UAOTZYV.COM

Ресторан Санта Марія

Адрес Східниця, вулиця Незалежності, 35
Телефон +380 (95) 507-38-18
Сайт santamaria.com.ua
Рубрики Оздоровительный отель, Отель длительного пребывания, Пансионат, Отель, Небольшая гостиница
Оценка 4.7 70 отзывов
Похожие компании в категории
Отель-спа Респект — Східниця, вулиця Богдана Хмельницького, 28
Київська Русь - Східниця / Kyivska Russ Resort Medical & SPA — Східниця, вулиця Тараса Шевченка, 2А
Приватна садиба курортного типу Вілла Ігнатьєва — Східниця, вулиця Тараса Шевченка, 99

Ресторан Санта Марія отзывы

70
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Експертиза
19 сентября 2023 в 11:16

Чим більше приїжджаю сюди, тим гірша якісь обслуговування! Як відомо сауну з басейном треба замовляти наперед, що ми і зробили, однак, коли прийшли в сауну на свою годину виявили, що там вже зайнято: на питання працівників- відповідь була що хтось собі зайшов, бо переплутав години…
А альтернативи звісно немає (.
В коридорах треба відмітити кількість волосся на ковроліні, яке відблискувало всіма кольорами і відтінками природи….
Окремо треба відмітити кухню: вона ніяка, те що є несмачно. А коли захочеш повечеряти о 19.00 то тобі скажуть що нічого немає.
Сніданок треба замовляти наперед, бо зранку ми були сюрпризом для кухні і кухня відімстила нам щойно витягнутим вареним яйцем з окропу- хочете їжте з шкаралупою хочете ні. Навряд чи поїдемо туди знову. Не рекомендую!

Василь
24 августа 2023 в 20:24

Геолокація щоб добратися веде дебрями. Попсували лакофарбове покриття авто в кущах. Персонал бажає кращого. Непривітний мякокажучи. Номери бажають кращого. Телевізор від антени працює, навіть немає як дитині мультик включити.
Якщо немає де переночувати, тоді ок.
Ціна не відповідає якості 4100 за номер 2місний номер.
Нерекомендую

Яна
20 августа 2023 в 15:17

Вирішила поділитися відгуком про Чудовий готель Санта Марія! Номери: Гарний номер, завжди прибирали, чисті рушники змінювали кожен день, в номері зручний матрас на ліжку, холодильник, тумбочки, гарна душова кабіна, все сучасне. Мають дитячу кімнату з іграшками, та дитячий майданчик, є тенісний корт, також можна грати в волейбол. Мають басейн в приміщенні, та баню. Територія гарна, багато зелених насаджень, різноманітні квіти, в готелі також гарно та затишно! Можна прогулятися, чисте повітря та тиша навкруги! ! Харчування: обираєш меню на сніданок кожен день на наступний день, всього вистачало, вибір не великий, все смачно, але не зручно з подачею! Харчування в 2 зміни, сніданок з 8-9 перша зміна, з 9-10 друга. Прийшов на 8 ранку, поки принесуть буде 8: 30 і за 30 хвилин потрібно встигнути швидко поїсти, бо за твій столик прийдуть інші о 9 годині. Прийшов о 8 ранку, чекаєш коли вже той сніданок, якщо з дитиною не зручно, бо дитина починає плакати, і тд. Обід з 13-14,14-15 та вечеря 18-19,19-20, вказано на сайті що ресторан, але не схоже на ресторан, так щоб прийти щось замовити не можна тільки каву, чай і алкоголь. Басейн який в приміщенні потрібно записуватися, він коштує 50 гривень година з людини, можна всього 1 годину в день там побувати, якщо є вільні місця. Є басейн на вулиці він безкоштовний, але він за весь час перебування був холодний температура +15, без підігріву, хоча на сайті вказано, що він з підігрівом! В готелі є свій бювет лікувальної води, але він працює до 21: 00, після води не можна пити, бо зачинені! Мають медичний центр, сучасне обладнання та висококваліфіковані спеціалісти, потрібно записуватися на процедури, працівники молодці, стараються надавати сервіс! В номерах не має електричного чайника, не дуже зручно, якщо приготувати кашу дитині то потрібно чекати коли відкриється столова, щоб взяти води, або як ми робили набирати в термос. По при всі незручності хочу висловити подяку за відпочинок, нам сподобалось!

