UAOTZYV.COM

Санаторій Карпати / Карпаты

Адрес Трускавець, вулиця Карпатська, 2
Телефон +380 (3247) 6-20-00
Сайт san-karpaty.com
Рубрики Оздоровительный отель, Косметолог, Салон красоты, Медицинский центр, Спа-салон
Оценка 3.9 34 отзыва
Похожие компании в категории
Санаторий Шахтер Трускавец — Трускавець, вулиця Степана Бандери, 44
Богема — Трускавець, вулиця Помірецька, 35А
Moldova Wellness & SPA / Молдова — Трускавець, вулиця Городище, 12
Санаторий Алмаз — Трускавець, вулиця Суховоля, 72

Санаторій Карпати / Карпаты отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрій
15 января 2024 в 9:46

Відпочивали та оздоровлювалися в січні, цього року. Дуже все сподобалося. Уважний та чуйний персонал, відмінне харчування, чисто та охайно. Знову мрію сюди приїхати!

Женя
28 июля 2023 в 17:16

Был в 2023г. На майские. До этого был лет 15 назад.
- неправдивая инфа на сайте - теперь это не санаторий, а гостинично-курортный комплекс;
- куча левых людей, которым раздают путевки бесплатно, в том числе и с маленькими детьми, на лечение они не ходят, тусят в верхней одежде в столовой;
- ресторан - это по факту столовка колхозного типа, с мокрыми тарелками и приборами, все старое;
- со столов убирают только посуду, скатерти не меняют, всё в крошках;
- питание на 3+, 4-;
- прилегающая территория убитая, остались следы былого богатства;
- уборка в номерах как повезет, если найдешь горничную;
- медленные старые лифты.
Плюсы:
- ремонт в лечебном корпусе;
- мед персонал старается.
Итог: стало значительно хуже, в следующий раз буду подыскивать другой вариант.

Ремонт
10 июня 2023 в 22:15

Номер стандарт -
Є трансфер з вокалу, нам про це не сказали ми дізнались випадково, автобус стоїть на загальному майданчику. Номери стандарт- це звичайні номери «рядянської епохи».
Вид з 320-315.420-425 прям на дах басейну, якщо є змога краще беріть покращені номери, там все новіше та здається вид буде кращий. В номері з побутових пристроїв є холодильник, фен, чайник.
Якщо ви приїжджаєте на лікування заїжджайте з понеділка щоб одразу записуватись до лікарів та проходити процедури оскільки багато процедур не працює по вихідних, є номери на 1-х поверхах з них зручніше йти на процедури, оскільки комплекс дуже дуже великий. В картці не зазначено для яких процедур потрібно бути в купальнику це величезний мінус. Оздоровчий центр новий, обладнення в деяких кабінетах ще старе, проте мабуть дієве. В понеділок басейн з 14. Є сауни: арома, римська, фінська є хамам проте як виявилось він платний про це нас не попереджували. Кухня - шикарний набір різних простих страв, проте дуже смачно. Біля санаторію є невеликий парк. Також, в готелі дуже мало питної води (розташована у фоє та біля ресторану і все) тому раджу одразу набирати або ж купити в магазинчиках поруч. В центральному парку є джерело Юзя, цю воду можна використовувати просто для пиття. Трускавець це переважна більшість листяний ліс, хоча чомусь розраховували на хвою, ну то вже ми не додивились коли обирали місце.

Таня
26 февраля 2022 в 20:44

Санаторій Карпати - це місце, де можна прекрасно відпочити і відразу пройти оздоровлення всього людського організму. Хочеться подякувати усьому медичному персоналу, який підбирає ефективний курс лікування та викладається на повну, щоб покращити стан свого пацієнта. Харчування на високому рівні, спасибі обслуговуючому персоналу. Приємно бачити щирі посмішки усього персоналу. Спасибі, Вам, за все! Можу з впевненістю сказати, що відвідавши санаторій - отримаєш заряд енергії та море позитиву на цілий рік.

Антон
26 февраля 2022 в 14:54

Санаторий отличный. Питание правильное, еды всегда хватает. Лечебная база очень хорошая, врачи квалифицированные. Я в одноместном улучшенном, все в номере есть. Убирают каждый день, за 10 дней меняют 2-3 раза постельное. Полотенце каждый день. Одним словом, всем доволен, рекомендую.

