UAOTZYV.COM

Салон краси MaMa Beauty

Адрес Трускавець, вулиця Річки, 6
Телефон +380 (67) 299-38-37
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
суббота10:00-18:00
Сайт www.instagram.com/salon_mamabeautyy
Рубрики Центр оздоровления, Парикмахерская, Массажист, Маникюр и педикюр
Оценка 4.9 29 отзывов
Похожие компании в категории
Strekoza центр здоров'я — Трускавець, вулиця Героїв УПА, 3

Салон краси MaMa Beauty отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Софія
01 марта 2024 в 16:25

Нещодавно була в салоні, дуже атмосферний салон і приємні дівчатка, особливо хочу подякувати майстру манікюру Христині за чудовий манікюр та приємну розмову. Всі хто бажають класну атмосферу і настрій завітайте в салон MaMa beauty

Христина
20 октября 2023 в 7:14

Дуже класний салон, майстер Світлана просто неймовірна, після її процедур волосся дуже гарне та шовкове, неодмінно буду ще приходити. Також чудова атмосфера в салоні та адміністратори

Юлия
09 октября 2023 в 20:09

Ходила регулярно на консультацію та лікування до косметологині Оксани, надзвичайно приємно вражена, з моїм багаторічним лікуванням акне це перший лікар-косметолог яка дійсно змогла допомогти мені з проблемою так, щоб вона більше не поверталась. Дуже вдячна Оксані за її професійний підхід до роботи, вона дійсно майстер своєї справи?

Уляна
05 августа 2023 в 15:14

Потрапила в салон краси Mamabeauty, що у Трускавці. Максимально не задоволена. Була записана на комбо (манікюр та педикюр). Манікюр робили максимально довго 3 години і до того робота виконана не гарно, крісло не комфортне, персонал за лаками, інструментами завжди бігають один до одного.

Ірина
22 декабря 2022 в 14:42

Хотіла відзначити роботу майстра-бровіста!
Дуже рідко можно зустріти майстра такого рівня, який враховує індивідуальні особливості обличчя і не просто робить корекцію та фарбує, а творить справжне диво.
Дякую!

Юлія
28 октября 2022 в 21:00

Ніколи не писала відгуки. Але після відвідування цього салону я не можу себе стримати - емоції зашкалюють. Вперше звернулись до послуг влітку цього року без рекомендацій, орієнтуючись тільки на інформацію з буклету, коли гуляли містом. А далі. Віртуозність роботи дівчат настільки вразила, що не могли, навіть впродовж тижня, насолодитись надзвичайно високим рівнем якості роботи салону. Спектр послуг-шалений, якість-дуже хороша, ціни-реально адекватні. Ксенія, Катерина, Оля-це не просто професіонали з великої літери, це-обличчя цього салону. Респект особливий власнику та ідейному натхненнику, тому що відчувається, що всі відтінки її душі втілені в кожній дрібнічці салону. Всім велика вдячність. Коли відвідали салон восени, то не могла стримати сльоз від щирості почуттів працівників, які зустріли нас. Це як родина, як коло близьких людей. У вас є любов, є затишок, є все те, що всім сподобається. Ми хочемо приїзжати до міста вже тільки тому, що є МА МА BEAUTY. Обіймаємо

Marta
28 июля 2022 в 16:21

Хочу подякувати команді професіоналів салону краси "Mamabeauty" за надання якісних послуг та чудове ставлення. Завжди приємно відвідувати цей салон, адже тут кожного разу панує дуже дружелюбна й тепла атмосфера. Всі майстри відповідально та професійно підходять до своєї справи. Дякую косметологу Оксані за неймовірний масаж обличчя, майстриням манікюру та педикюру Соломії та Камілі за те, що легко й швидко втілюють в життя всі мої прохання, а також адміністратору Ользі за чуйність та турботу під час кожного візиту. Бажаю Вашому салону успіху та процвітання!

