UAOTZYV.COM

Пейнтбол Львів, Бухта Вікінгів / УРУРУ парк розваг

Адрес Старе Село, Лісова, 14
Телефон +380 (322) 88-02-99
Часы работы 10:00-20:00
Сайт ururu.ua
Рубрики Парк развлечений, Аттракцион, Детский развлекательный центр, Тематический парк
Оценка 3.9 34 отзыва
Похожие компании в категории
Тюбинг парк УРУРУ — Старе Село, Лісова вул

Пейнтбол Львів, Бухта Вікінгів / УРУРУ парк розваг отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
09 июня 2024 в 16:10

Мені ну дуже сподобалося я там була вже 2 раз для мене це неймовірні спогади як я там провела час

Lily
11 ноября 2023 в 10:29

«Уруру» – улюблений парк моїх дітей і мій зокрема! Ми тут постійні клієнти! І хочу сказати дякую за безліч розваг та отриманих позитивних емоцій! Тут є все і навіть трохи більше для задоволення діток і чудового проведення часу для цілої сімʼї. Каруселі, гірки, машинки, треки, парк динозаврів, що рухаються і ричать, наче справжні, післчниці і лазанки. Великий парк для прогулянок, батути, де і дорослі можуть згадати дитинство.
Смачна піца та й взагалі кухня (є чим нагодувати дітей) - великий плюс!

І ще: чисті туалети та дитячі рукомийниками.

Ми сюди приїжджаємо і влітку і взимку - покататись на сноутюбах та весело провести час. І дні народження синочків святкували і дарувала відвідини похресникам. Дякую за емоції, неймовірні враження дітей і сервіс! Круто, що біля Львова зʼявився найкращий парк розваг в Україні, не побоюсь цього слова!

Мария
01 ноября 2023 в 12:06

Були на початку листопада, у парку людей зовсім не багато, хоча канікули та погода, для осені, приємна – тепло та сухо. Начута, що влітку божевільні черги. У напівпорожньому парку відпочивати комфортно, завжди була можливість вибрати атракціон, час очікування був мінімальним, 2-3 особи, або взагалі було вільним. У кафе теж мало відвідувачів, тож очікування особливо не було. Ціни як у будь-якому кафе у місті. Шкода, що вибір кафе на території відсутній (є ще кілька точок із солодощами на вулиці), не можу сказати, що не смачно, але й без шедеврів. Втім, думала, що в громадському харчуванні в подібному місці буде гірше. Було все тепле та досить свіже. Дуже зручна система оплати прямо з телефону в додатку по QR-коду, там же меню. Сучасно, зручно, не потрібно смикати вкотре рфіціанта. Туалет дуже чистий. Камера зберігання чомусь не відкрилася за кодом, але дівчинка з кафе допомогла блискавично.
Якщо стояти на спеці в чергах, то не поїхала б - поза сезоном чудове місце для відпочинку з дітьми!
П. С. Беріть все з собою на територію – змінний одяг, їжу, воду. Все можна розмістити зручно в камері та згладити багато моментів.

Yuliyaзі
09 октября 2023 в 6:49

Сервіс та обслуговування у ресторані-кафе при парку жахливе. Працівники невиховані та грубі. Не рекомендую!

Сам парк досить цікавий, але довгі черги до будь-яких розваг.

Таня
29 сентября 2023 в 5:32

400 грн однаково з дитини і дорослого, перший раз дорослим цікаво, другий раз ні. Батути або травичка коло них сильно линяють зеленою фарбою на одяг. Тюбінги старі і бридкі на вигляд, траса теж потребує ремонту, ціни на їду сильно завищені, шезлонги з матерії під шатром у жахливому стані. Камери для зберігання круті з цифровим замком, АЛЕ більшість не закривається. Таке враження, що у циганському таборі побували, більше не поїдемо.

Христина
21 сентября 2023 в 1:11

Дитина відвідувала парк Уруру з класом. Все було добре до того моменту, поки не пішли в піцерію. Донька замовила макарони карбонату і отравилася ними. Ви ж в основному годуєте дітей, чому не слідкуєте за якістю їжі. Діти, котрі їли піцу і картоплю фрі, з ними все добре. Тобто виходить, та їжа, на яку є попит, свіжоприготовлена. А та, яку замовляють рідко, то не варто на неї і дивитися. Ціни завищені. Якщо ставити таку ціну за порцію макаронів, то готуйте свіжі перед подачею. А не щоб потім дитина мучилася цілу ніч.

