UAOTZYV.COM

Пежо Центр Илта Львов Blue Box

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 288
Телефон +380 (322) 29-51-61
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.peugeot-lviv.com
Рубрики Автосалон, Автомастерская, Ремонт и обслуживание автомобилей, Автодилер Peugeot
Оценка 3.2 32 отзыва
Похожие компании в категории
Галичина-Авто — Львів, вулиця Городоцька, 282
Opel Автомобільний дім Львів — Львів, вулиця Городоцька, 282 А
Автосалон Рік Авто — Львів, Tts Aleya Yevropy, вулиця Щирецька, 36
Алекс СО - офіційний дилер Volkswagen та Seat — Львів, вулиця Городоцька, 306

Пежо Центр Илта Львов Blue Box отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Максим
24 ноября 2023 в 14:54

Ну що я вам скажу: Зателефунував я на даний автосервіс проконсультуватись у розборці торпеди та клімат контролю, мене безкоштовно проконсультували, мало з того надали схеми та фото як правильно це зробити. Велике Вам спасибі і дай Бог вам здоров’я. Грабар Михайло, і Гнатишин Руслан Я приємно здивований що є ще в наш час такі люди як Ви.
Все розібрали і зібрали.
ДЯКУЮ

Ігор
27 июля 2023 в 18:55

Після років обслуговування сказали що майстри з не охотою будуть робити моє авто бо старе (сказали що зроблять діагностику і все. Усунення причин поломок їм не хочеться робити. І це все по телефону ще до візиту (це при тому що ціни у них тепер так собі (, хоча питання ціни в даній ситуації не стояло). Мене просто переконували не приїжджати. Зажерлись.

Сергій
27 июня 2023 в 2:06

Приїжджаєш залишаєш кошти, а результату нема, навпаки мінус - до заїзду авто було справнішим ніж після "ремонту".
По факту, необхідно було оновити мультимедіа, при першому заїздї - "нам треба скачати оновлення і ми все зробимо", другий заїзд - "ми тут з'ясували, треба ще один файл, але в наступний раз все буде", третій заїзд - зносять мультимедіа загалом, розказують, що авто неправильне (це ж Пежо), і не пропонують ніякого рішення крім приїхати в четвертий раз.
P. S. Авто виїхало з СТО, з таким екраном, ніхто! З працівників не повідомив, що магнітола в такому стані буде виснажувати АКБ, прийшлось приїхати на наступний день, і знову нуль результат, але хоч відключили магнітолу.
P. P. S. Передзвонили, запросили на СТО, проблему з магнітолою виправили на 5+ по п'ятибальній шкалі.

Микола
25 апреля 2023 в 3:39

Доброго дня. Робили мені діагностику Пежо 208 штекер на КПП відломаний не можу сказати чи це вони але моглиб сказати або закріпити він був на вентиляторі охолодження ще трошки або відірвало або поламало крильчатку. Кріпленя кришки де знаходиться роз'єм на діагностику теж обломані (2 шт) видно що свіже ціни приблизно на 80% дорожчі на роботу і запчастини ніж в любому нормальному сервісі не рекомендую. І це вже не перший випадок, минулого разу так само заїзжав підпаяли провід не провірили взяли приблизно 500 грн. Не працює нічого і сказали мені ви ж не казали провірити. Нашо тоді робити якщо після робити не провіряють свою роботу. Гроші на вітер толку нуль

Олександр
05 апреля 2023 в 15:43

Щоб купити тут авто треба таки докласти зусиль. Хвилин 20 заглядував по автомобілях, сам відкривав дверцята і багажники і хоч би хто спитав чого я тут опинився. Ну думаю гаразд може люди працюють і не мають часу, сам спитаю, тим більше бачу табличка «менеджер з продажу». Та де там - «зверніться он туди де другі двері». Впіймав нарешті якогось не багатослівного, але після короткого діалогу не став затримувати бо бачу кудись поспішає. Не знаю, може треба було завчасно записатись на прийом або черга за автомобілями. Корочше не хочуть продати, пішов ні з чим.

Роман
08 марта 2022 в 4:32

Кончені люди! Приговорили до замінили гібрид, а після цього сказали що ми не спеціалізуємось на гібридах, вам треба їхати в Київ. Питання, для чого діагностувати як ви незнаєте і не спеціалізуєтесь?
P. S. Гібрид в нормі, від єдналась фішка на блоці.

Тарас
28 февраля 2022 в 17:58

Все як завжди, на висоті. Саме цікаво, що ціни тут дуже демократичні, порівняно з іншими оф. Дилерами.

Pavlo
22 декабря 2021 в 5:39

Проходив чергове ТО. Жодних зауважень до виконаних робіт не виникло. Додатково усунули проблему, що виникла внаслідок недбалої передпродажної підготовки іншим офіційним дилером.

користувач
09 декабря 2021 в 6:00

Сервісом не задоволений, тому що при першій діагностиці причину не знайшли, заказав я ту запчастину яку сказали вони поміняти і все безрезультатно, бабки викинув просто на вітер, доказати і забрати гроші не зміг, а поломка дальше є в машині.

Саша
17 ноября 2021 в 6:31

Сервіс просто жесть. Замовив амортизатори до Пежо. 19.08.21 повністю оплатив. Обіцяли поставку за 3 тижні. Через 2.5 місяці повідомили що їх немає і невідомо коли буде. А щоб повернути гроші треба фізично до них їхати, писати якусь заяву і т. Д. Платив з Приват 24, але вернути на той самий рахунок чомусь не можуть або не хочуть. Навіть вибачень ніяких не почув. Кажуть можете звертатись до суду. Відношення до клієнта просто "супер". Раніше міняв в них комплект ГРМ то захисти на хомути пластикові закріпили і підкрилок на пістони замість штатних болтів. Пояснили що "так краще". Думав то випадковість, але бачу то система в них така.

