UAOTZYV.COM

Сенс - Психологічна Студія

Адрес Львів, вулиця Лемківська, 9а
Часы работы
понедельник09:30-20:00
вторник09:30-20:00
среда09:30-20:00
четверг09:30-20:00
пятница09:30-20:00
суббота10:00-14:00
Сайт www.sens.lviv.ua
Рубрики Психолог, Детский психолог, Психоаналитик, Психотерапевт, Сексолог
Оценка 4.7 46 отзывов
Похожие компании в категории
Сімейний психолог Олена Демедюк — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 67б 2 пов, к.5
Майстерня довіри — Львів, вулиця Генерала Грекова, 1
Психолог у Львові. Професійний підхід — Львів, Данилишина 6, кабінет, 217

Сенс - Психологічна Студія отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мария
02 марта 2024 в 12:24

У студії "Сенс " сподобалось усе - швидкий зворотний зв'язок, організація зустрічей, затишна атмосфера. Окремо вдячні фаховій підтримці спеціаліста Наталії Яковлевої. Найкращі рекомендації

Роман
13 января 2024 в 19:21

Відреагували на моє питання дуже швидко)
Дуже вдячний. Буду звертатися і рекомендувати іншим

Дар'я
21 декабря 2023 в 22:36

Щиро вдячна Мар'яні Франко за те, що допомогла впоратись зі станом після травматичного досвіду. Заняття дійсно дієві. Вдячна за турботливий і професійний підхід. На сеансах кожного разу відкриваю щось нове, і складаю по поличкам те, що, здавалося, знаходиться в хаосі. Рада знайомсту з Мар'яною, і від душі рекомендую студію "Сенс":)

Оксана
18 декабря 2023 в 18:28

Відвідую студію «Сенс» на Стрийській. Подобається атмосфера студії, відношення. Завжди запропонують воду, каву, чай. Особливо вдячна Олені Дерень за професіоналізм, прийняття, допомогу розібратися в собі. Рекомендую!

Костянтин
15 декабря 2023 в 9:04

Вже понад рік користуюсь послугами студії Сенс.
Якістю консультацій психолога Оксани Круць повністю задоволений.
Рекомендую

Ангелина
25 октября 2023 в 16:45

Задоволена роботою студії. Алміністратори привітні, завжди запропонуть каву/водичку. В студії чисто та охайно. Також не можу не відзначити роботу психотерапевтів. Все на вищому рівні

Bohdan
22 октября 2023 в 20:01

Кваліфіковані спеціалісти, що готові прийти на допомогу в складній ситуації. Нададуть альтернативну точку зору на ситуацію, допоможуть побачити помилки і знайти оптимальні рішення

Justina
22 сентября 2023 в 17:43

Рада, що звернулась саме до цієї студії. Підібрали спеціаліста згідно мого запиту. Зручна система оповіщення про сеанс. Кваліфіковані спеціалісти! Зручно, що зустріч з психолог можна провести онлайн. Рекомендую Мірай Оксану! Розуміюча, та вміє правильно подати інформацію! Дуже влучно наводить приклади та допомагає зробити необхідні висновки!

Мар‘яна
15 сентября 2023 в 3:06

Психологи Оксана Міраі і Оксана Круц, дуже гарно спільно провели наш захід, було дуже цікаво і все на найвищому рівні. Дуже дчкуємо

Анна
24 июля 2023 в 13:27

Хочу висловити велику подяку студії СЕНС, а саме Мар'яні Франко!
Я дуже вдячна, що познайомилась з таким висококваліфікованим спеціалістом. Мар'яно, Ви дуже допомогли мені в вирішенні питань, які турбували мене так довго.
Щіро бажаю процвітання вашій студії!

Карина
15 июля 2023 в 18:00

Це був найкращий досвід роботи з психотерапевтом, вдячна за допомогу Марʼяні Франко, за те що допомогла «повернути назад своє життя »

Мария
03 июля 2023 в 13:37

Дякую за чудовий курс групової арт-терапії. На мою думку, техніки, які тут використовуються, допомагають дати собі відповіді на такі питання: яка/який я? Якою/яким мене бачать інші? Як я взаємодію з іншими? Чого я зараз потребую? На курсі ми не тільки малювали, ми також писали казку, працювали з метафоричними картами, складали конструктор. Працювали індивідуально і в групі. Це добре продумані вправи з супроводом кваліфікованих і доброзичливих психологів. Як на мене, арт-терапія - це можливість наблизитись до свого несвідомого і роздобути трошки більше інформації про самих себе.