Сергей
17 августа 2023 в 13:32

Все починається з дороги до готелю. Навігатор веде в глухий кут, де на горі навіть не розвернутись. Інша до запасного виїзду, котрий звісно зачинений, раз пішки поцілували ворота прямо навпроти входу у свій корпус. Їхати треба до парковки, що між Марією та Цитаделлю повз форельник та 18 свердловину. Поселення швидке, провели до номеру, на всі питання по котрому була відповідь, що радійте є й гірші. З довгої дороги сперечатись сил не було та й приїхали на 5 діб, на своє щастя, адже довше б і не витримали. Номер напівлюкс на 2 поверсі 2 корпусу з балконом. По факту замість балкону, про що ані слова при бронюванні – французький припічок з дірявою підлогою, коли над тобою хтось сушить речі, то тобі на голову ллє дощ. Вид з того недобалкону на 1 корпус, праворуч й ліворуч потрошку лісу й невелика панорама села униз. Дійсно є й гірше, як у стандартах з вікном на стелі, на 1 поверсі на дерева чи на будівництво поруч. Чарівний вигляд, як із ресторану, лише в кількох люксах і то скоро дерева перекриють. В номері все стандартно по меблям, гарний матрац, приємна білизна. Як можна не зробити світло біля ліжка? А вимикач верхнього є лише коло вхідних дверей, тож до ліжка йдеш з ліхтариком. Картина, точніше фото люстри в рамці над ліжком – як цвях посміху на ваш відпочинок. Найкраще, що було в номері, то душкабіна – справжній гідробокс, як космічний корабель для дитини. Підлога в номері дерев’яна стара, весь час рипить та вібрує. 2 шматочка мила, що отримали при заїзді так і залишились єдиними до кінця, користувались своїм, туалетний папір додали лише тоді, коли вивісили табличку про прибирання, а так ніхто й не заглядав до номеру. Так само й гель у диспенсері повністю закінчився у вечір перед від’їздом, ніхто й не думав поповнювати. Дзвонити весь час щось просити на рецепцію – не для того їхали та й при такому ціннику… Один вечір та ранок зовсім не було води, то загальна проблема, але на рецепції зробили вигляд наче нічого не трапилось. Так само цікаве відношення, коли на рецепції за певним запитом відповіли приходьте зранку, потім зранку – давайте через годину, а через годину вже не моя зміна, така вона гостинність.
У ресторані взагалі своя кухня. Сьогодні ти маєш на листочку відмітити галочками, які страви обираєш на завтрашній сніданок, обід та вечерю. Нема галочки – нема сніданку, була галочка на страві – можуть легко замалювати, скінчилось та й усьо… Тож на сніданок виносять десятки тарілок, що разом у 2 поверхи накопичуються на столі. А іноді вже й чекають тебе до приходу, адже їмо по змінах тільки за своїм столом, тому часто холодне. Їжа проста дієтична. Смачні котлети, риба, гарніри, ковбаса, сир та овочі, які важко зіпсувати, але їсти все на суху, без соусів ну аж занадто дієтично. Млинці смачні, запіканки теж. Але коли пишете творог, так давайте творог, а не якусь сиркову суміш. Безкоштовна кава – відверто гидка, ви самі таку п’єте? А та що за гроші просто несмачна, люди приходили зі своє кавою та заварювали в чашці. По меню їжу тут не готують.
Хто їде для оздоровлення, то всі процедури виконуються працівниками з посмішкою, приємна комунікація. Критий басейн 2*5 м – покиснути годинку й то лише в першій половині дня, адже у другій вмикають саму сауну й запис на тижні вперед. Оскільки погода була не дуже, то відкритий басейн не спробували, але коло нього лише 20 лежаків й на більше місця немає, тому можу припустити, що його відвідування також з нюансами з боку організації.
Територія готелю неперевершена, доглянутий парк і сад в одному, озеро, дитячий майданчик, спортивний куточок, альтанки, тенісний корт у панорамному місці, але з покриттям із пластикової мозаїки, на котрій одразу у тенісних кросівках! Почали ковзати ноги у суху погоду. Тож він є, але відверто тільки розім’ятись для тих, хто грає.
Із приємного: чудова дівчина в міні клубі, гарний акваріум, власний бювет з мінеральними водами, що тричі на день поповнюється, бібліотека з цікавим набором книжок для дорослих і дітей, куточок для шахів як місце гармонії.
Тому дякуємо за такий досвід, але готель занадто специфічного формату, щоб приїхати сюди на відпочинок ще раз.

Ірина
13 августа 2023 в 1:46

Нещодавно відпочивали у Санта Марії, сервіс, чистота, турбота- просто вразили нас із дітьми! Чесно кажучи, навіть не сподівалась, що так чесно, охайно, турботливо нас приймуть.
% рекомендую

Сергій
11 августа 2023 в 12:45

Тут спокійно, затишно, саме те що потрібно для відпочинку від рутини. Дієтичне, проте смачне триразове харчування, чисті номери, доглянута територія комплексу, є великий і настільний теніс, басейн, тренажерний зал. Кому лінь ходити до джерела, на місці є бювет. Хочеться повертатись сюди ще і ще.

Оновлення: з часу останньої поїздки ціни зросли на 20-30%, хоча послуг стало менше, включених в цю вартість.

