UAOTZYV.COM

Роксана Ярославівна Нягул /приватний ЛОР/

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 257а
Телефон +380 (97) 998-97-71
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-17:00
Рубрики Частная больница, Сурдолог, Отоларинголог
Оценка 3.7 61 отзыв
Похожие компании в категории
Медичний центр Medicover (Медікавер) / Медикавер — Львів, вулиця Антоновича, 102
Клініка доктора Гаука — Львів, вулиця Моршинська, 10
Клініка Туркевичів Medestet — Львів, вулиця Антоновича, 63
Клініка Істина — Львів, вулиця Наукова, 12а

Роксана Ярославівна Нягул /приватний ЛОР/ отзывы

61
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Нестор
10 января 2024 в 20:03

Жахливе обслуговування, записали в живу чергу, просидів майже 3 години, і не попав на прийом, хоча знайомі пані Роксани заходили без черги і без ніяких проблем, просто жах! Відношення до хворих на «найвищому» рівні

Марія
26 декабря 2023 в 20:06

Наше знайомство з ЛОР клінікою Роксани Нягул розпочалося із рекомендації близьких родичів та їх позитивних відгуків. Загальновідомо, що про професійність лікарів судять за результатами. В даному випадку черги "говорять самі за себе". Скільки ми не приходили (а навідуватись прийшлось часто, протягом останніх двох років), кожного разу ніде було яблуку впасти. Стосовно процесу і результатів лікування:
-Естетичний компонент. Заходити в красиву клініку - це важливий момент налаштованості на позитивне спілкування, а отже і на одужання. Інтер'єр клініки в стилі необароко, красиві картини, дитячий куточок в якому багато різних іграшок (причому іграшки справді цікаві і якісні) - ці деталі створюють атмосферу уваги та доброзичливості до часто вибагливого пацієнта.
Це дуже важливий момент, зокрема, для батьків маленьких дітей, для яких має особливе значення спокій дитини, відсутність напруженості та відсутність обтяжливої атмосфери державних поліклінік.
Ці речі свідчать про Роксану Ярославівну, як про особистість в якій поєднуються глибоко духовна, культурна, моральна складові.
- Етичний компонент. Це коли за кілька візитів, тебе пам'ятають по імені, пам'ятають до найменших дрібниць історію твоєї хвороби, коли після важкого довгого робочого дня, в ущерб своєму часу, сім'ї лікар знаходить момент, щоб відписати схвильованій мамі про результати аналізів її дитини.
Дуже багато сучасних лікарів просто не знають (це залишилось в теорії на лекціях), що етичний компонент- це НЕВІД'ЄМНА складова їхньої професійності, без якої результату лікування просто не може бути.
-Прагматичний компонент. Ціна питання. На мій превеликий подив і вдячність питання про оплату послуг просто не озвучили, коли зверталися всоте, після різних процедур. Це відразу розвіює шаблонні скептичні підозри, що у всіх платних клініках, хочуть заробити якомога більше грошей.
До речі, ще один момент, що кидається у вічі - це якості Роксани Ярославівни як менеджера. Вона зуміла так організувати свою роботу з персоналом, що має великий авторитет і повагу. Простий приклад. За весь тривалий час, що ми звертались, працівники не змінювались. Одні і тіж привітні обличчя. Це свідчення того, що "від добра добра не шукають". Вміння налагодити стосунки, організувати працю, утримати працівника - це також не легко.
-Професійний компонент. Всі ліки призначено чітко, аргументовано. Все деталізовано, ще раз після лікаря пояснюють медсестри. Схема лікування щоразу була оновлена і доповнена відповідно до скарг. Тай з рештою, про що ще можна говорити, коли тебе в сотий раз уважно перевіряють, аби нічого не пропустити в перебігу хвороби, коли лікар з огляду на особливі обставини, може прийняти поза чегою або чого варті слова: "Я завтра заради вас прийду раніше, бо по запису все зайнято".
Людяність, доброзичливість, повага і любов до пацієнта -ці речі не можливо штучно створити (фальш завжди відчувається, особливо дітьми) -це ознака покликання бути Людиною і лікарем.
Завдяки уважному професійному підходу Роксани Ярославівни, вдалось скасувати операцію, що була запланована не на часі і запобігти непердбачуваним наслідкам.
-Психологічний компонент. Кожен з батьків знає, що хороший лікар - це і педагог і психолог. Коли в очікувані не дуже приємних процедур, лікар уміє налаштувати на співпрацю, пояснити, поспівчувати,
пожартувати-це велика частина лікування.
На жаль, мали негативний досвід спілкування з лікарями державної установи, коли з порога тобі дають зрозуміти " хто в домі господар" і що "прикази не обговорюються".
Можна ще багато писати, але найголовніші враження і відчуття -це любов і безмежна вдячність

