UAOTZYV.COM

Районний відділ управління Державної міграційної служби / Отдел № 3 г. Львова Государственной миграционной службы Украины

Адрес Львів, вулиця Залізнична, 16
Телефон +380 (322) 37-06-59
Часы работы
вторник09:00-18:00
среда10:00-13:00, 13:45-19:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-16:45
Сайт dmsu.gov.ua
Рубрики Иммиграционная служба
Оценка 2.3 25 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории

Районний відділ управління Державної міграційної служби / Отдел № 3 г. Львова Государственной миграционной службы Украины отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
13 июля 2023 в 4:04

Все супер, жіночка яка призначає дату на коли паспорт робити дуже вічлива, всі працівники дуже вічливі, проблем не з чим не має все робиться швидко, головне прийти, вовремя а краще раніше, бо ваша очерідь згорить, совітую.
Доповнюю відгук
Прийшла, забирати паспорт, через 2 неділі, все супер, і швидко, працівниця дуже приємна, забрала старий дала новий, я не розумію Люди, що вам не сподобається, не має тієї совдепії, про що ви говорите, все гарно і чистенько, просто треба бути людьми, тоді і до вас буде таке відношення, СОВІТУЮ СОСІТУЮ ВСІМ

Женя
15 мая 2023 в 15:58

В цьому відділенні ми робили термінові закордонні паспорти. Все сподобалося, гарні працівниці, які добре знають свою роботу. При реєстрації та сдачі документів проблем не було: працівниці цього відділу все чітко пояснили і розповіли. На день отримання паспортів в нас були заброньовані білети за кордон і відлік часу йшов на хвилини. Але саме завдяки злагодженій роботі та професіоналізму працівниць, ми отримали свої паспорти і встигли на автобус. Дякуємо їм за чуйне відношення та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Відділ N 3 рекомендуємо всім!

Galka
20 апреля 2022 в 8:54

Подала паспорт громадянина України для вклеювання фото 13.01. Озвучили термін готовності 10 робочих днів. Сьогодні 27.01 паспорт не готовий і відповідь працівника, що не відомо коли буде. Не своєчасне виконання своїх обов'язків.

Andriy
15 апреля 2022 в 9:04

Оплатив 498 грн за виготовлення id-картки через Монобанк за правильними реквізитами з сайту Державної міграційної служби.
У цьому відділенні квитанцію про оплату не прийняли, змусили платити другий раз.
Розвели на 498 грн.
Ось такі тут працюють чиновники-казнокради, які жирують на кошти платників податків і незаконно примушують по декілька разів оплачувати одні й ті ж послуги

Саша
29 марта 2022 в 14:46

Зареєстувалась онлайн заздалегіль на заміну паспорту. Напередодні оплатила онлайн з реквізитів взятих на офіційному сайті! Мала з собою електронну квитанцію. У вказаний день прийшла на свій запис і мені сказали що треба тільки ДРУКОВАНУ квитанцію, були кілька спроб відтворити той платіж проте на гарячі лінії сказали "що не бачать"того платежу. І щоб я не пропустила свою чергу аби подати документи (+- два тижні і ще онлайн запис через який просто неможливо записатись). Я маю заплатити готівкою знову (саме готівкою) у їхньому терміналі. Тобто я змушена була заплатити за 1 послугу два рази! Чому на сайті про це не вказано? Якби там писало що так не потрібно так платити, а мати готівку і оплатити на місці цієї систуації не виникло б! Я просто так мусіла викинути майже 500 грн!

Global
16 марта 2022 в 21:30

Контора роги і копита. По реквізитах оплатити не можливо (не вірні), на дзвінки ніхто не відповідає щоб дізнатись чи є в них термінал для оплати чи ні.

користувач
11 марта 2022 в 16:08

Дуже задоволена цим сервісом. Оплачували на сайті, приймають згідно електронної черги, надають консультації. Дуже добрі працівники, знаючі свою роботу! Швидко і якісно. Дякую! Рекомендую!

Денис
24 февраля 2022 в 0:30

Не рекомендую! Ставлення ужасне коли щось питаєш персонал то відповідь від них агресивна, коли щось не знаєш і питаєш в них ігнорують! Фото ужас роблять. Дно

Zlata
08 февраля 2022 в 22:52

Отримувала закордонні паспорти для дітей: черги не було, + дуже привітна працівниця на видачі паспортів.
Все пройшло швидко і якісно.
Дякую

Полина
07 ноября 2021 в 22:49

Девушка заставляла делать быстрее все, куда-то спешила, была недовольная и смотрела как на идиотку. Уведомить о том, что паспорт готов, это тоже не делают, сам ущерб, сам узнаёшь и сам за ним бегаешь.
Фото ужасное, не дозвониться даже при потребности им.

Женя
23 октября 2021 в 6:26

Не розумію чому усі так скаржаться, прийшла обмінювати паспорт за попереднім записом, сплатила прямо на місці швидко і зручно (правда потрібно готівкою платити, карт не приймають). Почекала своєї черги (+/-5хвилин затримки від часу що було вказано коли реєструвалась), пані що була 22.09.2021 на 4 робочому місці була дуже приємна та кваліфікована, усміхалась, дуже швидко працювала, за 6 хвилин усе прийняла, заповнила та сфотографувала мене.

