UAOTZYV.COM

Шлюб за добу

Адрес Львів, вулиця Генерала Чупринки, 50/12
Телефон +380 (96) 711-40-10
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт marriage.lviv.ua
Рубрики Юридическая фирма
Оценка 4.8 19 отзывов
Похожие компании в категории
Лігілейд — Львів, вул. Здоров'я, 16
ТОВ Автопоміч — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 33, 5 поверх
Адвокат Львів Матвійчук Віталій Володимирович — Львів, будинок 9, офіс 27, вулиця Шпитальна

Шлюб за добу отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
10 июня 2024 в 19:49

Дякую всій команді і особливо Марті за прекрасну організацію нашої події, все склалося так як ми хотіли, ми дуже задоволені.

Таньяна
20 января 2024 в 17:32

Всім охочим здійснити швидкий шлюб рекомендую. Чудове обслуговування. Милий персонал. Домашня обстановка. Дякую ще раз і процвітання.

Lola
28 декабря 2023 в 12:23

У захваті від якості наданих послуг! Команда професіональних юристів і просто доброзичливих, уважних людей. Мій чоловік теж був приємно здивований таким якісним сервісом. Зробили все так, як обіцяли, навіть трішки більше. Всі нюанси пояснили як на українській, так і англійською. Звʼязок підтримували 24/7, навіть на свята. Дуже вдячна! Успіхів і процвітання команді

Диана
23 декабря 2023 в 13:48

Ми дуже раді, що вибрали, саме вас. Прекрасні працівники, дуже професійно та швидко все оформили. Дівчата приємні і привітні. У нас залишились найкращі, найприємніші згадки про таку важливу подію в нашому житті. Була створена урочиста атмосфера свята. Надзвичайно вдячні всьому колективу. Бажаємо здоров'я, миру і натхнення у вашій важливій праці.

L Л
05 декабря 2023 в 15:06

Добрий день Express Marriage Lviv! Дуже-дуже задоволенні з послуг, все чітко, ясно і швидко. Приїхали з партнером на кілька днів, з Берліна щоб одружитись у Львові і безмежно вдячні за якість послуг, за привітність працівників (така рідко зустрічається), ще раз дякуємо, що розділили з нами цей важливий день. Раджу усім, хто хоче одружитись і уникнути черг в РАГСах звернутися саме тут, повірте, не пошкодуєте.

Анна
12 ноября 2023 в 18:49

Дуже задоволені з чоловіком послугами агенства, обслуга на вищому рівні
Пані Олені окрема подяка, яка займалася нашим шлюбом від початку до кінця чудовий організатор і людина

Natusia
15 октября 2023 в 20:50

Дуже-дуже задоволенні з послуг, все чітко, ясно і швидко. Приїхали з партнером на кілька днів, щоб одружитись у Львові і безмежно вдячні за якість послуг, за привітність працівників (така рідко зустрічається), ще раз дякуємо, що розділили з нами цей важливий день. Раджу усім, хто хоче одружитись і уникнути черг в РАГСах звернутися саме тут, повірте, не пошкодуєте.

Елена
27 сентября 2023 в 14:32

Дякую керівництву та персоналу за прекрасний і дуже зручний сервіс!
Організація урочистостей, пройшла швидко і комфортно!
Дякую!

Ірина
18 сентября 2023 в 22:18

Неймовірний сервіс, неперевершена допомога і просто найкращі працівники, 4 дні і ми одружені
Сервіс на вищому рівні

WBoles
11 сентября 2023 в 5:27

10-зірковий досвід, справді!
З першого спілкування вони були доброзичливими, професійними та допоможуть вам бездоганно.

Я американка, виходжу заміж за свого німця в Україні. Вони перетворили цей процес на дуже просту транзакцію. Вони були терплячими, швидко реагували та дуже допомагали, окрім юридичної документації. Вони зробили для мого весілля зачіску, макіяж, зробили фотографів – це нелегка справа для неукраїномовної людини. Вона не лише налаштувала ці послуги для мене – вони були найвищого рівня.

Я вибагливий житель Нью-Йорка, який божевільно любить контролювати свій вигляд. Неймовірно свідомий стиль (чесно кажучи). Вони не розчарували – я справді неймовірно виглядала поза злітно-посадковою смугою.

Вони були неймовірно привітними до нашого розкладу та допомогли доставити нам документи на вихідних, щоб я міг подорожувати з ними під рукою.

