UAOTZYV.COM

Садиба Чаверед

Адрес Деревач, вул. Львівська, 25
Телефон +380 (67) 363-27-18
Сайт www.facebook.com/chavered.sadyba
Рубрики Площадка для стоянки и отдыха, Банкетный зал, Барбекю, Отель
Оценка 5 25 отзывов
Похожие компании в категории
Pereval Bistro&Cafe — Івашківці, E471
Хап-ОК / Monastic Spa&Wine — Lviv Oblast, Ukraine, Brodky, Vulytsya Shevchenka, 1А
Медовий блюз — Луб'яна, вулиця Нова
База відпочинку Львівська Швейцарія — Давидів, вулиця Озерна, 1Б

Садиба Чаверед отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Никита
15 октября 2023 в 4:59

Якщо ви розглядаєте місця для відпочинку удвох, то це найкращий варіант. Поєднання спокою та усамітнення

Наталия
31 августа 2023 в 7:06

Ми подорожували і заїхали до садиби пана Василя проїздом. Дуже гарна садиба, дім, затишне місце і щирий добрий, з великим серцем пан Василь, власник цього чудового місця! Ми дуже гарно провели час, не хотілося звідти їхати. Плануємо обов'язково приїхати ще. Усім рекомендуємо заїхати і відпочити в цю гарну, привітну садибу Чаверед!

Иван
04 августа 2023 в 19:02

Садиба Чаверед це чудове місце для проведення часу, тут зручно та затишно влаштовувати як корпоративні так і приватні заходи, тут є все як для тривалого, так і одноденного перебування. Просторій гарно озелененій території нічого не бракує в будь-яку погоду, вистачить місця щоб сховатись від дощу великій компанії, не обмежуючи себе чотирма стінами і продовжуючи приготування чогось смачного на мангалі. За сонячного дня знайдеться місце на різні смаки, чи це буде бажання розслабитись в шезлонгу, чи порухатись граючи у бадмінтон, волейбол, чи, навіть, покопати м'яча, тощо.
Чаверед гарно підходить не тільки для відпочинку, а й для віддаленої роботи, пан Василь подбав не просто про наявність кількох поодиноких wifi пристроїв, а й про досить непогану локальну мережу, яка, щоб не вдаватись в подробиці, в тій чи іншій мірі, здатна покрити вимоги "маленького базованого комп'ютерного клубу;) ".
Повертаємось сюди вже не вперше. Загальна атмосфера садиби спонукає як до продуктивної праці, так і до відмінного відпочинку!
Щиро дякуємо Вам, пане Василю!

Pavlo
12 марта 2022 в 1:08

Неперевершене місце!
Оригінальний підхід до дизайну, ребра в медовому соусі можна смажити на мангалі а можна і в твердопаливному котлі) А можна і з господарем паном Василем поговорити по-душам
Відчуття, що в іншому просторі.
Самому сподобалось і рекомендую іншим приїхати і відчути цю чарівну атмосферу!

данік
16 февраля 2022 в 7:04

Надзвичайне місце, яке розташоване поблизу Львова, але здатне перенести вас в інакший, казковий світ. Відчувається що людина вклала сюди не тільки час, але і частинку себе. Доречі ця Людина вас охоче зустріне, пригостить келихом хорошого пива і проведе круту екскурсію.

Александр
13 февраля 2022 в 23:22

Дуже все круто та смачно від господаря!) Все життя всім раджу 1 раз відвідати чим 100 роз читати прекрасні відзиви! Тому хто небув гайда до Чавареду, тут душа

Ramina
13 февраля 2022 в 3:40

Неймовірна затишна садиба. Влаштовували свято для невеликої компанії, залишились задоволені. Простір сприяє гарному спілкуванню в колі друзів, проте кожен може робити те, що йому до душі - відпочивати в добре облаштованих номерах, продуманих до дрібничок, співати караоке до ранку, проводити вечір на свіжому повітрі, готуючи страви на мангалі, тощо.
Святкували взимку, тож ще й насолодились сніжними краєвидами та новорічним святковим оздобленням.
Дякуємо п. Василеві за гостинність!
Рекомендуємо!)