Halyna
22 декабря 2023 в 22:43

Роксана Ярославівна провела мені кріо замороження мигдаликів частково, вже минуло 4 роки. Більше хронічний тонзиліт не турбує. Велике дякую лікарю, а також всім працівникам клініки.

Марія
26 октября 2023 в 1:47

Добрий день!
Нягул р. - це справжній професіонал своєї справи.
Я була в найкращих ЛОРів Львова, але ніхто окрім неї не зміг надати розгорнутої консультації і вирішити мою проблему.
Всім знайомим раджу тільки її!

Володя
20 октября 2023 в 13:40

Сучасна клініка з сучасним обладнанням. Персонал вічливий та робить якісну свою роботу.
Приходьте вчасно і тоді не буде ніякі очікування в черзі.
Роксані Ярославівни подяка за лікування.:)

Діана
19 октября 2023 в 22:00

Від щирого серця рекомендую свого ЛОРа Нягул Роксану, до якої звертаюсь вже не перший рік і дуже задоволена. Лікар своєї справиОсоблива подяка Тетяні, яка дуже класно виконує та любить свою роботу

Алиса
19 октября 2023 в 2:53

Нам рекомендували цю клініку та лікаря наші знайомі, які звертаються сюди за допомогою у лікуванні дітей, мають тільки позитивні відгуки. Нам звичайний огляд та консультація підійшли, лікування не потребували, тому можу казати вцілому за клініку та професіоналізм лікаря, більш ніж комфортно та інформативно!

Мирослава
09 октября 2023 в 22:10

Приватний заклад
А гірше як в державній поліклініці
Простояти можна пів дня
Навіть якщо ви записані, поза чергу заходить весь коридор
Всіх заводять іншими дверима
Ціни космос, а сервіс на рівні 0

Роман
03 октября 2023 в 21:38

Дякую долі, що мені порекомендували Роксану Ярославівну і вона фактично стала нашим сімейним лікарем, що нам іноді незручно, що з будь-якою проблемою звертаємося спочатку до неї за рекомендацією, якщо питання не по її напрямку. Невеличка передісторія, на протязі декількох років постійно хворів по декілька разів на рік тонзилітами, ангінами і т. Д. Пройшов серйозне лікування в ЛОР-кабінеті на протязі 2-3 місяців (10 тонзилорів, різноманітні процедури в фізкабінеті+ медикаменти) після цього певний час робив одиничні профілактичні процедури раз в півроку. Так от вже більше року не хворію тьфу-тьфу.

P. S. Коли була епідемія ковіду штаму дельта, саме Роксана Ярославівна перша зорієнтувалася по моїм аналізам, що мій стан наближався до важкої форми і завдяки її своєчасним рекомендаціям у мене тепер 2 дня народження. Щиро дякую.

