UAOTZYV.COM

СХІДНО-ЄВРОПЕЙСЬКА ПОДОРОЖ, СП

Адрес Львів, 282, вулиця Городоцька
Телефон +380 (67) 676-79-11
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-17:00
Сайт www.ee-travel.com.ua
Рубрики Офис компании
Оценка 1.2 33 отзыва
Похожие компании в категории
Рекмарк — Львів, вулиця Садова, 2а
Експерт авто / СТО Mercedes-Expert — Львів, вулиця Зоряна, 7а
АВТОТРАНСЕКСПЕДИЦІЯ, ПТЕП — Львів, вулиця Городоцька, 291
Нотаріус Ющук Ірина Львівна — Львів, вулиця Володимира Великого, 125

СХІДНО-ЄВРОПЕЙСЬКА ПОДОРОЖ, СП отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
W S
10 января 2024 в 12:37

Хоча я купив квиток, що автобус Львів – Черкаси не з’явився, на польські телефони ніхто не відповідає. Знайшовши український номер телефону, жінка заявила, що автобуса не буде. Хоча квиток був куплений і оплачений, мене ніхто заздалегідь не повідомляв, інформації не надходило, вартість квитка ніхто не повернув. Усе схоже на спробу вимагання грошей.

Tania
06 января 2024 в 17:53

Дуже шкода, але стала пасажиром цього перевізника, рейс Краків-Львів-Житомир
Готова дуже довго ділитись враженням про вашого перевізника!
Водії, які зовсім не реагують на пиятцтво пасажирів та їх вульгарні, нецензурні висловлювання, немає культури зробити зауваження та хоч якось привести в порядок автобус, водії зупинялись підбирати людей не по вказаним зупинкам рейсу, а людям, які хотіли до вбиральні забороняли виходити, натомість з пасажирами, які виходили курити - чудово проводили час на вулиці! В салоні автобуса сморід та духота, неохайно, брудно! Це я мовчу про обіцяні комфортні послуги, такі як інтернет, туалет…

потім сталась пересадка і жах не закінчився, хаос, купа людей з різних автобусів, не вистачає місця, з речами поводяться жахливо, люди, які були до цього 12 годин у дорозі, хотіли б хоча б відвідати вбиральню, натомість ніхто не каже чи є на це час!
Автобус старий, а даху капає розтанувший сніг.

Квиток з Кракова до Житомира коштував 1400 гривень, я рекомендую вам відкрити різні сайти та подивитись скільки в середньому коштує така поїздка та чи будуть у інших перевізників такі умови за не найдешевший варіант!

ЛЮДИ! НЕ КОРИСТУЙТЕСЬ ПОСЛУГАМИ ЦИХ ШАХРАЇВ!

User
22 декабря 2023 в 6:27

Не раджу користуватися послугами цього перевізника. Логістам і диспечерам величезний мінус. Їхати з Польщі на Кривий Ріг через Київ довго. Ще й до того як виявилось вже у Києві, де повинна була бути пересадка, автобус, в який мали пересісти, поїхав без нас, бо автобус, яким ми їхали, спізнився. Водіїї нічого не кажуть, бо як я зрозуміла самі нічого не знають. Диспечера не відповідають на дзвінки і вайбер, хоча до цього віповідали швидко.
Вражена неорганізованістю і байдужістю до клієнтів. Ще раз не раджу цього перевізника.

Саша
27 сентября 2023 в 4:34

Подорожувала цією компанією 13 серпня 2023 року, маршрут Варшава-Київ. До водіїв, що везли нас на маршруті Варшава-Львів претензій не маю, навпаки, хотіла писати їм подяку, бо домчали нас гарними польськими дорогами дуже швидко і комфортно. Кордон пройшли відносно швидко, десь за 1,5 години. І якщо це заслуга наших водіїв - хлопці, дуже дякую! Те, що нас будуть пересаджувати у Львові до іншого автобусу, я була підготовлена, бо читала коментарі інших пасажирів заздалегідь. Але до ТАКОГО я не була готова: ми в'їхали у Львів о 5 ранку і о 7.25 ми виїхали зі Львова. Весь цей час ми то чекали іншого автобуса, то каталися по промзонам, щоб водії десь там заправили автобуса. А приїхати на рейс вже заправленим, не можна було? Коли я спитала, чому ми не слідуєм за графіком, мене обма@#₴@ли. "Дякую" цьому водію, що так розуміє свою роботу і сервіс перевізника взагалі. Двоє жінок стояли-сиділи у проході, бо місць для них не виявилося. Тобто ці водії не володіють ні вихованням, ні математикою. НІКОМУ НЕ РАДЖУ КОРИСТУВАТИСЯ "ПОСЛУГАМИ" цієї компанії! І сама більше не поїду!

