UAOTZYV.COM

СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПРІОРИТЕТ

Адрес Львів, вулиця Михайла Яцкова, 25
Телефон +380 (97) 240-36-76
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
Сайт www.ascprior.com
Рубрики Ремонт компьютеров, ИТ-консультант, Ремонт электроники, Ремонт мобильных телефонов, Услуги по ремонту
Оценка 2.7 29 отзывов
Похожие компании в категории
КомпіКо — Львів, вулиця Туган-Барановського, 4
Upgrade Computers — Львів, вулиця Генерала Чупринки, 47
Ноутбук Центр магазин — Львів, вулиця Зелена, 5
Новацентр — Львів, вулиця Модеста Менцинського, 1

СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПРІОРИТЕТ отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Богдан
02 февраля 2022 в 22:20

Здав на ремонт ноутбук Lenovo e530 26.08.21 року. Забрав старий корпус, клавіатуру і на заміну дали dell latitude 6420 27.12.21. З усією повагою, але в мене вже відпустка закінчилася двохмісячна. 4 місяці ремонтувати ноутбук? І в результаті не зробити його? Ви серйозно? Поки не почав надзвонювати в цю контору власник особливо не спишив звітувати про ремонт мого ноутбука. Згоден, я змінив номер, але подзвонити на вайбер що не можна?
Під час видачі власник не віддав мій екран. Сказав для того щоб вийти в нуль. Коли ви дзвоните в цю контору за робочим номером, не завжди можуть взяти трубку. На початках я дзвонив то мене кормили - на наступному тижні. НЕ РЕКОМЕНДУЮ цей сервісний центр для ремонту НОУТБУКІВ!

Влад
11 ноября 2021 в 8:57

Якшо хочете здати ноутбук в ремонт, готуйтесь, що вкрадуть мікрофон, візьмуть гроші і скажуть, що він не ремонтується

Богдан
06 ноября 2021 в 22:40

Хочу подякувати за якісне сервісне обслуговування. Люди які пишуть негативні коментарі щодо затримок ваших гаджетів сервісі, зрозумійте - якщо постачальник надсилає запчастини із затримкою, то це не вина сервісного центру. А компанії "Пріоритет" ще раз дякую за обслуговування та бажаю успішного розвитку.:)

Галина
29 октября 2021 в 18:49

Жахливий сервісний центр. Крім того, що ремонтували мультиварку протягом 3-х місяців, то ще повернули покоцаною, без проводів і панель не стоїть на місці. Майстри не відповідають за якість роботи, хамлять, доказати нічого неможливо. Сервіс на низькому рівні. Працівники дурять і некомпетентні. Нікому не рекомендую цей сервісний центр.

Captain
16 сентября 2021 в 5:51

Двічі ремонтував у них по-гарантії свій ноутбук Acer Predator Helios 300, роботою задоволений, от якістю ноутбука таки розчарувався. Рекомендую.

Jazziz
21 августа 2021 в 13:10

УВАГА, ТУТ ПРАЦЮЮТЬ ШАХРАЇ! Вони не ремонтують техніку. З вашого ноутбука вони витягнуть роочу деталь, встановлять її в ноут іншого клієнта. І віддадуть йому, знявши кошти з нього. А ваш ноут буде там лежати на поличці, поки хтось не принесе такий самий ноут. Щоб з нього переставити запчастину вам. Будете чекати від пари місяців до півроку.

Павло
14 марта 2021 в 18:34

Не здавайте сюда свою техніку, бо назад можуть повернути безвартісний брухт! Здавали 10" планшет з живою материнською платою, а назад повернули з ТРІСНУТОЮ та НЕРОБОЧОЮ. Попередньо на діагностиці виявили відпавшу флеш- пам'ять, з яку і запаяли. На протязі місяця знову та сама поломка. Взяли на повторний ремонт (я думаю, що при пайці перегріли материнську плату) і повідомили, що це проблема не у флеш- пам'яті, а у материнці, а робочої плати вони не можуть знайти. Повернули мертвий планшет.

Ярослав
11 марта 2021 в 17:39

Була проблема з ноутбуком, приніс по гарантії зробили все якісно і швидко, приємний колектив ніяких нарікань немає

Etelion
11 марта 2021 в 8:03

Звернувся з несправністю кулера (з'явилися сторонні шуми на високих обертах (ноут Асус, якщо комусь цікаво) по гарантії, провели діагностику, змінили кулер, в процесі впав хард, замінили хард, відновили потрібні мені файли, згодов в телефонному режимі попросив надіслати ще одну папочку з даними що представники сервісу і зробили. Сам ремонт тривав в менше тижня, хоч говорили що орієнтовні терміни 2 тижні. В цілому задоволений, ставилися добре, провели стрес тест кулера при мені аби мені було спокійніше. Після ремонту охолодження краще, ніж було раніше (схоже проблеми з кулером були з моменту покупки), про хард нічого сказати не можу, третій день працює коректно, хоч чекдіск і знайшов декілька помилок коли розділяв диск на два томи.

