UAOTZYV.COM

Продаж та викуп б/у автомобілів у Львові, доставка авто з Європи - Автокомпані

Адрес Сокільники, вулиця Садова, 92
Телефон +380 (67) 323-29-82
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-18:00
воскресенье10:00-14:00
Сайт www.auto-company.com.ua
Рубрики Офис компании, Автосалон, Продажа автомобилей, Продажа подержанных автомобилей
Оценка 4.8 39 отзывов
Похожие компании в категории
ТОВ УСПІХ БМ — Львів, вулиця Володимира Великого, 42
Бізнес-центр Оптіма Плаза — Львів, вулиця Наукова, 7 Д, вулиця Наукова, 7 А, вулиця Наукова, 7Б
Нотаріус Ющук Ірина Львівна — Львів, вулиця Володимира Великого, 125
Медтехніка Львів — Львів, вулиця Володимира Великого, 117

Продаж та викуп б/у автомобілів у Львові, доставка авто з Європи - Автокомпані отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Роман
25 апреля 2024 в 4:39

Автомобілем задоволений дуже!
Компанію рекомендую. Наступного разу знову буду звертатися. Діє система обміну авто, дуже зручно на одній приїхав на другій поїхав!
Окрема подяка менеджеру Ростиславу!
Дякую!

Маркіян
20 января 2024 в 23:59

Великий асортимент автомобілів, приємний та чудовий персонал, з радістю допоможуть та підскажуть щодо вибору автомобіля. Однозначно рекомендую!

Hellen
20 января 2024 в 7:26

Придбала свій перший автомобіль у Auto&Company. Вражена професійністю та чесністю персоналу. Великий вибір автомобілів на майданчику та швидке оформлення всіх документів для переоформлення. Задоволена своєю покупкою. Рекомендую цю компанію!

Катерина
11 ноября 2023 в 2:45

За порадою друзів звернулись в "Auto&Company". Із самого початку комунікація з хлопцями з компанії була максимально приємна та ненав'язлива. Спочатку Назар, а згодом Роман детально відповідали на питання, розповіли про авто, які ми розглядали для себе. Врешті, ми зупинились на Volkswagen Golf 7. Роман запевнив, що авто в гарному технічному стані, лише, як і усім, порадили замінити стандартні розхідні елементи. Але ми так просто не погодились:) Покупка ж недешева!
Тож, домовились з'їздити разом на сервіс. Усе зробили, як планували, Роман чемно привіз машину та почекав доки весь огляд не було зроблено. Як і казав, загалом із зауважень були типові (заміна мастила, фільтрів, гальмівних колодок.).
Протягом усього спілкування у нас не було враження, що нам щось хочуть впарити, щось недосказати, чи надурити. Хлопці чесно роблять свою роботу так, щоб обидві сторони були задоволені.

Дякуємо "Auto&Company"!

Олександр
03 ноября 2023 в 15:28

Довго вибирали сімейний автомобіль. Переглядали різні майданчики з продажу автомобілів. Випадково натрапили на канал Auto&Company в YouTube, переглянули декілька відео роликів з їхнього каналу, сподобались. Зайшли на сайт даної компанії, знайшли Renault megane IV (2018 року) та вирішили приїхати подивитися на нього. Дякуємо менеджеру Данилу за якісну та детальну інформацію по автомобілю який нам сподобався. На всі наші питання, а їх було дуже багато), він надав детальну відповідь. Також була надана змога проїхатися на автомобілі. Ми повністю задоволені даними автомобілем. Рекомендуємо компанію "Auto&Company. Дякуємо.

Ярослав
02 ноября 2023 в 15:45

2 роки в пошуку авто в гарному стані, а знайшов його саме тут.
Спочатку може скластися враження, що ціни високі, але повірте після такого довгого пошуку і перегляду того, що зараз пропонують "перекупи", ціна себе повністю виправдовує!
Дякую Данилові за чесну розмову, без підводних каменів.

