UAOTZYV.COM

Плиточка отзывы

Адрес Львів, просп. Червоної Калини, 37
Телефон +380 (322) 95-85-25
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-18:00
воскресенье11:00-18:00
Сайт plytochka.com.ua
Рубрики Магазин керамической плитки, Магазин строительных товаров
Оценка 3.5 20 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Плиточка — Дрогобич, вулиця Стрийська, 181
Плиточка / Керам Депо — Червоноград, вулиця Шашкевича, 3
Похожие компании в категории
КЛУБ КЕРАМІКИ — Львів, вулиця Кирила Трильовського, 18
Інтернет-магазин Кераміс, м. Львів — Львів, вул. Героїв Упа 73 корпус 10, поверх 2, офис, 10
Декостайл — Львів, вулиця Володимира Великого, 26А

Плиточка на Червоної Калини отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Татьяна
13 октября 2021 в 4:13

Купили плитку на підлогу, дуже задоволені ціною та обслуговуванням, рекомендую цю мережу магазинів!

користувач
14 августа 2021 в 17:27

Гіршого магазину я ще не бачила, ми замовляли одну плитку, привезли зовсім іншу. Пояснили, що то помилка ми заміним, але потрібно чекати ще 2тижні. Ну ок, майстри погодились почекати. Але не все так просто, приїхавша плитка була теж інша, в розмірах і дизайну. І все через продавця, яка просто обдурює людей, щоб їм продати залишки непотрібної лежачої плитки на складі.

Ігор
01 февраля 2021 в 8:46

Недавно шукав плитку, зайшов в цей магазин і був приємно здивований роботою дизайнерів та асортиментом

Art
17 января 2021 в 1:32

Вони навіть не розуміють яку низку проблем створюють коли обіцяють сроки поставок і тянуть місяцями. Сто разів пожаліла, що не пішла в магазин дорожче але надійніше. Закінчили ремонт "з нуля", а плитку так і не дочекались.

Светлана
03 декабря 2020 в 5:10

Купували місяць тому плитку. В принципі питань не було ніяких: менеджери уважні, компетентні - пояснили, розказали, оформили покупку; дізайнер все розклав, показав, підрахував, роздрукував; інші працівники відвантажили, привезли. З персоналом питань немає. А ось з товаром. Великоі кількости товару, що на стендах немає в наявності, знято з виробництва. Питання - навіщо ці стенди в магазині? Почали класти плитку - майже в кожному ящику пару плиток надщерблених, 3 плитки в середині ящиків тріснуті. Причому в різних ящиках. Плитка не з дешевих, якісна. І саме цікаве - в цих ящиках немає надщербленоі плитки. Таке відчуття, що іх туди просто доклали. Може я й помиляюсь. До всього ще 10 плиток не вистачило. Майстер клав плитку згідно іх проєкту.

Pavlo
31 октября 2020 в 13:50

Побував у всіх великих магазинах плитки, але покупки зробив тут. Крім, власне, товару що підійшов, можу відмітити уважних консультантів (Олена) які задають питання по суті, слухають та дають слушні поради. Крім того тут надали знижку на купівлю, без проблем погодили подовжене зберігання плитки у них на складі (склад біля магазину). Сам товар (ректифікований керамограніт) виявився на диво доступним по ціні, дуже хорошої якості, з нової колекції, з можливістю поштучного придбання. Доставка за місто обійшлась всього ~200 грн. Водій врахував прохання по зручному часу а також сам був "на подачі":) в результаті плитка була оперативно розватажена без допомоги вантажників. P. S. Плитку до речі привезли однією палетою з тієї самої партії.

Віктор
25 октября 2020 в 7:25

Від вибору плитки в приємному шоці! Зручне розміщення колекцій, все посортовано, ідеальна чистота! Знижки вразили і свій вибір я зробив! Окрема подяка менеджеру Олі! Завдяки поданій інформації вибрати плитку вдалось ідеально, хоча це спочатку здавалось нереальним) Щира подяка, і процвітання Вашій Компанії!

Тарас
27 июня 2019 в 13:50

1. Вибір плитки великий.
2. Хороша цінова політика (є знижки, акції, тощо)
3. Терміни доставки зірвані не були! Товар приїхав рівно через 3-и дні після оплати.
4. Хороші фото з дизайну (одразу видно як виглядатиме ванна чи підлога).
Це з плюсів.
З МІНУСІВ:
Персонал! З усіх консультантів (а це 5-7 дівчат) лише 1 адекватна.
ВЛАСНИКИ, ПРОВЕДІТЬ ЇМ ХОЧАБ ЯКИЙСЬ ТРЕНІНГ ЧИ ПРОСТО ПОЯСНІТЬ, ЩО Я ПРИЙШО ДАТИ ВАМ ЗАРОБИТИ. ЇХ СТРАШНО ЩОСЬ ПИТАТИ. ПЕРСОНАЛ ХАМОВИТИЙ І ВЗАГАЛІ НЕ ЗАЦІКАВЛЕНИЙ В ПРОДАЖАХ! ПРО ВІДДІЛ САНТЕХНІКИ ВЗАГАЛІ МОВЧУ! ДВІЧІ ЗАХОДИЛИ І ЯК РЕЗУЛЬТАТ НІЧОГО НЕ КУПИЛИ: (
Вцілому складається враження що у Вашому магазині клієнти ЗАЙВІ - персоналу і без них комфортно.

