UAOTZYV.COM

Родина - Мережа медичних центрів

Адрес Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 11-15
Телефон +380 (67) 230-11-77
Часы работы
понедельник08:00-19:30
вторник08:00-19:30
среда08:00-19:30
четверг08:00-19:30
пятница08:00-19:30
суббота09:00-17:00
Сайт rodyna-medical.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Медицинская клиника, Частная больница, Хирургический центр
Оценка 4.1 50 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Родина - мережа медичних центрів — Львів, вулиця Героїв Крут, 1в
Родина - мережа медичних центрів — Львів, вулиця Володимира Великого, 34
Похожие компании в категории
Медичний центр Medicover (Медікавер) — Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, 25б
Новодерм — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
ЛОНЦ ВІКТОРІЯ / Центр вилікуваних захворювань — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44

Родина - Мережа медичних центрів отзывы

50
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Костя
15 мая 2024 в 0:34

За 5 хв консультацію по факту направлення на мрт бути 750 грн
Чудовий сервіс і обдиралівка за потрачений на дорогу час (

Анастасія
02 февраля 2024 в 10:58

Проходила заняття для вагітних з Анічкою. Залишилася дуже задоволена: кожне заняття під пильним спостереженням, на всі питання давала відповіді і підтримувала. Заняття завжди проходили весело і цікаво. Вона все знає як про вагітність, так і про самі пологи. Хотілося б, щоб у неї була можливість підтримувати мене і на родах
Дуже рекомендую Анічку для вагітних

Марія
29 января 2024 в 11:06

Упродовж 3 місяців відвідувала заняття з реабілітації для вагітних. Заняття включали масажі і вправи, а також рекомендації щодо вагітності і пологів. Дуже задоволена якістю наданих послуг і вдячна реабілітологу Ані за уважне ставлення Рекомендую усім вагітним!

Юля
20 января 2024 в 2:26

Будьте обережні обираючи дану клініку не рекомендую нікому туди попадади для них кліент це грощі а дальше що буде звами їх не інтересуе е власний досвід

Bogdan
16 декабря 2023 в 3:28

Не рекомендую! Можна кілька днів чекати візит до лікаря а за годину до прийому вони його скасують…!

Сomplitation
16 декабря 2023 в 3:07

Проходив інтенсивний курс реабілітації у клініці. Мав порвані дельтовидні зв‘язки, численні забої та додаткові надриви в районі гомілкостопа. В клініці мені провели операцію пластики зв’язок, хоч і нога в мене проблемна, було докладено максимум зусиль та операція пройшла успішно. Тарасе Ярославовичу, красно дякую вам та всій команді під час та на підготовці до операції.

Надалі, відійшовши від операції, мені слід було оформити реабілітацію, безсумнівно я надалі звернувся до послуг клініки. Це був складний та тривалий період, спочатку на двох милицях, потім на одній - та нарешті «другі» перші кроки, вже на обох ногах. Персонал на реабілітації привітний та вкрай професіональний, майстри своєї справи.

Окремо хотів би виділити реабільтолога Дарію, непересічну особу в цій сфері. Її безпрецедентний та сміливий підхід пішов мені вкрай на користь та кожен крок був ще більш впевненим. На додачу, окрім самого процесу реабілітації була проведений чудовий аналітичний аналіз історії хвороби, цікаві новаторства та вправи, одним словом мега-комплексний підхід. Як результат, впевнено пересуваюсь на своїх двох.

Вдячний вам за проведену роботу, Рекомендую!

Любов
11 ноября 2023 в 18:40

Зверталась вперше в медичний центр на видалення пігментних плям. Пройшла два курси, результатом дуже задоволена. Велика подяка лікарю-косметологу
Блищак Юлії Збігнєвні, хороший, компетентний лікар: знає свою справу. Адміністратори теж дуже приємні.