користувач
26 февраля 2022 в 11:09

Робота в комплексе организована на достойном уровне. Гостиничные номера современные, чистые. Работа в ресторане организована отлично. Вкусно, разнообразно, персонал приветливый. Врачи назначают необходимое лечение и отслеживают состояние пациента. Процедуры проводятся вовремя. В Карпатах хорошо организован досуг (СПА, вечерние программы). Все работники приветливые и отзывчивые. За что Вам всем БОЛЬШОЕ СПАСИБО!

Іра
08 февраля 2022 в 21:57

Для того, щоб стати "двічі кращим" санаторієм, треба ще попрацювати)
Перше враження від санаторію було чудовим - гарні холл і медичний центр, тепло, наявність магазинчиків, аптеки, банкомату, все в одному приміщенні, що дуже зручно, враховуючи погодні умови. Кухня відмінна, приємний персонал. Залишилась дуже задоволена спілкуванням з лікарем Головей Оленою Богданівною- красива, приємна і розумна жінка, впевнена, що з її допомогою підправлю своє здоров'я. Також дуже вдячна медсестричці з 525 кабінету і всім працівникам санаторію за їх працю і позитивне, уважне ставлення до гостей.
А тепер трохи критики, яка, сподіваюсь, допоможе стати санаторію "Карпати" дійсно двічі кращим.
Про незручність для немолодих людей, або для тих, в кого проблеми з ногами, під час переходу в лікувальний корпус або в бювет, вже не один раз писали. Так, це дійсно мінус. (Бачила, як одна літня жіночка стояла і віддихувалась на сходах.)
Непрозорість у цінах на платні процедури. Хотілося б орієнтуватися у цінах заздалегідь, щоб знати наперед, що скільки коштує і на яку суму розраховувати, а не так, що ти узнаєш про вартість призначених процедур чи послуг під час оплати на рецепції.
Була призначена консультація лікаря гінеколога на 12-40. А я змогла зайти до кабінету в 13-45. Просто чудово! Я розумію, що випадки бувають різні, що лікарка цей час приймала пацієнток, а не пила каву з приятельками. Але, по-моєму, подібні ситуації не допустимі, тим більше в санаторії такого рівня. Жінок багато, лікарка одна, а чому б ще одного лікаря не взяти?
Вишенькою на торті стала прикра ситуація в лоббі-барі, коли мила білявочка відчитала мене за те, що я прийшла з крупною купюрою (100 грн) за кавою (25 грн) і що я мушу шукати дрібніші гроші. Цікаво, де я мушу їх шукати і чому взагалі мушу? І взагалі, якщо я ще раз прийду з такими грошима, то залишуся без кави. Прекрасно! Я побула в ролі нашкодившого хлопчиська, якого сварять за погану поведінку, мабуть це такий квест)
Потім білявочка змилостивилась, знайшла мені здачу і зробила каву. Дякую, красунько! Знову таки, повторюсь про недопустимість подібного при обслуговуванні клієнта.
Неприємний запах у кімнаті, пахне якимись хімічними миючими засобами, вікно старалась відкривати частіше, щоб цей запах трохи вийшов.
Я зовсім не маю на меті розповісти, що санаторій поганий, що не приїду більше і не раджу сюди приїзджати. У кожному місці є свої плюси і мінуси, нам всім в своїй роботі є над чим працювати, щоб не зійти з дистанції і стати кращими, чого я від душі бажаю колективу санаторія "Карпати"!
P. S. Шановне керівництво, люди у Вас хороші, це- найцінніший скарб, бережіть їх!

Катерина
04 февраля 2022 в 22:42

Повний комплекс оздоровлення та лікування в тихому, екологічно чистому курортному місті Трускавці.
З Нафтусею, Марусею та іншими джерелами!
Варто приїхати!

Оксана
18 декабря 2021 в 5:42

Тиждень відпочивали у Карпатах із дитиною 11 місяців, дуже задоволені! За гарну ціну отримуєш прекрасний сервіс, смачну їжу, доступ до спа, охайну прилеглу територію, цікаву культурну програму, молодці! Єдиний нюанс, часом зустрічаються дуже голодні у ресторані та квапливі у чергах до лікаря гості з сусідніх европейських країн)

Павло
09 декабря 2021 в 0:06

Дуже хороший санаторій!
З великою кількістю різновиду процедур, смачною кухнею, власним бюветом, спа-комплексом, тренажерним залом, спортзалом та іншими видами розваг!
Рекомендую Карпати для лікування та відвідування!