Ирина
17 сентября 2023 в 3:40

Дуже колоритне та цікаве місце. Неймовірна атмосфера. Не тільки діти, а і дорослі залишилися у захваті. Приїдемо ще

TARAS
04 сентября 2023 в 15:55

В неділю потрібно годину стояти в черзі щоб тільки купити квиток на вхід! З малими дітьми не рекомендую, особливо у спеку.
Їжа смачна, але офіціанти не встигають прибирати зі столів та обслуговувати клієнтів. Однією рукою офіціант витирає ганчіркою стіл, і через хвилину бере замовлення. Мені каву принесли в перерві між бульйоном та піцою і холодну. Хоча я просив відразу або в самому кінці. Я розумію що персонал фізично не може обслуговувати таку кількість відвідувачів. Одним словом на персоналі зекономили бо коли багато відвідувачів все заставлено брудним посудом.
Стосовно атракціонів то кожний знайде чим зайнятися і на кожний атракціон доведеться стояти у черзі. По моїх підрахунках половина часу проведеного в парку витрачений на черги.
Тому якщо ви все таки вирішили сюди їхати то краще їхати у будні щоб не стояти у чергах і не в спеку.

Владимир
02 сентября 2023 в 20:21

Відмінне місце дуже сподобалося. Різноманітні гірки, локації, величезна територія. Вхід 350 грн, і воно точно того варте

Тетяна
10 августа 2023 в 5:45

Чудове місце для всієї сім'ї. Були у неділю, людей було дуже багато, місць на парковці не було, довелося їхати у "Бухту вікінгів" де контролер взяла оплату за двох дітей (дивно чому не за ТЗ) при тому, що одній дитині 11 місяців. Також як на мене мінусом є те, що якщо виходити з території, то щоб повернутися знову на територію треба повторно оплачувати квиток
Тереторія парку величезна, охайна і прибрана, є кран де можна набрати води (0,5л води -30 грн), також на території є заклад харчування (за 2 піци, 2 лимонади і пляшка води -800 грн) при великій кількості відвідувачів на замовлення чекали хв15.
Вбиральні чисті, є кімната матері і дитини, що є великим +.
Всі атракціони безпечні і цікаві як для дітей так і для дорослих. Вразили реалістичні динозаври серед лісу.
Дитина у захваті від поїздки.
Гарне місце для проведення часу. Рееомндую

Саша
25 июня 2023 в 15:46

Вчора класно провели час з усім класом. Все дуже класне.
Цікаве. Якщо іти з 11 або 12 години, до 7, то ці 400 грн варті того.
Виявилось що туалети безкоштовні, ДУЖЕ багато чого різного, цікаво.
Майже на все з класом сходили. Є ресторан на території. Все дуже класно, тому 5 зірок. Були там 22.06.2023. ВЧОРАШНІЙ ДЕНЬ ДУЖЕ КЛАСНО ПРОВЕЛИ.
РЕКОМЕНДУЮ ЦЕ МІСЦЕ.
ЇХАЛИ ТУДИ З РАДЕХОВА ПРИБЛИЗНО 2.30 ГОД. (АВТОБУСОМ).
РЕКОМЕНДУЮ

Херувим
20 июня 2023 в 16:47

Місце без туалетів і харчування! Щоб це все скористати, треба заплатити 400грн, і тоді можна зайти за потребами! Для військових нема ніяких пільг! Війна для уруру не існує! Ганьба! Не раджу туди їхати!

Юрій
03 мая 2022 в 18:25

Файно, досить цікаво: велика територія, незвичні "живі" динозаври. В той же час, чомусь прийшлось ходити по слизьким та нечищеним доріжкам. Викликає подив відсутність обслуговуючого персоналу на території (був лише на гірках, де зїжджають на колах). Тобто спитати поради чи дивитись за безпекою не має кому. Однак в цілому все гарно. Раджу відвідати, дітям та й дорослим точно сподобається.