Віталік
18 июля 2023 в 17:16

Ми здійснили запис за телефоном, обрали час який запропонував адміністратор. Підлаштували своії справи, і приїхали вчасно на огляд. А по факту виявилась звичайна поліклініка, в який запис немає значення- приходиш і сидиш чекаєш коли лікар покличе. А вже лікар вирішує кого покликати швидче- Вас по запису, чи маму з дитиною без запису (я теж була з дитиною), або знайому яку побачила в холі. І ще, одноразові рукавички на то і одноразові, що їх необхідно змінювати

Настя
10 июля 2023 в 12:00

Хочу залишити свій відгук.
Знаю Роксану Ярославівну дуже давно, єдина до кого я ходжу вже багато років, не зраджую їй і звертаюсь лише до неї.
Вона дуже компетентна у вирішенні проблем, професіонал своєї справи, завжди знайде рішення з будь-якої ситуації, призначає дієве лікування, підтримає та вислухає.
Людина з надзвичайно доброю душею, Красуня і просто моя фея - чарівниця!
В клініці завжди чистенько, в кожному кабінеті і залі очікування працюють бактосфери, новітні апарати і сертифіковані препарати.
Дівчата асистентки і адміністратор завжди привітні, з посмішкою, розкажуть як і коли приймати ліки, завжди відгукуються на допомогу, радо допоможуть вам у вирішенні ваших питань, не залишають нікого наодинці зі своєю проблемою та завжди знайдуть час для прийому
Роксана Ярославівна просто лікар від Бога!
Всім хто шукає найкращого лікаря, раджу звертатись до неї в клініку
Хоча запис завжди є наперед, але якщо вам знадобиться невідкладна допомога, дівчатка знайдуть місце на консультацію в порядку живої черги
Просто обожнюю цей ЛОР кабінет і ще раз рекомендую!

Анна-Марія
01 июля 2023 в 11:53

Дуже професійна людина, майстер своєї справи яка любить те чим займається. А також дуже добра та хороша людина, таке поєднання рідко зустрінеш у наш час.

Misha
01 июля 2023 в 11:51

Роксана - найкраща з найкращих лікарів ЛОРів у Львові! Дуже допомогла за короткий час.
Рекомендую!

Віталій
23 июня 2023 в 22:20

Як пацієнт, я хотів би поділитися своїм досвідом який я отримав відвідавши ЛОР клініку Роксани Ярославівни. У мене були великі проблеми з горлом, відвідавши декількох "лікарів" які лише порекомендували якісь незрозумілі ліки українського виробництва та "народні" методи лікування які мало того що не допомогли, так ще й зробили гірше.
До Роксани я потрапив по рекомендації своєї знайомої, яка розповіла про свої колишні проблеми з носом, я вирішив спробувати та не прогадав.
Я прийшов не записуючись (є запис та жива черга), під час очікування своєї черги ситуація з моїм захворюванням погіршилось, мені стало дуже погано, біль та першіння в горлі досягла здається максимуму, медсестри які побачили мій стан одразу ж завели мене у кабінет до Роксани Ярославівни, без черги, скажу так, такого професіоналізму і швидкості я не зустрічав ніколи, особливо з лікарями. Роксана Ярославівна одразу оглянула горло, ситуація з яким вже дуже сильно погіршилась, допомогла покращити стан та призначила лікування, і все це за буквально 10-15 хвилин. Ліки які вона призначила почали допомагати мені в перші ж дні, захворювання горла яке турбувало мене не один місяць відступило за півтора тижня, і зараз не турбує мене.
Зараз я регулярно відвідую цю клініку для профілактики та дуже задоволений.
В підсумку можу написати що Роксана Ярославівна є чудовим професіоналом яка має виняткові знання у своїй області. Її уважність та турбота про моє здоров'я вразила мене, і приємно здивувала. Вона відповіла на всі мої запитання та пояснила що викликало моє захворювання, що потрібно робити, щоб такого більше не повторилось, і контролювала кожен крок мого одужання.
Роксана Ярославівна не лише професіонал своєї справи з великим досвідом, але і людина з великим та добрим серцем.
Я дуже вдячний за її допомогу та рекомендую її як професійного лікаря ЛОРа.