Angry
01 ноября 2021 в 0:10

10 років обслуговуюсь, не тільки Французів, рівень сервісу, якість запчастин на найвищому рівні, цінах на обслуговування, якщо порівнювати з іншими офіціалами інших брендів набагато нижча (перевірено, власний досвід) Скептикам порада: їздять по гаражам і не марнуйте час сервісу на вас!) сервіс вирішує будь яку проблему, навіть голод)
Купуйте нове, і буде вам щастя! А щастя, як ви знаєте не в гаражах

Olena
03 октября 2021 в 21:09

Прийшов час проходити планове ТО. Спеціально подзвонила і записалася за 2 тижні! На зручний для мене час. Коли приїхала, була дуже неприємно вражена! Бо виявилося, що мене п. Роман (менеджер Peugeot-центру) записав не на 11: 00, а на 12: 00! Зранку зіпсований настрій і раптова зміна планів, бо взяти скоріше 12-ї години відмовилися. ТО робили дві години, трохи довше ніж зазвичай, але головне щоб машинка їздила добре

Миша
02 октября 2021 в 14:40

Дуже задоволений роботою професійних майстрів, вдячний колективу за обслуговування мого Пежо 508

Христина
10 сентября 2021 в 1:47

Тук-тук,

Вчора 26.07 залишила заявку на сайті: «передзвоніть мені, будь ласка».

Через 30-40 хв передзвонила менеджерка і поцікавилася, яка автівка мене цікавить. Я їй відповіла, що залишила заявку, оскільки хочу замінити масло. На що дівчина мені відповіла, щоб я заповнила форму для запису на сервіс і мені зателефонують.

Я дослухалася поради і залишила заявку вчора ….

Пройшов другий день - так ніхто і не передзвонив (

Хотілося б дізнатися на протязі якого часу ви передзвонюєте?

Сергей
27 июля 2021 в 1:02

Хочу залишити позитивний відгук з власної ініціативи, таке трапляється рідко:) Придбав нову Peugeot 3008, машиною дуже задоволений, навіть виходити з неї не хочеться. Але я б хотів відокремити роботу менеджера Володимира – якщо б не він, то напевно я б обрав іншу модель. Думав над Mazda CX-5 і Kia Sportage. Найбільше сподобалось що Володимир нічого мені не нав'язував і не "впарював", натомість просто з абсолютною впевненістю пояснював чим 3008 кращий за альтернативні варіанти.
Я брав машину в кредит і Володимир разом з Надією надавали консультації і супроводжували мене напротязі всього нелегкого процесу, відчувалась повага і підтримка, дуже хороше, професійне і людське ставлення.
Я вдячний дилеру "ілта Львів" і сподіваюсь в майбутньому наші відносини збережуться на такому ж рівні.
Тим, хто планує купувати новий автомобіль, раджу заїхати на Пежо і просто порівняти автомобілі і сервіс з тими альтернативами, які ви розглядаєте – запевняю, ви будете сильно здивовані.

Юрій
17 июля 2020 в 12:33

Не відповідає заявленим вимогам!
Шахраї!
Відігнав машину до них (мали реставрувати рульову рейку), залишив авто на 2 дні, після ремонту (заплатив 4800 грн) змін не було, стукіт був ще більшим. Поїхав на сервіс ще раз, знов залишив авто на 2 дні (заплатив 3000 грн), працівники визнали що не підключили датчика, але стукіт так і залишився.
Поїхав до них 3 раз, де мені заявили, що потрібно ставити нову рульову рейку, від якої я відмовився. Всім цим процесом керував «модний» Олег, який тільки розказує, а на ділі нічого не вартий!
Після того знайшов хорошого спеціаліста, який подивився і впевнено сказав що рульову ніхто і близько не реставрував, її лише підкручували, а гроші взяли як за реставрацію!
Ось так розводять на гроші на офіційному сервісі!
Майте на увазі!
Тому не варто сюди їздити: спеціалістів нема - одні шахраї!

Ігор
19 апреля 2020 в 18:29

Не вірте! Негативним відгукам! Ремонтують швидко і якісно! Лишнього не пропонують! Щодо ціни - європейські авто не були дешевими але й не "космос". Рекомендую!

Bohdan
01 февраля 2020 в 7:01

Приїжджав на діагностику Пежо Партнер. За діагностику заплатили 1200грн, діагностували 2 години. В результаті отримав висновок: фальшивас книжка і пробіг не рідний. А це не відповідає дійсності. Працівник сервісу навіть по базі не зміг прочитати яким офіційним дилером робилися ТО. Маєте неабияких спеціалістів, які ні за пробіг сказати нічого не можуть, бо не вміють витягувати з бази історію Т/З, а роблять тільки припущення. А от в справжності сервісних книжок, просто експерти, навіть не удосужилися по даних на печатці проходження ТО вияснити дилера авто. Люди ви працівників на зупинці по оголошеннях набираєте?

Анна
15 января 2020 в 20:46

На тех. Осмотре попросила посмотреть тормоза - они скрипели. Посмотрели, сказали, что надо обязательно менять! Поменяли - скрипят еще сильнее чем старые. Все это счастье, естественно по цене официального сервиса.

Поменяли диски! Врядли колодки стоили бы 5+ тыс. Грн.

Роман
31 декабря 2019 в 10:55

Дуже задоволений обслуговуванням даного СТО! Приїжджав кілька разів на ремонт. Якісне обслуговування, помірні ціни та високий професійний підхід працівників, дуже приємний персонал! Усім рекомендую!

Добавить отзыв