UAOTZYV.COM

Revive Aesthetic Medicine Clinic

Адрес Львів, вулиця Зелена, 204 А
Телефон +380 (97) 088-99-00
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-18:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт www.instagram.com/revive.aestheticclinic
Рубрики Медицинский центр, Косметолог, Дерматолог, Эндокринолог, Центр по уходу за лицом
Оценка 4.8 19 отзывов
Похожие компании в категории
Новодерм — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
ЛОНЦ ВІКТОРІЯ / Центр вилікуваних захворювань — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39
Медико-косметологічний центр Зозулька fest — Львів, просп. Червоної Калини, 58

Revive Aesthetic Medicine Clinic отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Tetyana
04 февраля 2024 в 17:52

Вчора була у вашій клініці (12.02.2024).
Такого жахливого ставлення до клієнта я не зустрічала ніде. Це стосується дівчат з рецепції.
Не запропонували ні води, ні кави. Їх зверхність мене дуже шокувала. Для початку, чомусь адміністратор вирішила мені озвучити свою думку стосовно крему під очі, сказавши, що крем за 4200 грн кращий ніж крем за 2 тис грн, ок, можливо й так, проте я не питала її думку. Я купувала те, на що є фінансова можливість. (Минулого разу дівчата переплутали вартість крему і замість 4200 грн написали що він коштує 8430 грн.) коли я спитала чому ціна в два рази здешевшала, вони мені сказали, що, можливо, Я щось наплутала, і навіть не перепросили за це непорозуміння. Також, адміністратор хотіла взяти з мене гроші за повторний візит до лікаря (хоча другий візит, який здійснюється протягом 4х тижнів -є безкоштовним, я була 12.01.2024). Зверхнім тоном, перепитала у мене два рази, чи буду я брати продукти, які мені лікар прописала, і була якась дуже незадоволена, коли я вибрала дешевші варіанти. І, можливо, я б не звернула на це все увагу, проте, в той же час на рецепцію підійшла інша клієнтка, і яка ж Я була здивована, коли дівчата "щебетали" до неї, усміхалися, жартували. Такий сервіс, як надали мені, я не зустрічала в жодній клініці.
Так не повинно бути, адміністратори не повинні бути зверхніми до клієнтів, не повинні оцінювати їх за фінансовими можливостями!
Через таких "пані" на рецепції не хочеться повертатися до вашої клініки.

P. S. А от лікар до якої я потрапила, навпаки, дуже привітна і розуміюча, врахувала всі мої побажання стосовно догляду за обличчям. З розумінням віднеслася до того, що крем під очі за 4200 грн-мені задорого, і запропонувала альтернативу.

Юлия
29 января 2024 в 3:29

Професійний і індивідуальний підхід. Затишна атмосфера і ввічливий персонал. Лікар Юлія Михайлівна зробила доглядову процедуру лазером Candela і мезо препаратом на основі амінокислот і вітамінів зони навколо очей. Результатом задоволена. Обов’язково звернусь знову.

Христина
15 января 2024 в 3:47

Була тут на консультації в ендокринолога! Дуже приємний сервіс та обслуговування. Планую продовжувати візити сюди

Аня
09 января 2024 в 9:15

Revive - це про любов до себе, здоровʼя, природню красу, людей)
Це про професіоналізм, якість послуг, еститику)
Довіряю усім серцем

Борис
11 сентября 2023 в 4:25

Я жодного разу не пожаліла, що звернулася саме в клініку revive
В клініці неймовірна атмосфера Все до деталей. Дуже красивий, лаконічний інтерєр. Приємна музика на фоні, та аромат Все чистенько, та з комфортом для відвідувачів.
Дуже ввічливий, та приємний персонал. Адміністратори дуже уважні, легко вирішують якісь питання, та задачі.
Лікарі просто котики Я зверталася до Марадь Світлани Любомирівни з дерматологічною проблемою, а саме висипання. Сказати, що ми вирішили цю проблему - це нічого не сказати. Я просто взахваті від свого відображення в дзеркалі. Також ми прибирали судини на обличчі. Такого ефекту я не очікувала. Раніше щоб вийти на вулицю, я користувалася плотними тональними засобами, і три слоя декоративної косметики. Зараз мені це все не потрібно. Лише правильний догляд, та spf. Все, більше нічого. До декоративної косметики повертаюся лише тоді, коли йду на якесь святкування. І то використовую лише тіні, туш, та помаду.
Рекомендую всім своїм подругам лише revive! Все на вищому рівні, такий сервіс дуже рідко можна зустріти. А тут у Львові, прошу.
Revive, ви це велика любов

Олена
30 июля 2023 в 5:50

Все супер, робили узд дитині, дуже хороше відношення, з дитиною граються, заспокоюють, професійний підхід.