Nicholas
12 сентября 2023 в 15:24

Саме та команда, яка втілила нашу мрію в реальність! #Auto&Company

Це наша перша автівка, довго не могли зважитись на купівлю. Роздивлялись дуже багато варіантів в інтернет просторі, але не розуміли, як це взагалі здійснити.

Після нашого першого візиту на огляд, ми зрозуміли, що це саме те місце, де ми хочемо придбати наше перше авто. Дуже привітна команда, менеджери якої (привіт Ростик та Роман) надали найдетальнішу інформацію про кожне авто, яке нас зацікавило.
Вибір машин дійсно хороший, кожна автівка заслуговує уваги.

Хочемо подякувати з дружиною Auto&Company за допомогу та повний супровід в підборі авто, які були в наявності, якісну роботу та професіоналізм, чіткий інструктаж по обладнанню, комплектації та функціоналу авто. Іноді ми ставили ну зовсім недоречні питання, тому дякуємо за розуміння та відповіді на всі ці питання

Дійсно приємно вражені привітністю та сервісом, далеко не в багатьох місцях можна побачити таку увагу до своїх клієнтів

Щиро дякуємо! Бажаємо успіху та багато задоволених клієнтів!

Анатолій
11 июля 2023 в 3:27

Чесні авто по гарних цінах! Купив собі авто, всі деталі відповідають оговорених попередньо з менеджером!

Петро
07 июля 2023 в 6:30

Довго шукав Passat B8 в хорошому стані та класній комплектації, відповідно й про компанію Auto&Company знав раніше, оскільки підписаний на їхні соціальні мережі вже досить давно. Компанія максимально відкрита, та завжди готова надати інформацію про те чи інше авто яке можуть торгувати на аукціоні, яке вже в дорозі до них, чи вже на площадці.
Тому після того як побачили варіант, який нам підходив, наступного ранку вже були у них. Побачивши авто, я відразу зрозумів, що воно повинно бути моїм, адже сподобалось воно мені відразу. Сама машина була в хорошому технічному і косметичному стані. Фактично стан нового авто.
Окремо хочу подякувати менеджеру, який надав всю інформацію, що нас цікавила. На моє прохання протестили авто товщиноміром та провели більш детальну перевірку на СТО.
Сам процес оформлення документів не зайняв більше 20 хвилин. Все чітко та оперативно. Якістю наданих послуг задоволений максимально.
Дякую компанії Auto&Company за можливість кататись та отримувати задоволення від автомобіля, який тобі дійсно подобається)
Обов’язково в майбутньому звернусь до Auto&Company знову, та рекомендую робити це й іншим!

Константин
27 июня 2023 в 19:15

Сьогодні я став щасливим власником чудового авто!

Хочу щиро подякувати Auto&Company за те, що це відбулося!

Досить довго я шукав авто та вагався з вибором. Проте з перших хвилин на цій площадці ми зайшли на декілька кроків далі ніж усюди решта.

Хочу відмітити високий професіоналіз, якісний сервіс та справді достойні пропозиції - це ви обов'язко отримаєте звернувшись до цієї компанії.

Я не був певен, що шукаю саме цей автомобіль проте зупинився на ньому.

Увесь процес від огляду до номерів і тех паспорту зайняв меньше тижня.

Тут пропонують справді годні авто з чесним пробігом, хорошими комплектаціями в чудовому технічному і візуальному стані.

Якість обслуговування перевищила офіційні салони з новими авто.

Відчувається, що компанія цінує свою репутацію і здатна надати увесь спектр послуг з купівлі авто та супутніх послуг.

Особлива подяку від мене та вашу увагу заслуговує менеджер Данило. Він допоміг мені з найрізноманітнішими питаннями, ваганнями, найдетальнішими консультаціями та купою супутньої допомоги, що імовірно не є його прямими обов'язками.

Дуже раджу саме цю компанію і саме цього менеджера!

Якщо ви досі вагаєтесь де придбати авто чи навіть не знаєте, яке саме авто хочете то вам сюди!
Спробуйте і не пошкодуєте.

