UAOTZYV.COM

Secretorum Quest Room

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 205
Телефон +380 (93) 872-35-33
Часы работы 11:00-22:00
Сайт secretorum.com.ua
Рубрики Квест-комнаты
Оценка 5 11 отзывов
Похожие компании в категории
квест-кімнати Enigma Escape Game - Львів — Львів, вулиця Стороженка, 30
Енігма / квест-кімнати та розваги Enigma Escape Game — Львів, вулиця Гоголя, 6/8, Львів, Львівська область
Квест-комната Изоляция — Львів, вулиця Ставова, 7В
Смайлик - Івент агенція — Львів, вулиця Княгині Ольги, 106

Secretorum Quest Room отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валентина
07 июля 2021 в 12:29

У вас найкращі квест кімнати! Персонал привітний, дуже гарно дають підказки, залишаючи можливість здогадатись самому! Тому завжди залюбки рекомендую Secretorum!

Саша
27 июня 2021 в 5:43

Були у квест кімнаті "Гарі Потер". Залишились дуже задоволені! Квест продуманий до деталей, із ноткою магії. Ця кімната варта уваги! Плануємо повернутись й відвідати інші кімнати. Персонал дбає про те, щоб відвідувачі залишились задоволені. Однозначно рекомендую!

Bohdana
17 июня 2021 в 7:17

Дуже цікаво та антуражно! Були в кімнаті Friends, навіть, якщо ви не фанат серіалу- рекомендую відвідати, а якщо фанат - тим більше:)

Halyna
07 июня 2021 в 14:47

Не дивлячись на те, що не всі механізми спрацьовували з першого разу (деякі доводилось додатково рухати, щоб знайти "точку дотику"), квест нам сподобався та залишив позитивні враження. Були в "Друзях".

Михайло
09 декабря 2018 в 3:44

Класне місце для компанії. Хороші, продумані квести, які цікаво проходити. Особливо цікавим та досить складним є квест "темна кімната".

Женя
07 декабря 2018 в 15:05

Були з друзями у кімнаті "Harry Potter" і залишилися надзвичайно задоволеними! Дуже гарний інтер'єр кімнати та декорації. Сама кімната середньої складності та досить цікава.

Марианна
07 декабря 2018 в 2:25

Запрошую цікаво провести час На локації знаходиться одна з найбільш популярних кімнат у м. Львові «Гаррі Поттер» також є цікава кімната яка відкриває нові таланти «Галерея Ілюзій» і соціальний квест-проект “Місто без Сонця»

Віталій
25 ноября 2018 в 0:09

Протестувавши багато квестів різних виробників, можу сказати, що це найкраща мережа квест кімнат! Попробувавши ви перенесетесь в захоплюючу історію, отримаєте багато позитивних емоцій і відчуєте себе героями фантастичної кімнати. Рекомендую для тих, хто планує гарно провести час з близькими людьми і провести brain storm в команді!

Юра
17 ноября 2018 в 12:27

Цього тижня були у Secretorum і ось що я хочу вам сказати - це "Вишка":), ми не втримались і за один день пройшли зразу два квести. Цікаві загадки, дуже якісно зроблені кімнати і нереально крутий персонал (що як виявиявилось відіграє велику роль). Тому всі бігом туди!
+ Якщо ви ніколи не квестили, то першою локацією має бути однозначно Secretorum.

Тарас
04 ноября 2018 в 7:23

Мені сподобалося! Немає прив'язки до часу, завдань багато та вони складні, можна посидіти та попити чаю. Хороший сервіс

Дмитрий
27 октября 2018 в 14:50

Сходили вместе с друзьями в данные комнаты. Что же можно сказать, просто молодцы, очень приятная атмосфера в первую очередь создаётся чудесными администраторами, и кто бы что не говорил - это лицо таких комнат, очень искренне и добродушно! Второе это конечно оформление комнат и задумка, тут все тоже на высоком уровне, триггеры работают, замки открываются, и сравнивая с другими комнатами выполнены именно в том антураже что надо. Не зря потраченые тугрики.

Добавить отзыв