Аліна
27 августа 2023 в 19:44

Жахливий сервіс довго їдемо. Туалети не працюють, сидіння зламані, пересадки яких не повинно бути. Навіщо так робити. Ми з дитиною просто в шоці …

Андрей
23 августа 2023 в 8:28

Їду разом із пасажиркою з попереднього коментаря, тільки якраз їхав цим автобусом до якого вона підсіла, все підтверджую і нікому більше в житті не бажаю їхати цими жахливими автобусами у яких незручні сидіння, так ще й їхнє регулювання не працює і вони самі по собі крутяться!

FollerBrittan
20 августа 2023 в 20:00

Маршрут
Зелена Гура - Запоріжжя. Їхав 26.08.2023 з Вроцлава до Харкова, в квитку було написано, що пересадка в Львові, але її перенесли до Києва, по приїзду в Київ (приблизно о 16: 50 - 17: 00 27.08.2023) сказали, що автобус затримується на кордоні і пересадка буде о 21: 00 - 22: 00, звістно ж ні номеру автобуса, ні компанії перевозника нам ніхто не залишив, і вони просто поїхали не надав жодної інформації для пересадки, на контактний телефон не відповідали.

Женя
06 июля 2023 в 6:07

Топ 1 самих жахливих поїздок.
- Сів в автобус в Кракові, щоб доїхати в Вінницю. Автобус без попередження поїхав в Катовіце і ще кудись. + 5 годин.
- по дорозі заїзджав городки, аеропорти і черт знає куди. Ітого відстань від Кракова до кордону 275 км. Проїхали за 8 годин. - по дорозі впала з речами полка на голову. В Вінницю попав через 22 години

Наталія
27 июня 2023 в 9:47

Дуже прошу не користуватись цим перевізником, а краще взагалі забрати ліцензію. Їхала з Жешува до Києва. В Жешуві тільки в мене був квиток, всіх інших пасажирів (близько десятка) забрав просто за гроші. Здогадуюсь, що коштувало це менше ніж я офіційно купила. Ще більшим здивуванням стало знайти в кінці автобуса цілий циганський табір. Теж підозрюю що ці люди їхали без квитків, четверо дорослих та трійко дітей. Запах в автобусі був нестерпний.
У Львові нас персадили інший автобус цієї компанії. В автобусі немає заявленого туалету, він просто не працює, там стоїть відро та ганчір'я. Розеток немає, автобус старий, крісла зламані, моє взагалі не підіймалось. Зі Льва до Києва зробили 2 зупинки у Рівному та Житомирі. Водії вимкнули кондиціонер і тільки з другого звернення ввімкнули назад. Водій майже не вбив нас по дорозі разів 5. Манера кермування старшна, напарник водія при різкій зупинці просто вилетів у лобове скло, вдарився спиною і потім взагалі майже лежав. На кожному світлофорі люди просто вдарялись головами у сидіння. До речі столики та тримачи для чашок виламані.

Оксана
30 марта 2023 в 17:17

Жахливий і безвідповідальний перевізник, повний колгосп в поганому сенсі цього слова. Так підвести по часу і з таким покерфейсом! Може, варто переглянути дещо?

Оля
30 октября 2022 в 19:48

Просто жахлива транспортна компанія. Більше ніколи не поїду з ними. Автобус запізнився, диспетчер скинув не той автобус, водій хамло, не хотіли зупиняти в туалет через запізнення, автобус просто розвалений, ніякого кондиціонера, інтернету. Виявилось що у Львові пересаджують до іншого автобуса на Київ, чекали 4,5 години! Поки приїде інший автобус. В білеті ні слова про пересадку і час прибуття 12: 30, приїхали о 17: 00. Через них запізнилася на автобус ділі та втратила гроші

Алекса
18 августа 2022 в 7:40

Перевізник жахливий!
Повинні були їхати з автовокзалу Лодзь-Каліска, але автобус не приїхав на зазначену зупинку! Водій не зателефонував на телефон, щоб повідомити, що зупинилися в іншому місці й чекають пасажирів.
В кінці кінців ми залишилися з дітьми на вокзалі й довелося купувати білети на інший автобус.
Гроші за невикористані білети повертати відмовляються.
Не рекомендую цього перевізника!

