UAOTZYV.COM

Шиномонтаж Центр Львова Цілодобово

Адрес Львів, площа 700-річчя Львова, 2
Телефон +380 (66) 462-61-08
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.facebook.com/shynomontazh.lviv
Рубрики Автомастерская
Оценка 2.9 18 отзывов
Похожие компании в категории
Audi Центр Львів на Липинського — Львів, вулиця Липинського, 54Д
Performance-parts shop — Львів, вулиця Шевченка, 186/2
Баланс — Львів, вул. Кульпарківська, 20
Вулканізація — Львів, вул. Кульпарківська

Шиномонтаж Центр Львова Цілодобово отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
22 августа 2023 в 1:10

Декілька місяців тому користувалась двома послугами сервісу
- Перевзуття шин на сезонну резину. Тут без зауважень. Все швидко та якісно.
- Дозаправка кондіціонера
Після даної послуги машина почала дуже гучно працювати від час вімкнення кондіціонера, чого раніше не було. Я поїхала на інший автосервіс і там сказали шо в систему запустили повітря що й спричинило неполадки.

Тарас
21 марта 2022 в 11:07

В 2: 00 сплять як діти солодко. Ніхто трубку не бере. Все закрито. На писати шо ви цілодобово працюєте?

Олексій
17 января 2022 в 0:32

Приїхав на шиномонтаж на докатці. Знайшли місце проколу гуми, заклеїли отвір, поставили на авто, підкачали всі колеса, всі операції по часу до 15 хвилин. Але близько 30-40 хвилин прочекав свою чергу. Рекомендую.

Діма
19 декабря 2021 в 23:42

Дуже добрий шиномонтаж. Мав із ними справу декілька разів, обидва рази майстер був у доброму гуморі та допоміг за розумну ціну. Рекомендую

користувач
19 ноября 2021 в 21:27

Тупорилий працівник або власник у центрі Львова каже клієнту, що ціна за два колеса 250грн в ітозі бере 300 і каже забери з собою стару Ризину! Кончений шиномонтаж! Просить від клієнта трохи бензину щоб зробити спалах і накачати колесо, дурдом короче!

Женя
14 ноября 2021 в 3:02

Їхав в інше місто через Львів. З цвяхом в колесі. Буквально врятували. Дуже швидко і професійно

tarikdok
20 июля 2021 в 22:01

Історія взагалі цікава. Користуюся їхніми послугами вже не вперше. Проте, тут є нюанс. Завжди попадав на пана Василя, і завжди ніяких ні питань, ні проблем не було. Але, там працює і інший пан, Богдан, здається. От осінню 20 року, попав випадково на нього, саме треба було "перевзути" авто. Якось все пройшло натягнуто, чимось він завжди був незадоволений, навіть тим, що я попросив підписати шини. Ну ок. Може настрій у людини поганий, може втомлений. Різне буває. Отже, вже у травні 21 року, а саме 22.05 приїхав знову "перевзути" шини на літні. Попав вже на пана Василя, проте, він не зміг відкрутити нормально гайки, бо вони були криво закручені, і відповідно, він не хотів псувати вже "зіпсоване", тому відправив до того, хто їх закручував. І все б нічого, що я був там зранку, а пан Богдан заступав на зміну о 20 вечора. Ок. В тій годині я чекав на майстра, щоб змінити одну шину. Проте, майстер не дуже і спішив. Прийшов близько 21. І знову не задоволений, знову з поганим настроєм, назвемо це так. При заміні колеса, скрутив різьбу, і зламав іншу шпильку. На моє запитання: "що далі? ", відповів - " поїдете до ходовика, наріже різьбу, і поставить нову шпильку". Класно. Це в суботу, близько 22. Прикол ще й в тому, що за зіпсуте колесо, точніше за заміну шини, з мене пан Богдан спокійно взяв гроші, і жодного вибачення. Розмова була таким тоном, ніби це я "скрутив сам голову гайками" і зламав шпильку.
Одним словом, сервіс по Українськи. Не рекомендую пана Богдана, який мені кілька разів наголошував, що 30 років працює на СТО.

