UAOTZYV.COM

Піцерія OlliO PIZZA

Адрес Сколе, вулиця Степана Охримовича
Телефон +380 (68) 311-15-61
Часы работы 10:30-21:30
Сайт ollio.org
Рубрики Кафе
Оценка 4.4 27 отзывов
Похожие компании в категории
ОККО / Okko — Сколе, вулиця Героїв Маківки, 10
Українські страви. Кафе Колиба — Сколе, вулиця Героїв Маківки, 16б
Смачно як у мами — Сколе, вулиця Данила Галицького, 36
Смачний Шлях сімейна чебуречна м.Сколе — Сколе, вулиця Героїв Маківки, 16-а

Піцерія OlliO PIZZA отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Владимир
24 ноября 2023 в 3:01

Непогане кафе недалеко від вокзалу. Замовляв салат Цезар та капучино. Салат на трієчку, холодне м'ясо у салаті завжди псує смак. Кава смачна. Оплата тільки готівкою або переказом на карту

Вася
21 октября 2023 в 22:33

Замовили 22-го жовтня великий сет ролів Каліфорнія за 650 грн з собою. По смаку і консистенції якість ролів була не дуже. В результаті разом з дівчиною сильно отруїлися.

Татьяна
12 октября 2023 в 21:13

Відвідували піцерію Оліо в жовтні 2023р. Замовляли Бограч, який був дуууже гострий на смак. Дві людини отруїлися тим Бограчем, нудило весь вечір і ранок. Наступного дня інша компанія куштувала Бограч в цьому закладі, і також отруїлася ним. Нудило тільки тата, бо лише він їв Бограч з їхньої сім'ї. Все інше було доволі смачним. Замовляли дітям піцу в дорогу, вона була дуже смачна.

Лилия
08 сентября 2023 в 5:40

Замовляли доставку, їжа досить смачна, ассортимент великий, ціни помірні. Замовлення доставляли протягом одного часу приблизно.

Инна
06 сентября 2023 в 23:16

Були там декілька разів - смачна грибна юшка (дуже сподобалась), бограч, курячі нагетси, паста карбонара, пляцки з куркою, узвар та ще щось на літеру "п" (дай Боже запам'ятати всі назви). Пляцки з білими грибами дуже жирні, трохи б менше масла і шлунок сказав би "дякую". Ціни досить помірні, столи є на вулиці та у приміщенні, парковка десь на 4 машини+ще декілька стане вздовж вулиці, пиво можна взяти на винос, дають контейнери для їжі, яка залишилась. З мінусів - брудні чохольчики для столових приборів (цікаво чи їх взагалі перуть) та хотілося б трохи більшого різноманіття автентичних страв. Прийдемо сюди ще, бо є відповідність ціна=якість

Вікторія
24 августа 2023 в 6:26

Відвідували сьогодні заклад, дуже гарне обслуговування, офіціанти супер, дуже смачно, хороша атмосфера

Сергій
07 августа 2023 в 5:18

Це щось надзвичайне. Смакота, красота і швидкість приготування й подачі - просто чудові! Дякуємо!

Boryslav
18 июля 2023 в 9:31

Чудова піцерія - смачна піца і якісний сервіс. Дуже швидке обслуговування. Раджу відвідати!

Кристина
10 июля 2023 в 8:46

Найсмачніша піца, яку ми їли! Тільки OlliO! Ви великі молодці! Наснаги, терпіння і гарних, вдячних клієнтів! Дякую за неймовірну кухню, швидке приготування і чудовий сервіс? ️

Тетяна
06 июля 2023 в 4:55

Смачна піца, хороше обслуговування. Ціни дуже прийнятні. Хлопцю офіціанту, окремо дякуємо, дуже привітний)

Юля
20 марта 2022 в 11:23

Приїхали в Сколе на відпочинок 8 січня, вибір відкритих закладів на різдвяні свята був маленький. Знайшли цей заклад. Були приємно вражені цінами, атмосферою. По родинному затишно. Кухня дуже смачна, замовили бограч, салат Нісуаз і курячий бульон. Смак салату такий, що лишається в серці) Дуже смачний. Бограч був шикарний, наваристий, м‘яса багато, але він був дуже гострий, в меню це не вказано.
Але все одно, це не зіпсувало його смак. Бульон замовляли дитині, вона з’їла його з радістю) Обов‘язково будемо радити цей заклад знайомим і самі будемо приходити)
Успіху вам і процвітання!)

Ірина
17 марта 2022 в 22:36

Сьогодні заказувала доставку. Піццу, бульйон, салатик, і бульбичку. Все смачно, доставили швидше аніж казали, бульйон ще був галячий. Привітний персонал, який приймав замовлення. Дякую Вам! Рекомендую.

Андрей
11 марта 2022 в 19:34

Были в данном месте, благодаря путешествию через город Сколе. Отличное заведение, в котором порадовали и ребята-персонал, и вкусные блюда которые мы у них заказали. Очень вкусные пиццы, удалось попробовать две! Вкуснейший бульон и бограч, салаты и десерты.
Крайне рекомендую это заведение!
Ребята, продолжайте держать марку, роста вам и мы обязательно к вам зайдем, как будем проезжать ваш город!

Ярослав
02 марта 2022 в 7:07

Гарне місце для відпочинку родиною.
голодні точно ніхто не піде + є невеличка дитяча кімната з іграшками)
"камерний" заклад з невеликим залом, але дуже душевна атмосфера і приємний персонал

Наталія
19 февраля 2022 в 16:45

Надзвичайно смачна піца на дровах, будь-яка️
Не пошкодуєте якщо будете проїздом через це місце?

Игорь
16 февраля 2022 в 16:43

Хорошая пиццерия. Есть и другие блюда на выбор. Все довольно вкусно, порции большие, цены невысокие. Удобно расположена возле ж. Д. Вокзала, ели здесь неоднократно перед поездом. Рекламой завешаны все столбы в городе. Не найти сложно.

Ирина
03 февраля 2022 в 9:20

Це смачно, красиво, сучасно. Страви можна комбінувати, замовляти порцію на двох (певні блюда), додавати інгредієнти. Чекали замовлення 15-30 хв. Страви приносили поступово. Все свіже та неймовірно смачне. Персонал ввічливий, заклад чистий. Можна розрахуватися готівкою або картою. Ціні помірні

Антон
24 декабря 2021 в 22:51

Рекомендую.
Відпочивали компанією в Сколе, підчас прогулянки зголодніли і вирішили перекусити в цій не примітній піцерії - і не шкодуємо
Дуже великий вибір піци, суші (не коштували), та салатів.
З супів заклад може запропонувати бограч, бульйон та грибний крем суп.

Валерий
08 декабря 2021 в 3:20

Зашли перекусить а вместо этого очень сытно покушали. Всё было очень вкусно. Приятная и спокойная обстановка

Наталия
15 ноября 2021 в 11:29

Замовлення чекали годину, в закладі було дуже шумно. Замовили тарілку на компанію: овочі гриль були підгорілі і дуже жирні, мітболи, таке враження, що смажили не на свіжій оліїї, оскільки був запах перегорілого жиру і виглядали дуже темними. Салати несмачні, дуже сильних запах оцту. Також вільно в заклад заходив пес.

Добавить отзыв