Светлана
12 ноября 2021 в 16:33

Только вернулись. Не разделяю восторженных отзывов об отеле, питании, лечении. Это отель рваных продавленных матрасов - как раз для тех кто лечит спину. Зоопарк - грязные домашние птицы в грязи. Одинокий олень
Все. Питание - тазы буряка, моркови, костей от утки, и дешевая курица. А для детей это молочная каша с ужасной крупой которую курям дают. Выпечка убогая, печеньки самые бюджетные. Если ты на отдыхе больше чем 3 дня то просто не навернешся. Отдельно заслуживает внимания доктора и ситуация с ковидом. Мы были у МРУЧЕК Ю. М. Советую запомнить эту фамилию- человек который и близко не имеет отношения к этике в медицине и к медицине как таковой. У ребенка была 39 температура, то кроме как выселиться на улицу он нам ничего не предложил. Сан. Нормы не выдерживаются никакие
Маски не носят ни отдыхающие ни персонал, температуру никто не измеряет. Руководство отеля "набило" санаторий до предела так как в агонии пытается выжать упущенные деньги из-за карантина. Процедуры по принципу ни вреда ни пользы. Лечебный корпус это катакомбы. Не на всяко здоровье доползти по коридорам и лестницам то вверх то вниз. Настоятельно рекомендую обходить отель стороной. Не ехать.

Женя
16 октября 2021 в 16:49

Место, где каждый достигает то, ради чего сюда приезжает. Можно пройти врачей, обследования и получить качественное лечение. Есть масса программ, где каждый найдёт то, что ему нужно, либо можно взять выборочно процедуры и просто получать удовольствие от них. В бювете можно попить травяной чай нескольких видов, воду по назначению врача и кислородные коктейли. Есть лобби бар, ресторан, спа, бассейн и т. Д. Оставляет приятные впечатления и хорошие результаты. Рекомендую

Ірина
16 октября 2021 в 10:04

Доброго дня. Вiдпочивала у санаторiï з 07.04.2019 по 18.04.2019. Дiлюся враженнями: зайшовши до першого холу перехоплюэ дух вiд краси iнтер'эрного рiшення та чистоти з перших крокiв. Рецепцiя привiтна, дiвчатка молодцi, чого не скажу про старшого адмiнiстратора, - потiм поясню чому. Обслуговуючий персонал на поверсi де проживали, - уважний та вiчливий. Прибирання та змiна бiлизни було регулярним, але в кiмнатi не вистачало генерального прибирання. Вiд стiнки до шафи стояла хмара павутиння, розумiю, що дiвчата не можуть самотужки совати ту шафу. Та куточки плитки в ваннiй на пiдлозi затертi вiд швабри. Щодо харчування, -не знаю, як кому на мiй погляд все вiдмiнно! Велике дякую кухарям за смачну випiчку та страви на будь -який смак та погляд. Кафе "Гражда" теж на тверду 5 функцiонуэ. Щодо лiкувального корпусу: хочу подякувати масажисту Сов'як Володимиру. Руки на славу та совiсть, не лiнтяй (73 каб.). А тепер, що не сподобалося вкрай! Коли приïжджаеш вперше то не можна автоматично бути в курсi всiх нюансiв закладу. Процедури э платнi та тi, що входять в вартiсть путiвки, платнi витягують бюджет приблизно ще на третину. Я на додатковi послуги не дуже розраховувала, а якi i обирала то все узгоджувала з лiкарем. I ось ситуацiя: Заходжу до кабiнету 56 (УЗИ сердця) та запитую чи роблять його тут? Менi лiкар каже: Заходьте, дивиться мою картку та запитуэ чи турбуэ мене печiнка та почки? Вiдповiдаю, що так. Каже: -лягти на кушетку та починаэ обстежувати. Я ж не розумiючи, чому менi це перевiряють сприймаю, як бонус вiд санаторiю (бо заклад не з дешевих), або ж метод шляху до обстеження сердця. Навiть глянув мiй мочевик, який був не наповнений водою, як це роблять спецiалiсти, (дiагностував, що все добре), сприймаю насторожено та думаю повна халтура. Думаю дiагнози ставилися зi слiв чи э гiркота в ротi чи тошнить, як ходжу до туалета. Обстеживши кажуть менi: З Вас 370 грн, а я в недорозумiннi констатую що прийшла на УЗИ сердця! Менi вiдповiдають, що на сердце буде завтра i зовсiм iнший спецiалiст! Я запитала чи можна оплатити цю суму на рецепцiï? Менi сказали що нi, тiльки в кабiнетi. (в каб. Я не оплатила). Пiдiйшла я на рецепцiю i проконсультувалася чи не вирахують дану сумму з задатку в 400 грн якi з нас беруть при заселеннi? Описавши даний обман послугою яка менi була не потрiбна i мене нiхто не запитував, - ïï просто зробили i примушували заплатити. Дiвчина вiдповiла, що можу вiдмовитися, так як це якийсь приватний кабiнет i мене повиннi були попередити про вартiсть послуги. В кiнечному результатi при виïздi менi видали це УЗИ та сказали оплатити, так як на нього вибили чек вже сума вартувала не 370, а 350 грн. Старший адмiнiстратор потребовала кошти з мене сказавши, що пiшов по касi мiнус i це нi як не обiйти, а ще що потрiбно заходивши в вашi кабiнети вiдразу запитувати цiну. Друзi якi у Вас вiдпочивають вже 10рокiв пiдряд вже потiм повiдомили, що саме в Карпатах УЗД не роблять так як ïх теж там дурили i нiхто нiчого на рецепцiï не доказав, всi платили та залишалися ошуканими. На мою думку формуляр карти вiдпочиваючого не достатньо для некомпетентного лiкаря, який прийшов працювати на власний карман, а не на репутацiю такого майже Европейського санаторiю як "Карпати", адже видно неозорим оком скiльки сил, праць, часу та натхнення вкладено в даний санаторiй. Ганьба тому хто псуэ честь уславленим " Карпатам"

