UAOTZYV.COM

Шалена Шкварка отзывы

Адрес Броди, вулиця 22 Січня
Телефон +380 (3266) 4-32-17
Часы работы 10:00-23:00
Сайт shalena-shkvarka.cafe
Рубрики Ресторан, Банкетный зал, Бар, Кафе, Дизайнер интерьера
Оценка 4.2 18 отзывов
Похожие компании в категории
Ресторан Колиба — Львівська область
Їдальня Дружба — с. смільно, урочище промисловий центр
Royal Garden — Броди, Івана, вулиця І.Франка, 71
Старий млин — Броди, вулиця І.Франка

Ресторан Шалена Шкварка отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ірина
14 февраля 2022 в 3:39

Дорогою на Львів зупинились пообідати. Швидко, смачно, привітливо. Рекомендую скоштувати борщ із салом та солянку)

Andrii
13 февраля 2022 в 0:28

Багато разів відпочивав у вашому закладі, і завжди мої сподівання були оправданими. Вчора святкував з друзями корпоратив. Враження чудові: святкова атмосфера, креативна ведуча. А головне - смачно, затишно, ненав‘язливе обслуговування. Безперечно, нам хотілось відвідати інші заклади, але оцінивши ціни та кухню, вирішили для себе, що найкраще саме тут.

Таня
03 февраля 2022 в 8:15

Хочу подякувати закладу за гарну організацію корпоративу! Все супер, дуже смачна кухня, запальна ведуча. Раді, що обрали вас. РЕКОМЕНДУЮ!

Люба
22 января 2022 в 21:56

Мали нагоду святкувати у Вас дитячий захід. Щиро дякуємо персоналу закладу та, зокрема, адміністратору п. Марії, за сприяння у його організації, смачну їжу, гарне обслуговування. Завжди раді бути у Вас!

Богдан
18 января 2022 в 5:51

Сьогодні дорогою з Києва на Карпати заїхали пообідати в заклад. По факту були голодні, тому замовили багато страв, так як не очікували, що порції будуть великі. Все дуже смачно, те що не подолали з‘їсти нам спакували з собою. Персонал та адміністрація привітні, обслуговування - оперативне, ціни більш, чим адекватні. Дорогою назад заїдемо ще раз. Всім рекомендуємо!

Юлія
21 октября 2021 в 0:41

Заклад ніби й хороший, але в період бенкетів не приймає більше нікого. Знайшла по карті щоб поїсти в дорозі. А треба було ще й телефонувати щоб дазнаватись наявність вільних місць.

Ледь не потрапили на весілля замість обіду =)

Сергей
30 сентября 2021 в 9:26

Если к вам приходят покушать гости то подавать блюда для них нужно с минимальным промежутком времени учитывая что "запары" нет.
Кухня: Амлет съедобно
Драники съедобно
Пельмени не фонтан, кофе стоит поменять.

Кристина
25 сентября 2021 в 13:50

Сегодня обедали в ресторане. Хочу сказать первое мнение было сомнительное какое тут качество но когда прочли отзывы решили попробовать и не ошиблись
Кушали куриный шашлык, сказать что он был превосходный ничего не сказать сочный, вкусный как и должен быть шашлык а самое главное свежей!
Кухня по домашнему все желание учли, все готовят с под ножа это большой +
Мы захотели кушать на улице так как ещё зима но было очень тепло попросили накрыть на улице персонал не был против все сделали в лучшем виде спасибо вам большое) однозначно будем кушать ещё

Даша
24 февраля 2020 в 11:54

Была в командировке в Бродах, зашли позавтракать были приятно удивлены. Очень быстро и вкусно, порции большие, мы не доели. Деруны в горшочке с соусом и мясом очень вкусные. Цены отличные. Из минусов - мы долго искали вход, табличек никаких нет, что здание нужно обойти.

Ирина
23 февраля 2020 в 12:57

Зупинились поряд в готелі, зайшли пообідати. Кухня дуже смачна, все по-домашньому, Порції дуже великі, навіть забрали з собою в номер. <<Шалена шкварка>> РЕКОМЕНДУЮ

Володимир
21 ноября 2019 в 20:48

Дуже смачно: і борщ і соковита котлета. Порада власникам: розмістіть вивіску на центральній дорозі, і дайте людям шкварок побільше, бо не відповідаєте назві

Ольга
01 января 2019 в 2:47

Не дуже сподобалось. Вперше їла салат Цезар з пекінської капусти, звичайним твердим сиром з несмачними грінками, хоча за цю ж ціну у Львові подадуть справжній Цезар з пармезаном і т. Д. При складанні меню до банкету ціни одні, а в день банкету виставили значно більший рахунок, при чому про підняття цін ніхто заздалегідь не повідомив. Як підсумок: дуже смачні гарячі страви (особливо телятина з вишнями) та несмачні закуски та салати.

Роман
26 декабря 2018 в 8:55

Атмосферний та затишний ресторан з доволі демократичними цінами. Єдиний мінус - корективи в меню вносяться доволі рідко.

Андрей
15 декабря 2018 в 18:44

29.12.2017 святкували корпоратив. Враження на 3-. І це ще за те що кухня на 4+. Ведучий корпоратива повний 0. Музика на 3-.

Аліна
11 декабря 2018 в 4:40

Ресторан"Шалена Шкварка" дуже чудовий. Я живу у Радивилові, у нас є 5 закладів де можна проводити весілля. Але я вибрала саме Шалену шкварку. Цей ресторан мені дуже сподобався. Я робила там своє весілля і мені дуже сподобалося. Кухня там просто чудова, багато місця, посуда міняється, офіціанти постійно підносили їжу, то ми їх навіть не бачили, мені і людям які були в нас на весіллі це сподобалося. Хороше ставлення. Одним словом мені дуже все сподобалося і рекомендую цей ресторан.

Михаил
06 декабря 2018 в 0:58

Надзвичайно великі порції, дуже смачна кухня, ресторація здивує навіть прискіпливого клієнта.
В закладі також проводяться заходи на замовлення (весілля, вечірки, святкування).

Сергій
02 декабря 2018 в 22:12

Заехали с дороги пообедать, очень вкусно и за обед заплатили 150грн за 2х взрослых и одного ребёнка.
Все чисто, атмосфера приятная.
Персонал приветливый, но немного не опытный.

Женя
23 октября 2018 в 16:14

Потерті крісла це ж ресторан! І ті крісла стоять один до одного так, що гості сидять як шпроти в банці (присунуті один до одного та до задньої стіни) ЖАХ!
Чути пережарену олію. Серветки не вистачає на кількість запрошених за столом.

Добавить отзыв