Процес був неймовірно простий, і це найкращі гроші, які я витратив за всю цю поїздку. Ми назавжди вдячні за їхні послуги, і їх не лише рекомендують – вони абсолютно ОБОВ’ЯЗКОВІ, якщо ви хочете зробити це швидко, правильно, без зусиль. Ще раз дякую - ви рок-зірки!

Yuliia
30 августа 2023 в 21:54

Очень довольны, рекомендую. Понравилось все, профессионализм, отношение, помощь, участие и полное сопровождение всех процессов, включая фото церемонии. Сами девчонки большие молодцы. С нами работала Марта, имя второй умницы не помню к сожалению. Не смотря на то что поездка была с проблемами, то работа и организация очень порадовали нас.

Вероника
31 июля 2023 в 4:53

Ми з чоловіком хотіли б скористатися моментом, щоб висловити нашу вдячність за винятковий сервіс і підтримку!
З того моменту, як ми переступили поріг закладу, нас зустріли посмішки та щира турбота, aтмосфера була доброзичливою, а професіоналізм команди одразу ж заспокоїв нас:) Окрема подяка Олені за її постійну підтримку, відповіді на питання та детальні пояснення.
Такий рівень турботи про клієнтів є рідкістю в наші дні <3

Зі щирою вдячністю,
Вероніка та Леннарт

користувач
13 февраля 2022 в 19:20

Благодарим ваш коллектив за приятное сотрудничество!
Всё было сделано в короткий срок.
Большое спасибо за прекрасного фотографа. Праздник получился!

Виктор
17 января 2022 в 5:19

Дуже вдячний за допомогу в організації шлюбу. Все на найвищому рівні. Окрема подяка Олені. Всього хорошого Вам у вашій роботі.

Анна
29 ноября 2021 в 5:23

Нам пощастило скористатись послугами даної агенції для пришвидшення процесу підготовки укладання інтернаціонального шлюбу. Окрім того, що царемонія розпису відбулась з урахуванням всіх наших побажань (локація, день, година, супровід перекладача), хочу зазначити, - була просто нереальна інформаційна та юридична підтримка. Так, як у нас був обмежений термін перебування в Україні і відразу після весілля ми полетіли за кордон, то питаннями апостилю та перекладу документів зайнялась агенція. Мила дівчинка Оленка, яка безпосередньо займалась всіма питаннями, люб'язно погодилась відправити готові документи за кордон зручним для нас способом.
Хочемо подякувати за допомогу у створенні нашої щасливої сім'ї:)
Тільки найкращі рекомендації

Саша
02 октября 2021 в 7:41

Дуже професійний і чуйний офіс!
Співробітниця Олена все нам організувала за нашим бажанням, відповідала дуже швидко і професійно на всі питання. Супроводжувала нашу церемонію одруження і також рішення Подальших Питань після церемонії, таких як переклад Документів апостиль або обмін Документів та відправлення, відбувалося дуже професійно і швидко. Передоплату не вимагали як це інші офіси роблять, на зміну дати церемонії з нашого боку була швидка і професійна реакція і все організували так як нам підходило. Для тих хто проживає в іноземній країні потрібен такий партнер! А це надійний та професійний партнер! Дуже дякую вам за все! Ми дуже задоволені вашою роботою!

Andriy
20 сентября 2021 в 0:09

Абсолютно непрофесійний підхід до справи. Обіцяли, що можемо планувати шлюб на конкретну дату. Коли вже все було заплановано: запрошення вислані, відпустка і гостина були приготовлені, отримали повідомлення, що в Рацсі нема вільного терміну. Хоча за декілька місяців до цього неодноразово просили і перепитували, чи не потрібно зарезрувати дату заздалегідь. Отримали запевнення, що вільні дати точно будуть і можна планувати весілля. Після прохань владнати справу, стикнулись тільки з апатією і відсутністю емпатії. Не розуміємо, для чого займатись справами, від яких залежить життя інших, не маючи можливості взяти на себе таку велику відповідальність і давати обіцянки, не виконуючи їх.

Саша
18 сентября 2021 в 1:33

Осталась довольна работой фирмы. Всё выполнено профессионально с максимальным вниманием к клиенту. Спасибо

Женя
09 сентября 2021 в 7:54

Очень качественно и быстро помогли все оформить! Кроме того помогли решить возникшие проблемы. Отдельное спасибо Алене, которая всегда была на связи, ответственно относится к работе и очень приятная в общении!)

Добавить отзыв