UAOTZYV.COM

Поїхали з нами

Адрес Львів, вул.Головацького, 3, вулиця Городоцька, 88
Телефон +380 (67) 670-89-90
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт poihalyznamy.lviv.ua
Рубрики Авиаконсультант, Автобусное экскурсионное агентство, Туристическое агентство, Офис компании, Круизное агентство
Оценка 5 18 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Поїхали з нами — Львів, вул. Городоцька, 88, вулиця Головацького, 3
Поїхали з нами! — Львів, вулиця Зелена, 37
Похожие компании в категории

Поїхали з нами отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Tata
11 июня 2021 в 8:04

От души рекомендую менеджера Роману, очень приятная толковая девушка. Уже два раза организовывала нам отличный отдых в Египте, по выгодной цене.

Софія
13 июля 2020 в 12:26

Дуже дуже дякую за чудовий відпочинок, а саме менеджеру Олі, така привітна і мила?) Розповідала все доступно, підібрала нам все по нашому смаку, хоч це було дуже важко (угодити нам), але їй вдалось) Літали в Єгипет вперше, в принципі як і за кордон, але так як нам розказали все і навіть більше, були обізнані у всьому (навіть в тому куди краще поїхали і де брати екскурсії). Наш прекрасний відпочинок не описати ніякими відгуками Просто дякуюююю️️️

Ольга
17 сентября 2019 в 1:16

Вже 4 раз подорожую із "Поїхали із нами". Велика подяка менеджеру Яні, яка дуже уважно та відповідально поставилась до вибору готелю у Єгипті останнього разу, усім були насправді задоволені - сервіс, харчування та інфаструктура на висоті:) і впевнена, що це не останній раз що ми подорожуємо із цією агенцією:) Яна, спасибі!

Іра
22 июня 2019 в 18:59

Дуже дякуємо за прекрасний сімейний відпочинок у Єгипті. Буду з радістю рекомендувати "Поїхали з нами" своїм друзям. Особлива подяка менеджеру Олі по вул. Стрийській 3. Обов'язково будем їхати з вами ще!

Остап
15 января 2019 в 14:05

Дуже вдячний колективу тур агенства "Поїхали з нами" за прекрасний відпочинок у надзвичайному місті Мармарис (Туреччина). Особливо Василині і Ромі, дуже компетентні, вічливі, доброзичливі і турботливі менеджери, які прислуховуються до твоїх побажань і допомагають обрати найбільш оптимальний відпочинок. Буду подорожувати тепер тільки з цим агенством і вам раджу!

Танюша
06 января 2019 в 7:06

Вперше користувалися послугами агентства "Поїхали з нами" і дуже задоволені, дякуємо менеджеру Ромі, дуже комунікабельна і приємна людина) Сиро-винний тур по Закарпатті нам дуже сильно сподобався, залишилося багато приємних емоцій і вражень. Дякуємо)

Юлия
04 января 2019 в 20:40

Доброго дня)
Недавно вернулись з поїздки в Туніс. Відпочивала там з мамою) Тур допомогла підібрати Василина Андибур, хочеться подякувати за ввічливість, увагу та терпіння, так як було виконано все згідно моїх побажань:) Перший раз купляла тур в агенстві "Поїхали з нами", та не останній)

Zoryana
31 декабря 2018 в 22:50

Доброго дня. Хочу подякувати Надії Бащій з турагенції "Поїхали з нами" за розуміння, індивідуальний підхід і професіоналізм. Відпочивали в Турції (Сіде), задоволені на всі 200%, готель шикарний, обслуговування і анімація на найвищому рівні. Тепер я ваш постійний клієнт, і вже плануємо поїздку в Єгипет, і тільки з Вами (і знов з менеджером Надією) : : : : : :)

Олег
26 декабря 2018 в 2:45

Щиро дякуємо Василині Андибур офіс у місті Львів вул. Стрийська 3, за чудово проведену відпустку в Тунісі, чудовий готель, комфортний переліт, все просто супер! З "Поїхали з нами" вже втретє, і всім рекомендуємо!

Yaryna
04 декабря 2018 в 23:01

Дуже дякую дівчатам з Стрийської 3 за якісно надані послуги! Обов'язково звернусь до вас ще і рекомендую усім!)

Оля
30 ноября 2018 в 15:09

Дуже дякую команді професіоналів за неймовірне обслуговування і підхід до кожного клієнта. Особливо менеджеру Яні

Світлана
20 ноября 2018 в 23:05

Дуже дякую за обслуговування, ми були задоволенні відпочинком, було враховано всі наші побажання. Обов'язково звернемось ще!)

Юля
16 ноября 2018 в 4:16

Вперше з чоловіком користувалися послугами туристичної компанії "Поїхали з нами" і ми не помилилися, що довірились саме вам! Особлива подяка менеджеру Надії (вул. Стрийська, 3), що прислухалась до всіх наших побажань і вдало підібрала для нас тур, а також дала нам рекомендації. Ми задоволені і щасливі. Будемо надалі з вами!

Ганна
08 ноября 2018 в 15:41

Велику вдячність хочу висловити Ромі Байцар! Дуже приємний і головне професійний менеджер! Ні на хвилину не жалію, що обрала цю турфірму і цього менеджера! Ще обов‘язково буду користуватись послугами «Поїхали з нами»

Оксана
29 октября 2018 в 21:54

Привабливі ціни, комфорт і особливо привітний пeрсонал. Багато років користуємось послугами цієі компаніі, завжди залишаємось задоволeні і щe нeодноразово будeмо звeртатися.

Віра
27 октября 2018 в 15:47

Хороша, а головне надійна туристична компанія!
Приємно вразив персонал. Всі дуже привітні, та професійно роблять свою роботу.
Будемо і надалі користуватись їхніми послугами

Тарас
25 сентября 2018 в 3:00

Хочу подякувати турагенції "Поїхали з нами", що на Стрийській, 3. Вдруге їду відпочивати через цю туристичну агенцію. Підхід до клієнта на висоті. Враховується усі побажання, та від них вже шукається тур. Тут вам дадуть поради щодо відпочинку, кухні, готелю, екскурсій. Ціни досить приємні, та й ще до цього діє картка постійного клієнта із знижкою.
Окрема подяка чарівній дівчині-Романі Байцар, яка з професіональністю та терпінням допомогла підібрати тур по конкретним вимогам. Бажаю вам якомога більше клієнтів, які будуть неодноразово користуватись вашими послугами.

Галина
22 сентября 2018 в 10:09

Звернулися в "Поїхали з нами", що по вулиці Стрийська 3 із проханням знайти нам затишне і гарне місце для "медового місяця". З запропонованих варіантів обрали те, що нам сподобалося найбільше. Одинадцять днів (десять ночей) ми провели на острові Кріт, Рефимно. Їздили на екскурсії на острів Санторіні та півострів Грамвуса. Ми правда задоволені поїздкою, з організаторської сторони все дуже продумано. Все було вчасно і на тому рівні, на який ми очікували. Щиро дякуємо Олі, яка люб"язно надсилала нам варіанти перш, ніж ми обрали кінцевий, яка була на зв"язку весь наш відпочинок. Нам дійсно все сподобалося! Рекомендуємо людям, які не хочуть заморочуватися з пошуками готелей, квитків, екскурсій. Професіонали зробили це за нас, а нам залишилося більше часу на двох). Ваші контакти тепер є в нашій книзі телефонній, тому, чекайте на наш дзвінок з наступним запитом).

Добавить отзыв