Кліент
08 ноября 2023 в 1:03

Бережіть себе перед тим як звязуватись з даною клінікою читийте коментарі, був в даній клініці робили оперативне втручання, дуже не задоволений стало ще гірше як було. Хоча на співбесіді гарантували безопастний варіант запевняли які вони спеціалісти но уви

Іван
29 октября 2023 в 22:24

Була проблема з шлунком робили узд сказали защемило нерв ладно як защимило так попустить подумав я через два місяці лопнула виразка шлунка яку вони взагалі не бачили вот такі справи

Анонім
17 сентября 2023 в 21:37

Дуже не задоволені даною клінікою. Беруться за операції які не в міють робити. Після проведення оперативного втручання на яке вони давали гарантію шо це безопастний варіант але е сложності. Було звернення до лікуючого лікаря з запитанням чого так вийшло на шо він отвітив ви самі знали на шо йшли.

Юля
28 августа 2023 в 13:31

Записувалась до лора на промивання мигдалин, спеціально шукала клініку де не потрібно консультації, а лише пройти процедуру, звернулась в цю клініку, менеджер сказав процедура є коштує 350 грн, перепитала чи потрібна консультація лікаря, сказали ні, по факту була не до консультація 1 хв, горло промили все ок, і взяли кошти за промивання і за КОНСУЛЬТАЦІЮ яка мені не була потрібна! Якби консультація була конструктивна то б притензій не було. Тобто не попереджають що входить, а ставлять перед фактом що треба платити! Не рекомендую. Також чек про оплату не видали поки не сказала, і якщо це огляд лікаря чому стоїть печатка не лікаря, а просто печатка ФОПА, невідомо які лікарі працюють в цій клініці

Христина
18 июля 2023 в 2:43

Адміністратори привітні, лікарі компетентні. Була багато разів по різних причинах. Найсерйозніша - це операція під загальним наркозом. Наркоз мала вперше. Все пройшло чудово, дуже задоволена. Операційна - стерильно чиста, палата теж. Лікарі та медсестри не залишають без уваги, постійно заходять в палату і контролюють самопочуття. Після виписки шви знімали безкоштовно і перевʼязки теж були безкоштовними. Не можу не відмітити косметичний шов хірурга Жирка Володимира (бо я дуже переживала, щоб не було замітно) - все загоїлось так, що шов можна побачити хіба що дууууже придивившись! Всі аналізи, що здавала в клініці робилися швидко і якісно (і не за всі гроші, порівнюючи з іншими приватними клініками). Також хочу акцентувати на якісній апаратурі в області гінекології (бо також відвідую там гінеколога) - лікар дуже пильно і точно старається все оглянути і обовʼязково пояснити пацієнту. Клініку рекомендую! Якісно і комфортно!

Мар'яна
14 июля 2023 в 23:37

Ходила на масаж шиї до Живущак Назара. Професіонал своєї справи! Незважаючи на молодий вік відчувається практичний досвід, підкутий теоретичними знаннями!
Після третього масажу зменшились больові відчуття, спазм м’язів, менше затерпають руки під час сну.
Рекомендую

Ольга
04 июля 2023 в 16:58

Upd: відповідь від власника така, що краще би вже не відповідали. І на майбутнє порада - внесіть ті 300 грн у загальну суму операції, не бісіть людей.

Враження дуже змішані. Звернулася з проблемою, яку вирішили, до кваліфікації лікаря, маніпуляцій, чистоти претензій не маю. Надзвичайно неприємно вразило ціноутворення і підхід. "Перев'язка" на наступний день виглядала так: лікар відклеїв пластир, наклеїв новий пластир, все. Це тривало рівно три хвилини і коштувало 300 (триста) грн. Так, можна писати про "вартість прийому", "час кваліфікованого спеціаліста" та інші відмазки, але факт залишається фактом - відчуваєш, що тебе розвели. Прикро.

