UAOTZYV.COM

SAMWASH Левандівка

Адрес Львів, вулиця Рудненська, 14
Телефон +380 (97) 579-49-30
Часы работы 00:00-24:00
Сайт samwash.ua/all-car-wash/lvivska-oblast/6/rudnenska-14
Рубрики Автомойка самообслуживания
Оценка 1.7 38 отзывов
Ближайшие филиалы компании
SAMWASH Рясне — Львів, вулиця Шевченка, 360г
SAMWASH 10 постів — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 200
Похожие компании в категории
Автомийка МИЙКО самообслуговування — Львів, 8-й Скнилівський провулок
Файна Мийка — Зимна Вода, вулиця Яворівська, 2 Г

SAMWASH Левандівка отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Павел
18 мая 2023 в 10:23

Мийка відверто жалюгідна, персоналу варто пройти якісь курси по правильному спілкуванні з людьми. Жетони лише можна отримати за готівку, оскільки термінал працює там рідко, для цього треба шукати того хто їх видає. Найсмішніше те, що коли я туди приїхав, від мене не взяли монети по 10 грн, сказали "не приймаємо" і закрили двері.
Напір з пістолетів, до речі, там дуже слабий. На мою думку, туди їдуть тільки через те, що поблизу немає більше мийок самообслуговування.

Маркіян
16 мая 2023 в 15:49

Шкода, що не можна подивитись середню оцінку за останніх 2 роки.
За весь час існування мийки середня оцінка 3.1, а за останніх 2 роки думаю, була б від сили 1.5.
На даний момент це найгірша мийка у Львові. Я їжджу в інший район, щоб помити машину.
В цій мийці погане абсолютне все. Якщо помити машину під хатою з відром, то результат все одно буде кращий ніж від цієї мийки. Всіх своїх знайомих переконав, щоб не користувались цією мийкою. Не можна платити людям, які до тебе відносять як до худоби.
Якщо на мийці не буде клієнтів, то може власних зверне увагу, на проблеми.

ANDRII
30 декабря 2022 в 21:37

Обїзджайте цю мийку десятою дорогю. Гроші на вітер. Я живу поруч, то там вже не мию більше року. Нікому не раджу.

Алексей
26 июля 2022 в 3:06

Самая ужасная мойка во Львове, времени дают мало за один жетон, давление в пистолете маленькое, никому не советую

Андрей
10 июля 2022 в 7:17

Жахлива автомийка, нічого нормально не працює, все потребує заміни. Перший і останній раз був у них. Не рекомендую!

Любомир
03 июля 2022 в 7:59

Піни немає. Най гірша мийка де мив машину. І охран п'яна гроші розміняти не може. Треба йти на заправку. Фу. Більше не поїду.

Андрей
01 июля 2022 в 7:21

Поганий доїзд, не працювала мийка із за відсутності води. Скористався пилососом і той був забитий дуже слабо тянув

Ігор
29 мая 2022 в 7:48

Жахіття. Чорне авто не вистачить і200грн щоб помити. Хімія ніяка. Фу. Закрити щоб не робили бариги з людей лохів. Незабаром тим займусь. Попереджу їх.

Егор
22 марта 2022 в 19:35

Все застаріле
Щоб купити жетони потрібно купюри старого взірця інакше автомат невидасть жетони

Tetyana
21 февраля 2022 в 2:56

Це просто жах, одне з місць затоплене, злив не робочий, напір води ніякий, секунди просто летять, ціна набагато вища, ніж на інших, в рази кращих мийках, виживає лише на тих, хто перший і останній раз туди потрапляє, бо вдруге заїжджати вам точно не захочеться, термінал нормально не приймає гроші, одні мінуси!

Роман
17 февраля 2022 в 11:07

Вартість жетону не змінилась у порівнянні з попереднім часом проте час на 1 жетон скоротився певно в рази! Відповідно зросла загальна вартість. Зрозуміло що все дорожчає проте сервіс вкрай на низькому рівні. Гарячої води немає! Кран в умивальнику не працює! Неможливо навіть руки помити після миття машини! Я не кажу вже про помити ганчірку. І якщо ви десь раптом не домили машину, бо хімія на мийці нікудишня, чи хочете протерти в салоні панель то бруд вам прийдеться розтирати по кузову брудною ганчіркою!
Шановні, гаряча вода це не розкіш і миття рук необхідність! В залийте нормальну хімію а не шмурдяк! 10 жетонів а машина залишилась брудна!
Апарат також не видав 1 жетон! Охоронець з привеликим здивуванням і обуренням таки мені видав ще один.
Бажаєте екстриму то вам сюди а якщо хочете помити машину то минайте цю мийку!

