UAOTZYV.COM

Русалка Дністрова отзывы

Адрес Розвадів, вулиця Богдана Хмельницького, 51
Телефон +380 (68) 890-33-15
Сайт www.ukraine-travel.org/dr-uk/5220-motel-rusalka-dnistrova.html
Рубрики Ресторан, Бар, Кафе, Мотель
Оценка 4 19 отзывов
Похожие компании в категории
ЛеоКС — Миколаїв, вулиця Львівська, 4
Ресторан Panorama Hall — Миколаїв, вулиця Митрополита Андрея Шептицького
Ресторан готельМаксим — Дроговиж, вулиця Шевченка, 29 б
Garage Caravan Caffe — Миколаїв, вулиця Просвіти, 13

Ресторан Русалка Дністрова отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ірина
24 мая 2023 в 8:46

Була в готелі проїздом, взагальному все супер.
Але були деякі мінуси: в душовій чути каналізацією, відсутність тапочків і халатів.
Плюси: великі світлі чисті номери, привітний персонал, смачна кухня, домашній затишок.

Сергей
12 декабря 2021 в 6:01

Дуже було приємно заїхати спонтанно в цей заклад і бути здивованим привітним персоналом і смачною кухнею Дуже Вам Дякую! Рекомендую як Ресторатор! Ще раз дякую!

Сварог
13 ноября 2021 в 22:23

Чудовий заклад. Цікаве меню. Персонал привітний і ввічливий. Ціни як на власну мою думку досить демократичні. Кухня мені сподобалась.

Назар
05 ноября 2021 в 16:40

Був там проїздом. Обід відверто сподобався. Тільки дивна подача блюд. Вже другий раз з такою стикаюсь власне в районі Стрия. Спочатку наприклад салат (це був цезар). І на друге лають гаряче (це була солянка). Ну і на третє в мене були медальйони, як на мене дуже вдалий вибір. А от про стейк, брали інші, не дуже.

Ігор
31 июля 2021 в 12:27

Ресторан охайний, затишний. Кухня смачна, якісна. Персонал привітний, жартівливий. Середній ціновий сегмент.

Сивик Орест Романович
14 июля 2020 в 7:11

Відсвяткували весілля сина та дочки. Все класно та деякі розчарування: 1. Відсутність електроенергії 2 години, дивно що такий заклад немає генератора чи резервного живлення. Коли ранком я запитав персонал, що у вас буде якщо пропаде електроенергія мене персонал запевнив, що є генератор. 2 Меню та приготування страв смачне, проте його кількість та необхідність кількості персоналом не продумана. 3. Дякуємо музикантам виручили на всі100.

Уляна
01 февраля 2020 в 7:52

Надзвичайно гарний ресторан! Гуляли весілля 03.08.2019. Дуже смачне вишукане меню! Обслуговування на високому рівні! Зали просторні, місця багато! Дякуємо персоналу!

Ярослав
22 января 2020 в 7:30

Святкували в цьому закладі Новий рік 2020 і дуже не сподобалось. По-перше гостей було занадто багато, танцювати місця не було, приміщення не провітрювалось. По-друге, так як було багато гостей, розміщували їх де тільки могли. Столи поставили в добудовано залі чи то шалаші, де була обшарпана барна стійка та брудний і пустий холодильник для напоїв, крім цього там було холодно. По третє, зал не був прикрашений жодним чином атмосфери свята не було, в головному залі не було телевізора, освітлення фотостіни, яка єдина нагадувала, що тут зібрались святкувати Новий рік, було настільки погане, що фото зробити не було можливим. По-четвертє запрошений ведучий розважав гостей тільки в одному залі, хоча столи стояли в трьох залах і за одну ціну тільки в одному залі було кому сповістити про настання Нового року в інших двох залах більша половина їхніх гостей розважалась як могла самостійно. По п'яте дашок на ґанку протікає, виходиш з закладу, тільки но відкриваєш двері і вода ллється тобі на голову. І найголовніше, на всі ці питання, чому все так, немає кому відповісти, адміністратор втікає від тебе, пояснює що він нічого не може зробити, тоді навіщо він там взагалі потрібний. Мій висновок-звичайна сільська забігайлівка. Не рекомендую.

Олег
01 января 2020 в 21:18

Жахлива зустріч Нового року в цьому, якщо можна так назвати, закладі. Людей загнали як скотів, танцювати немає як, тому що тісно. Запрошений ведучий розважає людей тільки на 2 поверсі, на першому поверсі близько 60 відвідувачів залишили без розваг та навіть не повідомили про настання нового року. Адміністратор не може відповісти на жодне із заданих йому питань. Жахливе місце.

Світлана
01 января 2020 в 21:12

Жахливий заклад, брудні туалети, старий посуд, хамське обслуговування. Сільський колхоз, а не ресторан. Не рекомендую для відвідування.

Юлія
16 октября 2019 в 19:15

Були там один раз і дуже приємно вражені. Все, що тут куштували, було дуже смачним. Хороший персонал

Ирина
13 октября 2019 в 20:23

Отличная гостиница, единственное, что не совсем минус, это нет кондиционера в номере, мы были в августе, с открытыми окнами очень даже не плохо. Кухня на 5+

Светлана
06 октября 2019 в 19:45

Очень хорошие условия проживания, чисто, вкусная еда, были 26 сентября на улице уже прохладно, на вопрос можно ли обогреватель ответили: откройте батарею, открыли в номере стало жарко выставили на самый минимум стало 22. Отдохнули и поехали дальше. Спасибо персоналу рекомендунм.

Nazar
23 сентября 2019 в 16:31

Смачно. Акуратно. Будівля нова. Є крита тераса на вулиці де ми й пообідали. Не дорого. Все що на фото (борщ з м'ясом, рис, куряча відбивна, салат, сік) за 120 грн. Але справді моцно наївся. Сподобалось. З мінусів: потрібна хороша вивіска бо люди по трасі просто проїжджають не знаючи, розрахунок готівкою бо термінал не працював, чек від руки з важко читабельним почерком.

Олег
29 декабря 2018 в 6:49

Спокійне, тихе місце. Смачна кава, хороша кухня. Підійде для ділових зустрічей, круглих столів, невеликих семінарів. Зручний конферец хол.

Игорь
09 декабря 2018 в 16:03

Є альтанки, бенкетний зал. Поруч магазин. На задньому дворі є майданчик для дітей.
Готують непогано.

Сергій
05 декабря 2018 в 11:51

Відсвяткували тут весілля. Смачна кухня, професійний персонал і чудове місцерозташування. Як плюс наявність мотелю. Чудове місце ддля святкування весільних бенкетів. Рекомендував!

Евгений
23 ноября 2018 в 9:11

Нормальний готель, тихий та зручний, є що поїсти у кафе, поруч продуктовий магазин, якщо треба здати речі для прання то вам любязно відмовлять, так як тут такі послуги відсутні

Ирина
18 октября 2018 в 12:48

Остановились пообедать по пути в Карпаты. Солянка приемлемая, салаты вкусные, хорошая подача. Очень вкусная форель под белым соусом. Из недостатков следует отметить сильный запах кухни в зале. А на террасе был всего один столик и тот занят. Цены вполне доступные.

Добавить отзыв