Marta
01 мая 2022 в 17:34

Гіршого транспорту не бачила! Жоден номер який був на білеті не був в доступі, автобус на більше ніж пів години спізнився, без жодних попереджень і тд, дах тече, пів сидіння мокрого! Жахххх

Ирина
18 февраля 2022 в 3:07

Їхали 18.12.21 автобусом цієї компанії з Катовіце до Кропивницького. Диспетчер по вайберу швидко відповідала на запитання, які нас цікавили. Автобус запізнився на 30 хвилин, але були затори, це не вина водіїв. Автобус не з нових, але всередині було тепло, не дивлячись що на вулиці було +2. Сидіння на довгу поїздку не зручні, бо відстань маленька, ноги впираються в передні крісла. У Львові була пересадка в інший автобус, все було чітко та швидко, другий автобус був комфортніший. Впринципі, поїздкою задоволені)

Женя
14 января 2022 в 0:32

Їхав з Лодзя до Умані. Не рекомендую перевізника. Водії беруть додатково за 2гу сумку 30 злотих. Ніхто не повідоми що буде пересадка.

Юрій
06 января 2022 в 2:21

Ужас. У Львові перепакували в бус. Місця нема. Сумки на голові. Та ще й опалення не працює. Не рекомендую.

користувач
17 декабря 2021 в 1:48

22.10 Шевцов Ігор їхав з Катовице до Дніпра. Поки на таможні міняв сім-карту водій його залишив на таможні. Поїхав і навіть не попередив. Це нормальне відношення вашої фірми до пасажирів?

Ольга
10 марта 2021 в 13:54

Передавали сумку дітям. Мало того, що автобус спізнився на 8 годин! Дали недіючі номери телефонів для зв'язку з водіями. Молнію на новій сумці порвали. Не все дійшло до дітей, що клали в сумку (!) Раніше "співпрацювали" з іншим перевізником. Таке ВПЕРШЕ. Безвідповідальність і халатність! Порекомендувати ЦЬОГО ПЕРЕВІЗНИКА НІКОМУ НЕ МОЖУ І НЕ ХОЧУ.

Маряна
01 ноября 2020 в 1:04

Можу сказати одне, взагалі не задоволена послугами!
Купили квиток до Варшави, очікували автобус у признанному місці, яке чітко було вказане в квитку. На вказане місце приїхали завчасно на 1 год, автобус чекали з 9: 00 вечора до 24: 00, відправлення автобуса мало бути о 10: 00 вечора, яке так і не відбулося! Це жах!
Додзвонитися не можливо було за жодним із вказаним номерів. Коли звернулись у офіс, там надавали смішні і тупі пояснення! Пояснення типу, ви ж самі запізнились на автобус, бо пішли пити каву! Ще дівчина, яка працює в офісі взагалі дала смішне і абсолютно недоречне пояснення, виявляється нам треба було сісти в інший автобус і доїхати ним до привокзальної щоб пересісти у автобус на який ми чекали! Автобус мав відправлятися з площі Двірцевої!
Сміх просто від таких тупих пояснень!
Звісно кошти ніхто не повернув, сказали, що це Ваші проблеми, що ви не сіли на автобус!
Так ми не сіли на автобус, який не приїхав у призначене місце, яке було вказане у квитку!
Дівчина, надавала знову ж таки смішні пояснення, типу це все керівництво вирішує, а керівництво у відпустці!
Це жаливе ставлення до клієнтів! Так не можна з людьми, ви навіть не надали доказів, що автобус був у призначеному місці! А в нас є свідки, які бачили, що автобуса не було у призначеному місці!
Більше жодного разу не скористаюсь Вашими послугами і всім знайомим та друзям розкажу про вашу компанію! А особливо які смішні і ТУПІ пояснення ви надавали!

Илья
21 июня 2020 в 12:26

Самая худшая компания! Ехали несколько суток! Туалет не работает! Остановка раз в 4 -5часа! Сидения Узкие не Удобные! Автобусы Старые! На фоне этого всего отсутствие интернета казалось мелочью! Это не поездка а мучение!

Добавить отзыв