UAOTZYV.COM

Ресторанный комплекс Вилла Грей

Адрес Дуліби, вулиця Тараса Шевченка, 424
Телефон +380 (68) 315-10-05
Сайт www.villagrey.com.ua
Рубрики Ресторан, Банкетный зал, Отель
Оценка 4.1 15 отзывов
Похожие компании в категории
ОККО / Okko — Стрий, вулиця Болехівська, 49
A la minute — Стрий, вулиця Болехівська, 49
Вулик — Дуліби, с.Дуліби, вул. Шевченка, 416 Б (траса Київ-Стрий-Чоп, 3 км. від м.Стрий
Магнит, отель — Стрий, вулиця Маркіяна Шашкевича, 21

Ресторанный комплекс Вилла Грей отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Остап
24 февраля 2022 в 5:43

Рекомендую Ресторан! Обслуговування гарне. Особливо офіціант Роман, але думаю що все буде на високому рівні!

вікторія
27 января 2022 в 4:22

Вперше була в цьому закладі- враження надзвичайні! Кухня смачна, атмосфера невимушена, музика - окреме питання, обслуговування відмінне, все на вищому рівні! Музика- дуже приємні голоси в музикантів, красиво та артистично співають, хороший та веселий репертуар, відмінно все! Дякую закладу та працівникам, обов'язково буду радити друзям та знайомим!

_HryStik_
28 ноября 2021 в 8:15

Святкували там весілля, приємне враження залишає обслуговування ресторану, офіціанти дуже уважні, тримають чистоту, молодці. Легке спілкування з адміністратором Христиною, порадить, послухає і йде на зустріч. Кухня на 5+, смачно, достатньо і презентабельно. Рекомендую для проведення вашого свята, не пожалієте)
Дякую за вдале проведення нашого свята)

Женя
20 октября 2021 в 21:55

Хочу поділитись враженням про заклад. Спершу про те що добре-доглянутий, чистий, гарно і вживу співають музиканти. Кухня бажає кращого. Пронують бульйон з равіолі, а по факту це просто пельмені з юшкою, качка не протушена, тверда. І найбільший сюрприз в кінці-розрахунок тільки готівкою або на приват. Терміналу нема, як потім вияснилось що він не працює (насправді чи спеціально це запитання) і що в них всі оплачують готівкою. Акщо така політика закладу і це законно, то прошу повідомляти це на момент замовлення або написати на вході-Оплата тільки готівкою. Враження про заклад в цілому таке собі. Інтер’єр це одне, а атмосфера -це зовсім інше. Атмосфера не затишно, не смачно.

Ольга
19 сентября 2021 в 22:24

Замечательный придорожный ресторанчик! Кухня вкусная, цены низкие! Очень ухоженная территория. Администрация - большие молодцы, что не теряют лицо компании!) Удачи и процветания!

Віталій
30 марта 2020 в 12:05

Заклад дуже гарний і цікавий, є три етажі і на кожному окремий зал, обслуговування не погане але офіціанту треба все нагадувати про серветки, спеції і прибори, кухня так само не погано але ще трохи боакує досвіду як на мене!

Христина
17 февраля 2020 в 8:17

Їли тут один раз. І більше не будем! Отруєння лікували кілька днів. Замовили з чоловіком одинакові страви. М'ясо - смачне. Огірки, які були поруч з основною стравою, поїла тільки я. От і "поплатилась". Ви, заклад харчування, повинні слідкувати за якістю ВСІХ продуктів, які подаєте гостям!

Інна
18 января 2020 в 19:55

Були тут на весіллі. Зал сподобався, світлий і просторий, смачна кухня. Територія закрита, доглянута, можна поставити машину і не переживати. Рекомендую

Андрік
23 ноября 2019 в 20:33

Заклад порадував мене і моїх друзів, кухня смачна, персонал привітний, особлива подяка хлопцю повару Тарасові за найкращий у моєму світі шашлик. Також окреме дякую дівчинці адміністратору Руслані (просто профі у своїй справі) і взагалі величезне дякую всім хто там працює, а саме поварам за смачні страви, офіціантам за усміхнені лиця. Власникам за контроль всього процесу.
Дуже гарно відпочив. Дуже давно не мав такого відпочинку як тут. Запамятаю його на довго.

Виктор
20 сентября 2019 в 14:56

Чотири зірки тільки тому, що комплекс не повністю завершений на момент написання відгуку. Але це жодним чином не впливає на комфорт гостей. І територія, і основний зал, і будиночки на вулиці - все гарно. Кухня працює, готують смачно. Туалети чисті і розраховані на велику кількість гостей. Є свої музиканти. Очевидно, що основний спроектований для весіль та великих бенкетів.

Максим
03 декабря 2018 в 9:49

Просторий сучасний зал, смачна кухня. Адміністратор-шеф-кухар В'ячеслав - професіонал своєї справи і прекрасна людина, з якою комфортно спілкуватися. До послуг гостей також колиба-бар на території, де можна випити, перекусити, замовити каву.

Міша
23 ноября 2018 в 16:17

Хороше та світле місце, де можна відсвяткувати будь яке свято, обслуговуючий персонал кращий з кращих, атмосфера затишку й свята)
Рекомендую

Юрий
06 ноября 2018 в 22:01

Сучасний фасад абсолютно не відповідає внутрішньому оздобленню. Від ліпнини на стелі попахує Союзом. Основні блюда смачні.

Катерина
20 октября 2018 в 5:49

Ми були тут на весіллі. Враження позитивні. Власник дуже чудова людина, привіт на. Ми задоволені. Шкода тільки що не має номерів, але то в процесі.

Саша
15 октября 2018 в 3:31

Кухня не смачна, офіціанти не уважні, адміністратор відверто нахамила, кожен крок офіціантам треба нагадувати і вони зовсім не уважні, у був просто в шоці адміністратор розмовляє на повишиних тонах НІКОМУ НЕ РАДЖУ ЦЕЙ ЗАКЛАД

Добавить отзыв