Василь
26 мая 2019 в 9:43

Продавці не дають змоги оприділитися, роздивитися асортимент. Кожних п'ять хвилин підходить і хоче щось показати. Після четвертого разу хотілося відверто нагрубити, таке враження ніби ми сліпі нічого не бачимо, а вона не чує що ми оприділимося і її покличемо. Останній раз сказала що якась жінка їх заставляє. Я не знаю хто це така, адміністратор, чи ще хтось заставляє, але хочу сказати що це відлякує покупців. Це виглядає як якесь ледве не переслідування, коли весь час над тобою хтось стоїть і постійно те саме повторює.

Markijan
24 января 2019 в 2:27

Слабенька трійочка.
Вибір і представлення товару ок, менеджери ок, але без ложок дьогтю не обійшлося.
Не покладайтеся на дизайнерів (так дизайн розкладки плитки при купівлі безкоштовний), перераховуйте все за ними самостійно.
В першому випадку (плитка на стіни, брали два види плитки, кожного з 0,5 кв. М. Запасу) одної ледве вистачило впритик, другої залишилось майже ящик.
З плиткою на підлогу дизайнерка щось наплутала і намалювала/порахувала на 1 ряд (1 кв. М.) менше. Розклала плитку невірно, потім (вже запізно) побачили що виробник плитки на упаковці наніс маркування, яке забороняє таке укладання і рекомендував інакше.
Відділ сантехніки відвантажив тумбу не того кольору який купували.

Всі ці проколи, зрозуміло потім виправляються з перепрошеннями, але це додатковий час, гроші, нерви, бензин і простій майстрів на об'єкті.

Алена
30 декабря 2018 в 10:00

Менеджер Світлана – дуже приємна людина, і справжня профі свого діла!) Все допоможе підібрати, що потрібно – порадить, підкаже. Дуже рекомендую вам попасти саме до неї!)

Роман
04 декабря 2018 в 6:07

Дуже високі ціни. У конкурентів в рази нижчі. Навіть акція "бла бла, ціни діляться на 2" не помогає

Тарас
28 ноября 2018 в 6:13

Часто бувають приємні знижки, купляли з дружиною тут плитку для ванни, в цілому задоволені сервісом та цінами

Марян
24 ноября 2018 в 7:30

Досить місткий салон плитки, вдало і зручно оформлений. Також привітні менеджери і продавці, яких мені захотілось послухати. Ще в підвальній частині магазину є трохи сантехніки, проте трохи високі ціни, як для такого розташування магазин-салону. Я там не купив нічого, з того що шукав.

Олександр
16 ноября 2018 в 13:07

Кілька днів тому хотів купити у вас плитку (ДОРОГУ!).
оглянув, домовився, а коли приїхав проплатити, то довелось скасувати замовлення
причина: ДУЖЕ НЕКОМПЕТЕНТНИЙ, ХАМОВИТИЙ, БЕЗВІДПОВІДАЛЬНИЙ І ДУЖЕ БЕЗТОЛКОВИЙ ПЕРСОНАЛ.
(зокрема Твардовська чи Твердовська).
ВИ ВТРАТИЛИ ЗАМОВЛЕННЯ НЯ ПРИСТОЙНУ СУМУ І КЛІЄНТА/КЛІЄНТІВ НА МАЙБУТНЄ.
порада: працюйте з кадрами!

Юля
14 ноября 2018 в 21:22

Відвідавши магазин Плиточка на Сихові, у мене залишились виключно приємні враження. Просторий, гарний магазин із сучасною плиткою на будь-який смак і гаманець. Персонал ввічливий та уважний, надали знижку, що дуже приємно) Молодці, так тримати!

Женя
08 ноября 2018 в 15:39

Зробив дизайн-проект санвузла в цьому магазині, згідно якого мені прорахували кількість і вартість. Сподобалися нестандартні рішення, запропоновані дизайнерами. Майстер згідно малюнку практично повністю виклав плитку на стіни, виглядає досить сучасно і стильно. Щиро вдячний!

Женя
30 октября 2018 в 9:19

Купляв плитку для ванної та коридору плюс сантехніка. Швидко записали на доставку та доставили вчасно. Дуже задоволений якістю обслуговування. Рекомендую

Анна
21 октября 2018 в 14:14

Дуже задоволена роботою дизайнерів та менеджерів, усі привітні та уважні! Довгенько шукала те, що точно підійде, а коли прийшла у "Плиточку", мені допомогли швидко підібрати матеріали, враховуючи всі мої побажання. Рекомендую!

Григорій
20 октября 2018 в 12:10

Завітавши в магазин «ПЛИТОЧКА» що на просп. Червоної Калини37, хочу сказати, що тут працюють кваліфіковані працівники, завжди привітні, які можуть дати корисну пораду і допомогти зробити правильний вибір! Я задоволений співпрацею з магазином і можу сміливо його радити!

Добавить отзыв