UAOTZYV.COM

Rocket Espresso отзывы

Адрес Львів, вулиця Січових Стрільців, 17
Телефон +380 (67) 370-47-97
Часы работы 08:00-22:00
Сайт rocket-espresso.com.ua
Рубрики Кофейня, Кафе
Оценка 3.9 33 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Rocket Espresso — Львів, вулиця Тершаковців, 2
Похожие компании в категории
Рыжий Кот — Львів, вулиця Друкарська, 4
Львовская копальня кофе — Львів, площа Ринок, 10
Вірменка / Армянка — Львів, вулиця Вірменська, 19
Атляс — Львів, площа Ринок, 45

Кофейня Rocket Espresso отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
09 ноября 2021 в 22:42

Кава норм, часто беру тут флет-вайт. Тільки якщо замовлення приймає дівчина - ціна як в меню, а якщо хлопець з кульчиком - то вища. Розберіться або з цінами і видрукуйте нові або з барістами.

Serhiy
26 октября 2021 в 19:38

Львів'ян важко здивувати ідеальним смаком кави, адже ми місто кавоманів і кавогурманів.
Рокет - нічим особливо не відрізняється зовні, така собі маленька урбанкафешка. Але (!) обжарка кави тут мені смакує більше за всі кав'ярні міста.
Так, тут все ToGo і особливо атмосферою не надихнешся, але від смаку кави і від суперуваги баристів, що всі без виключення щиро люб'язні і вічливі, вечірній настрій завжди буде піднесеним.
Якщо простіше: 5 зірок за каву і 5 зірок за персонал, ви якщо не найкращі, то одні з найкращих!

Ольга
27 сентября 2021 в 11:33

Вже кілька років беремо тут каву, одна з найсмачніших кав "із собою". Продовжуйте в тому ж дусі:)

Іра
26 сентября 2021 в 2:56

Сьогодні (14.11) о 21: 25 бариста поставила так званий ультиматум, що оплата або карткою, або без решти.
Пробачте, але не мати решти, це не означає так ставитись до покупців.
Зауважу, що решти не було з 50 гривень - 12.
Поговоріть з баристами, що таке ставлення не сумісне.

Марта
04 сентября 2021 в 8:34

Ми з друзями будучи студентами приходили сюди практично щодня! Нам тут раділи завжди і коли ми купляли багато чашок кави, і коли одну на двох.

NeoDagon
04 сентября 2021 в 1:31

Постійно беру тут каву (логічно). Кава смачна, доступні нестандартні функції ("а можна каву у відерце налити? ", чи додати більше води чи ще щось), виконані в найліпшому варіанті. Наявна функція запам'ятовування постійних клієнтів. Виправлений баг з пересмаженою кавою.)
Всім задоволений

regestr
28 февраля 2020 в 3:00

Будь ласка не робіть цей жах! Тож ми не у хліву і не вселі живемо щоб помиї виливати під ноги людям! Раніше з задоволенням замовляв у вас каву, зараз чуть не стошнило (просто як до бидла до людей.

ІВан
15 января 2020 в 2:52

Гарне місце з добрим вайфаєм, стильним дизайном та зручними диванчиками на другому поверсі. Широкий асортимент смачної та недорогої кави в порівнянні з конкурентами.

Катерина
10 января 2020 в 2:33

Кава зазвичай нормальна, залежить від баристи. А от дівчина на касі дуже розчарувала. Говорила собі з коліжанкою, вирішувала якісь особисті проблеми, на моє зауваження особливої уваги не звернула, ліниво пробила каву і насолоджувалась своєю розмовою далі. Зазвичай я люблю рокет, але вчора персонал дуже розчарував.

Nazarii
03 декабря 2019 в 12:08

Тільки шо так кайфово, ну так кайфово зайшло лате зі солоною карамеллю в парку, шо я вважаю своїм обов‘язком тим поділитись. Я не фанат лате і інших молочних солодких варіацій кави, але тут така пінка і такий смак і такий парк і така погодка і така бариста гарна і приємна шо сьогодні, напевно, перший раз в житті я так смакував лате. Дякую всім причетним до мого сьогоднішнього свята!

P. S. Усі баристи усіх статей тут дуже файні). Навіть якби кава була така собі (а вона лучча), то я би ходив тільки заради них

Надійка
16 ноября 2019 в 18:05

Улюблена кав'ярня біля університету Ваше соєве капучіно то любов Круті баріста, дуже смачна кава та ідеальне місце для роботи)

Сергей
25 сентября 2019 в 8:03

Ужасный кофе! Хамовитый и агрессивный персонал!
Очень возмутились, что мы попросили их сдделать нам кофе на русском языке. Вот так встречают гостей.
Делайте выводы.

Андрей
24 сентября 2019 в 22:48

Хамське ставлення персоналу до клієнтів! Помиї, а не кава!
Якою б мовою (окрім української та англійської) не говорили клієнти, їм вперто відповідають українською. Така дурновата політика підтримується керівництвом.

maximkakotik
20 сентября 2019 в 3:03

Молодці, гарний заклад, дуже зручне розташування, два поверхи, смачні напої, та приємні ціни для "студентів". Не вистачає посмішок та позитиву в персоналу!:)

Света
29 августа 2019 в 21:11

Очень люблю это заведение;) Всегда вкусный кофе, приветливый персонал и непринуждённая обстановка. Атмосфера отлично подходит для чтения книг) Рокету на "Січових стрільців" отдельное спасибо

Степан
28 августа 2019 в 7:06

Це дуже класне місце. Домашня атмосфера і дуже привітні баристи. У залі звучить сучасно-класна музика. З кожним диваном зв'язана своя історія. Часто беру там горіхове капучінно (надзвичайно смачне). Локація Rocket (Січових Стрільців) є дуже вигідною. Дуже приємний дизайн. Рекомендую усім, не пошкодуєте.

Yustyna
17 августа 2019 в 1:21

Не дуже сподобалось. Замовила лате солона карамель, а бармен просто не поклав туди топінг. На зауваження засміявся, та виправдовувався що "забув"

Nastuya
12 января 2019 в 17:15

Кав'ярня зіпсувалася. Ще рік тому з захватом ходила та всіх друзів тягнула туди. Кава була смачна, баристи привітні, все на рівні.

А зараз, що не похід, то розчарування. Декілька разів це вже казала баристам, але ніхто ніяк не реагує. Стаканчики залишають червоні сліди на руках, вони нагадують про колись улюблену кавярню ще пів дня.
Кава гірка.
Приємні посмішки змінилися на досить такі кислі.
Ти вже не хочеш туди йти після роботи і на вихідні. Сумно.

Даша
11 января 2019 в 13:10

Своїх грошей не коштує. Літр збитих вершків і несмачна кава. Ціна, я так розумію, більше зумовлена розхайпленістю рокету серед студентів. Не раджу. Будь-який інший заклад по Січових Стрільців запропонує якісніший напій.

Саша
08 января 2019 в 22:45

Нова гарна кав'ярня. Приємно що каву мелють прямо перед вами - спочатку відчуваєш аромат, а потім вже й кава:)

Добавить отзыв