UAOTZYV.COM

Сервісант отзывы

Адрес Львів, внутрішній двір, вулиця Хлібна, 4а
Телефон +380 (99) 498-85-08
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.servisant.com.ua
Рубрики Подрядчик по монтажным работам, Установка газового оборудования, Поставщик отопительного оборудования, Услуги по ремонту
Оценка 2.7 7 отзывов
Похожие компании в категории
AV-KAMIN — Львів, вулиця Стрийська, 106
Галпрогрес — Львів, вулиця Василя Стуса, 24

Сервісант отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Володимир
11 июля 2023 в 13:29

Найкращі враження від спілкування з працівниками фірми та від наданих послуг: оперативно, чітко, якісно, професійно!
Окремо хочу подякувати майстру Ярославу, який здійснював монтаж і підключення газової колонки: це не тільки знавець своєї справи та справжній професіонал, а й порядна та приємна у спілкуванні людина!)
Рекомендую!

ricambi
07 июня 2021 в 16:55

Была хорошая фирма. Несмотря на то что у нас котел Ринай, все равно по нашей просьбе пришел мастер и очень качественно прочистил теплообменник. Прошел год. Посадили другую девочку на телефон. Ответ один- мы такие не обслуживаем. Никакой возможности связаться с кемто более умным не дают. Ни с директором, ни с мастером желания для консультации у девочки нет. Также ставили мне колонку бош - все супер. А теперь изза одного человека резко падает качество фирмы

Юлия
17 июля 2020 в 6:25

Жахливий сервіс! Таки прошені, треба, мабуть, на колінах стояти і благати щоб вони проїхали і зробили свою роботу, ще й не замалі кошти. Відношення до клієнтів жахливе

Taras
05 марта 2020 в 4:28

Двічі замовляли промивку теплообмінника в котлі. За першим разом сервіс був на рівні, за другим - напір води не покращився. Майстер взяв 1200 грн і переконав мене, що проблема з тиском води в мережі. Через деякий час замовив приватного майстра, після його промивки котел запрацював як годинник.

Серйозним недоліком є те, що «Сервісант» не цікавиться думкою клієнта про якість обслуговування. Цілком імовірно, що мою проблему могли б оперативно вирішити, якщо б хотіли почути мій відгук.

Yevgen
10 января 2020 в 5:34

Чудовий сервіс - перший пуск котла виконали в час, коли було домовлено, та швидко. Майстер був ввічливий та відповів на усі питання. Рекомендую.

Наталія
29 октября 2018 в 0:18

Загалом все виглядає класно. Дзвониш в сервісний центр, швидко приїжджає майстер. Але на цьому все класне закінчується. В нас поламалась газова колонка, перестала запалюватись. Майстер оглянув, якось включив, сказав, що проблема з датчиком тяги, якщо виключиться - рухати дротиками всередині. Взяв 250 грн. Пройшло 5 днів. Колонка виключилась. Як виявилось перестав працювати ще й газ-контроль. Ось така турбота та відповідальність.

MsKenfy
22 октября 2018 в 5:51

Взагальному задоволений сервісом. Майстер приїхав швидко, як і домовлялись. Котел зремонтував. Ціни не погані

Добавить отзыв