Валентина
08 апреля 2022 в 15:47

Приїжджали у зимовий період. Усі гойдалки, лазанки, батути засипані снігом. Головні шляхи прочищені, інші ні. Дитина була у шапці. 93 см сказали або знімати шапку, або платити. Це взагалі безумство

Юлія
24 февраля 2022 в 1:56

Давно сюди збирались і нарешті вирвались:) Незважаючи на вихідний день і сонячну погоду, людей було дуже мало, спочатку це навіть насторожило, а потім дуже порадувало, бо на жоден атракціон не було черги:) Тут дуже круто, для сімей з дітьми просто highly recommended. У літню чи весняну погоду день тут пролетить непомітно, а діти будуть у захваті! Атракціони на будь який вік і смак, туалети сучасні, чисті, затишне тепле кафе (але задороге), велика територія для прогулянки. Дякую парку за чудово проведений час навіть у морозну погоду!

Максим
23 февраля 2022 в 6:49

Найкращий та найбільший дитячий парк розваг в Україні! Приводжу сюди дітей постійно) Тут можна сміливо провести цілий день в розвагах. Ідеальне місце для дітей та батьків. На території більше 20 анімованих динозаврів по 10-15 метрів у висоті! Гігантські гірки, батути, дві великі траси для тюбінгу (на різний вік відвідувача) та ще безліч інших атракціонів. На території також є велика піцерія де можна дуууже смачно поїсти. Рекомендую всім відвідати (і дітям і дорослим)

Nazariy
17 февраля 2022 в 23:56

Жахливе обслуговування. У нас маленька дитина менше 90 см. Вона спала в візочку, але нас не пропускали, бо вважали, що вона вища. Жодних аргументів, що дитина спить і ми не хочемо будити її, працівником Іванкою не приймалося. Тільки чули: "Такі правила". Власники вклали гроші в об'єкт, але на вході все розбилося об нерозуміння з боку працівників. Всією сім'єю розвернулися і поїхали. Таким чином Уруру втратив клієнтів.

Катя
16 февраля 2022 в 8:13

Ух и крутой же парк! Ехать с утреца и до самого вечера. Рай не только для деток, но и взрослым интересно! От города сравнительно недалеко. Если нет машины, без проблем добраться на автобусе. Очень крутые эмоции, яркие воспоминания. Есть места, чтоб посидеть, перекусить. Их, правда, не много, но они есть. Звездочку снимаю за кафе на территории, оно испортило все впечатление о парке! Там огромное количество посетителей. Официантов мало. Плюс терраса. Ждать придется долго и не факт, что получится дождаться. Детей занять нечем. Детская зона большая, но без игрушек и темно там, как в склепе. Одна игрушка и одна разукрашка на всех. Как им это поделить? Сама гонялась за девушкой-официантом, потому что сидеть и ждать нету смыла, они не подойдут. Не потому что не хотят, а потому что физически не успевают. Бульйон для ребенка пришлось ждать 40 минут. Он несьедобен, а точнее сказать опасен. Это вонь протухшей вареной курицы. Ради чего столько времени мы там сидели? Понятное дело кормить ребенка вонючей тухлятиной не буду, заказывать еще что-то тоже, чтобы без толку просидеть еще час. Когда сказала об этом официантке, предложила понюхать и самой попробовать, она просто молча, не поднимая головы меня рассчитывала. То есть, я за это еще и заплатила. Более того, чтоб рассчитаться, нужно еще минут 15 минимум. Благо взяла с собой перекус, просто хотела, чтобы ребенок похлебал что-то теплое, но не получилось. За соседним столиком сидела большая семья с детьми, бабушкой, дедушкой и мамой. Они ждали еще дольше и дедушка уже был готов прорваться на кухню и дать в морду всем: и поварам, и официантам. И мне было их очень жаль, когда после стольких ожиданий и нервов, вынесли 2 пиццы-недопиццы. Не знаю есть ли там 30 см, но даже одному человеку будет сложно наесться этим "блинчиком". А стоит пицца 250грн. Это не по-человески. В общем, берите с собой перекусы, обходите мимо кафе и будет вам счастье)

Саша
11 декабря 2021 в 10:33

Надзвичайно цікавий парк розваг, всі хто планують поїхати - їдьте і навіть не вагайтесь. Просто оберіть теплий ясний день)

Мирослава
28 ноября 2021 в 20:45

Можна провести дуже класно час. Ціни в піцерії значно завишені це один мінус. А в загально все добре.

Добавить отзыв