Данило
27 февраля 2021 в 19:29

Швидко при можливості відремонтували телефон ксіомі по гарантії. Я задоволений. Редагую, частково відремонтували. Майстер який приймав телефон не вник в суть питання. В телефоні не працювало два мікрофони, з ремонтували тільки один. Місяць я чекав на ремонт. Віддав на інший сервіс, менс, зробили все інше, і біля роботи недалеко

Денис
05 февраля 2021 в 21:11

Краще зверніться в ноутбук сервіс на вул. Сахарова. Там і деталі швидше привозять і якість ремонту вище і ціни дешевші.

Rel
05 февраля 2021 в 14:49

Очень вежливые и готовы помочь чем смогут. Входят в положение и делают даже больше чем ожидалось. Молодцы

Parts
28 июля 2020 в 7:51

В жодному разі не рекомендую звертатися до них!
Сервіс займається гарантійним обслуговуванням і робить все навідмашку. Якщо у вас дорога техніка то тут точно не слід її ремонтувати!
Шкода що я виявив це лише після того, як завернувся в інший сервіс і побачив наслідки неякісного ремонту які обійшлися мені в двічі дорожче.

Игорь
07 мая 2020 в 10:26

Жахливий сервіс. Вже майже рік час повертають телефон, годують обіцянками, нічого не роблять. Обманюють.

Вовочка
14 сентября 2019 в 10:57

Здавав ноут в ремонт по гарантії. Болтики загубили, діоди не підключили. Сказали - виправлять. Виправили. Прийшов додому і помітив, що поставили не мій блютуз адаптер. Окей, сходив ще раз, поставили як має бути. Прийшов додому - не має звуку: (
Вже сам розкрутив і поправив. Якщо наймаєте стажерів, то хоть проконтролюйте якість виконаної роботи. В договорі мені не сподобалось, що вони не відповідають за втрату даних. Тому витягуйте харди, чи що б там не було. Ціни надто високі, хоча мені зробили по гарантії. Ця історія сталася роки 3-4 тому, та все таки осадок залишився)
Дякую, що хоч ноут відремонтували по гарантії, яку я загубив, та ви в неті пробили. За ось це заслужені 3 зірочки від мене.

H4zz
15 августа 2019 в 3:34

Доброго дня шановні читачі цього відгуку. Для початку я напишу номер мого замовлення це LV51137. Здавав я телефон на ремонт (Moto z) десь в 20 числах березня 2019 року, сьогодні вже 11 липня і що ви думаєте мені більше 3 місяців його ремонтують. Телефон до здачі в ремонт працював але була проблема у тому що телефон дуже швидко розряджався. Сміх у тому що мені сказали «від 2 до 6 тижнів телефон буде як новий», але ж ні! Кожен раз коли я зв‘язувався з ними мені казали що передзвонять, але ніхто мені не передзвонив. Потім десь на початку мені сказали що все майже готово і ціна не зміниться але якби все було так просто. Через тиждень після цих слів я передзвонив і СЦ Пріорітет з своїм халатним відношенням сказав що ціну ми підвищили та і телефон ще не зробили. Коли я їм пояснив що ми домовилися за зовсім інше оператор просто не бажав зі мною говорити і перевантажив лінію. Тепер питання до вас СЦ Пріорітет чим ви займаєтеся? Чому ви вважаєте що ваше відношення до клієнтів є прийнятне? Особисто я так не вважаю і абсолютно нікому ні в якому разі не приходьте в цей заклад.
Ps. Чекаю від вас відповіді СЦ Пріорітет

Захар
08 августа 2019 в 23:51

Був змушений звернутись щодо гарантійного ремонту телефону Motorola. Людина що приймала телефон повідомила що ремонт буде здійснено протягом 2х тижнів. Так каже і закон. Однак згодом я зрозумів що дарма повірив людині на слово. За 2 тижні я подзвонив (хоча мені пообіцяли передзвонити до цього часу) і мені повідомили що ремонт може зайняти набагато більше часу і вони не знають скільки. Згодом я вичитав в договорі, який я мав необережність підписати, що строк гарантійного ремонту в їхньому сервісі може сягати до 45 днів. Тому раджу всім кому доведеться співпрацювати з даним сервісом уважно читати договір і не підписувати його, оскільки за законом Ви маєте право вимагати гарантійного ремонту протягом 2х тижнів, а якщо підпишете договір то погодитесь на те що техніку свою не побачите протягом 45 днів.

Харлі
22 июля 2019 в 23:36

Не рекомендую. Далеко добиралася зоб відремонтувати телефон з Сихова, а коли добралася мене молодий чоловік послав на радіоринок (.

Ярослав
24 декабря 2018 в 6:28

Кілька разів я тут ремонтував свою техніку. Заміна материнської плати в телефоні. Заміна побитого екрану. Прошивка смартфона.
Люди працюють швидко. Ціни адекватні. Рекомендую

Женя
14 декабря 2018 в 3:43

Менеджер не найкращий, іноді потрібно чекати 30-40 хв доки обслужать, а так то ремонт якісний, загалом крутий сервіс

Добавить отзыв