Максим
14 февраля 2022 в 7:31

Минайте цю мийку десятою дорогою, часу дуже мало всього 34 секунди 1 житон (10 грн.), хімія нікудишня, я заїхав зимою в мене Фіат панда (малолітражка) мені 110 гривень не вистачило щоб помити не вилику машину гарячої води нема, автомат бере тільки старі купюри нових не приймає. Це сама дорога і сама гірша мийка на якій доводилось бувати шкода, що раніше відгуки не прочитав бачу тут багато хто "задоволений" цею мийкою

Лисий
27 января 2022 в 14:41

Найгірша мийка у Львові. Тиску в пістолеті немає, хімія не якісна, час закінчується дуже швидко, апарат який приймає кошти також працює не коректно. Ні в якому разі не рекомендую

Вова
11 января 2022 в 12:32

Немає теплої води!
В -5 за 100 грн не вдалось змити навіть половину машини! При тому що в машині працювала пічка на повну і була жара! За 10грн тільки 20с часу і неважливо чи піна чи просто полоскання, а про тиск взагалі мовчу - його просто немає. Жах!

Саша
05 января 2022 в 18:07

Немаю бажання розписувати в деталях всі "плюси" цієї мийки.
Моя одна зірка говорить все сама за себе.
Про клієнта тут явно не дбають.
Жалко що таке відношення. Адже мийка знаходиться в хорошій для мене геолокації.
Приходиться їздити на Городоцьку

Женя
04 декабря 2021 в 9:09

Здавав автомобіль на хімчиску. Сервіс на 0 рівні від початку і до кінця. Приймав авто у мене молодий парубок з сигаретою в зубах і з алкогольним амбре. (запах був сильний). Не знаю чому я вирішив таки залишити авто але вже як є. Коли забирав то уже був наступний дзвіночок, бо решітка повітряприводу була в піску як і до того. Показав це "майстру" і отримав відповідь "А як я туда залізу? Не подобаэться не приїжайте більше до нас". Таки якось заліз, почистив там кілька разів, я машину в боксі оглянув заплатив 2500 і поїхав. Уже в дорозі додому зрозумів що я таки попав. Кнопка Eco залипла від піску чи води, лампа подушок безпеки почала мигати бо кнопку подушки також залили водою. Намагався вирішити цю ситуацію з ними. Заради справедливості скажу, що пропонували приїхати щоб машину "підчистили". І також пропонували компенсацію за чеком про скидання помилки подушок безпеки. А в результаті адімістратор сказав, що я писав якісь коментарі і мені треба дзвонити на гарячу лінію і кинув трубку. Не
Не знаю що це було але виходить ідею написати коментар подали вони самі. Це 5 машина яку віддав туди на хімчистку і кожного разу було все гірше. Зараз просто роблять мийку і беруть як за хімчистку

Андрiй
27 ноября 2021 в 15:30

Тиск слабенький, таймер дуже швидкий навіть на простому ополіскуванні. Хімія взагалі ніяка (Що мив, що не мив!

Роман
29 октября 2021 в 19:09

Не раджу цю мийку!
Тиск води низький, порошок ніякий, а потім після порошку далі вода з порошком іде!

Andriy
28 августа 2021 в 3:53

Хімія на цій мийці слабенька, довелося проходити ще два рази. Єдине що тут добре працює - це порохотяг.

Олег
12 августа 2021 в 10:44

Найгірша автомийка - стандартно 2-3 шланги не працюють, ті що працюють - піна взагалі ніяка, низький тиск. Заїхав тільки тому що було мало часу і вона була по дорозі. Працівник - типове хамське бидло, на прохання розміняти гроші (тут доречі потрібно купувати жетони) - відреагував неадекватно - дослівно "Що ви тут ходите всі міняти, коли я йду прибирати". Нікому не рекомендую цю мийку.

Добавить отзыв