Олег
21 июня 2023 в 7:27

Розчарований купівлі авто виїхав наступний день вібрації прийшов маховик із щепленням не рекомендую! Хоч і нахвалювати як завжди

Pavlo
27 апреля 2022 в 18:30

Після двох місяців пошуку авто на Українському ринку, глибоко сумнівався чи можна знайти в Україні свіжопригнане авто старіше 5 років з пробігом в районі 200т. Км. За адекватну ціну, так як на авторіа чи деінде практично кожен другий варіант, або 250т+, або з 500т, скрученими до 200. Але на щастя вчасно знайшов свіжопубліковане оголошення від цього майданчику, оглянув, перевірив на сервісі і без зайвих вагань отримав автомобіль з чесним пробігом в 170тис. Км. і стану практично як новий!

Александр
12 марта 2022 в 0:14

Хочемо залишити наш відгук про придбання авто у компанії "Auto&Company"!

Чесно кажучи, спочатку не очікували на покупку Renault Talisman. Але відвідавши цей автомайданчик, оглянувши талісманчика ближче та поспілкувавшись з менеджерами, зважили всі нюанси та вирішили купувати!

Враження лише позитивні, всі автомобілі представленні на продаж варті уваги, відношення до клієнтів та сервіс просто на висоті! Особливо хочемо зазначити професійність, терплячість та лояльність до клієнта менеджера Романа!) Окреме йому спасибі за чесність та відвертість при обговоренні стану авто, та неодноразовому тест-драйві. Дуже приємно вразило віддача автомобіля на червоній доріжці та презентом з шампанським

Обов'язково будемо радити Вас, та при нагоді скористаємось Trade-in-ном або опцією замовлення авта з Європи, спасибі за гарне відношення та чудове авто!

Женя
06 марта 2022 в 21:51

Я довго шукала потрібне нам авто і зайшовши на сайт auto&compani знайшла те, що шукала! Шкода, що не знала про них швидше- зберегла би час і не було би стільки розчарувань (! Тепер буду їх всім знайомим рекомендувати! Окреме ДЯКУЮ менеджеру Роману за відношення до клієнтів, чесність та відвертість при обговоренні стану авто. І ваше шампанське дуже смачне;) ще раз вам дякую

Женя
03 февраля 2022 в 19:59

Придбали автомобіль в цій компанії - задоволені, сервіс супер - все чесно і правдиво! Молодці і дякую!

Владимир
27 января 2022 в 7:28

Чудові люди, гарний салон
Брав машину через трейдін
Все зробили швидко і професійно
Гарний вибір машин з не крученим, справжнім пробігом

Grigor388
25 января 2022 в 5:03

Коротко: отримав задоволення від придбання авта, клієнтоорієнтованість продавця, відчуття безпеки, послідовність та чіткість у домовленостях. Представнику компанії Роману окремий респект. Доречі кава у них "теж так нічьо" ;-)

Дмитрий
06 января 2022 в 22:11

Auto-Company супер компанія по пригону і підбору автомобілів з чесним пробігом Рекомендую. Привітний колектив підбере вам супер автомобіль.

Орест
02 января 2022 в 10:11

Довго їздив вибирав авто в перегонників всі в один голос не бита, не крашена коли почав перевіряти то волосся дибки ставало а приїхав на площадку вибрав машину провірив на офіціалах все супер, по він коду що реальний пробіг і реально не бита і придбав.

Ігор
30 декабря 2021 в 4:59

Рекомендую однозначно Авто&Компані. Приємний і ввічливий персонал, великий досвід на авторинку перевірено роками праці, великий вибір автівок, якщо навіть тут щось не знайдете, Вам приженуть з Європи по бажанню. Ціна відповідає автомобілю, чесний пробіг і без пошкоджень. Також надали мені повний пакет послуг з постановкою на облік і страхівку. Купив авто з обміном на моє, по тій ціні що і планував продати. Дуже дякую компанії за мій новий автомобіль. Всім рекомендую, приїжджайте, замовляйте будете задоволені, все чесно і перевірено! Іособлива подяка п. Андрію за підхід і розуміння покупця, дай вам бог процвітання вашого бізнесу!

Добавить отзыв