Женя
01 июля 2023 в 9:07

Студія Сенс - місце затишку та комфорту, наповнене світлими, позитивними людьми!
Тут працюють фахівці своєї справи, тож якщо ви в пошуках психологічної підтримки та допомоги, то саме тут ви знайдете все, що шукаєте!

Ксенія
13 июня 2023 в 11:39

Я прийшла у психологічну студію Сенс до чудесного психотерапевта Мар'яни, у ситуації, коли я була зґвалтованою масажистом. У цей період в мене зруйнувались усі сенси, які були вибудовані раніше або мною, або соціумом і я повністю втратила себе та своє життя внутрішньо, хоча зі сторони Я виглядала жінкою, яка працює, займалась з емотологом, тренуюсь у залі, роблю переклади. Але я зламалась. Мене підтримав в той момент мій найкращий друг, якого я можу сміло заараз так назвати і згодом на початку моєї терапії мій тренер, коли дізнався що зі мною трапилось. Разом з Мар'яною ми пройшли довгий шлях, який амерканці називають recovery - відновлення. Я боялась. Дуже. Що я здамся і пошлю усе до дідька, але Я змогла. Я швидка у роботі і часто забувала, що варто дати собі час і я вчусь зараз цьому. У моєму житті відбуваються зараз неймовірні зміни, якими я поділюсь особисто з Мар'яною. Це коолосальна робота, бо разом ми проробили мій страх жити - ми відпустили моє програмування підсвідоме на смерть. Це найкраще, що зі мною трапилось. Бо відчуваючи Моє власне життя, я стаю по - справжньому щасливою жінкою, якою завжди мріяла бути!

Женя
08 марта 2022 в 0:50

Мене звати Сергій, мені 29 років і я вже 4 роки відвідую психологічну студію "Сенс". Хочу написати відгук про студію та поділитися з Вами своїм досвідом.

Я народився в звичайній сім'ї, де артефактом дісталися методи СССРського виховання. Цінувався авторитет, покора та обов'язок. Таке виховання нищить навички самозахисту та самоцінність ще з рання. Коли я без цих навиків пішов у відкритий соціум - мені було кепсько. В юності в мене не було а ні підтримки, а ні кохання, а ні інших якісних стосунків, де б я міг зігрітися людським теплом.

Благо, такий досвід мене не зламав, а навпаки - нагородив характером та голодом до кращого життя. Це мені дуже допомогло впоратися з цілою купою пережитків цієї юності:
- Образи на батьків і безсилля.
- Було відчуття що я одинокий та нікому не потрібний.
- Навики формувати здорові стосунки з друзями та дівчатами - були відсутні.
- Я зневажав все що роблю та іноді підсвідомо саботував власний успіх.
- Самоконтроль був відсутній, як і дисципліна, емоції, інтереси та бажання.
- Я залежав від думки інших. Був вразливий до маніпуляцій.
- Я не відчував власних кордонів та не вмів їх захищати.
- Мене переслідували ситуації з минулого і крутилися в голові.
- Паранояльність, нарцисизм, СДВГ і деякі інші речі керували мною.
Все описане і не описане - висіло величезним тягарем на шиї та не позволяло розвиватися і отримувати задоволення від життя.

Мої комплекси прямо кричали мені, що не можна йти до психолога, хоча прийшовши сюди я вияснив, що ніякого сорому тут немає. Ми живемо в дивному світі, який вважає, що брати тренера в тренажерці - то норма. А брати психолога - це прямо іспанський сором. Психолог - це спеціаліст який допомагає ефективніше знайти ВЛАСНІ методи покращити Ваше життя. Не у всіх людей старт однаковий, не у всіх батьки могли/хотіли дати цей старт. Коли я прийшов до психолога в 25 - пошкодував тільки про те, що не прийшов раніше.

В продовж кропіткої 4х річної роботи над собою я зміг позбутися всього що я описав вище. Щось я зміг прибрати, а щось я прийняв і почав використовувати собі на користь. Тепер мій досвід минулого ще й допомагає мені:
- В кар'єрі я пробив стелю, а це при тім, що я айтішник. Я не просто став сильним технічним спеціалістом, тепер я ще й вправляюся як менеджер, бо хочу стати керівником і відкрити власний бізнес.
- З друзями я розставив кордони і став цікавим та харизматичним членом різних компаній, якого залюбки кличуть на любий кіпіш. А головне що тепер я потрібен в першу чергу собі.
- Я не просто навчився будувати стосунки з дівчатами, а і став хлопцем, до якого вони проявляють інтерес по власній ініціативі.
- Тепер я можу навіть проводити час з своїми батьками і отримати те приємне, що вони мені взмозі дати.
- Мій основний фокус по життю - це саморозвиток, щастя і здоров'я. Раніше я про турботу за себе навіть і думати не смів.