Антон
20 сентября 2021 в 15:39

НЕ РЕКОМЕНДУЮ відділення -3 (вул. Залізнична)! Прийшов, щоб подати документи на ID-паспорт України.
Співробітник Галина (каб. 3) взяла у мене старий паспорт, квитанцію про сплату мита (500 грн). Я їй кажу: я відмовився від ІПН, є довідка з податкової, а вона - нічого не треба!
В результаті - отримую новий паспорт, в якому НЕМАЄ ІНФОРМАЦІЇ, про "Відмову від коду"! Звертаюсь за поясненням до Галини, а вона мені: "Чому Ви не надали довідку з "Податкової" про відмову ІПН? НАПЕВНО Я ВАС НЕЗРОЗМІЛА, тому не внесла інформацію!
Я ЗМУШЕНИЙ ЩЕ РАЗ ЗА СВОЇ ГРОШІ ЗАМОВЛЯТИ новий паспорт!
ГАНЬБА ВІДДІЛЕННЮ НОМЕР -3!

Оля
21 августа 2021 в 20:57

Два дні не можу додзвонитися на вказаний контактний номер. Це ж службовий телефон, в чому проблема в робочі години підняти слухавку?

Mr Restorer
09 августа 2021 в 11:41

Хочете вклеїти фотографію в паспорт? Прочитали що можете це зробити тут і не потрібно записуватись? Так просто, ви цього тут не зробите. Вас відведуть до начальниці, яка розкаже вам казку на зразок: "Так, в нас таке колись було, але зараз вже такого нема. І взагалі коли таке робили, то потрібно було викликати спеціально кур'єра і нести тих декілька паспортів. Краще вам занести за місцем вашої прописки. "
Будьте готові до витраченого в пусту часу і нервів.

Женя
21 июля 2021 в 14:32

Ми приїхали поновлювати паспорт мого сина, під час подання заяви все пройшло добре, і паспорт нарешті готовий, ми маємо йти швидко за ним, тому що їдемо у відпустку.
В офісі я прошу паспорта, мені кажуть злегка хитким поглядом, я не можу знайти паспорт, це дивно, це має бути з директором.
Тож йдемо до директора. Так, у мене є паспорт вашого сина, але в датах є якісь дивні речі, я повинен перевірити, чи можете ви повернутися пізніше? А також я повинен перевірити, що ваші папери не є підробкою. І до речі, ви робили тест на батьківство для свого сина?
Ой, так, я починаю розуміти, чи буде достатньо 1000 пані директор?
В Україні багато директорів мають дві зарплати, і коли це так, найбільша зарплата - це не зарплата уряду!

Женя
18 июля 2021 в 5:39

Просто ужасный сервис. Подали документы на перевыпуск гражданского паспорта 21 апреля, заплатили гос. Пошлину за срочность. Мало того, что паспорт был изъят, продырявлен, нам не дали никакого подтверждающего документа, что наши документы находятся на перевыпуске. Тянут до последнего, обновлений о статусе паспорта нет. Я крайне не рекомендую обращаться в эту «контору», потому что кроме потраченных нервов-Вы от них ничего не получите. Мы ещё подождём неделю и если никакого ответа не дождёмся-будем вынуждены обращаться в Вышестоящие органы.

Олександр
10 июля 2021 в 20:20

Прийняли по запису. Довго часу не зайняло. Черга відслідковується по монітору, викликають по гучномовцю.

Андриана
05 июля 2021 в 1:30

Дуже довго виготовляють закордоний паспорт, сайт напевно зроблений для дурних людей, інформації ніякої, на електронні адреси взагалі не відповідають не накужи вже про телефон, український терміновий паспорт зроблений був за 2 дні, але ввідали і написали на сайті тиждень після того як треба було його забрати. Персонал не привітний, оплачувати і розбиратись прийшлось самій так як вони були зайняті своїм телефоном. Дуже жалкую що не звернулась до ЦНАП!

Станислав
01 июля 2021 в 11:42

Совок, нажаль. Пройшов 12 кругів аду збирання довідок щоб отримати ID картку. Я ще подумав чого туда черг нема)

Anastasiia
03 июня 2021 в 14:24

Самый ужасный отдел и обслуживание! 10 раз звонила и спрашивала, какие нужны документы, так как я с другого города и не будет возможности получить их сразу в тот день. И как вы думаете, естественно им срочно нужен был документ, о котором я спрашивала и убеждали меня, что он не нужен! Без оплаты меня не подпустили бы к окошку, а как оплатила и документы не приняли, возврат вы получите минимум через пару месяцев! Ужасный сервис! Не ведитесь, что сделать паспорт чуть дешевле, что в паспортном сервисе, зато нервы не восстановите! Жалко, что не сделала фото этой «инспекторши»

Добавить отзыв