Василь
20 января 2022 в 11:12

Усім привіт, хочу поділитися емоціями котрі залишилися після того, як відвідав даний заклад!
Друзі це казка на землі, там є все для забезпеченням вас незабутніми емоціями та спокоєм.
Неймовірна красота, розкішна природа, яка не тільки не поступиться нашим рідним Карпатам, а й можливо їх перевершить.
Розкішний Інтер’єр, сауни, чани, безмежна любов, яка відчувається у кожному куточку Чавереду.
Та не можливо не сказати теплі слова про власника пана Василя-неймовірна людина з великої букви, добрий, позитивний, справжній господар та професіонал своєї справи, котрий створив казку на землі!
Усім не просто раджу, а закликаю відвідайте даний заклад, такого ви ще не бачили та не відчували!

Олег
07 июля 2021 в 20:38

Класний варіант для відпочинку з друзями, є все необхідне і навіть більше! Точно повернемося ще

Tel
09 июля 2020 в 16:33

Чаверед це Чарівне місце. ГОСПОДАР зробив усе для гарного відпочинку. Бажаєте гарно відпочити - Вам тільки сюди.

Олег
06 января 2019 в 5:35

Довго шукав місце, де можна відсвяткувати 30 років, так як хотів зробити це у неформальній атмосфері. Друзі порадили садибу Чаверед - і цей вибір був дуже вдалим. Власники - приємні люди, з якими легко спілкуватись, усе показали, розповіли як усім користуватись. Одразу видно, що люди зацікавлені в тому, щоб клієнтам було комфортно. Рекомендую це місце для великих дружніх компаній.

Назар
26 декабря 2018 в 17:34

Святкував тут своє день народження, всі були надзвичайно вражені простотою та красою садиби Чаверед) Будемо рекомендувати всім) Дякую пану Василю!

Тарас
26 декабря 2018 в 8:07

Неймовірно! Раджу всім для заміського відпочинку компаніями, сім"ями. Ідеально для корпоративів.

Виталий
23 декабря 2018 в 21:25

Чудове місце для відпочинку, креативний і доброзичливий господар і найкраща у Львові клінінгова компанія там працює - дуже чисто і затишно. Повернусь обовязково ще

Саша
23 декабря 2018 в 14:49

Чудове місце для відпочинку в будь-яку пору року. Влітку, нам сподобався басейн. Ми смажили рибу на мангалі і запікали піцу в печі, перебуваючи на свіжому повітрі. За другим разом, вже взимку, ми добре попарились в сауні. Також дуже весело поспівали на караоке на дні народженні. Близько до Львова. Ось так, тому рекомендую!

Роман
17 декабря 2018 в 2:50

Святкували день народження в садибі Чаверед. Море позитивних вражень, чудовий інтер'єр, відмінні господарі, красивий краєвид. Замітно що господарі не шкодують сил та коштів. Найголовніше те що господарі роблять все для того, щоб людям було приємно та зручно як у себе дома. Дякую господарям за незабутній відпочинок, обов'язково завітаємо до вас ще раз і два і багато багато раз.

Ярослав
15 декабря 2018 в 4:09

Гарний відпочинок. А господар ще суперове мяско запікає. Рекомендую, навіть зимою тепло і затишно.

Ярослав
06 декабря 2018 в 14:47

Садиба Чаверед це клас! Такої смачної копченої риби, як готує господар, пан Василь, я не їв нігде! Обстанівка, дизайн кожного куточка, з доступних матеріалів, але вишукано, вражає скрізь. Є чого перейняти і собі

Ярослав
28 ноября 2018 в 21:14

4 лютого 2017 р. Святкував своє день народження. Гості були в захваті. Особливо всім сподобалася приготовлена господарем копчена риба. Такої смачної риби багато хто ніколи не їв.

Саша
20 ноября 2018 в 23:35

Приємно вражений, рекомендую! Затишне місце з гарними можливостями різноманітного відпочинку. Дякую!

Добавить отзыв