Дякую своєму психологу Галині Карпук, яка допомогла мені проробити над собою таку титанічну роботу.
Дякую Мар'яні Франко за тренінги, профессіоналізм, чітке та якісне керівництво над студією. Ви зробили щастя для мене досяжним.
Обожнюю команду адміністраторів за турботу про студію, клієнтів і медійність. Окрім профессійних якостей - ще за те, що Ви такі заворожуюче прекрасні:)

А хто прочитав до кінця і надихнувся - бажаю успіхів з наступним кроком до кращого життя! Трішки сміливості і все у Вас буде добре.

Ольга
24 января 2022 в 22:34

Я дуже рада, що колись натрапила на рекламу тренінгів студії «Сенс» і рада, що спробувала. Велике дякую за знання, за стосунок, за допомогу!
Особливе дякую Тетяні Мандзик та Марті Поповій за професіоналізм та величезну підтримку на шляху моїх змін, та Мар’яні Франко за студію, атмосферу і цікаві та корисні тренінги!

Viva
20 января 2022 в 20:58

Дуже Вдячна студії Сенс за їхній проект Helper завдяки якому я проходжу терапію у чудового психолога Ірини Маєвської

користувач
28 октября 2021 в 2:57

Насправді дуже щаслива, що кілька місяців тому натрапила на студію "Сенс". Впродовж тривалого часу накопичилося безліч проблем, емоцій, яких не відкривала нікому, і болю через майбутню втрату близької до душі тваринки. У якийсь час я перестала відчувати, як хороше, так і погане, почали турбувати проблеми зі здоров'ям і сказала собі: "Досить! ". Це нелегке для мене рішення відкритися іншій людині, навіть якщо це психолог, але завдяки Анастасії Бойко це виправдало усе. Приємно знайти спільну мову і знати, що тебе хочуть почути і не засуджують. Я нарешті навчилася говорити про те, що болить, і не лише у межах кабінету, а відкриватися близьким людям, довіряти іншим. Це значний для мене крок, який допоміг знову встати на ноги і повірити в себе. Краще розуміти свої емоції і приймати їх. І нарешті впустити в своє життя позитивні зміни. Дякую Анастасії і програмі HELPER за таку можливість!

Олена
03 августа 2021 в 5:15

Чула багато історій, коли люди не змогли з першого разу знайти "свого" психолога. Я вважаю, що мені дуже пощастило. Мені підібрали Анастасію Бойко, дуже резонує, що це молода психотерапевтка, але попри це професійна і добре знає свою справу. Кожна консультація - це кроки до розуміння себе.
Насправді, я прийшла вже у відчаї, коли розуміла, що більше не зможу і потрібно щось змінювати. Здавалось би, що може змінити 1 консультація? А виявилось, що може. Я була рада, що мені допоможуть, рада що тепер я можу розібратися зі своїми проблемами, і я в цьому не сама. Кожна консультація допомагала мені відкрити якісь блоки в собі, я почала пригадувати звідки тягнуться ті, чи інші проблеми. Після 4 консультацій вже був видимий ефект, який дуже змінив мене, взаємини з людьми, я перестала наступати собі на горло і не відчуваю провини за це. За спиною в мене вже 10 консультацій, і вже я відчуваю себе інакше. І шкодую, що не прийшла раніше. Бо воно того варте.
Стосовно самої студії, мені подобається, що адміністрація проводить і просвітницьку діяльність, пише статті на важливі теми безкоштовно в інсті і на сайті.
Адміністатори теж приємні, підкажуть, розкажуть. Дуже круто, що є онлайн-консультації. Атмосфера в студії дуже терапевтична, і може це вже дрібниці, але кабінети гарно облаштовані, це заспокоює і ти не відволікаєшся.
Так, в когось може бути не такий швидкий ефект, багато залежить від вашої проблеми, але звернутись по допомогу психолога, так само нормально як і вилікувати хворий зуб.

Женя
20 июля 2021 в 11:33

Щиро вдячні центру"Сенс" за терапевтичну допомогу у роботі з підлітком. Успіхів вам і вашим фахівцям.

Добавить отзыв