UAOTZYV.COM

Полірування Фар(Poliruvannya Far)

Адрес Львів, вулиця Тернопільська, 32
Телефон +380 (63) 367-29-74
Сайт www.instagram.com/garage_32_detailing
Рубрики Автомастерская
Оценка 4.4 7 отзывов
Похожие компании в категории
112 Ukraine — Львів, вулиця Академіка Підстригача, 6
Баланс — Львів, вул. Кульпарківська, 20
Вулканізація — Львів, вул. Кульпарківська
АТЛ Автосервис — Львів, вулиця Наукова, 2б

Полірування Фар(Poliruvannya Far) отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Богдан
23 марта 2024 в 19:23

Мав досвід ремонту в даному місці.
Тут їх надають НЕ якісно! А після цього просто не підносять телефон. Майте на увазі, що якщо ремонт не вдався, то ніхто відповідальності за це не несе.
Опишу ситуацію, яка в мене склалась:
При купівлі авто потіла фара і було видно, що є вода. Після демонтажу виявилось, що води в середині було багато. Фару тривалий час сушив, потім підключив і виявилось, що вона не працює. Фара світлодіодна і причиною несправності було 2 блоки. Купив таку саму фару з розбитим склом на запчастини, замінив блоки і фара запрацювала. Приїхав до хлопців, пояснив ситуацію, сказав що фара ТЕЧЕ. Потрібно було знайти причину і заодно переклеїти скло і замінити рамку хромовану в середині, бо вона облізла. Віддав я фару в середу ввечері чи в четвер зранку і запитав чи зможу я її забрати в п’ятницю ввечері на що Юра мені відповів - ТАК. Так і було, я забрав, але Юра сказав сьогодні не ставити, бо клей має висохнути, до речі виносив Юра фару з напарником НАПІДПИТКУ. Їдемо далі. Вставку хромову хлопці при монтажі поцарапали, але звичайно ж сказали, що це не вони, ну думаю ок, подивлюсь чи не потіє і тоді поговоримо. Поставив фару я в суботу в обід. Машина постояла ніч на вулиці під дощем і ЗАТЕКЛА! Я купив нову фару, бо ще раз сушити і запчастини шукати не хотів, а цю висушив і підключив. Фара не працювала. Привіз Юрі, пояснив ситуацію, розказав скільки часу, зусиль і грошей я через нього потратив. Юра захотів ще раз продіагностувати, можливо вже на тверезу і подивитись в чому причина. Після того сказав, що знайшов ще якусь тріщину біля того місця, що попереднього разу. Він запропонував мені продати фару на OLX. Ви розумієте? НЕ робочу фару через нього (донор, робота в тих горе майстрів, знову демонтаж/монтаж, купівля нової фари - це все гроші!). Є різниця продати не робочу і робочу? Версій в нього було багато, я той БРЄД навіть писати не буду. Все таки мені получилось переконати його, що він має мені відкупити блок (орієнтовно 2000 грн б/у оригінал) і він погодився. Після цього трубки вже не бере. Подумайте добре перед ремонтом тут вашої оптики, бо хлопці БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІ.

Pavlo
11 февраля 2022 в 11:01

Треба уточнення. Тернопільська 32. Хлопці полірували фари. Робота чудова і працівники реально стараються зробити якісно.

Виктория
31 января 2022 в 0:38

Професійно, якісно, прємні ціни на послуги. Дякую, бажаю процвітання бізнесу і багато вдячних клієнтів)

Катерина
30 января 2022 в 11:58

Все чітко!
Нереально професійно все зробили і також порадували ціни!)
Рекомендую!

Артур
21 января 2022 в 23:39

Все дуже сподобалось, звернувся по рекомендації друга і ні разу не пожалів і саме головне все якісно і швидко!

Женя
13 января 2022 в 8:01

По рекомендовали и не разу не пожалел!
Качество роботы просто СУПЕР и хорошие цены!
Рекомендую!)

пользователь
10 января 2022 в 7:36

Все сподобалось!
По-перше, хлопці працюють на виїзді що дуже зручно
По-друге, якість роботи на вищому рівні
По-третє, хороші привітні хлопці
Рекомендую!

Добавить отзыв