UAOTZYV.COM

Rembrant Door Company/ Рембрант

Адрес Львів, вулиця Тролейбусна, 2
Телефон +380 (67) 938-00-48
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-15:00
Сайт rembrant.com.ua
Рубрики Алюминиевые окна, Производство дверей, Поставщик дверей, Поставщик промышленных дверей, Производитель
Оценка 4.2 37 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Rembrant Door Міжкімнатні і вхідні двері від виробника — Сокільники, вулиця Героїв Майдану, 19А
Похожие компании в категории
Фабрика вікон та дверей — Львів, вулиця Городоцька, 235
КОМПАНІЯ АЛУНІТ — Львів, офіс 21, вулиця Академіка Лазаренка, 2
МАКСИМУМ вікна двері ЛЬВІВ — Львів, вулиця Княгині Ольги, 100л
Вікна Двері для оселі — Львів, вулиця Дмитра Вітовського, 10

Rembrant Door Company/ Рембрант отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
03 мая 2024 в 18:25

Дуже задоволена, що обрала саме вас! Супер якісні і красиві двері! Дуже гарний підхід до кожного клієнта, Юліана ви найкращі

Ольга
04 февраля 2024 в 11:32

Це компанія безвідповідальних, брехливих, не здатних в вирішувати складні професійні проблеми.

Назар
19 января 2024 в 2:39

Дуже вдячній компанії за розуміння і професіоналізм. Увійшли в моє положення і швидко виготовили замовлення. А саме: лоджію і два вікна. Рекомендую!

Olena
15 января 2024 в 22:08

Сподобалось все від етапу замовлення до етапу встановлення.
Реалізацією задоволена і рекомендую всім
Двері в мене були не стандартні висотою 3 метри, прихованого монтажу, з пофарбуванням під колір стін, і з використанням натурального шпону.

Саша
10 декабря 2023 в 22:29

Класний салон.
Купували четверо дверей, консультація на вищому рівні. Все розказали та підказали як купити дешевший варіант без втрати якості.
Був незначний нюанс з одним із полотен я звернувся із запитом про компенсацію, запит опрацювали та компенсували суму навіть більшу а ніж я просив.

Рекомендую!

Ольга
06 декабря 2023 в 19:51

Дякую компанії Rembrant Door, за то що допомогли вибрати і придбати якісні міжкімнатні двері. Високий рівень професіоналізму менеджерів, якісний монтаж і індивідуальний підхід до кожного клієнта. Дякую, гарних вам продаж!

Оля
08 ноября 2023 в 0:27

Дуже вдячна компанії Рембрант за допомогу у реалізації своїх мрій у вигляді дверей. Хочу особливу подяку висловити менеджеру Любомиру.

Любомир
18 октября 2023 в 14:46

Замовляв двері міжкімнатні. Все на висоті - проконсультували, заміряли, виготовили, та встановили. Якістю дверей задоволений повністю та роботою компанії вцілому.

Ольга
14 октября 2023 в 6:25

Rembrant Door - професіонали своєї справи!
Після складних пошуків нестандартних вуличних дверей в приватний будинок, зрозуміла, що лише Rembrant Door можуть допомогти мені вирішити це надскладне завдання. Сервіс і уважність на найвищому рівні, професійні і влучні рекомендації!
У критичній ситуації, коли у квартирі потрібно було терміново замінити вхідні двері, мою проблему вирішили за один день. Як виявилось компанія має потужний склад товару і неабиякого- все у якісній комплектації і найкращих виробників. Монтажні роботи чітки і швидкі. Приємно, що після монтажу- хлопці поприбирали усе будівельне сміття і допомогли винести його. Двері чудово функціонують і відповідають найвищим очікуванням!

Олег
12 сентября 2023 в 20:18

Експерти своєї справи. Все роблять на відмінно від підбору/рекомендації до монтажу/встановлення. Рекомендую

Богдан
28 июля 2023 в 8:39

Вдячний Олександру за поради в ремонті, рекомендації щодо дверей. Дуже задоволений, рекомендую!

Ярослав
24 июля 2023 в 15:08

Замовляв вікно з москітною сіткою - прийшло без сітки.
Так і не отримав зворотнього зв'язку з приводу цього.

