UAOTZYV.COM

RN-Tuning Чіп-тюнінг, діагностика, видалення ЕГР,сажевих фільтрів, каталізаторів

Адрес Львів, вулиця Промислова
Телефон +380 (67) 589-31-85
Сайт rn-tuning.com.ua
Рубрики Автосервис, Автотюнинг
Оценка 5 11 отзывов
Похожие компании в категории
Етна — Львів, вулиця Єрошенка, 13
Баланс — Львів, вул. Кульпарківська, 20
Ford Велет Авто — Львів, вулиця Липинського, 50в
Авторынок Кривчицы / Авторинок Кривчиці — Львів, вулиця Богданівська, 44

RN-Tuning Чіп-тюнінг, діагностика, видалення ЕГР,сажевих фільтрів, каталізаторів отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрий
17 декабря 2020 в 21:22

Через те, що свою машину КІА SPORTAGE 1,7 CDI я використовую для добирання з дому на роботу і дуже рідко виїзджаю на шоссе, сажевий фільтр в машині дуже швидко почав забиватись. Я вирішив його прочистити шляхом промивання під тиском на спеціальному стенді. Але це тільки тимчасово вирішило мою проблему. Тоді я зрозумів, що сажевий фільтр потрібно видаляти. Від знайомого дізнався про сервіс RN-Tuning, який мені радив скористатить їх послугами. Після того як я поспілкувався з Ростиславом, вирішив скористатись послугами сервісу з видалення сажового фільтра DPF та видалення клапана EGR. Роботою Ростислава та його помічника задоволений. Вони справді фахівці своєї справи. Відповідально ставляться до роботи. Стараються щоб клієнт був задоволений сервісом та щоб потім клієнт рекомендував їх послуги іншим. Дякую Ростиславу та його помічнику за якісно виконану роботу, і рекомендую іншим скористатись послугами сервісу RN-Tuning.

Volodymyr
10 декабря 2020 в 12:04

Як завжди, Ростислав професійно виконав свою роботу, видалення сажевого фільтра та клапана egr Toyota Yaris 1.4 Diesel. Дякуємо!

Timati
07 декабря 2020 в 20:35

Двічі звертався для прошивки, все зроблено якісно та швидко. Відключення сажового та егр варто проводити разом. Fiat поїхав жвавіше після прошивки без егр. Раніше видаляв тільки сажовик, то ефект був меншим. Тихішим та приємнішим став звук двигуна при розгоні. Рекомендую.

Пётр
02 апреля 2020 в 11:19

Задоволений роботою, видалив сажевий та ЕГР на Skoda Superb 2.0TDI і додали потужності. Рекомендую!

Оксана
16 марта 2020 в 17:10

Обслуговуємось у Ростика давно. Робили чіп-тюнінг на трьох авто. Якістю задоволені Він великий молодець
Р. S. Віталік

Назар
09 мая 2019 в 22:18

Звертався до Ростислава за видаленням сажевого фільтра та заглушки EGR Ford Focus 1.6 tdci 2008 року. Навідміну від інших львівських сервісів, які надають аналогічні послуги та не хочуть братись за Ford, тут все зробили без проблем.

Хороша комунікація, адекватні ціни, клієнтоорієнтованість на рівні. Не хотіли брати гроші, поки я не зроблю сам тест-драйв, хоча є різні люди і хтось може банально втікти не оплативши.

Враження після виконаних робіт:
Через 300 км після видалення екології машинка почала радувати своєю динамікою, проблема з пропажою тяги була повністю усунена, турбіна підхватувала при КОЖНОМУ нажатті на педаль газу, розхід палива повернувся до норми (4-5 по трасі, та 5-6 по місту), 180-200 тепер можна розганятись не тільки з гірки, але і по прямій:) але не варто. Також двигун став працювати тихіше та рівніше.

Дуже задоволений сервісом та здивований, що у Львові ще є толкові спеціалісти (був стереотип, що у нас з цим буде тяжко). Бажаю Ростиславу процвітання бізнесу і багато адекватних клієнтів!

Обов'язково звернусь ще раз, коли буде нова машина.

Ігор
30 ноября 2018 в 1:41

Пан Ростислав дуже відповідально ставиться до роботи. Під мій Форд з двигуном TDCI 1.5 перепробували кілька варіантів прошивок, доки не стало так як треба. Плюс відключили клапан ЕГР і машина вже не стає через нього в аварію. Так що я задоволений, а пану Ростиславу і його колегам бажаю побільше адекватних клієнтів!

Bogdan
21 ноября 2018 в 11:08

Вирішив чіпанути своє Peugeot 508, подзвонив домовився на наступний день, приїхав зранку зчитали прошивку ввечері залили нову, машина поїхала набагато цікавіше. Я задоволений, рекомендую всім

Олег
11 ноября 2018 в 1:15

Вже не одну машину чіпував у Ростислава. Спочатку була Dacia Logan 1,6 MPI, потім Renault Megane 3 1,5 DCI. Всім задоволений, особливо по дизелю. Відправляв до нього кількох знайомих, від них також тільки позитивні відгуки. Робота на високому рівні. Всім рекомендую.

Денис
25 октября 2018 в 4:30

Отличный сервис. Здесь место, где качество и результат на первом месте. Если вам нужно чипануть машину за 20 минут, то вам явно не сюда, в гараж к дяде Васе. Меня облуживали до того момента, пока я и мастер Ростислав не добились желаемого эффекта.

Алекс
19 августа 2018 в 15:44

Вже не одну автівку робив у Ростислава. Як свої дві, так і мої друзі. Всі задоволені. Все чітко, зрозуміло, обидва рази був проїздом, бо сам не місцевий. Першою автівкою (Дачія сандеро) заїхали по дорозі на відпочинок у Словаччину. Ростислав вписав нас в свій графік, поки ми гоняли чай/кофе, він все зробив. Тачко поїхало веселіше, з розхідом було незрозуміло, чи то він впав від европального, чи то від прошивки. По поверненню в Україну побачив, що середній таки впав на0,5-0,8л/100. Зара маю дизель (Канго). Коли гнав із Германії також заїхав до Ростислава. Зробили діагностику, прошили. Відрубили за моїм бажанням ЕГР та сажу. Ну що, канга пре, розхід впав, я Цілком задоволений! Дякую!

Добавить отзыв