Таня
25 апреля 2022 в 5:59

Выбирала отель по отзывам и ценам. Приехали поправить здоровье, попить водичку. Живём здесь 3 дня - номер отличный, в санузле теплый пол, хороший ортопедический матрас, уборка на уровне.
Очень вкусная разнообразная еда, можно выбрирать блюда, удобное время, для тех кто рано просыпается.
Получили назначения от доктора, пьём воду до еды и после, бювет есть прямо в отеле, кстати очень красивая комната-бювет!
Интерьеры отеля очень нравятся, стиль выдержан, приятно здесь находиться, всё чисто.
Для прогулок рядом есть хорошая дорога без автомобилей, кругом лес.

Дарья
19 марта 2022 в 18:27

Басейн брудний, на стелі пліснява, в номері на коврі біла пляма. Якщо поверхом вище хтось щаселяетьсч, чутно кожен шаг, або як хтось хропить. Замість двуспального ліжка, два ліжка піідсунуті один до одного. В номері не прибирали, максимум щамтеляли постіль коли йшли снідати. Годують не погано. Приїздити ще раз бажання не має.

Юрий
09 марта 2022 в 19:54

Отличное место. Все необходимое есть +недалеко находится центр Сходницы. Пешком до 18 источника можно легко дойти

Тамара
07 января 2022 в 8:32

Спокойный, достойный санаторный комплекс. Трех разовое питание. Чисто, уютно, тепло, приятно. Хорошие девочки на ресепшин, квалифицированная консультация врача.

Леся
31 декабря 2021 в 18:54

Санта Марію обирала душею і по відгукам відвідувачів. З плюсів розташування, чистота території, санаторію, номерів. Привітний персонал, смачна кухня, гарна територія, неочікувані знижки та бонуси для відвідувачів. Дякуємо за гарний відпочинок.

Татьяна
05 декабря 2021 в 9:41

Супер! Отличное месторасположение. Рядом 18 источник. Есть бювет. Обслуживание на высшем уровне! Рекомендую.

Олег
17 октября 2021 в 6:16

Приехали на отдых, но попали на сезон дождей, думали, что отпуск не задался, но даже не выходя за территорию комплекса есть чем заняться. Красивый интерьер, на стенах много картин, везде стоят диванчики/кресла, вид из окон тоже радует. Есть настольные игры, бильярд, настольный теннис, бассейн, сауна, тренажерный зал, медицинский центр с кучей услуг (нам очень понравилась соленая комната) источники различных оздоровительных минеральных вод. Когда дождь прекращался гуляли по территории комплекса - много беседок, скамеек, качель, так-же есть мангалы. Везде скульптуры, фонтанчики, деревья. Так-же на улице есть бассейн, но вода там холодная, теннисный корт. За пределами комплекса тоже есть куда сходить. В общем, мы тут не скучали. По еде были нюансы, но это дело вкуса, голодными точно не останетесь.

Ирина
07 октября 2021 в 8:51

Отель и ресторан на хорошем уровне, обслуживание отменное! Отдельная благодарность аниматору (няне) детской комнаты Ярославе, малышка от неё в восторге!

Serhiy
24 сентября 2021 в 2:09

Структура гідна. Все зроблено в італійському стилі. Чисто і охайно. Персонал надзвичайно приємний. Complimenti!

Марина
24 сентября 2021 в 0:55

Я побывала в Раю. Отношение, профессионализм, кухня, чистота, обслуживание выше всяких похвал. Хочется возвращаться. Спасибо за такой отдых.

Саша
22 сентября 2021 в 8:26

Сейчас здесь отдыхаем 2 взрослых и ребенок 10 лет. Выбрали этот отель по рекомендации друзей. Очень довольны. Впринципе все что нужно для хорошего восстановления здоровья для семьи. Обратите внимание что отель на горе. Мы искали именно такой, что бы немного дать нагрузочку после городской гиподинамии. Уборка в номерах отличная. Персонал очень вежливый. Видно что хозяева любят свой бизнес.

Марина
18 сентября 2021 в 23:04

Были в середине августа, очень всё понравилось номера, еда, выбор процедур, но отдельный респек персоналу прислушиваются ко всему

Ян
03 сентября 2021 в 10:49

Мы были на прошлых выходных в гостинице Санта Мария. Нам все очень понравилось: вежливый персонал, очень вкусное трехразовое питание, ухоженная территория, просторный номер, детская комната. Ходили в медцентр на процедуры: массаж, арома ванная и гидромассаж. Посетили сауну с бассейном. Остались очень довольны отдыхом, ещё приедем!

Саша
01 сентября 2021 в 15:32

Отримали позитивні емоції від відпочинку. Доглянута територія, чистота та затишок. Сподобалось індивідуальне користування басейном та сауной. Не хватає тренажерів.

Добавить отзыв