Юля
20 июня 2023 в 20:44

Доброго вечора. Я мама сонячного хлопчика Костика, який уже 4роки лікується у Нягул Роксани Ярославівни. Ми звертались з гнійною ангіною, з гіпертрофією мигдаликів і аденоїдів, отитом вуха. Після кожного прийому дитина ішла на поправку. Роксана Ярославівна не бере грошей за прийом з дітей інвалідів, тільки людина з добрим серцем і відкритою душею здатна творити добро. Хочу сказати велике дякую за професійне лікування, гарний підхід до пацієнтів. Тож хочу порекомендувати всім Роксану Ярославівну, бо вона-справжній професіонал, уважно та відповідально відноситься до своїх пацієнтів.

Ірина
13 мая 2023 в 15:31

Ну треба ж валити космічні ціни, що б хоч якось відбити шалені гроші які вони вклали, і виплатити зарплату всім тим хто плентається під ногами, а їх там огого. 7-8 в одному кабінеті, сидять як ті квочки, бо інакше не скажу. Тебе заводять в кабінет і ти не розумієш що з тобою робиться, це все настільки швидко, а говорить П. Роксоланп ще швидше як скоромовку, таке враження ти все запам'ятаєш, причому черги, а коли дуже комусь зле то ви не думайте що хтось на вас увагу зверне без запису. Результат діагнос не поставлений нормально, а ви пийте нищіть здоров'я, за шалені гроші. Бо чесно ціна космос, а ставлення теке, що просто. Пропивши все мій тан тільки усогубився, але я просиділа дві години, і мене ніхто не прийняв, я просто псіханула і пішла. Поїхала і знайшла нормального лікаря який не казав скільки собі дати, (1200в п. Роксолани), а приділив увагу ні назначив нормальне лікування. Нераджу цю клініку за ніякі гроші!

Оля
12 мая 2023 в 21:17

Знаєте сказати що не допомогло це нічого не сказати, неправильний діагноз кашель три тижні, купа аналізів обстежень назначила лікування, через три тижні звернулася коли голос втратила і не могла дихати, ледве до рано дочекала, попросила прийняти, бо не можу в черзі сидіти то їм пофіг, то вони не звернули навіть увагу, коротше ти б вмирав і тебе б без запису не приняли б. Гроші сумашетші, викачування грошей, а заходите то все настільки швидко як конвеєр, тільки здирають гроші більше нічого.

Наталя
12 мая 2023 в 14:44

Доброго дня, вирішила теж написати відгук про цього лікаря, і про цю приватну лікарню. Ціни космос, прийом 700, заплатила 1200, але хоч би ще діагнос поставили правильно, аналізів дуже багато, толку ноль. Прийшла другий раз, бо все пропила, і далі кашель, попросила прийняти без черги, сказали добре в кінцевому результаті дві години просиділа толку ноль, це як конвеєр, здирники страшні.

Ірина
05 ноября 2022 в 13:01

Однозначно рекомендую! Так черги! Так за гроші! Але можна потратити набагато більше часу лікуючись в безтолкових спеціалістів:), а це призведе до ускладнень і ще більших витрат! Цінуйте час, правильно рахуйте свої гроші, любіть себе і своє здоров’я!

Оксана
05 октября 2022 в 8:05

Жахливий сервіс, це приватна клініка, яка бере чималу суму за огляд, а очікуєш на прийом як у державній лікарні по 3-4години. Ви жартуєте? Ніякої цінності та поваги до своїх пацієнтів! Неприємно знаходитись там, де до тебе зверхнє відношення. Не рекомендую! Ще хочу порадити змінити адміністратора, її не потрібно працювати з людьми, з перекривленим писком вибачте за такий вираз.

Добавить отзыв