Тетяна
03 октября 2021 в 1:59

В Трускавце не впервые, в Карпатах, первый раз поехала осенью 2021 года.
Привлекли шведский стол, новый лечебный корпус и отдаленность от центра. Был стимул ходить каждый день по 3-5 км и на вкусной разнообразной еде я совсем не поправилась.
Принимала сухие углекислые ванны, они есть не везде. К сожалению, циркулярный душ с 1 сентября тоже стал платным.
Минус в публике. Кавказцев очень много и часто ведут себя уж очень громко, где б не находились.
Так же слабо соблюдается карантинные меры.
Аргумент работников, мы говорим, а нас не слушают.
Но это отмазки.
В городском бювете, например, два охранника приучили всех отдыхающих ходить там только в масках. Справились же как- то.
В санатории Карпаты, кстати, масочный режим не соблюдает даже сам персонал в лечебном корпусе)
В основном, отдыхом осталась довольна.
Персонал приветливый, вкусная еда, хорошее расположение, бесплатный спа центр.

Stacy
31 августа 2021 в 16:12

Останній день перебування в санаторії "Карпати" і так не хочеться їхати додому. Залишаються найкращі враження від санаторію та його персоналу. Прекрасна лікувальна база, смачна їжа, турботливий медичний персонал (особливо хочеться подякувати чудовому лікарю Мручок Ю. М, медсестрі Любі за професіоналізм і турботу). Прекрасно організовані різні розважальні заходи Любомиром. Ще довго будемо згадувати ігри в Мафію. Сподіваємося приїхати сюди у наступному році. 217 кімната дякує за все всій адміністрації санаторію. Кращий санаторій в Трускавці!

