UAOTZYV.COM

Ptashka jewelry

Адрес Львів, вулиця Вірменська, 22
Телефон +380 (95) 501-54-50
Часы работы 11:00-20:00
Сайт ptashka.jewelry
Рубрики Ювелирный магазин, Ювелир
Оценка 4 7 отзывов
Похожие компании в категории
Колекція ювелірний бутік — Львів, вулиця Саксаганського, 9
Золотой Век / Золотий Вік — Львів, площа Міцкевича, 5
ZARINA, Ювелирный Дом — Львів, ТЦ Forum Lviv, 1 поверх, вулиця Під Дубом, 7Б
АГАТА — Львів, вулиця Краківська, 4

Ptashka jewelry отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Роман
18 ноября 2023 в 8:58

Дружина дуже задоволена прикрасами, все просто неймовірно. Підібрали професійно весь комплект для подарунку та красиво запакували. Рекомендую.

Саша
09 июля 2023 в 20:55

Ставлю 2 зірки, бо не змогла придбати, що хотіла (
Сподобались сережки з бароковою перлиною і замовила їх в інсті, написали, що можна приходити - готово. Прийшла в магазин, там про це перший раз чули. Сказали, що менеджер можливо мене не зрозумів. Замовила ще раз, сказали через скільки днів можна прийти, прийшла, а сережок знову нема. Продавчиня давай знову перевіряти, їх ніхто не зробив, бо певно не було перлин в поставці. Чому ніхто не повідомив мене, не зрозуміло. Сказали, що перевірять коли точно вже буде поставка і в пн зателефонують, скажуть, щоб я знала скільки чекати. Ніхто так і не зателефонував навіть. Дуже шкода, комунікації між працівниками нема, скільки часу потрачено, дуже не приємно. І не розумію чому на виробах нема проби срібла (

Iolanta
20 июня 2023 в 8:37

Прекрасне місце з неймовірним асортиментом, чудові авторські вироби, ношу із задоволенням

Jane
13 февраля 2022 в 1:09

Прикраси - чудові, я задоволена! Запримітила ці прикраси на «тлум і крам», в серденько запали. От нещодавно придбали, а от з розміром невгадали. За контактним номером - не додзвонилася, але написала у телеграм і мені швидко відповіли. Завітала у крамничку віддати каблучку для обміну, працівниця дуже привітна, все розповіла! Розвитку Вам? , а поки чекатиму свій перстеник

Володимир
06 сентября 2021 в 19:58

Оригінальні прикраси ручної роботи, ідеально підходять для подарунків. Продавчиня запропонувала внести зміни на місці: підігнати розмір, замінити елементи. Щиро раджу усім!

Ірен
31 августа 2021 в 21:34

Просто кайфовий магазин! Я як величезний любитель аметисту не змогла пройти повз таку красу! Асортимент величезний, гарні прикраси. Консультанти все докладно розповідають, показують і допомагають.
Дуже красиво упаковують прикраси, ще й кладуть до них ганчірочку для протирання самої прикраси (таке я взагалі вперше побачила, навіть у великих магазинах, де я замовляла золото - не було такого)
А ще, я дуже здивована подарунку від магазину - мені на весілля! Я там мало не розплакалася від такого жесту, тепер на весіллі у мене будуть дуже елегантні сережки, до яких я купила красиве кільце!
Взагалі, ми взяли 5 прикрас, всі вони дуже красиві. Будемо брати ще! Так як я дуже люблю натуральне каміння.
P. S: у Вас дуже гарні паперові пакети, пережили 2 прогулянки під зливою і не розвалився

Iuliia
03 августа 2021 в 3:53

Проблеми з комунікацією. Коли намагаєшся замовити прикраси і тобі обіцяють надіслати можливі варіанти і зникають на декілька днів. Потім з'являються з тією ж пропозицією, але знову нічого! Ймовірно, ви не дуже зацікавлені в реалізації своєї продукції.

Добавить отзыв