Наталия
22 июля 2023 в 12:59

Лікар Андрій провів УЗД та надав висококваліфіковану консультацію воїну який був поранений під Бахмутом, своїм професійним та людським вчинком подарував відчуття гідності і сили надалі воювати за Перемогу України!

Женя
20 марта 2022 в 8:34

У клініці Revive-високваліфіковані спеціалісти, яким довіряю у всьому! Привітний персонал, який допоможе та підкаже у багатьох питаннях! Найкращий лікар узидист, з дуже чуйним та уважним підходом до пацієнтів, та доктор Анна-дерматолог найвищого рівня, з прекрасним баченням природньої краси! Раджу всім та сама повертаюсь знову і знову, адже клініка-найвищого рівня!

Наталія
10 марта 2022 в 1:05

Окрім естетичної насолоди від перебування в клініці в першу чергу перевага в професійності лікарів і особливо доктора Анни. Дуже задоволена послугами та результатами процедур. Дякую

Aria
26 января 2022 в 10:51

Чудова клініка з хорошими фахівцями і сервісом. Була на узд в Андрія. Професійна діагностика нарешті показала, що з рукою. Андрій побачив перелом, який не змогли розпізнати два рентгени в інших клініках.
Дуже задоволена і вдячна️

Кира
26 января 2022 в 3:57

Обожнюю) Дуже довго шукала свого косметолога, і нарешті знайшла. Тут завжди класна атмосфера, і супер круті професіонали.

Люблю і ціную.

Dana
23 января 2022 в 9:20

Клініка продумана до деталей. Крута команда спеціалістів, особливо Др. Анна Васильченко та Др. Андрій Філіпський.

Оксана
04 января 2022 в 21:03

У клініці Revive сучасні технології, тільки перевірені процедури та доказова медицина.
Дуже вдячна доктору Анні за її роботу та бачення, яке вона втілила у клініці

Сервіс клініки на супервисокому рівні!
Рекомендую!?

Женя
18 декабря 2021 в 9:59

Вже 3 роки я довіряю своє лице лише доктору Анні Васильчин.
Сказати, що я задоволена -це нічого не сказати.

Клініка Revive-це місце де ти можеш з впевненістю довіритись спеціалістам, оскільки рівень професійності і сервіс клініки загалом просто максимальний з можливих

Таня
10 декабря 2021 в 3:01

Супер-сучасна клініка з кваліфікованими спеціалістами та з сучасними методами лікування. Не нав’язують процедури, як інші косметологи для викачування грошей. Вже Декілька разів просила зробіть мені догляд! Відповідь: Вам це не потрібно! Дякую

Елена
24 ноября 2021 в 7:22

Щиро рекомендую клініку Revive, оскільки -це співвідношення якості сервісу та медичний послуг. Привітний персонал та висококваліфіковані лікарі, задоволена результатами діагностик та консультацій.

Саша
22 ноября 2021 в 3:16

Приватна клініка "Revive"-одна з найкращих у Львові, яка може забезпечити широкий спектр послуг. Максимальне створення комфорту на затишку. Окрема подяка Доктору Анні за професіоналізм та віддачу роботі. Лікар, якому можна довіритись на всі 100%
Highly recommend.

користувач
04 ноября 2021 в 16:04

Професіоналізм, сучасність та естетика - це про клініку Revive Aesthetic Medicine. Висококваліфіковані спеціалісти, сучасні протоколи лікування, індивідуальний підхід до кожного пацієнта та затишна атмосфера. Окрема подяка засновниці клініки, др. Дерматологу Анні Васильченко!

Юлія
02 ноября 2021 в 9:28

Кваліфіковані працівники, сучасні протоколи лікування та водночас затишна атмосфера та милі адміністратри. Безпека під час пендемії - на найвищому рівні. Щирі рекомендації.

Добавить отзыв