політ думки дизайнера інтер’єру), причому 5 хвилин перед тим за сусіднім столиком точно так само інший відвідувач гепнувся головою. Такий собі «бонус на прощання».
Висновок - враження від смачної кухні повністю нівелюється неякісним обслуговуванням.

Софія
10 ноября 2021 в 13:08

Смачні, різноманітні і (досить дорогі) еклери. Приємний, молодіжний персонал та відвідувачі. Є сніданки, круасани. Виглядає смачно.

Галина
25 ноября 2018 в 9:59

Чудова кондитерська, смачні десерти. Хороша музика грає у залі та дуже зручні стільці/диванчики.

Саша
22 ноября 2018 в 2:29

Затишний заклад, багато різноматіних солодких делікатесів, запашна кава. Ще роблять солодке на замовлення. А також сюди можна зайти на чудові сніданки. Заклад не дешевий, але він того вартий!

Світлана
16 ноября 2018 в 15:16

Смак еклерів та тістечок чудовий, єдине що ціна, ну не моде 2 тістечки коштувати так, як стейк з червої риби.

Юля
15 ноября 2018 в 17:40

Коли нам хочеться спокійно провести час з кавою і смачними десертами, ми їдемо в SHOco. Тут затишно, просторо, тістечка - неймовірні, як оформлення так і серединка і класна кава. Діти дуже люблять макаруни, круасани, ми мусові тістечка і еклери, з різними начинками.

Вікторія
04 ноября 2018 в 1:04

Кожного разу заходжу з надією скуштувати дійсно смачну випічку, про яку всі пишуть в коментарях. І таки круасан з фісташками мене вразив! Вигляд був ніякий а на смак - олія, яка так і текла з круасану.

Женя
24 октября 2018 в 18:23

Очень вкусно, но сервис (обслуживание) - ужас! Советую пользоваться самообслуживанием, тогда не будет неприятного послевкусия!

Добавить отзыв