Dmytro
15 июня 2021 в 19:09

Розчарували. Раніше сприймав це місце як таке, де надають якісний сервіс і працюють гарні люди.

Сьогодні ввечері заїхав на велосипеді, потрібно було накачати колесо. Працівник мало того, що відмовив, ще й почав розповідати мені, що я не правий.
Шкода.

Коля
02 мая 2021 в 4:33

Сервіс бомба.
Коли не приїду завжди виїжджав з гарним настроєм від гарних цін та якісної роботи.
Великої вам вдачі та бажаю великого розширення)

Torezo
21 декабря 2020 в 3:34

Рекомендую однозначно! Реально професіонали, особливо Василь. Перезував і рихтував титани. Підхід до клієнтів на високому рівні. Підкажуть, порадять. Супер. Я тепер тут постійний клієнт.

Павло
15 октября 2020 в 14:25

Професіонали своєї справи, переконуюсь не перший раз, спускало колесо, кілька разів їздив на найближчий шиномонтаж, не могли знайти причину, перебирали шось, приїхав сюда, в 8 вечора, лишив машину, пішов гуляти, прийшов, зробили все добре, знайшли дротик, дали купу рекомендацій

Bogdan
16 мая 2020 в 11:08

Зручне розташування в центрі, оптимальні ціни, професійний підхід, якісне обслуговування. Є додаткові сервіси+обслуговування. Тиск накачаного повітря озвучте при потребі, щоб не перекачали

Володимир
20 апреля 2020 в 15:41

Шиномонтаж працює цілодобово але коли я приїхав в 02: 00 нікого не було. Спрацювала сигналізація від датчика руху і ніхто не вийшов.

Алекс
14 августа 2019 в 4:52

Рукожопы одним словом.
Если хотите что бы вам подпортили диски или их поцарапали то welcome как говориться.
Будьте готовы что слижут ключ секреток и получите массу положительных эмоций с откручиванием их.
1. Поцарапали диски стоимостью почти в кусок зелени. (и сразу 4, не было ни одной царапины до этого)
2. Закручивают секретки пистолетом! (В Одессе допустим любая шиномонтажка в захудалом подвале знает что секретки закручивают только ключём. Да и немцы такие тупые что даже в инструкции это пишут, но наши умельцы пистолетом крутят а если слижут грани то да конечно это секретки полный отстой.).
3. На просьбу закрутить ключём секретки, посмотрели взглядом мол чё дурак такие секретки гавёные купил что их даже пистолетом крутить нельзя. Секретки мкгардовские и это самое лучшее что есть на рынке таких продуктов, так к слову. (более 60уй стоят)
И эти пункты только после перестановки 4-х колес (попросил свапнуть 2 спереди назад а задние наперёд)
Так что не советую заезжать сюда (сам повёлся на кучу отзывов положительных так как не местный)

Тетяна
21 декабря 2018 в 7:31

Ні клею, ні шин. Що ж тоді взагалі вони можуть запропонувати? Довелось шукати інший шиномонтаж. (Ранок 8: 10)

Надія
18 ноября 2018 в 2:08

Святковий вихідний день, в ближньому центрі усі шиномонтажі закриті. Добре що хоч тут є професіонали. Сказано працємо - значить працюємо. Дякую.

Женя
04 ноября 2018 в 12:07

Зірвати болти на 1 колесі - 30 секунд, а прийшлось слухати цілу тераду про дорогі ключі і головки, купу роботи і т. Д. Сюди треба заходити зразу з 20 грн в руках, щоб було видно про ваші наміри заплатити за роботу, бо можуть подумати, що ви нахаляву хочете

Анастасия
17 октября 2018 в 17:53

7: 22 приїхали на "цілодобовий" шиномонтаж. Брама закрита, світло не світить. Сервіс просто бомба.

Добавить отзыв