UAOTZYV.COM

Родинна оселя Схили Карпат

Адрес Нижня Рожанка, вулиця Устияновича, 1д
Телефон +380 (99) 606-82-55
Сайт skhylykarpat.com
Рубрики Небольшая гостиница
Оценка 4.4 18 отзывов
Похожие компании в категории
Под горкой — Славське
Приватна садиба Два Брати — Славське, вулиця Сагайдачного, 5
Pogar Inn — Slavske, Oleny Stepanivny St, 97
Садиба Аліна — Славське, вулиця Устияновича, 8

Родинна оселя Схили Карпат отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
18 сентября 2023 в 21:01

Неймовірне місце! Краща локація і дуже гостинний персонал. Басейн, багаторівневість території створюють чудову атмосферу.
З мінусів - не вистачає вішалок в номерах та бра/світильників для м'якого вечірнього освітлення.

Тома
11 сентября 2023 в 3:48

Місце розташування дуже гарне. Будиночки стоять на горі і до них ведуть сходи, довжиною, приблизно метрів 30-50, в залежності від будинку.
Номера чисті, все в дереві, на підлозі ламінат. Є кухня з посудом, електроплитою, мікрохвильовкою та чайником.
Чистий, гарний басейн з романтичними краєвидами на гори.
Негатив по сервісу. Нас приїхало 5 чоловік з бабусею 85 років. До будиночку у "Владка" нас проводив адміністратор - хлопчина років 30. Сумки ми тягли на собі, тому приходилося зупинятися три рази по дорозі. Хлопчина, який був попереду, також зупинявся і з верхніх сходинок, склавши руки на грудях, очима оглядав всю нашу процесію. Коли ми, врешті решт, захекані дотягнулися до будиночку, я його спитала, чи в них не прийнято допомагати відпочиваючим підносити речі? Отримала відповідь: НІ! Бо якщо ми будемо всім допомагати ми самі загнемося! Я була шокована! Хоча б з вічливості та поваги взяв кульочки в старенької бабусі!
Вода в оселі дуже смердюча! Весь будинок смердить як застояна вигрібна яма! Навіть спати неможливо - задихаєшься (А в туалеті очі роз'їдає (Приймати душ навіть не виникало бажання. Невже не можна поставити фільтр на воду та періодично чистити бак?
Штора на душі жовта та з чорним грибком (тримач для душу не тримає сателіт, крани облізлі, стаканчики для зубний щіток відсутні (
Здавалось би - дрібниці! Але бажання приїхати ще раз відбили повністю (

Максим
02 февраля 2022 в 2:41

Приїхав питатися за вільні номери. Відшили просто на просто. Хотя місце гарне дуже. Хотілося дізнатися більше. Але через такого адміністратора більше не приїдемо даже якщо вільно буде.

Sergii
29 января 2022 в 22:24

Надзвичайно красиве та затишне місце! Красиві краєвидита чудовий сервіс! Рекомендую доя відпочинку!

Liliana
24 января 2022 в 23:45

Дуже гарне місце, умови чудові, а краєвиди просто шикарні. Басейн з підігрівом, є дитячий майданчик.

Н К
23 января 2022 в 17:42

Тиша та спокій. Місце, без надлишку туристів. Сховане в лоні природи. Кухня смачна, щоб не замовити - смакує все! Чисто, зручно, комфортно. Є шахи, книжки, камін, чан, влітку - басейн. Якшо потрібен екстрим - порадять і організують. Загалом ідеальне місце для відпочинку з компанією або сім'єю.

Богдана
21 января 2022 в 21:22

Затишні будинки та готельні номера з неймовірними краєвидами, великий вибір смачних страв у ресторані, відкрий басейн та дитячий майданчик.

Solodko
11 января 2022 в 6:17

Чудовий готель з хорошим рестораном все дуже чисто та смачно. Також є великий басейн з підігрівом.

Катя
26 декабря 2021 в 20:21

Дуже красиве місце! Будиночок зручний, чистий і теплий. Можна замовляти сніданки, обіди і вечері (порції досить великі).

Ольга
15 сентября 2021 в 16:39

База розташована в дуже мальовничому місці, дорога теж хороша. Жили в готелі - номери просторі, чисті, було дуже тепло. Дуже сподобалось, що кожен котедж має великі тераси - є де посидіти. Територія досить велика.

Роман
04 сентября 2021 в 16:09

Дакую горам Карпатам)
Щира вдячність Богдану і усьому персоналу! Ви прекрасні.
Справжній відпочинок

Андрій
02 сентября 2021 в 4:42

На прочуд красиві краєвиди, чисто, затишно! Єдиний мінус, дивний комендантський час, як що ви винайняли номер в готелі! 21: 00 адміністратор закриває весь готель, так що не вийти і не увійти! Принаймі так було літом) тому рекомендую винаймати котедж, а не номер!

Оксана
01 сентября 2021 в 18:56

Чудове місце! Спокій, смачна домашня кухня, хороший сервіс, привітний персонал, басейн з шикарним видом на гори! Давно так добре в Украіні не відпочивали! Щиро рекомендуємо!

Женя
27 июня 2021 в 22:29

Відпочивали тут влітку 2020 року! Це був надзвичайний відпочинок! Пріцівникі ввічливі і уважні! Готують дуже смачно (догодити моєму сину підлітку дуже важко, але він, на наше здивування, їв усе!). Також великим + є те, що після активного відпочинку зранку і до вечора можна відпочити коло басейна з дивовижним краєвидом!

Богдана
04 июня 2021 в 15:55

Це місце - то любов. Дуже круто, що хатинки знаходяться високо - можна помилуватися горами та чудовим краєвидом. Ціни не кусаються, у будинку на 8 осіб є все необхідне - 2 туалети з душем, вітальня з каміном, кухня, великий стіл та спальні місця на першому поверсі. На 2 поверсі - 3 спальні та дитяче ліжечко. Камін гріє дуже добре - у будинку було дуже тепло, не зважаючи на нічні приморозки. У комплекті є посуд, кулер із питною водою, рушники та постільна білизна.
На території є басейн, який працює улітку, дитяча площадка, мангали, парковка та навіть на вершині гори оглядовий майданчик із гойдалкою.
Дуже рекомендую.

Ольга
03 января 2021 в 7:14

Приехали в отель и первое, что услышали - парковаться нельзя. Узнавать ничего нельзя, спрашивать нельзя. С таким гостеприимством не хочется останавливаться в подобных местах/

Беременная подружка попросила поесть, так мужчина отправил далеко и надолго

Наталия
06 декабря 2020 в 13:23

Чудове місце для відпочинку сімєю! База знаходиться на схилі, завдяки чому відкривається мальовничий пейзаж на гори. Адміністратор пані Оксана дуже привітна і уважна, швидко редагувала на усі наші питання-прохання. Тут ви можете забронювати чудовий дерев'яний будиночок з власною кухнею, або комфортний просторий номер "без" чи "з" харчуванням у маленькому власному ресторанчику від готелю (ціни на харчування дуже привітні). На території бази є дитячий майданчик з качелями та різноманітними лазанками для наймолодших відвідувачів.
Ну дуже красиві тут мальовничі пейзажі. Поряд пролягає туристичний піший тур, для любителів активного відпочинку. Також неподалік є річка. База по суті знаходиться на окраєні лісу, тому повітря тут наповнене свіжістю хвойних фітонцидів. Дихати - не передихати.

Александр
26 ноября 2020 в 6:20

Прекрасні краєвиди, привітний персонал, достатньо смачна кухня, чудовий басейн. Було дуже гарно, і затишно.

Добавить отзыв