Aliona
23 августа 2021 в 6:19

Наш сімейний відгук про санаторій "Карпати"
Відпочивали у червні 2021 року, порадили друзі.
Дорога на авто тривала майже 8 годин, тож усі (їхали іще з 2ма бабусями) були досить виснажені.
Заносимо речі, яких чимало, чоловік під’їхав до входу (не перекривши рух іншим авто! і не під табличками «Паркування для працівників ГКК «Карпати»), ну і тут НАШЕ СПІЛЬНЕ ПЕРШЕ ВРАЖЕННЯ: охоронець зацікавлено покрутився біля авто, ми навіть ненароком подумали що він хотів запропонувати свою допомогу), проте НІ – він просто сказав щоб ми переїхали, адже це місце має бути вільним для директора! і ми відчули себе у нашій країні, лиш тут можеш від господарів отримати «вказівку, де твоє місце»! Закордоном таке було б табу…
Ок, посміхнувшись, переказали привіт директору, з побажанням врахувати, що у адміністрації, як і будь якої іншої ПРИЙМАЮЧОЇ сторони подібного закладу, має на місці №1 бути комфорт гостей, їх враження, щоб хотілось повернутись сюди знову і порадити друзям.
Занесли речі у номера, минуло до 5 хв, зайшовши у свій номер та поклавши валізи, роздається дзвінок, це охоронець, і знову гнівним голосом, з вказівним тоном нагримав, аби ми негайно забрали авто, бо в нього така вказівка він генерального директора, щоб те місце було вільним! Нашому обуренню не було меж! ЯК ТАК? Як до гостей, які ВПЕРШЕ приїхали, іще не встигли заселитись, зрозуміти що до чого, можна так ставитись?
Тож, пане Лев Ярославович Грицак, сподіваємось Ви прочитаєте цей відгук, адже в першу чергу звертаємось до Вас, так хочеться, аби в НАШІЙ КРАЇНІ було більше простих керівників, які б дійсно були ближчими до звичайних людей, керувалися б «принципами справедливості і служіння людям» (Ваша власна цитати із допису у фб), а не штучно виокремлювали себе, користуючись становищем та повноваженнями! Не уявляю, як треба «вишкалити» персонал, щоб сталась ситуація, подібна нашій; а можливо це була ініціатива охоронця, аби «вислужитись перед начальством»… проте таке у нас було ПЕРШЕ ВРАЖЕННЯ, шкода…
Хотілося б звернутись і до тих, хто відповідає за платні послуги в медичному обслуговуванні – зробіть усе більш прозоро і доступно-пацієнт має право бути попередньо ознайомлений з вартістю послуг, а не поставлений у безвихідь по завершенню прийому.
Більша частина відпочинку минула на позитивній ноті – привітний персонал та лікарі санаторію, працівники їдальні; смачне та різноманітне меню (тут окрема подяка, адже за це переймались чи не найбільше, їдучи з маленькою дитиною вперше у таку тривалу подорож), молочна продукція власного фермерського госполадства; чарівна і доглянута територія, дозвілля на різний смак: концерти, ігри, розваги, спа, фітнес, спорт зала, басейн і маса інших цікавих речей. Головне – це звичайно Бювет, де у зручний час можна випити цілющої Нафтусі та інших лікувальних вод)
Загальне враження відповідає більшості відгукам у мережі Інтернет, можна сказати ціна-якість на рівні.
Розвитку, процвітання, вдосконалення на усіх рівнях, дякуємо за відпочинок!

Marinos
15 июля 2021 в 23:31

Непогано як на санаторій, красива територія, персонал вміє поводитися з людьми, номери з косметичним вдалим ремонтом, відпочинок видався непоганий, проте кухня бажає кращого (

Oleksiy
29 июня 2021 в 22:03

Найкращий санаторний комплекс за свої гроші. Все чисто, уважний персонал. Одне стратегічне зауваження-побажання: зробити ліфти до басейну, медичних кабінетів. Не всі можуть по чотири поверхи пішки туди-сюди ходити!

Анна
28 июня 2021 в 15:19

Ужас. Номера старые, слой пыли 10 см, уборки никакой, очень холодно, везде сквозняки и вой ветра, спа центр - одно название, при таком большом номерном фонде всего лишь маленький бассейн и 3 сауны. Ремонта везде ноль, грязная посуда, отсутствие питьевой воды, а персонал на любые ваши просьбы рассказывает о маленькой зарплате. В улучшенных номерах ветер выносил дверь даже в ванную! Для лечения вообще "супер": попробуйте побегать от лифта несколько длинных холодных коридоров и 4 лестничних пролёта до бювета и оттуда ещё 2 длинных коридора+лестницы до мед центра, бювета и спа. Такой ежедневный кросс сразу очень утомил, а по идее туда надо ходить 3-4 раза в день. Мы ехали не лечится, а купились на хорошую рекламу об отдыхе "все включено" и фото с большим количеством ретуши. А фактически это отстой, совдепия и серость.

Леонід
21 июня 2021 в 8:21

Один з найкращих санаторіїв Трускавця!
Чисто, гарна кухня, шведський стіл, повне медичне обслуговування, СПА, басейни сауни, спортзали, бари. Всі послуги готелів та санаторіїв в одному місці!

Добавить отзыв