Мобілки
26 июля 2022 в 0:31

Робила тут манікюр і ламінування вій. Сподобалося все. Молодці дівчата, по-європейськи якісно! Треба віддати належне власниці салону. Це сучасна молода дівчина, яка уміє вести бізнес, знається на сучасних законах розвитку бізнесу, застосовує різні засоби заохочення клієнтів. Дякую!

Саша
17 января 2022 в 4:15

Была в салоне у косметолога и на маникюре, салон очень уютный, чистенький, все супер, очень довольна, все девочки молодцы!

Вера
20 декабря 2021 в 11:02

Очень красивое место, девушки приветливые, делала педикюр, все понравилось, хочу ещё прийти, так как много крутых процедур, пока тут отдыхаю можно сделать, и цены дешевле, чем а Киеве)

Марія
15 декабря 2021 в 12:17

Потрапила в салон краси MaMaBeauty, що у Трускавці по рекомендаціям. Давно боліла спина від сидячої роботи. Також хотіла підтягнути шкіру на ногах та зменшити об'єми після пологів. Вже після першої процедури масажу спини та інструментального блейд масажу ніг відчула легкість в тілі, пройшла біль в спині, з'явилося більше сил до роботи. Чоловік, коли приїжджав по мене після процедури, зауважив, що в мене значно покращується настрій після відвідин вашого салону. Масажист Марія- це професіонал з великої букви, просто мега крутий спеціаліст, який 100% приведе ваше тіло в порядок. Також додатково робила пресотерапію та Lpg масаж тіла, які допомогли вивести зайву рідину з організму.
Рекомендую всім даний салон. Ще неодноразово до вас прийду на процедури.

Саша
11 декабря 2021 в 21:32

В салон потрапила по рекомендації подруги. Було дуже цікаво подивится чимже все таки він їй так сподобався. Записалася до косметолога. І зрозуміла, що салон дійсно саме те на що я чекала! Залишилася задоволена. Дуже дякую за сервіс при таких приємних цінах!

Леди
11 декабря 2021 в 3:23

28.10.2021 Посещение салона!
Приятная атмосфера, красивое оформление, очень приветливый администратор!
Процедура-общий масаж

Саша
09 декабря 2021 в 10:34

Атмосфера, персонал, відношення, а також результат- все на вищому рівні! Я завжди задоволена! Рекомендую однозначно всім скористатися послугами цього салону! Не пожалкуєте!

Саша
30 ноября 2021 в 7:45

Массаж лица- это супер релакс, советую всем, особенно мастер Оксана, нежнейшие руки! В самом салоне, чистота и очень вежливый персонал! Спасибо большое, теперь я ваш постоянный клиент!

Женя
27 ноября 2021 в 19:38

Дуже класне місце для релаксу і для того щоб потішити себе всякими "дівчачими" процедурами️️️ а дівчата- працівники професіонали своєї справи️️️

користувач
25 ноября 2021 в 17:09

Часто буваю у вашому салоні красоти. Мені все у вас подобається: хороше місце розташування сам центр, привітний персонал, завжди усміхнені дівчата і ввічливі. Хороший майстер манікюру Каміла, ходжу до неї все супер! Раджу всім завітати у ваш салон красоти

Саша
22 ноября 2021 в 14:43

Привітні дівчата, приємні ціни, великий вибір різноманітних та сучасних процедур. Обов'язково завітаю знову.

Саша
22 ноября 2021 в 3:04

Спасибо за внимание и мастерство! Соломия- умничка и мастер своего дела! Ольга- очень внимательная и отзывчивая! Получила массу положительных эмоций! Успехов Вам!

Ирина
19 ноября 2021 в 20:16

Абсолютно задоволена наданою послугою педикюру. Гарний сервіс, ввічливий персонал та ще й приємний бонус по завершенню процедури. Щиро рекомендую завітати до дівчат!)

Добавить отзыв