Oleh
23 июля 2023 в 18:02

Співпрацюю з салон вже тривалий час, якість та швидкість виконаних замовлень на високому рівні. Особлива подяка менеджеру Олегу за індивідуальний підхід до кожного клієнта та вирішення складних завдань, рекомендую!

Mykhailo
09 июля 2023 в 10:40

Хочемо вам дуже подякувати за професійний підхід і чудовий результат який перевершив очікування! Дякую

Віта
02 июня 2023 в 2:51

Не рекомендую цю компанію! Хіба маєте купу часу на очікування свого замовлення, тоді велкам)

Отже, замовили ми в Рембрант - 9 міжкімнатних дверей!
Виготовили двері ніби в термін, все гаразд, але є але)

7 жовтня 2022 року нам встановили 8 дверей, а одні двері, які є розсувними на засклену терасу ми чекаємо вже 8й місяць! Коли привезли всі двері, то в цих одних що на веранду вони неправильно врізали отвір під ручку, відповідно вони їх забрали, щоб переробити, і пропали на 6місяців. Мало того з самого початку були невірно зроблені заміри дверей на веранду Олександром. Ми хотіли, щоб вони відкривалися в іншу сторону, але Олександр впевнено сказав. Що вони там не помістяться. Двері були виготовлені невірно, бо отвір під ручку врізали так, що їх не можливо було відкрити з іншої сторони. І от під час процесу монтажу, ми зрозуміли, що все таки двері нормально поміщаються на відкривання в іншу сторону, так як ми й хотіли з самого початку. Тому розсувні механізми були переміщені на іншу сторону стіни. +ми також переміщували вимикачі, що теж коштувало нам грошей. Словом ситуація супер дивна, як для такої компанії.
Поїхали далі)

16 березня 2023 року Рембрант приїхали з дверима на веранду, і під час монтажу, ми виявили, що це те саме полотно, яке вони просто замазюкали, зашпаклювали і вирішили його нам впарити (+двері були покоцані ще й до того всього). Сказати, що ми були в шоці - це нічого не сказати! Звісно ми знову відмовилися від тих дверей - і от по цей день ми їх далі чекаємо - нагадую 8й місяць!
Це ще не кінець)

10 квітня 2023 року зауважили, що у ванних кімнатах почала розбухати лиштва (налічніки). Скинула відео менеджеру Олександру - як завжди почула у відповідь: передав інформацію на виробництво) і ось вже місяць, ми чекаємо хоча б якусь інформацію від Олександра, але уви.

Сьогодні 3 травня 2023 чоловік поїхав до них в офіс, вияснити, що за дич відбувається. Сказали, що на наступний тиждень (до 14 травня 2023 - маю надію) повинні привезти двері на веранду, і замінити лиштву на дверях у 2х ванних кімнатах, яка розбухла, бо вони забули її обробити акрилом! Просто забули)
P. S. Єдине, що було добре з цього всього, це їхній монтажник Микола, який вже там не працює (на щастя). Ну і двері самі по собі є хороші, але відношення до клієнта - це дикий жах!
Тому добре подумайте, перш ніж купувати Рембрант!