Andriy
15 июня 2023 в 2:44

Не компетентний лікар Кітик Оксана Ігорівна, яка при візиті не оглянула навіть результати МРТ, також згідно вказаних висновків МРТ зробила заключення та рекомендувала реабілітацію за не вірним код, згідно чого було сформоване не вірне скерування. Також чомусь при формуванні візиту до реабілітолога не було оголошено що не вірне скерування, а повідомлено про те що скерування не вірне за 2 години до візиту. Не рекомендую дану клініку.

Пархоменко Тетяна
23 мая 2023 в 10:58

Звернулась в клініку «Родина» за консультацією з діагнозом косиоартоз 4ст кульшового суглоба, перед тим була ще у трьох клініках. Дуже сподобалось відношення до пацієнтів, назва клініки відповідає, дійсно по родинному. Тоді вирішила оперуватися тільки тут. З перших хвилин мені допомагала адміністратор Мар’яна, все чітко і організовано. Перед операцією було назначено всі обстеження, аналізи, тому, що прооперована щитовидка, перенесений інфаркт. Профісіалізм лікарів на високому рівні кардіолог, анастозіолог Ігор Єдуардович все врахували. Дуже боялась, як все пройде, щоб нічого не відчувала, так, як сама медик. Все пройшло чудово, навіть і не зрозуміла, що вже на палаті. Дякуючи лікарю травматологу Ханику Тарасу Ярославовичу у мене почалось нове життя без болю, я стала повноцінною людиною. Весь колектив, медсестрички дуже старались допомогти у всьому. Я дуже задоволена, що обрала клініку «Родина», ще раз велике дякую, всім здоров’я і Божої опіки!

Зоряна
10 марта 2023 в 21:56

Щиро дякую Бенько Ользі Володимирівні
- це лікар від Бога, дякую за проведену операцію, за уважність, чуйність, терплячість, за професіоналізм, Ваші легкі руки творять чудеса. Дай Бог Вам здоров’я. Всім рекомендую лікар найвищого рівня.

кузя
02 мая 2022 в 16:36

Була у клініці Родина. Задоволена візитом. Хороші, кваліфіковані лікарі. Приємний та ввічливий персонал. Приймають справді як у родині. Щиро Вам дякую!

Женя
26 апреля 2022 в 13:50

За останній місяць діапазон родинних звернень до медичного центру «Родина» варіювався від дуже вчасно виявленого інфаркту до оперативного хірургічного втручання.

Щиро вдячний доктору медичних наук, лікарю-хірургу вищої кваліфікаційної категорії Олегу Богдановичу Матвійчуку за високопрофесійну лікарську допомогу в дружній атмосфері та комфортних умовах. Ваше професійне кредо: «Допомога пацієнту понад усе» справжнє. І це дуже важливо!

Також дуже дякую кандидату медичних наук, лікарю-кардіологу Наталії Сергіївні Бек за вчасно виявлений інфаркт у дідуся. Оперативно поставлений вірний діагноз став запорукою ефективного лікування.

І дякую Оксані Орестівні Фільц за турботу та дуже якісну організацію роботи медичного центру «Родина», оснащеного за останнім словом медичної техніки, та круту команду високопрофесійних лікарів.

Тетяна
26 марта 2022 в 11:03

Сама клініка чистенька і затишна. Адміністратор привітні. Не одноразово були на прийомі в дитячого гастроентеролога Нагурська І. І. В першу чергу компетентний лікар, дуже уважна і дитина у неї на першому місці, зробить все від себе можливе, щоб дитина почувала себе безпечно. Також були на прийомі у дитячого хірурга Лопадчак М, також компетентні у свої справі, задасть сотню питань, щоб чим краще зрозуміти ситуацію. Відчувається неймовірна любов і повага до дитини.
І довелось випадково побувати на прийомі у педіатра Смущук І. В, з дитиною абсолютно ніякого контакту. Прийшли просто послухати (так як була хвора і чи не залишилось зрипів). Задавала абсолютно не зрозумілі запитання, а відповідь на мої запитання, толком не могла дати. Таке враження, що лікар живе на якісь своїй планеті.

Добавить отзыв