Inna
20 апреля 2023 в 17:28

Нікому не рекомендую дану компанію. Все дякуючи працівникам, а особливо Олегу що працює в салоні в Сокільниках.
Найголовніше те, що нам порадили їх знайомі, і ми навіть не розглядали інші варіанти, а у Львові компаній які роблять двері безліч, і набагато дешевше і швидше.
Замовили двері 12.01.2023 і одразу оплатили за все, за фарбування і за монтаж і доставку. Двері мали пофарбувати з сторони ванної кімнати в колір під плитку, нас попередили що фарбування 3-4 тижні. Але вони можуть полежати у них на складі, якщо нам ще не будуть потрібні. Тобто, двері будуть лежати готові на складі після фарбування. Колір ми обрали 17 січня, потім ще був телефонний дзвінок від Олега який уточнив чи фарбувати нам двері, бо чекати треба місяць - я підтвердила що так, і коли нам потрібні будуть двері, я зателефоную. Тобто за місяць часу двері мали бути готові (17 лютого) Бо коробку під двері ми поставили 30 січня, щоб можна було у ванні дати плитку. Тобто, ми все узгодили, лише чекали коли наші майстри почнуть фарбувати стіни, щоб пофарбувати разом з дверима (двері з зовнішньої сторони під пофарбування). Пройшло 2,5 місяці
7 квітня я написала що потрібні двері, у відповідь отримала що двері готові але немає монтажників щоб їх поставити (є переписка у вайбер) обіцяли після Великодніх свят. Це Олег обманув перший раз, бо як виявилось двері від лютого не готові! У телефонній розмові Олег признався, що вони не пофарбовані досі, після того як чоловік дотиснув його. До того часу Олег обманював нас, що двері готові до встановлення тільки чекаємо на монтажників. Олег сказав що в п’ятницю 14.04 забере готові двері з цеху після пофарбування і домовились, що їх привезуть на монтаж після свят 19.04. Це він нас обманув другий раз. І тут почалось найцікавіше.
У телефонному дзвінку дівчина Уляна, колега Олега повідомила 19 квітня! Що двері досі НЕ ГОТОВІ ще, вони сьогодні тільки дають їх на фарбування, а вони мали вже ставити їх по словам Олега одразу після свят. І що цех працював тільки до четверга. Тобто Олег обманув 2 рази. Ви серйозно? 2,5 місяці від моменту замовлення двері не пофарбовані? І ще дівчина Уляна почала мене переконувати, що вони двері не фарбують наперед, тільки коли вже вони будуть потрібні клієнту. Це просто абсурд, тому що домовлялись ми про інше! І вони НЕ ВСТИГЛИ на минулому тижні їх пофарбувати (тобто як? Я сказала що двері потрібні ще 7 квітня) і тільки сьогодні 19,04 віддають на пофарбування. І у відповідь на моє незадоволення я отримала у фразу «ну це процес не пришвидшить»
А що тоді має пришвидшили процес виготовлення і пофарбування дверей, який триває вже 3 місяці? Здається компанія круто розрекламована, але чому в рекламі ніде немає тексту про те, що 1 пару дверей треба замовляти напевно за пів року? Швидше вони її не зроблять, не сподівайтесь, бо про твоє замовлення просто забувають.

Абсолютно БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІ працівники і компанія в цілому
Мені дуже шкода що на даному етапі ремонту ми не можемо повністю відмовитись від дверей оскільки вже стоїть коробка
А весь процес нашого ремонту зупинився через 1 пару дверей, яку ми спеціально замовляли заздалегідь

Женя
07 декабря 2021 в 8:30

Якщо вам дорогий свій час і гроші, не ведіться на рекламу. В них нема їхнього виробництва дверей прихованого монтажу, беруть двері в виробника Danapris Doors і видають за свої, для чого їм переплачувати, як і так вони двері ще поставлять криво!

Роман
02 декабря 2021 в 8:14

Замовив, прийшов, забрав. Все супер. 5 зірок не поставив. Поставив 4. Може наслідки Європи. А може наша ментальність. РЕКОМЕНДУЮ!

Mykhailo
13 ноября 2021 в 14:46

Шкодую, що зв'язався з цією фірмою. Без нагадування майстер не міг прийти зняти заміри. Не зважаючи на те, що при замовленні я підкреслював, що хочу повний комплект, при установці не виявилося дверних ручок - "ви не замовляли", хоч в друкованому замовленні написано що таки замовляв. Після монтажу виявилося, що дверима треба сильно грюкати, по іншому вони не закривалися. Майстер пояснив, що через рік ущільнювач всядеться і все буде ок, але після переконливого прохання таки знайшовся спосіб виправити цей недолік. Чому не можна було зробити зразу і без сварки - не зрозуміло. Лиштва виявилася замала, довгоочікуваний майстер заміряв неправильно. Вже місяць дзвоню, щоб виправили, ніяк не виходить. Термін виконання замовлення був заявлений 1,5 - 3 місяці, вже закінчується 4й, а робота так і не закінчена. Сервіс "на висоті". Підсумок: не рекомендую!

Роман
19 августа 2021 в 8:04

Великий асортимент дверей. Придбали вхідні двері і дуже задоволені. Чудове співвідношення ціна/якість. Приємний сервіс.

Добавить отзыв